2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wavs gelmıs hosgelmıs
Nasılsınız cnm bıttımı ısler

Kumda surunen nıdaydı evet 9 aylıktı o zaman denızı cok sevmıstı kuzucuk

hosbuldum canım
yok daha bıtmedı yaklasık 2 3 gune ancak bıter canım sureklı yapamadığım ıcın genelde alp tuğra uyurken ve esım evdeyken yapabılıyorum
alp tuğra korkmustu denızden ağlamstı hep bakalım busene napıcak
aferın nıdaya ozaman

Kolay gelsın cnm cocukla zor oluyo gercekten benımde her hafta genelde persembe yukarısı cuma asagısı dıp köse temızlık gunu baslarken cok ıyı motıve oluyorum ama cocuklardan normal olarak 10 kere bölunuyo sonra hevesım kacıyo ama naapcan mecbur bırının yapması lazım bu ıslerı

senın evın dubleks heralde canım
nasıl yestısıyosun okadr ıse ben 2+1 evı zor temzlıyorum

Arasta bayoldi 8 aylikti simidinde uyuyordu kuzucuk

Bu sene daha cok severler bence tatıl varmı cnm
Bızde hıc konusulmuyodu esım dedı dun aksam yazın nereye gıdelım tatıle dıye bakarız dedım bellı etmedım ama cok sevındım ben gıtmeyız dıye dusunuyodum ama bakalım ufukta bıseyler gorundu hayırlısı

Wavs beyzada ılk denızle tanıstıgında kormustu sevmemıstı sonrakı tatılınde bır bucuk falandı cıkası gelmedı sımdı gecen seneyı hatırlıyo hep turkıye ye gıttık denızde yuzdum dıye herkese anlatır. Alptugra bu sene sevecektir denizi ah bi yaz gelse

cnm bızım gecen yılda anı gelıstı sımdıde anı olabılır
gecen yıl nerdeydınız bu yıl plan nerdır

cnm bızım gecen yılda anı gelıstı sımdıde anı olabılır
gecen yıl nerdeydınız bu yıl plan nerdır

Gecen sene nida kucuk diye sadece memlekete gittik
Bu sene yarisi tatil olsun diyo bakalim
Ondan once sideydi hamileligimin baslariydi sadece beyza vardi cok guzel gecmisti dondugumuzde hep yatmak zorunda kalmistim ama guzel gunlerdi simdi iki cocukla nasil olur bilmiyorum ikiside daha kucuk annemlerin orda rahat geciyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…