- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.081
günaydın kızlar, maşallah geçmiş ne olmuş öyle
araları limoni olan arkadaşlar inşallah tez zamanda barışırsınız, hepimizin evi huzur,bereket ve sağlıkla dolsun inşallah
nutraks eşinden haber alabildin mi?
biberon erenin ateşi düştü mü?
betülüm dikkat et kendine, hayırlısıyla erdem paşa sünnetini olacak
beni kızlarına maşallah çok tatlılar
defnenin gözü iyice şişti kızlar. dün dr ilaçları değiştirdi ama çok korkuyorum bişey olacak diye. rabbim şifa versin.
benim telefonum bozuldu.sabah tamire götürdüm 1 hafta telefonum yokistanbula gidecekmiş tamir için
benden haberler şimdilik böyle
nolmuş buraya ya oku oku dertler rabbim bütün evlere aile huzuru versin sakın küsmeyin barışın...
biberon nasıl oldu kuzum acaba valla diş olmaz diyorlar ama erdem 3 gün 39.5lardan düşüremedim fitil verdiğim halde sonunda 2 diş patlattı düştü olabiliyor ama takip et düşmüyorsa götür dra
kızlar yarın sünnet yaa inanın kalbime sancılar giriyr dün gidiyordum resmen bir girdi sancı kolum falan uyuştu o kadar sanırım çok panik oldum inşallah sıkıntısız atlatırız pişman olmayız
Be_Ni maşallah subannalah bayıldım kızlarına rabbim sağlıklarını eksik etmein nazarlardan korusun
günaydın canm.yok haber yok daha.telefonu çekmiyo...sabırla bekliyorumm
hadi hayırlısıyla olsun bakalım.inşllh sıkıntı çıkmaz..bizm bi arkadaşn iki günde iyileşmişti bebişi.siz,nde öyle olur inşallah.
güldencm,öyle istedklermi af arasında farkederse yapmaya çalışıyo sağolsun..öyle ki beb bunu ne zaman dedim yaa bile diyorum:)))izin konusına gelince bu konudatartışmalarmz azaldı biraz ben alıştım sormaya biraz o alıştı sormamaya:)))bu sefer ben hataluyım(((özrümü de diledimama bizde hep ben özür dilerm zaten...öyle bi insan ki haklı olduğum halde haksıuz olduğuma beni ikna edebiliyo:))))sanırım evlenmek için de böyle yaptı:)))))
Arkadaslar gunaydın hepınıze
Beysal tesekkur ederım cnm
Bu kadar cok takma cnm ya kucuk bı operasyon zaten bıcok bebege yapılıyo artık hayırlısıyla atlatıcaksınız ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz yarın
Nurtaks bı degısıklık yok sanırım zaman gecmıyodur sana ıns bugun hersey hallolur
Kızlar sızde durumlar aynı mı haber edın barıstık dıye
Gulden prenses kahvaltı yapmısmı bugun?
günaydın canım elif hala kötü canım ya yemiyor kusuyor ve ishal öyle halsizlik yok ama herhalde midesini bozdu diye dusunuyorum sen nasilsin nil nasıl
günaydın canım inşallah biran önce haber alırsın ay benimde eşim polis öylebiyere gidipte ulaşamaz bende deli oluyorum ama bizim burası o kadar kötü değil tabi ki
günaydın canım nasılsın
Gunaydinlar herkese gunaydin diyorum cunku biz yeni kahvalti yaptik.gece oglusumun atesi neyseki dustu surubu icince bidahada yukselmedi guzelce uyuduk gece hatta sabah soylemesi inanilmaz 11:30da kalktik ya ilk defa boyle bisey oluyo acaba suruptanmi daha once uykusuz kalsa bile sabah hic gec kalkmazdi en gec 9:30da uyanirdi arada emmeye kapkti sonra hep uyudu.sabahta nesesi cok iyiydi bana oyunlar yapiyo ya cok tatli sanki butun skntilarim gitmis gibi hissettim artik esimlede bi ara barisiriz oglusum nasilsa mutlu etti annesini.
günaydın kızlar, maşallah geçmiş ne olmuş öyle
araları limoni olan arkadaşlar inşallah tez zamanda barışırsınız, hepimizin evi huzur,bereket ve sağlıkla dolsun inşallah
nutraks eşinden haber alabildin mi?
biberon erenin ateşi düştü mü?
betülüm dikkat et kendine, hayırlısıyla erdem paşa sünnetini olacak
beni kızlarına maşallah çok tatlılar
defnenin gözü iyice şişti kızlar. dün dr ilaçları değiştirdi ama çok korkuyorum bişey olacak diye. rabbim şifa versin.
