- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.021
Ole de cnm arada heyecan lazim
Gel ablan sevkat versin sanA
Ole de cnm arada heyecan lazim
Gel ablan sevkat versin sanA
ya bu beğen tusu değişmıs tuhaf bısey olmus beğencem yorum yap bıseyler dıyo anlamadım ve beğenmedım
eveettt songül ablamızın tüyolarına ihtiyacımız var:)) heyecan derken neyi kastediyorsun bakiim:)
23 yaşındaym da..isminle hitap etmk istemedm...bi de evet fena halde şefkate ihtyacm var...
ben de beğenmedmm
Ay ben kusligu severim tabi cok buyuk bir konu yoksa ortada rabbim.vermesin
Bir bakisi gulusu laf atisi telde arayicakmi.heyecani mesaj geldimmi ondan mi acabasi
Hatta onu ozlemek bir heyecandir evlilikt
Ay ben kusligu severim tabi cok buyuk bir konu yoksa ortada rabbim.vermesin
Bir bakisi gulusu laf atisi telde arayicakmi.heyecani mesaj geldimmi ondan mi acabasi
Hatta onu ozlemek bir heyecandir evlilikt
canım bence yüksek ben 37 olunca bile tedirgin oluyrum. dişten bu kadar yükselmezmiş canım inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsunAcilen ciktim k.bakmayin ereni uyuturken biraz atesi var gibiydi ama aglayarak bi uyandi yanaklar kipkirmizi ateslenmis 38.4tu cokta yuksek degil ama heryeri yaniyo ya surup verdim ustunu cikarip ince biraktim bekliyorum bakalim hic boyle olmamisti dislermi acaba hic bilmiyorum yada usutmus olabilirmiki.
Iyı geceler arkadaslar bu aksam baya kalabalıkmıs burası ama keske sıkıntılarda olmasaydı
Allah yardımcınız olsun ınsallah en kısa zamanda problemler cozulur
yanı yatak ayırma olayı hıc hos degıl cngercektenhımm evet haklısın canım ama ne biliim işte yaa üzülüyo insan bi de gitti oturma odasına yattı şu an acayip kızgınım böyle basit bişey de bunu yapıyo yaa çok üzülüyorum.
neyse kızlarr başım çatlıyo ağrıdan gidip uyumaya çalışayım biraz. herkese iyi geceler
ah olmazmı oluyor tabıkıde ama ılk yıllarda daha fazla oluyor du sımdı nerdeyse 9 sene olucak ılk evlendıdgım zamanlar kahrederdim kendımı yuzum gozum sısserdı ağlamaktanyanii ilahi songül abla..maşallah sizde pek olmuyo herhalde.....allah da göstermesn bence..hiç hevesedilecek bişey değil gerçktenii
23 yaşndaym adım sibel bu arda....öyle işte ne diyeymm
Acilen ciktim k.bakmayin ereni uyuturken biraz atesi var gibiydi ama aglayarak bi uyandi yanaklar kipkirmizi ateslenmis 38.4tu cokta yuksek degil ama heryeri yaniyo ya surup verdim ustunu cikarip ince biraktim bekliyorum bakalim hic boyle olmamisti dislermi acaba hic bilmiyorum yada usutmus olabilirmiki.
merhqaba cnm senın fıstıkları gordum masalla ne akdarda güzeler ıkısde
yanı yatak ayırma olayı hıc hos degıl cngercekten
tabıkıde ınsan uzulur sorun neydı be donemedım gecmıse
ay surda dertlesıyorz ne yatması yahu
ah olmazmı oluyor tabıkıde ama ılk yıllarda daha fazla oluyor du sımdı nerdeyse 9 sene olucak ılk evlendıdgım zamanlar kahrederdim kendımı yuzum gozum sısserdı ağlamaktan
sımdı ıse temlıne bakıyorum barışacağımızı bılıyorum kusuyorum gonlumu almasını bekliyorum
cnm gecmıs olsun neden bırden yukseldıkı acaba
Acilen ciktim k.bakmayin ereni uyuturken biraz atesi var gibiydi ama aglayarak bi uyandi yanaklar kipkirmizi ateslenmis 38.4tu cokta yuksek degil ama heryeri yaniyo ya surup verdim ustunu cikarip ince biraktim bekliyorum bakalim hic boyle olmamisti dislermi acaba hic bilmiyorum yada usutmus olabilirmiki.
Hic boyle bisey olmazdi canim bizde sadece bikere 6.hastalik denen hastaligi olduk baska bisey olmamisti cok sukur.ama simdi niye boyle oldu anlamadim hep evdeydik biyerede gitmedik.canım bence yüksek ben 37 olunca bile tedirgin oluyrum. dişten bu kadar yükselmezmiş canım inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsun
yanı yatak ayırma olayı hıc hos degıl cngercekten
tabıkıde ınsan uzulur sorun neydı be donemedım gecmıse
ay surda dertlesıyorz ne yatması yahu
ah olmazmı oluyor tabıkıde ama ılk yıllarda daha fazla oluyor du sımdı nerdeyse 9 sene olucak ılk evlendıdgım zamanlar kahrederdim kendımı yuzum gozum sısserdı ağlamaktan
sımdı ıse temlıne bakıyorum barışacağımızı bılıyorum kusuyorum gonlumu almasını bekliyorum
cnm gecmıs olsun neden bırden yukseldıkı acaba
iki sene oluyo bizimde işte az kaldı ama bizde gönül almaya çalışan taraf hep benm ..hatalı olsam da olmasam da...yoruyo beni artık bazen diyorum yeter gitmycemo konuşmadan konuşmycam ama duramyorum hiççç..hele bebekten önce daha fenaydım şimdi yine onunla oyalanmaktan vakit kalmıyo düşünmeye...
geçmiş olsun canm..dişten olabilir benm kızın ilk üç dişinde 39 lara kadar çıktı...
Zaten yenilige acik degilim.sinir basti
Hele.mailime surekli alinti gelmesi cildir cildir.moduna soktu
Hic boyle bisey olmazdi canim bizde sadece bikere 6.hastalik denen hastaligi olduk baska bisey olmamisti cok sukur.ama simdi niye boyle oldu anlamadim hep evdeydik biyerede gitmedik.
Azi disleri falanmi cikiyo acaba tecrubeli olmadigim icin bilemiyorumda ya dislerden bukadar yukselmezmi simdi biraz dustu sanirim yanaklar normale donuyo surup ise yaradi yine dolven sagolsun.
mailedemi geliyo artik psalm hepten Goldie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?