2012 kasım bebekleri büyüyor..

dusser cnm yavaştan merak etme bak ılk yazdıgndan berıde dustu

Sagol canim boyle sebebinide bilmiyorumya tedirginim yaa insallah duser biran once neyse ben cikayimda oglusuumla ilgileneyim hepinize iyi geceler iyi sohbetler bu arada bende 23 yasindayim ismim fatma yazmadan edemedim.

Sagol canim boyle sebebinide bilmiyorumya tedirginim yaa insallah duser biran once neyse ben cikayimda oglusuumla ilgileneyim hepinize iyi geceler iyi sohbetler bu arada bende 23 yasindayim ismim fatma yazmadan edemedim.
memnun oldum fatmacıgım
tedrgın olmamn normal evlat bambaşka masalla dususe gecmıs takıpte ol ınsalla sabah güzel hbrler yazarsın bıze
Ben yatyorum kizlar iyi geceler herkeze

ıyı geceler tatlım
bende bır<dan cıkıcam acaıp mıdem bıanıyor

Bızdede ben ınatcıyımdır haklıysam kolay affetmem surundururum ama haksızsam özrumu dıler barısırız
Bırının alttan alması lazım oyuzden sanslıyım bıraz
4,5 senede cıddı tartısmamız bır elın parmagını gecmez
Sız boyle yazarken uzuldum gercekten, bız cok kus kalamayız zaten eger uzarsa benım yuzumdendır
Bazen evde bunalır esıme sararım kendının streslı bı meslegı olmasına ragmen ısten gelır hadı sızı dısarı cıkartam alısverıs yap stres at bıraz der cocukları alır gezdırır bende gönlumce alısverıs yaparım ne bılım anlayıslıdır her konuda

Bende cıkıyorum kızlar herkese ıyı geceler ben yazana kadar saat 12:30 olmus
Yarına kusler barısır ınsallah
Fatmacım erenınde atesı bıraz dusmus neysekı yarına daha ıyı olur ıns gece uzmez annesını

ya öyle oldu biraz bi de 20 günlük evliydm 5 aylığna izmire gitmek zorunda kaldım.eşim ank da kaldı o arda hamile kaldım..eve geri geldğmde beş aylık hamleydm yani..ondan sonra da eşimin meslği gereği çok sık uzak kaldık beraber bi evin içinde en fazla 3 ay kalıyorz sonra mutlaka en az 1 ayklık ayrılık...haliyle sorunlarmz oluyo hala ...bazen de güzel oluyo ama aşk tazelenyo

fatmacmm..düşer düşer diştendr benm dedim ya kızımın 39 oldu iki gece üstüste sonra dişleri geldi bide ön dişlerdi.azılar daha sıkıntı...

Ben yatyorum kizlar iyi geceler herkeze

ii gecelerr

cnm zaten tutum cok onemlı benım fıkrımce bende haklıysm aynı sekılde davranırım
cunku bır daha tutumunu bıldıgı ıcın daha dıkkarlı davranıcaktır
yoksa nasılsa barışır dusuncesı daha rahat davranmasına sebep olacaktır dıye düşünüyorum
benımde depresyına yatkın halım varsa esım anlar hemen fıkırler sunar

sartlarda durumu etkılemeıs gerçekten
bırbırınızı aynı evın ıcınde tanımak ıcın zorlayıcı ıcınde bulunduğunuz durum
zamanla hersey oturucaktır arkana donup baktığında ne kadar ufak seyere takıldığını goruceksın

öyle olack muhtemelen amabazen gerçekten çok anlayışsız oluyo...gün içinde çok sıkılıyorum mesaj atıyorum dönmüyo arıtorm açmıyuo...akşam gelince söylüyorum çok sıkılıyorum aradğmda aç müsait olunca bi ses ver diye ama ertesi gün yine aynı haftada bir iki, anca ben yazmadan yazar arar...moralm bozuk derm özellkle adet zamanı çok gergin oluyorum ağlamaya yer arıyorum ona da söylüyorum biraz daha ilgi sevgi bekliyorum diyorum ama o benden bekliyo hala...işte zamanla bunlarda düzelir mi bilmiyorum..

ısıde sanırım oldukça streslı ve yoğun sanırım
bırde uzerıne gıtme bakalım arama aramasını bekle bakalım anlıcakmı eksıklıgı
cunku baskı dıle getirmek bazen ters tepebılır ılgı alakada aynı skulde
tabıkıde zamanla duzelcek

inşllah....denyorum da işte ondan önce bnm de sabretmeyi öğrenmem lazm

inşllah....denyorum da işte ondan önce bnm de sabretmeyi öğrenmem lazm

anlıyorum cn senı yasında kucuk ıcın kıır kıpır tabı ama esınede hak ver zor sartlarda çalışıyor sorumluluklar farklı evlılık farklı sorumuluk getırıyor
bır dusun sen evlenmeden oncekı gobı olabılıyormusun mesela

hayır olamyorm belki de o yüzden bu kadar sıkılıyorum..öğrencilik çok güzelmiş kafana göre takıl..cebnde paran varsa tanam yoksa o da çok problm değil evde arkadşlrnla bi bardak çay yetyodu....şimdi hiç bi arkadşmla görüşemyorm ailelerden çook uzağz tek yakınım en yakınım eşim..ondan hem arkadaş hem eş hem anne baba şefkati bekliyorm belki de o yüzden

tabıkı haklısın
esın dort dortluk bırısı olmus olsa bıle yetmez cunku cevre arkadas farklı ortam ınsana ıyı gelıyor cok sukur rabbıme esım ılgılıdır o yonce eksık buldugum hıcbırsey yok aa yetmıyor tabıkı bır es dıst arkadasa gorustugum zaman bıryerlere gıttıgımmde cok ıyı gelıyor
oturdugunuz yer nasıl lojman mı lojman degılse lojman sanısınız varmı
buraya daha sık gelmeye calıs sohpet etmek ıyı gelıcektır
he bu arada hatırlasana annnenden geldıgınde ruh halın nasıl ıyıydı ınsan ıcıne gırmek ıyı gelıyor gercekten

eşimde şaşırtır bazen beni aslında .annemlerde yelek başlamştım kıza gelirken şişleri getrmedim ordan alırım diye buraya da geldik ara ki bulasın hiç bi yerde bulamadık benm iç geçirmelerime kıyamamış iş yerinden birilerini göndermiş buldurnş aldı getirdi mesela..ama işte yine de daha fazlasını istiyo ya insanoğlu..
lojman işine gelince otel gibi bi yerde kalıyoruz benm tayin işim olmadığı ve iznim martta biteceği için lojmana geçmedk boşuna..şimdilik iki odalı bu yerde idare ediyoruz herşeymz seyyar...o kadar komiğiz kii...
eşimde bi de herşeyi ona söylememi istiyo yani tamam söyleyeym de nereye kadar..annemlerdeyken akrabaları ziyarete gidiyoruz önceden ona söyleyecekmişim ben hala anlayamıyorum bunu soruyorum neden diye öyle işte diyo...

aşırı kıskanç bu da sıkıntı veriyo...hoşuma da gidiyo ama bazen yeter diyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…