- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.001
zor cnm ya şimdi doğudayz bi de...şükür ki çok fazla karışıklık yok .bi de öyle olsa daha çekilmez olurdu sanırım..daha gecen sene 10 şehit vermiş eşimin limdi çalştığı yer..çok çok zor gerçkten...bi de göreve kırgın gitmesi daha da üzdü beni..hiç böle olmamştım..allahm korusun bi gelsin dee..konuşmasa da olurr
Karisik biraz canim uzun yani hic baslimiyayim ben yarin ola hayrola.ben artik yatayim eren pasa gece yine besigi farkedince neler yapicak bakalim hepinize iyi geceler.
Biryane buuk pasta yaptir resim bastir
Bebeklik simdiki ve fotogrfcilar shopla yaslandirma yapiolar yasli halinizi bastir pastay
ortayada
sonsuzluga...yazdir yaa sonsuza el elele .. Yazdir
bide herhangi bi hediye al parfum gbi uzerine not yaz falan guzel oolabilir
Aaa kimlee var bu saatte nasildiniz ananeki yatirdim geldimmmmm
öyle canım da biz tartışmalarımızı bi sonuca bağlayamıyoruz. bi kaç gün surat asıp sonra tekrar konuşmaya başlıyoruz bişey olmamış gibi. kırgınlıklar da öylece kalıyo sadece üstünü örtmüş oluyoruz. ben bu duruma çok sinir oluyorum çookk
neyse canım sen nasılsın paşa nasıl
ayy kıyamam yaa bak kötü oldum şimdi
olabilir canım kıyamam kuzuma yaa ne sıkıntıları var kimbilir bi anlatamya başlasalar dertlerini
hoşgeldin canım kalabalığız bugün:)
öyle yaaa..giderek arıyo saymız..cnm ya bu arda sizin soyadınız hiiç yabancı gelmiyo bana eşin nerde çalşyodu acaba eşimle tanışıyo olabilşirler mii
canm ya...ben de acıdım kendime
hoşgeldinnn
.
sankı bızı anlatmıssın canım aynen bızde oyleyız senınle coğu seyde benzıyoruz zaten
ben ıyıyım canım alp tuğra uyuyo erken uyudu bugun bıraz annem ordu daydı bugun geldı oraya gıttık gıt gel pek uyuyamadı 9,30 gıbı uyuttum
hosgeldın canım
kalabalık bugece burası tum bebıslrı uyuttunmu
Ay hosbulmadim iki sayfa donunce ne oldu kizlar ya slklntili gunler var sanirim
Esimde.uzman.cavus ama ilk.gorev yerimuzdeyiz.ankarada 3yildir gorev yapio 89lu esim
3yildir ankardayiz yani bilmiorumki tanisna ihmimali varmi kursyeri amasya.ve izmirdi normalde.denizlikiyiz bizim orda cokj varbizim soyisinden:)
Merhaba cnm nasilsin desemmo bilemedim inan
evet canım öyle gerçekten benziyoruz eşlerimiz de benziyo herhal
maşallah erken uyumuş kuzucuk gece çok uyanmaz inşallah
Ole de cnm arada heyecan lazimevet canım öyle biraz. tuzu biberi diye teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi işte
hmm ortak nokta ankara ama karşılaşmaihtimalimiz yok gibi ...bilemedm ki..tanıdık geldi işte nedense:)))ahh ahh ankara güzel yaaa..buraya gelince bide ben ilk kes geldm doğuya...
bir dokun bin ah işit songül abla desem ayıp olmaz herhalde:)))
ya bu beğen tusu değişmıs tuhaf bısey olmus beğencem yorum yap bıseyler dıyo anlamadım ve beğenmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?