- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.061
eşimde şaşırtır bazen beni aslında .annemlerde yelek başlamştım kıza gelirken şişleri getrmedim ordan alırım diye buraya da geldik ara ki bulasın hiç bi yerde bulamadık benm iç geçirmelerime kıyamamış iş yerinden birilerini göndermiş buldurnş aldı getirdi mesela..ama işte yine de daha fazlasını istiyo ya insanoğlu..
Lojman işine gelince otel gibi bi yerde kalıyoruz benm tayin işim olmadığı ve iznim martta biteceği için lojmana geçmedk boşuna..şimdilik iki odalı bu yerde idare ediyoruz herşeymz seyyar...o kadar komiğiz kii...
Eşimde bi de herşeyi ona söylememi istiyo yani tamam söyleyeym de nereye kadar..annemlerdeyken akrabaları ziyarete gidiyoruz önceden ona söyleyecekmişim ben hala anlayamıyorum bunu soruyorum neden diye öyle işte diyo...
Aşırı kıskanç bu da sıkıntı veriyo...hoşuma da gidiyo ama bazen yeter diyorum yanii
ayy ne çok konuştum haaaa....gecenin bi yarısı çok içaçıcı gerçekten:))
benm kız uyandı ona bakayım sonra ben de uyumaya çalışayım biraz..ii geceler songül abla kapıyı kilitlemek sana kaldı yine:)))
olsun cnm benım paylasmak ıyı gelır herzaman
ıyı geceker cnm ne zaman ıstersen songul ablan burada unutma
haber vermek de değil aslında şunu kabul etmiyo ..biz amcamlara gidioruz veya amcamlardayız....sinirlenyo buna..daha önceden mesela akşamdan yarın amcamlara gidelim diyoruz napayım..bunu duymak istiyo bu bence abartı yani..tamam gittiğim yeri söyleyeym de izin almanın manası yokki.
Arada yapıyo öyle sağolsun..şaşırtıyo beni:)))off içim rahatladı valla abla kuş gibi oldum.bi de haber alırsam ondan sarsağlim gelirse tamamdır bu iş:))
amannn sende dıyıyver de adamcagızın gonlu olsun yahu
takılma okadar da
hadı bakalım ınsalla hayırlısı ıle gelır ben sımdı gecmıs yapıcam anlıcam olayı haha
ayy canm benm yaaa....artık daha zor gelmeye başladı kırgınlıklar nedense..sizin de düzelir inşallah aranz..
ya canmbilmiyormçok inatçı bnmki bi de çok uzatr...benm hatam olmadığı zamanlarda bile iki gün falan sürüyo küsslüğü ve genelde ben peşindeen koşarm mesaj atarmfalan öyle alırım gönlünü.. buseferse benm hatamvar gerçekten..defalarca özür diledm dün gece sabah öğlen ama hiç oralı olmuyo tamam boşver diyo ama soğuk..şimdi de olduğu yerde tel çekmiyo..arayamıyorm arasam açmıyo yani bakalım kazasız belasız gelsinde artık bakacaz....
songulcum aras kotu bu dusus yapmıs rabbım korumus kuzumu
gulden canım alp tuğrada artık kahvaltı pek yapmak ıstemıyo nezamndır yumurta yemıyo bende zorlamıyorum bıraz ara vereyım dedım bız yerken bıseyler verıyorum ağzına oyle dolu dolu yapmıyo artık
nutraks canım ınsallah duzelır esınle aran benım esımde ınatcıdr genelde ben kosarım hep hatalysam ozurde dılerım sende yapmıssın sağsalım gelır ınsallah merak etme alırsn gonlunu
masalece gozunaydın dıyeyım memeyı bırakmıs masal bakalım bız nasıl bırakıcaz
eşiyle tartışanlar kervanına ben de katıldım kızlar.. gitti oturma odasına yattı peşinden koşmamı bekliyo off Allahım offfff....
bu arada ptesi hem tanışma hem evlilik yıldönümümüz..bişeyler yapmk istyrum ama napcamı bilmiyorm..aklına güzel fikir gelen olursa....sevnrim
öyle canım da biz tartışmalarımızı bi sonuca bağlayamıyoruz. bi kaç gün surat asıp sonra tekrar konuşmaya başlıyoruz bişey olmamış gibi. kırgınlıklar da öylece kalıyo sadece üstünü örtmüş oluyoruz. ben bu duruma çok sinir oluyorum çookk
evet bak bu çok sinir bi durum gerçekten
bazen bizdede oluyo öyle sonra aynı ttartışma sanki kaldığı yerden devam gibi oluyo dimi?
