- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.121
peki ölçü nevkadqr ben bi çay kaşığı kadar verdim yeterlimi acabahmm bizimde geçecek umarımm
yağmur ver canm çok iyi geliyo iki kere yaşadım ben midesini üşüttü bi kaşık işi çözdü:===)
çabuk gelmiş canım aslında ama gene de cesaret edemiyorum anım kolay gelsin kpss işi çok zor ben elife hamile kalmadan önce baslamistim hazirlanmaya hamile olduğumu öğrenince biraktim ins sen çok başarılı olursun alp tugrayada afiyet olsunozaman usutuyodur canım emınım kalın gıydırıosundur ama olacak yıne oluyo nekadra korusanda
pazar verdım bugun geldı 4 tanesnı verdım canım onlar daha kırlıydı dığerlernı sılıcem
ruhum sıklyo yapmazsam oyuzden yapayım dedım aynen alp tuğrada alıyo elıne sılıyo yerlerı cok tatlılar bunlar
ben sımdı cıkayım canım corba yapıcam kuzuma
kpss ye hazrlanyorum alp tuğrayla pek olmuyo ama ınternette canlı derslere katılıyorum 7 de baslıcak
anca toparlanırım senı ve elıf ı optum
hadi gözün aydın canım geliyo demekki ama esin baya inatçı canım senin merak ettiğini bildiği.halde hala sürdürüyor Allah kolaylik versin sanabu arada eşim geliyomuş çok şükür:))))ama hala kızgınlığı geçmemiş haber bile vermedi geleceğini onunla birlikte giden birinini eşiyle görüştüm o dedi dönüyolarmş diye....offf offfff
iyi akşamlar kızlar
berra hasta oldu malesef. dün öksürüyor demiştim gece ateşlendi. 5 e kadar doğru düzgün uyumadık diyebilirim. 5 ten sonra uyumuşuz. 10 da kalktık dr a gittik. ciğerlerinde sorun yok çok şükür. grip olmuş kuzum inşallah kolayca atlatırız.
eşimle küsüz hala ama tabi mecburen konuştuğumuz oluyo. bakalım ne kadar sürecek ben sıkılmaya başladım artk yakında indiririm yelkenleri suya.
bu arada yağmurcum çok üzüldüm elifciğe. bir an önce iyileşir inşallah.
defneyede çok geçmiş olsun fundacım
size de geçmiş olsun canım bugün çocuklarda öksürük için ıbrahim saracoglu yarım çay bardagi süte beş tane hatmi cicegi koyun dedi sütü kaynatın çiçekleri içine atıp bi iki kere karıştırın günde iki defa icsin ben elife yaptım bugün biraz oksurmeye başladı
inşallah esinlede aran.düzelir bir an önce
bu arada eşim geliyomuş çok şükür:))))ama hala kızgınlığı geçmemiş haber bile vermedi geleceğini onunla birlikte giden birinini eşiyle görüştüm o dedi dönüyolarmş diye....offf offfff
iyi akşamlar kızlar
berra hasta oldu malesef. dün öksürüyor demiştim gece ateşlendi. 5 e kadar doğru düzgün uyumadık diyebilirim. 5 ten sonra uyumuşuz. 10 da kalktık dr a gittik. ciğerlerinde sorun yok çok şükür. grip olmuş kuzum inşallah kolayca atlatırız.
eşimle küsüz hala ama tabi mecburen konuştuğumuz oluyo. bakalım ne kadar sürecek ben sıkılmaya başladım artk yakında indiririm yelkenleri suya.
peki ölçü nevkadqr ben bi çay kaşığı kadar verdim yeterlimi acaba
çabuk gelmiş canım aslında ama gene de cesaret edemiyorum anım kolay gelsin kpss işi çok zor ben elife hamile kalmadan önce baslamistim hazirlanmaya hamile olduğumu öğrenince biraktim ins sen çok başarılı olursun alp tugrayada afiyet olsun
hadi gözün aydın canım geliyo demekki ama esin baya inatçı canım senin merak ettiğini bildiği.halde hala sürdürüyor Allah kolaylik versin sana
iyi akşamlar kızlar
ben tatlıkaşığıyla vermiştm canm... eşimin inadına gelince çook fennadır..geldi yeömek yedk çay hazrladım ama içmedi geçti yattı..yorgunluğun veriyorum ama yapacak bişey yok ..yoruldum ben de gerçektenpeki ölçü nevkadqr ben bi çay kaşığı kadar verdim yeterlimi acaba
çabuk gelmiş canım aslında ama gene de cesaret edemiyorum anım kolay gelsin kpss işi çok zor ben elife hamile kalmadan önce baslamistim hazirlanmaya hamile olduğumu öğrenince biraktim ins sen çok başarılı olursun alp tugrayada afiyet olsun
hadi gözün aydın canım geliyo demekki ama esin baya inatçı canım senin merak ettiğini bildiği.halde hala sürdürüyor Allah kolaylik versin sana
iyi akşamlar kızlar
Gozunaydin cnm ama esin cok inatci ya cok zor isin baksana merak ettigini bildgi halde hbr vermio allh.kolaylik versin cnm
ben tatlıkaşığıyla vermiştm canm... eşimin inadına gelince çook fennadır..geldi yeömek yedk çay hazrladım ama içmedi geçti yattı..yorgunluğun veriyorum ama yapacak bişey yok ..yoruldum ben de gerçekten
nurcum drenişe devam bence yapmabak çeken biz oluyorz sonra...berraya da geçmiş olsun bu arada çabucak atlatsın inşallah
öyle ayşegülcm ya valla mahvediyo beni..iyiyken diyecek yok harika bi adam ama küslüğüuzatması kötü ya..geldi kızla oynuyo yüzüme bile bakmadı...hiç mi özlemedn dedimduymazdan geldi..sustum bende bişey demedm...şimdi de erkenden yattı...en azından burda iyi ya ona şükredyorum ama içimiçimi de yiyo yani....
canım ya rahat olmaya calıs olamıcaksın bılıyorum ama dedğın gıbı yanında bunada sukur
kacgun surdurur bu durumu esın
hiç belli olmaz...şimdiye kadar en fazla 4 -5 gün sürdü sanırım ama peşinde koşarm resmen..kedi gibi yılışırım en sonunda pes eder oda..bakalım tahminimce haftasonuna kadar sürer..gerçiyarın evdeymiş belki tüm gün gözünün önünde olunca dayanamazz....
Kımse kalmamıs
Iyı geceler arkadaslar kk gırmıstım bır yandan mutfagı toplarken atmıs benı sanırım bı sıre sonra otomatık olarak cıkartıyo
Nurtaks gözun aydın cnm gelmısya sag salım nasıl olsa barısırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?