2012 kasım bebekleri büyüyor..

nisanliyken aynen bizde boyleydik çok tartışıyorduk izin almak çok ağır geliyordu birbirimize alıştıkça haber vermeye döndü olay sizinki de zamanla oturur canım merak etme biz sekiz yıl oldu beraberiz
kızlar defneyi zaten göz druna götürdüm o verdi ilaçları
ama olmazsa cumartesi kendim götüreceğim artık
yavrumu o halde görmek beni çok kötü yapıyor
geçmiş olsun tatlım
kızlar yasemin yok mu bugün

geçmiş olsun canm metpamid verdin mi iyi geliyo.kusmaya

Kızlar herkes en ıyı kendı esını tanır tabıkı bazen bayanların bıraz alttan alması gerekıyo maalesef cocuk gıbı oluyolar ne yapalım onlar evımızın dıregı bunu hıssetmek ıstıyolar belkı bende bıryere gıdecegım zaman hayatım suraya gıtmek ıstıyorum derım bu konuda bı sıkıntımız yok allaha sukur aynı sekılde oda bana söyler, bız gec evlendıgımız ıcın belkı hersey daha cabuk oturdu sızınde hersey zamanla duzene gırer yıpratmayın kendınızı

Tesekkur ederım cnm
Bencede göz ıhmale gelmez bır an önce baska bı doktora göturun
Beyzada bebekken capaklanma oluyodu kac tane doktora göturdum hepsı de altı aylık olunca gecer dedı anca rahatlamıstım
Ins uzun surmez defnecıgın rahatsızlıgı

Bıberon
Erencık uzmemıs annesını masallah cabuk toparlamıs cnm
bebekte annede uykusunu alınca daha bı huzurlu oluyo ortam degılmı

Yagmurcandan
elıfte bıraz toparlanmaya baslamıs daha ıyı olur ıns.
Evet cnm kv daha ıyı, cıktı bugun aksama gıdıcez yanına ıns.

İzin alma konusu ben ailemde yasamdigim icin hep tartismisizdir
ama atlattik artik 10yildir taniyoruz birbirimizi
ben hbr veririm oda takilir izin alcaktin sanirim die
Bende evet der gecerim saka yapiom git tabi der
onceden cop atmaya cikarken hbr vetmedin.derdi allhimm ne.gunlerdi alisikda degilim ailemde gormedim cok.kavga ettik
ama simdi gecti zamabla oturur hersey kizlar takilmayin bunlara

gotur canim daha oncede kv.den goturmustu ama ondan hayir gelmez zaten sen kendin gotur mutlaka saglik ihmale gelmez bak ne zamandir bahsediyosun dahada kotu olmus yavrun mutlaka gotur insallah onemli bisey degildir gecmis olsun simdiden.
götüreceğim cumartesi inşallah tabi daha kötü olursa daha önce götürürüm
sağol cnm

size de geçmiş olsun cnm
inşallah hemencecik iyileşir
götüreceğim cnm
göz olduğu için ben de korkuyorum

herkese hayırlı akşamlar kızlar 2 gün izinliyim oğluşumla evdeyiz giremem sonrada hasta sonu artık pazartesi görüşmek üzere dua edin bize tahmini 9 da sünnet olacaz öpüyoruuz

cvp gec oldu canım kusura bakma alp tuğraya yemek yedrmek ıcın cıkmıstım
bızımde yerler soğuk oluyo hep halının ustune oturtmaya calısıyorum
kuzum ya onun mıdesı nekı zaten kusuyo bıde sukur canım bugun daha ıyıymıs dahada ıyı olur ınsallah
bende ıyıyım canım temızlık yapıyorum bıkacgundur halıları yıkamaya verdım bugun geldı camları sıldım tullerı yıkadım genel bı temzlık yapayım dedım bı kacgune bıtırcem ınsallah
alp tuğra uyuyo sımdı malum hala 2 uyku yapıyoruz gunduzlerı
sen neler yapıyosun canım

geçmiş olsun canm metpamid verdin mi iyi geliyo.kusmaya
sağol canım aldım ama daha vermedim akşam yemeğinden önce vericem ins iyi gelir

inşallah canım sizinde gözünüz aydın inşallah daha iyi olur kv

benı kuzuların cok tatlı masallah denıze bıle gıtmıs surunuyo nıda sanrım o nazar değmesın e bıde senıde gorseydık ıyıydı
kv nede gecmıs olsun canım

Son düzenleme:
halinin üstü bile soğuk canım ya bazen onunla yerde oynuyoruz benim totom usuyor gerçi onun altında bez var ama genede etkileniyor
bende niyetlendim halilari vereyim diye ama vaz gecirdiler elif hasta olur diye baharda vermeye karar verdim kolay gelsin canım sana da derin temizkige giusmissin alp tuğra buyudu artık sana yardım ediyor mu annesi bazen elif islak mendili alıp yerleri siliyormus gibi yapıyor girgiri alıp halilari girgirliyor
bizde hala iki.uyku yapıyoruz ama.ben memnunum canım yoksa 5-6 gibi çok.mizirdaniyor elif.uyutmazsam boşver uyusunlarda bizde dinlenelim biraz dimi

hmm bizimde geçecek umarımm

yağmur ver canm çok iyi geliyo iki kere yaşadım ben midesini üşüttü bi kaşık işi çözdü:===)

ozaman usutuyodur canım emınım kalın gıydırıosundur ama olacak yıne oluyo nekadra korusanda
pazar verdım bugun geldı 4 tanesnı verdım canım onlar daha kırlıydı dığerlernı sılıcem
ruhum sıklyo yapmazsam oyuzden yapayım dedım aynen alp tuğrada alıyo elıne sılıyo yerlerı cok tatlılar bunlar
ben sımdı cıkayım canım corba yapıcam kuzuma
kpss ye hazrlanyorum alp tuğrayla pek olmuyo ama ınternette canlı derslere katılıyorum 7 de baslıcak
anca toparlanırım senı ve elıf ı optum

bu arada eşim geliyomuş çok şükür:))))ama hala kızgınlığı geçmemiş haber bile vermedi geleceğini onunla birlikte giden birinini eşiyle görüştüm o dedi dönüyolarmş diye....offf offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…