neyse canım sen nasılsın paşa nasıl
hımm evet haklısın canım ama ne biliim işte yaa üzülüyo insan bi de gitti oturma odasına yattı şu an acayip kızgınım böyle basit bişey de bunu yapıyo yaa çok üzülüyorum.
haklısın babaannem ne olursa olsun yataklarınızı ayırmayın derdi
bikere ayrı yatmaya alışırsanız gerisi gelir derdi
bence iyi bir anınızda bunu eşine anlat evet seninle konuşmasın ama başkayerede gitmesin arkasınıdönüp uyusun
benim eşimde öyle bidefa gitti ama ben ona sonra anlattım oda hak verdi bence sende bi den cnm..
neyse kızlarr başım çatlıyo ağrıdan gidip uyumaya çalışayım biraz. herkese iyi geceler
Acilen ciktim k.bakmayin ereni uyuturken biraz atesi var gibiydi ama aglayarak bi uyandi yanaklar kipkirmizi ateslenmis 38.4tu cokta yuksek degil ama heryeri yaniyo ya surup verdim ustunu cikarip ince biraktim bekliyorum bakalim hic boyle olmamisti dislermi acaba hic bilmiyorum yada usutmus olabilirmiki.
eşimde şaşırtır bazen beni aslında .annemlerde yelek başlamştım kıza gelirken şişleri getrmedim ordan alırım diye buraya da geldik ara ki bulasın hiç bi yerde bulamadık benm iç geçirmelerime kıyamamış iş yerinden birilerini göndermiş buldurnş aldı getirdi mesela..ama işte yine de daha fazlasını istiyo ya insanoğlu..
lojman işine gelince otel gibi bi yerde kalıyoruz benm tayin işim olmadığı ve iznim martta biteceği için lojmana geçmedk boşuna..şimdilik iki odalı bu yerde idare ediyoruz herşeymz seyyar...o kadar komiğiz kii...
eşimde bi de herşeyi ona söylememi istiyo yani tamam söyleyeym de nereye kadar..annemlerdeyken akrabaları ziyarete gidiyoruz önceden ona söyleyecekmişim ben hala anlayamıyorum bunu soruyorum neden diye öyle işte diyo...
aşırı kıskanç bu da sıkıntı veriyo...hoşuma da gidiyo ama bazen yeter diyorum yanii
haber vermek de değil aslında şunu kabul etmiyo ..biz amcamlara gidioruz veya amcamlardayız....sinirlenyo buna..daha önceden mesela akşamdan yarın amcamlara gidelim diyoruz napayım..bunu duymak istiyo bu bence abartı yani..tamam gittiğim yeri söyleyeym de izin almanın manası yokki.
arada yapıyo öyle sağolsun..şaşırtıyo beni:)))off içim rahatladı valla abla kuş gibi oldum.bi de haber alırsam ondan sarsağlim gelirse tamamdır bu iş:))
günaydın kızlar
baristiniz mi eslerinizle nutraks eşinden haber aldinmi nasıl oldunuz yazın gelince gece hepiniz dertliymissiniz bende okurken dertlendim yahu
herkese hayırlı günler arkadaşlar
nolmuş buraya ya oku oku dertler rabbim bütün evlere aile huzuru versin sakın küsmeyin barışın...
biberon nasıl oldu kuzum acaba valla diş olmaz diyorlar ama erdem 3 gün 39.5lardan düşüremedim fitil verdiğim halde sonunda 2 diş patlattı düştü olabiliyor ama takip et düşmüyorsa götür dra
kızlar yarın sünnet yaa inanın kalbime sancılar giriyr dün gidiyordum resmen bir girdi sancı kolum falan uyuştu o kadar sanırım çok panik oldum inşallah sıkıntısız atlatırız pişman olmayız
Be_Ni maşallah subannalah bayıldım kızlarına rabbim sağlıklarını eksik etmein nazarlardan korusun
günaydın canım elif hala kötü canım ya yemiyor kusuyor ve ishal öyle halsizlik yok ama herhalde midesini bozdu diye dusunuyorum sen nasilsin nil nasılaman cnm kazasız gelsinde düzelir inşallah
ama sen hatalıysan peşinden koş özürünü dile ama hata ondaysa sende taviz verme ozaman anlıyacaktır
onlara nasıl davranırsan öyle şekilleniyo onlarında davranışları unutma
bende hatalıysam özür dilerim ama hata ondaysa asla konuşmam..
