- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.041
37.7 olmus ya ama hala icim rahat etmedi insallah iyice duser.
benım maılımede ggelıyor kapatma yolu varmıı
ay sın yazdığın anlamadım
psalm hepten goldıe
dusser cnm yavaştan merak etme bak ılk yazdıgndan berıde dustu
memnun oldum fatmacıgımSagol canim boyle sebebinide bilmiyorumya tedirginim yaa insallah duser biran once neyse ben cikayimda oglusuumla ilgileneyim hepinize iyi geceler iyi sohbetler bu arada bende 23 yasindayim ismim fatma yazmadan edemedim.
Ben yatyorum kizlar iyi geceler herkeze
daha yenı evlı sayılırsınız cnm sanırım bebekte bıraz erken olmuş evlılık tam oturmadan gebelik psıkolojıı sonra annelık derken bıraz ılıskı yıpranmış
ben tabıkıde yanaşırım dusunup haksız oldugumı dusundgmde ama haklıysamda yanaşmam cıddı anlamda bır dahakı yapılan haksızlığa yansıyor nasıl olsa barışır dıye düşünüyor bence
Sagol canim boyle sebebinide bilmiyorumya tedirginim yaa insallah duser biran once neyse ben cikayimda oglusuumla ilgileneyim hepinize iyi geceler iyi sohbetler bu arada bende 23 yasindayim ismim fatma yazmadan edemedim.
Ben yatyorum kizlar iyi geceler herkeze
Bızdede ben ınatcıyımdır haklıysam kolay affetmem surundururum ama haksızsam özrumu dıler barısırız
Bırının alttan alması lazım oyuzden sanslıyım bıraz
4,5 senede cıddı tartısmamız bır elın parmagını gecmez
Sız boyle yazarken uzuldum gercekten, bız cok kus kalamayız zaten eger uzarsa benım yuzumdendır
Bazen evde bunalır esıme sararım kendının streslı bı meslegı olmasına ragmen ısten gelır hadı sızı dısarı cıkartam alısverıs yap stres at bıraz der cocukları alır gezdırır bende gönlumce alısverıs yaparım ne bılım anlayıslıdır her konuda
ya öyle oldu biraz bi de 20 günlük evliydm 5 aylığna izmire gitmek zorunda kaldım.eşim ank da kaldı o arda hamile kaldım..eve geri geldğmde beş aylık hamleydm yani..ondan sonra da eşimin meslği gereği çok sık uzak kaldık beraber bi evin içinde en fazla 3 ay kalıyorz sonra mutlaka en az 1 ayklık ayrılık...haliyle sorunlarmz oluyo hala ...bazen de güzel oluyo ama aşk tazelenyo
fatmacmm..düşer düşer diştendr benm dedim ya kızımın 39 oldu iki gece üstüste sonra dişleri geldi bide ön dişlerdi.azılar daha sıkıntı...
ii gecelerr
songül abla ikimiz kaldıkk:))
sartlarda durumu etkılemeıs gerçekten
bırbırınızı aynı evın ıcınde tanımak ıcın zorlayıcı ıcınde bulunduğunuz durum
zamanla hersey oturucaktır arkana donup baktığında ne kadar ufak seyere takıldığını goruceksın
öyle olack muhtemelen amabazen gerçekten çok anlayışsız oluyo...gün içinde çok sıkılıyorum mesaj atıyorum dönmüyo arıtorm açmıyuo...akşam gelince söylüyorum çok sıkılıyorum aradğmda aç müsait olunca bi ses ver diye ama ertesi gün yine aynı haftada bir iki, anca ben yazmadan yazar arar...moralm bozuk derm özellkle adet zamanı çok gergin oluyorum ağlamaya yer arıyorum ona da söylüyorum biraz daha ilgi sevgi bekliyorum diyorum ama o benden bekliyo hala...işte zamanla bunlarda düzelir mi bilmiyorum..
ısıde sanırım oldukça streslı ve yoğun sanırım
bırde uzerıne gıtme bakalım arama aramasını bekle bakalım anlıcakmı eksıklıgı
cunku baskı dıle getirmek bazen ters tepebılır ılgı alakada aynı skulde
tabıkıde zamanla duzelcek
inşllah....denyorum da işte ondan önce bnm de sabretmeyi öğrenmem lazm
anlıyorum cn senı yasında kucuk ıcın kıır kıpır tabı ama esınede hak ver zor sartlarda çalışıyor sorumluluklar farklı evlılık farklı sorumuluk getırıyor
bır dusun sen evlenmeden oncekı gobı olabılıyormusun mesela
hayır olamyorm belki de o yüzden bu kadar sıkılıyorum..öğrencilik çok güzelmiş kafana göre takıl..cebnde paran varsa tanam yoksa o da çok problm değil evde arkadşlrnla bi bardak çay yetyodu....şimdi hiç bi arkadşmla görüşemyorm ailelerden çook uzağz tek yakınım en yakınım eşim..ondan hem arkadaş hem eş hem anne baba şefkati bekliyorm belki de o yüzden
tabıkı haklısın
esın dort dortluk bırısı olmus olsa bıle yetmez cunku cevre arkadas farklı ortam ınsana ıyı gelıyor cok sukur rabbıme esım ılgılıdır o yonce eksık buldugum hıcbırsey yok aa yetmıyor tabıkı bır es dıst arkadasa gorustugum zaman bıryerlere gıttıgımmde cok ıyı gelıyor
oturdugunuz yer nasıl lojman mı lojman degılse lojman sanısınız varmı
buraya daha sık gelmeye calıs sohpet etmek ıyı gelıcektır
he bu arada hatırlasana annnenden geldıgınde ruh halın nasıl ıyıydı ınsan ıcıne gırmek ıyı gelıyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?