2012 kasım bebekleri büyüyor..

OLE BIR IMKAN VARSA DAHA GUZEL HEMDE ANNELER ILEDE BIR ARADA OH NE GUZEL
GEBEYKN YAZ DINEMI BANA YASAKTI PLESANTANIN DURUMUNDAN DOLAYI
DONUSTE NE YASADUN
songul aras karıstrma pesınde cekmecelerı
ıcınede gırmıs ne cok hosuna gıdıyodur saclarıda uzamıs
yarenın odasmı orası

SORMA CNM YA
HE SACLAR UZADI SIZIN KELOGLn nasıl uzadımı saclar
yarenımun odası cnm

senın evın dubleks heralde canım
nasıl yestısıyosun okadr ıse ben 2+1 evı zor temzlıyorum

Evet cnm dubleks 2 cocuk odasi var bilmiyorum kac arti oluyo ama turkiyedeki evler daha buyuk 110 metre kare bizimki
Temizligine gelince iki gune boluyorum yoksa bitiremem bigun yatak odalari bigun oturma odasi mutfak gerci onlsr gunlukte derli toplu tutuluyo mecbur

Rahim agzi yetmezligiydi cnm ah ah ne gunlerdi bu gunlere binlerce sukur

Bende kacayim artik sabah yedi bucukta kalkiyorum uyku geldi
Uye olmadan önce yatma saatim onikiydi simdi biraz sarkiyo bagimlilik yapiyo burasi yatmam lazim yarina enerji lazim iyi geceler songulcum buralardasindir herhalde cikarken kilit vur ok

Bende kacayim artik sabah yedi bucukta kalkiyorum uyku geldi
Uye olmadan önce yatma saatim onikiydi simdi biraz sarkiyo bagimlilik yapiyo burasi yatmam lazim yarina enerji lazim iyi geceler songulcum buralardasindir herhalde cikarken kilit vur ok

yat cnm ya 6 saatın kalmış bak uzuldum sımdı:)
sorma bağımlılık yaouyor gunduz gelemedıgım ıcın uzuluyırum
pamuk oğlum uyuyunca bende yatıcam ınsalla

aaa cıddımısın pekala kaçıcı hafta doğum oldu serklaj varmıydı
ılk gebelik nasıldı

38. haftada dogum yaptim cnm serklaj yapildi 24.haftada kk topik var bunla ilgili hep orayi okurdum orayada ugriycam bi ara cok bilgilenmistim sayelerinde, benimki mucize gibi biseydi cunku serklaj genelde 12. ci haftalarda àtilirmis
Ilk gebelik gayet normaldi 39. haft dogum

Son düzenleme:
yat cnm ya 6 saatın kalmış bak uzuldum sımdı:)
sorma bağımlılık yaouyor gunduz gelemedıgım ıcın uzuluyırum
pamuk oğlum uyuyunca bende yatıcam ınsalla
Eki Görüntüle 935065

benim aras paşammmmmmmmm:
neden uyumadı songülümmmm:arasımmm
günaydın herkese kızlarrrr:
umarım keyifler iyidir:

Herkeseee günaydın kızlar gününüz aydın olsun.....

Songül aras paşa ne kadar büyümüş maaşallah annesi ona çoktandır görmemistim

Günaydınnn Canimm bizim keyfimiz iyi çok şükür sizin keyfiniz nasıl nil uyudumu annesi dün geçe

oohhh iyi olmanıza sevindim cnm nil iyi yok bi yaramazlık allaha şükür ama yeğenim gırip nil direniyo şuanda olmamak için ama çok yakında bekliyorum..
bu arada günaydın tabi sanada..

geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır
sağol cnm inşallah geçer

maşallah arasa songül, maviler çok yakışmış
hemen okumaya başlıyorum

günaydın kızlar, nasılsınız?
bana gün pek aymadı
gece 11,30 dan sabaha kadar defne uykusundan ağlayarak uyandı ve ne emzik ne biberon hiçbirşey almadı.bir de nasıl titriyor ağlarken anlatamam. korkudan titriyor resmen. 2 ye kadar hiç uyumadı, 2 den sonrada uyur uyanık haldeydi. eşim evde yok, ne yapacağımı bilemedim, neyinin olduğunu anlamadım, kendime çok kızdım.sinirlerim laçka durumda. ilk defa çocuk yaptığıma pişman oldum. yavrumun nesi olduğunu anlamıyorum çünkü. sağlam bir psikolojik desteğe ihtiyacım var.şimdi de yüzüm gözüm şiş bir şekilde işe geldim
işin kötüsü defne sürekli ağladığı için gece damlatmam gereken damlayı ve sürmem gereken merhemi de süremedim
bizden haberler böyle işte

gümnaydın fundam
allah allah ne olduki acaba defneme?
peki gün içinde korkuyo ola blirmi acaba nedersin.
tek başına çocuk büyütmek çok zor gerçekten ama öyle düşünme lütfen.
sen başarıyorsun hemde en güzel şekilde..
bu
arada eşin müfettiş olduğu için hep sizin yanınıza hafta sonumu gelecek yani sabit gelmiyecekmi hiç?

herkese günaydın kızlar nasılsınız. tüm hasat bebeişlere ve anneciklere rabbim yardım etsin tez zamanda şifa versin inş. eşleriyle dargın olan hatunlarda bi an evvel huzuru bulsunlar inş.reces cnm nesi vardı ki kuzunun kıyamam ya gündüz bişeyden mi korktu ki acaba titredi bu kadar neyse şükür ki atlatmışsınız üzme kendini. aradın mımşimdi nasılmış.songülll paşama maşallah koca adam olmuş. evinizin iki direği var artık:)güldenim dikkat et nilime çok zor bu grip. gidip gidip geri gelio. hala çekiyoruz hapşırıp duruyoruz ailecek.beysalll... cnm atlatmışsınızdır inş... ne güzel rabbim size bu güzel günü gösterdi tez zamanda iileşir inş. allah büyük düğününü görmeyi nasip etsin minik erkeğin inş.

günaydın yaseminim ay umarım olmayız nediyeyim
ama yeğenim hasta nekadar uzak tuta bilirimki offf:
bu arada zeynebimde atlatsın biran önce..inş

günaydın kızlar
bizde grip oluyoruz elif oksurmeye başladı biraz da burun akıntısı var
yasmin dün nerelerdeydin bakalım bal böceğin iyi olsun biran önce
reces dün gece biz de oyleydik devamlı ağlayarak uyandı devamlı beşik salladim yada emdi o da bende çok az uyuduk bide bizimki çok anlayınca kusuyor gece wc ye gittim o ara uyandı
ben yokum diye ağla ağla gelene kadar heryere kusmus
benimde eşim yoktu gece çok zorlandim
güldencim ins nil hasta olmaz herkes hasta ya
dilekefem sen nasılsın efecik nasil

günaydın cnm off kıyamam ya
umarım en kısa zamanda halledersiniz ilerlemez ..

bilmiyorum nurayım şimdilik hastalanmadı ama nekadar dayana bilirki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…