benim telefonum bozuldu.sabah tamire götürdüm 1 hafta telefonum yokistanbula gidecekmiş tamir için
benden haberler şimdilik böyle
haber vermek de değil aslında şunu kabul etmiyo ..biz amcamlara gidioruz veya amcamlardayız....sinirlenyo buna..daha önceden mesela akşamdan yarın amcamlara gidelim diyoruz napayım..bunu duymak istiyo bu bence abartı yani..tamam gittiğim yeri söyleyeym de izin almanın manası yokki.
arada yapıyo öyle sağolsun..şaşırtıyo beni:)))off içim rahatladı valla abla kuş gibi oldum.bi de haber alırsam ondan sarsağlim gelirse tamamdır bu iş:))
kv iyileşti ozaman ciktigina göre dimi canım hadi geçmiş olsun elifim bugün biraz daha iyi çok şükür ama yemesi duzelmedi hala ins o da duzelsin benden mutlusu yokSagol cnm ıyıyız allaha sukur kv bugun hastaneden cıkıyo ıns
Elıfe uzuldum cok gecmıs olsun cnm dısden olmaz herhalde usuttumu acaba kuzu keyfı yerındedır ınsallah
Ay polıs ve asker eslerıne allah cok sabırlar versın ben esımın gelme saatı 10 dakka gecıkse hemen tel sarılırım gun ıcınde kac kez konusuruz cıkınca arar
Ama allah sabrınıda verıyodur ınsan her duruma alısıyo bı sekılde yeterkı sevgı olsun huzur olsun
oo masallah ne güzel iyi olmuş uyumu da annesini mutlu etnis ins esinlede nabız düzelir agzinizin tadı yerine gelirGunaydinlar herkese gunaydin diyorum cunku biz yeni kahvalti yaptik.gece oglusumun atesi neyseki dustu surubu icince bidahada yukselmedi guzelce uyuduk gece hatta sabah soylemesi inanilmaz 11:30da kalktik ya ilk defa boyle bisey oluyo acaba suruptanmi daha once uykusuz kalsa bile sabah hic gec kalkmazdi en gec 9:30da uyanirdi arada emmeye kapkti sonra hep uyudu.sabahta nesesi cok iyiydi bana oyunlar yapiyo ya cok tatli sanki butun skntilarim gitmis gibi hissettim artik esimlede bi ara barisiriz oglusum nasilsa mutlu etti annesini.
Canim okuyunca yazmadan edemedim bak sen yanlis dusunuyosun yani izin alma gibi ben yeni evlendigimizde telefonda dayimin kiziyla konusuyodum tamam bulusalim falan dedim esim bozuldu hatta kizdi bana neden sormuyosun hemen tamam diyosun ben neyim burda falan dedi be yeni evli oldugumuz icin dusunememistim erkekler okonuda hassastir canim ben markete giderken bile soyluyorum mesela yani izin almiyorumda haber veriyorum gidicem diye oda tamam diyo yani onlar evin erkegi oldugu icin icgudusel olarak onlarda haklilar cunku biz ev hanimiyiz onlarda evimizin erkegi biyere giderken haber vermek en normal olan bisey bence hani bu yuzden sakin esine kizip aranizi bozma yada kendini uzme benim hosuma bile gidiyo yani biyere giderken ona haber vermek.
kv iyileşti ozaman ciktigina göre dimi canım hadi geçmiş olsun elifim bugün biraz daha iyi çok şükür ama yemesi duzelmedi hala ins o da duzelsin benden mutlusu yok
oo masallah ne güzel iyi olmuş uyumu da annesini mutlu etnis ins esinlede nabız düzelir agzinizin tadı yerine gelir
bende haber veririm eşime ilk günler oda söylerdi izin almicakmisin diye bende gidebilir miyim derdim şimdi takilir ara ara izin almadın diye yani izin dediği şey aslında haberinin olması zamanla oturur canım takilma eşimden mutlaka gidecegiyerleri söyler bana yani karşılıklı tutturduk bu işi
kv iyileşti ozaman ciktigina göre dimi canım hadi geçmiş olsun elifim bugün biraz daha iyi çok şükür ama yemesi duzelmedi hala ins o da duzelsin benden mutlusu yok
oo masallah ne güzel iyi olmuş uyumu da annesini mutlu etnis ins esinlede nabız düzelir agzinizin tadı yerine gelir
bende haber veririm eşime ilk günler oda söylerdi izin almicakmisin diye bende gidebilir miyim derdim şimdi takilir ara ara izin almadın diye yani izin dediği şey aslında haberinin olması zamanla oturur canım takilma eşimden mutlaka gidecegiyerleri söyler bana yani karşılıklı tutturduk bu işi
canım ya göz dr una götürsen bi kıyamam ya
fundam günaydın ya göz şakaya gelmez olmazsa bide sen götür dr cnm ama göz doktoruna götürüyosun değilmi yani çocuk doktorunuza değil
biliyosun ben kendimden çok hassasım gözlerle ilgili..
