- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.101
nisanliyken aynen bizde boyleydik çok tartışıyorduk izin almak çok ağır geliyordu birbirimize alıştıkça haber vermeye döndü olay sizinki de zamanla oturur canım merak etme biz sekiz yıl oldu beraberizbiz öyle değiliz işte yani geçen bir ay annemlerdeydim ya.o da burda kaldı bi, arıyorum napıyosun diye işte şurdaym burdaym diyo bana haber vermek yok...ama ben ne bileym hava güneşli çocuğıu park açıkarayım mı diye soracak mışım...haber vermek ola derm parka gidiyoruz diye ama öyle deyince trip yapıyo kızıyo ii git zaten gidiyosun diye....
geçmiş olsun tatlımkızlar defneyi zaten göz druna götürdüm o verdi ilaçları
ama olmazsa cumartesi kendim götüreceğim artık
yavrumu o halde görmek beni çok kötü yapıyor
gecmıs olsun kuzuma nedokunmus olabılırkı acaba
sağol canım elif yerlere oturuyor yatıyor bizimde altimiz boş yerler soğuk ondan usuttu sanırım midesini ne yese kusuyor ama bugün biraz daha iyi çok şükür azicik yedi inşaallah düzelecek alp tuğra nasıl sen nasılsın
günaydın kızlar, maşallah geçmiş ne olmuş öyle
araları limoni olan arkadaşlar inşallah tez zamanda barışırsınız, hepimizin evi huzur,bereket ve sağlıkla dolsun inşallah
nutraks eşinden haber alabildin mi?
biberon erenin ateşi düştü mü?
betülüm dikkat et kendine, hayırlısıyla erdem paşa sünnetini olacak
beni kızlarına maşallah çok tatlılar
defnenin gözü iyice şişti kızlar. dün dr ilaçları değiştirdi ama çok korkuyorum bişey olacak diye. rabbim şifa versin.
benim telefonum bozuldu.sabah tamire götürdüm 1 hafta telefonum yokistanbula gidecekmiş tamir için
benden haberler şimdilik böyle
götüreceğim cumartesi inşallah tabi daha kötü olursa daha önce götürürümgotur canim daha oncede kv.den goturmustu ama ondan hayir gelmez zaten sen kendin gotur mutlaka saglik ihmale gelmez bak ne zamandir bahsediyosun dahada kotu olmus yavrun mutlaka gotur insallah onemli bisey degildir gecmis olsun simdiden.
sağol cnmnisanliyken aynen bizde boyleydik çok tartışıyorduk izin almak çok ağır geliyordu birbirimize alıştıkça haber vermeye döndü olay sizinki de zamanla oturur canım merak etme biz sekiz yıl oldu beraberiz
geçmiş olsun tatlım
kızlar yasemin yok mu bugün
size de geçmiş olsun cnmsağol canım elif yerlere oturuyor yatıyor bizimde altimiz boş yerler soğuk ondan usuttu sanırım midesini ne yese kusuyor ama bugün biraz daha iyi çok şükür azicik yedi inşaallah düzelecek alp tuğra nasıl sen nasılsın
götüreceğim cnmtesekkur ederım cnm
bencede göz ıhmale gelmez bır an önce baska bı doktora göturun
beyzada bebekken capaklanma oluyodu kac tane doktora göturdum hepsı de altı aylık olunca gecer dedı anca rahatlamıstım
ıns uzun surmez defnecıgın rahatsızlıgı
herkese hayırlı akşamlar kızlar 2 gün izinliyim oğluşumla evdeyiz giremem sonrada hasta sonu artık pazartesi görüşmek üzere dua edin bize tahmini 9 da sünnet olacaz öpüyoruuz
sağol canım elif yerlere oturuyor yatıyor bizimde altimiz boş yerler soğuk ondan usuttu sanırım midesini ne yese kusuyor ama bugün biraz daha iyi çok şükür azicik yedi inşaallah düzelecek alp tuğra nasıl sen nasılsın
sağol canım aldım ama daha vermedim akşam yemeğinden önce vericem ins iyi gelirgeçmiş olsun canm metpamid verdin mi iyi geliyo.kusmaya
Bıberon
Erencık uzmemıs annesını masallah cabuk toparlamıs cnm
bebekte annede uykusunu alınca daha bı huzurlu oluyo ortam degılmı
Yagmurcandan
elıfte bıraz toparlanmaya baslamıs daha ıyı olur ıns.
Evet cnm kv daha ıyı, cıktı bugun aksama gıdıcez yanına ıns.
halinin üstü bile soğuk canım ya bazen onunla yerde oynuyoruz benim totom usuyor gerçi onun altında bez var ama genede etkileniyorcvp gec oldu canım kusura bakma alp tuğraya yemek yedrmek ıcın cıkmıstım
bızımde yerler soğuk oluyo hep halının ustune oturtmaya calısıyorum
kuzum ya onun mıdesı nekı zaten kusuyo bıde sukur canım bugun daha ıyıymıs dahada ıyı olur ınsallah
bende ıyıyım canım temızlık yapıyorum bıkacgundur halıları yıkamaya verdım bugun geldı camları sıldım tullerı yıkadım genel bı temzlık yapayım dedım bı kacgune bıtırcem ınsallah
alp tuğra uyuyo sımdı malum hala 2 uyku yapıyoruz gunduzlerı
sen neler yapıyosun canım
İzin alma konusu ben ailemde yasamdigim icin hep tartismisizdir
ama atlattik artik 10yildir taniyoruz birbirimizi
ben hbr veririm oda takilir izin alcaktin sanirim die
Bende evet der gecerim saka yapiom git tabi der
onceden cop atmaya cikarken hbr vetmedin.derdi allhimm ne.gunlerdi alisikda degilim ailemde gormedim cok.kavga ettik
ama simdi gecti zamabla oturur hersey kizlar takilmayin bunlara
halinin üstü bile soğuk canım ya bazen onunla yerde oynuyoruz benim totom usuyor gerçi onun altında bez var ama genede etkileniyor
bende niyetlendim halilari vereyim diye ama vaz gecirdiler elif hasta olur diye baharda vermeye karar verdim kolay gelsin canım sana da derin temizkige giusmissin alp tuğra buyudu artık sana yardım ediyor mu annesi bazen elif islak mendili alıp yerleri siliyormus gibi yapıyor girgiri alıp halilari girgirliyor
bizde hala iki.uyku yapıyoruz ama.ben memnunum canım yoksa 5-6 gibi çok.mizirdaniyor elif.uyutmazsam boşver uyusunlarda bizde dinlenelim biraz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?