2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy kıyamam yaa bak kötü oldum şimdi

hmm güzel olabilir ama burda o dediğin pastayı yapacak bi yer bulablr miyim bilmiyorm:)))

.
sankı bızı anlatmıssın canım aynen bızde oyleyız senınle coğu seyde benzıyoruz zaten
ben ıyıyım canım alp tuğra uyuyo erken uyudu bugun bıraz annem ordu daydı bugun geldı oraya gıttık gıt gel pek uyuyamadı 9,30 gıbı uyuttum

öyle yaaa..giderek arıyo saymız..cnm ya bu arda sizin soyadınız hiiç yabancı gelmiyo bana eşin nerde çalşyodu acaba eşimle tanışıyo olabilşirler mii

Esimde.uzman.cavus ama ilk.gorev yerimuzdeyiz.ankarada 3yildir gorev yapio 89lu esim
3yildir ankardayiz yani bilmiorumki tanisna ihmimali varmi kursyeri amasya.ve izmirdi normalde.denizlikiyiz bizim orda cokj varbizim soyisinden:)

evet canım öyle gerçekten benziyoruz eşlerimiz de benziyo herhal

maşallah erken uyumuş kuzucuk gece çok uyanmaz inşallah

Esimde.uzman.cavus ama ilk.gorev yerimuzdeyiz.ankarada 3yildir gorev yapio 89lu esim
3yildir ankardayiz yani bilmiorumki tanisna ihmimali varmi kursyeri amasya.ve izmirdi normalde.denizlikiyiz bizim orda cokj varbizim soyisinden:)

hmm ortak nokta ankara ama karşılaşmaihtimalimiz yok gibi ...bilemedm ki..tanıdık geldi işte nedense:)))ahh ahh ankara güzel yaaa..buraya gelince bide ben ilk kes geldm doğuya...

Merhaba cnm nasilsin desemmo bilemedim inan

bir dokun bin ah işit songül abla desem ayıp olmaz herhalde:)))

evet canım öyle biraz. tuzu biberi diye teselli etmeye çalışıyoruz kendimizi işte
Ole de cnm arada heyecan lazim

Gel ablan sevkat versin sanA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…