Gunaydinlar herkese gunaydin diyorum cunku biz yeni kahvalti yaptik.gece oglusumun atesi neyseki dustu surubu icince bidahada yukselmedi guzelce uyuduk gece hatta sabah soylemesi inanilmaz 11:30da kalktik ya ilk defa boyle bisey oluyo acaba suruptanmi daha once uykusuz kalsa bile sabah hic gec kalkmazdi en gec 9:30da uyanirdi arada emmeye kapkti sonra hep uyudu.sabahta nesesi cok iyiydi bana oyunlar yapiyo ya cok tatli sanki butun skntilarim gitmis gibi hissettim artik esimlede bi ara barisiriz oglusum nasilsa mutlu etti annesini.
biz öyle değiliz işte yani geçen bir ay annemlerdeydim ya.o da burda kaldı bi, arıyorum napıyosun diye işte şurdaym burdaym diyo bana haber vermek yok...ama ben ne bileym hava güneşli çocuğıu park açıkarayım mı diye soracak mışım...haber vermek ola derm parka gidiyoruz diye ama öyle deyince trip yapıyo kızıyo ii git zaten gidiyosun diye....
kızlar defneyi zaten göz druna götürdüm o verdi ilaçları
ama olmazsa cumartesi kendim götüreceğim artık
yavrumu o halde görmek beni çok kötü yapıyor
Canim okuyunca yazmadan edemedim bak sen yanlis dusunuyosun yani izin alma gibi ben yeni evlendigimizde telefonda dayimin kiziyla konusuyodum tamam bulusalim falan dedim esim bozuldu hatta kizdi bana neden sormuyosun hemen tamam diyosun ben neyim burda falan dedi be yeni evli oldugumuz icin dusunememistim erkekler okonuda hassastir canim ben markete giderken bile soyluyorum mesela yani izin almiyorumda haber veriyorum gidicem diye oda tamam diyo yani onlar evin erkegi oldugu icin icgudusel olarak onlarda haklilar cunku biz ev hanimiyiz onlarda evimizin erkegi biyere giderken haber vermek en normal olan bisey bence hani bu yuzden sakin esine kizip aranizi bozma yada kendini uzme benim hosuma bile gidiyo yani biyere giderken ona haber vermek.
kesinlikle şuruptandır cnm:
boşver erkekleri anlamak zor şekerim
sen ben parka gidiyorum bilgin olsun de git.
zamanla alışır oda..
götür cnm götür..
işte mesele haber vermek değil izin almak...o siirtte ben ankaradaym markete ekmek almaya giditorum neden söylemyosun diyo yani bilmiyorm gerçekten yanlış düşünüyo da olabilirim ama bilemyorm işteee
kızlar defneyi zaten göz druna götürdüm o verdi ilaçları
ama olmazsa cumartesi kendim götüreceğim artık
yavrumu o halde görmek beni çok kötü yapıyor
Bende arada oglumla koye gidip annemlerin orda kaliyorum bir hafta falan simdi dusunuyorum orda biyere gidicem zaman ozellikle esimi arayip soylemiyorum aramissa konusursak oyle soyluyorum esim icin sorun olmuyo ama senin esin biraz tutucu demekki canim yada sizden uzak oldugu icin sanki sizi koruyamiycakmis falan gibi dusunuyo hissediyo ona habet vermeni istiyo her erkek farkli canim benimki anlayisli bisey istersem yapar yada istedigim yere goturur ama kendiliginden bisey yapmak pek alkina gelmez surpriz falan hic yapmaz bende ondan sikayetciyim ama onunda yapisi boyle napayim degismiyo oyle kabul etcem bende zamanla.
günaydın canm.yok haber yok daha.telefonu çekmiyo...sabırla bekliyorumm
hadi hayırlısıyla olsun bakalım.inşllh sıkıntı çıkmaz..bizm bi arkadaşn iki günde iyileşmişti bebişi.siz,nde öyle olur inşallah.
güldencm,öyle istedklermi af arasında farkederse yapmaya çalışıyo sağolsun..öyle ki beb bunu ne zaman dedim yaa bile diyorum:)))izin konusına gelince bu konudatartışmalarmz azaldı biraz ben alıştım sormaya biraz o alıştı sormamaya:)))bu sefer ben hataluyım(((özrümü de diledimama bizde hep ben özür dilerm zaten...öyle bi insan ki haklı olduğum halde haksıuz olduğuma beni ikna edebiliyo:))))sanırım evlenmek için de böyle yaptı:)))))
buna yazmadan gecemıcem aynı benım esımde oyle
ben bıkonuda haklıyım mesela ama bu onu kabul etmıyo ve donup dolasıyo yıne ben haksız oluyorum sonra bende haksz oldğuma ınanıyorum senın gıbı
kandırdılar bızı desene
işte mesele haber vermek değil izin almak...o siirtte ben ankaradaym markete ekmek almaya giditorum neden söylemyosun diyo yani bilmiyorm gerçekten yanlış düşünüyo da olabilirim ama bilemyorm işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?