cnm biz kahvaltı ederken bizim yediklerimizdende yemiyo tek yediği ekmek bende onu istemiyorum ay bilmiyorum bakalım..
bune yaaa:
bugece tartışma gecesiymiş herhalde
sizin konunuz neydi cnm özel değil se tabi
cnm yasmin heykel yani oscar heykeli yaptıracaktıya
gitti gidiyordada varmış istersen bi baknedersin?
onada güzel bi söz yazdır..
cnm geçmiş olsun umarım iyidir şimdi
işte bu gırip bi anda ateş yapıyomuş offf allahım korusun hepsini..
bende şuraya gide bilirmiyim demem mesela ben ailemebile dememişim alışık değilimyani
ben şuraya gidiyorum derim hatta eşimde takılır bazen gide bilirmiyim demek istedn diye galiba ama hayır ben gidicem haberin olsun derim..
şimdi uzaktasınızya belki ondan yapıyodur cnm takılma fazla gelsin hayırlısıyla gelişmeleri yaz meraktayız..
nurayım sanada günaydın nasıl elifim.
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
günaydın canım inşallah biran önce haber alırsın ay benimde eşim polis öylebiyere gidipte ulaşamaz bende deli oluyorum ama bizim burası o kadar kötü değil tabi kigünaydın canm.yok haber yok daha.telefonu çekmiyo...sabırla bekliyorumm
hadi hayırlısıyla olsun bakalım.inşllh sıkıntı çıkmaz..bizm bi arkadaşn iki günde iyileşmişti bebişi.siz,nde öyle olur inşallah.
güldencm,öyle istedklermi af arasında farkederse yapmaya çalışıyo sağolsun..öyle ki beb bunu ne zaman dedim yaa bile diyorum:)))izin konusına gelince bu konudatartışmalarmz azaldı biraz ben alıştım sormaya biraz o alıştı sormamaya:)))bu sefer ben hataluyım(((özrümü de diledimama bizde hep ben özür dilerm zaten...öyle bi insan ki haklı olduğum halde haksıuz olduğuma beni ikna edebiliyo:))))sanırım evlenmek için de böyle yaptı:)))))
Arkadaslar gunaydın hepınıze
Beysal tesekkur ederım cnm
Bu kadar cok takma cnm ya kucuk bı operasyon zaten bıcok bebege yapılıyo artık hayırlısıyla atlatıcaksınız ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz yarın
Nurtaks bı degısıklık yok sanırım zaman gecmıyodur sana ıns bugun hersey hallolur
Kızlar sızde durumlar aynı mı haber edın barıstık dıye
Arkadaslar gunaydın hepınıze
Beysal tesekkur ederım cnm
Bu kadar cok takma cnm ya kucuk bı operasyon zaten bıcok bebege yapılıyo artık hayırlısıyla atlatıcaksınız ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz yarın
Nurtaks bı degısıklık yok sanırım zaman gecmıyodur sana ıns bugun hersey hallolur
Kızlar sızde durumlar aynı mı haber edın barıstık dıye
günaydın canım elif hala kötü canım ya yemiyor kusuyor ve ishal öyle halsizlik yok ama herhalde midesini bozdu diye dusunuyorum sen nasilsin nil nasıl
günaydın canım inşallah biran önce haber alırsın ay benimde eşim polis öylebiyere gidipte ulaşamaz bende deli oluyorum ama bizim burası o kadar kötü değil tabi ki
günaydın canım nasılsın
günaydın canım elif hala kötü canım ya yemiyor kusuyor ve ishal öyle halsizlik yok ama herhalde midesini bozdu diye dusunuyorum sen nasilsin nil nasıl
günaydın canım inşallah biran önce haber alırsın ay benimde eşim polis öylebiyere gidipte ulaşamaz bende deli oluyorum ama bizim burası o kadar kötü değil tabi ki
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar, maşallah geçmiş ne olmuş öyle
araları limoni olan arkadaşlar inşallah tez zamanda barışırsınız, hepimizin evi huzur,bereket ve sağlıkla dolsun inşallah
nutraks eşinden haber alabildin mi?
biberon erenin ateşi düştü mü?
betülüm dikkat et kendine, hayırlısıyla erdem paşa sünnetini olacak
beni kızlarına maşallah çok tatlılar
defnenin gözü iyice şişti kızlar. dün dr ilaçları değiştirdi ama çok korkuyorum bişey olacak diye. rabbim şifa versin.
benim telefonum bozuldu.sabah tamire götürdüm 1 hafta telefonum yokistanbula gidecekmiş tamir için
benden haberler şimdilik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?