- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.181
Günaydın canim çok şükür biz iyiyiz canim allaha şükür dün babasiyla birlikte pizza yemeğe gittik çok tatliydi yaa:)günaydın kızlar
bizde grip oluyoruz elif oksurmeye başladı biraz da burun akıntısı var
yasmin dün nerelerdeydin bakalım bal böceğin iyi olsun biran önce
reces dün gece biz de oyleydik devamlı ağlayarak uyandı devamlı beşik salladim yada emdi o da bende çok az uyuduk bide bizimki çok anlayınca kusuyor gece wc ye gittim o ara uyandı
ben yokum diye ağla ağla gelene kadar heryere kusmus
benimde eşim yoktu gece çok zorlandim
güldencim ins nil hasta olmaz herkes hasta ya
dilekefem sen nasılsın efecik nasil
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır
sağol cnm inşallah geçer
maşallah arasa songül, maviler çok yakışmış
hemen okumaya başlıyorum
günaydın kızlar, nasılsınız?
bana gün pek aymadı
gece 11,30 dan sabaha kadar defne uykusundan ağlayarak uyandı ve ne emzik ne biberon hiçbirşey almadı.bir de nasıl titriyor ağlarken anlatamam. korkudan titriyor resmen. 2 ye kadar hiç uyumadı, 2 den sonrada uyur uyanık haldeydi. eşim evde yok, ne yapacağımı bilemedim, neyinin olduğunu anlamadım, kendime çok kızdım.sinirlerim laçka durumda. ilk defa çocuk yaptığıma pişman oldum. yavrumun nesi olduğunu anlamıyorum çünkü. sağlam bir psikolojik desteğe ihtiyacım var.şimdi de yüzüm gözüm şiş bir şekilde işe geldim
işin kötüsü defne sürekli ağladığı için gece damlatmam gereken damlayı ve sürmem gereken merhemi de süremedim
bizden haberler böyle işte
günaydın kızlar
reces dün gece biz de oyleydik devamlı ağlayarak uyandı devamlı beşik salladim yada emdi o da bende çok az uyuduk bide bizimki çok anlayınca kusuyor gece wc ye gittim o ara uyandı
Gecmis olsun canim insallah simdi iyidir berra.esinlede barismamissiniz hala uzuldum ya biz baristik ama esim bisey yapmadi ben avmye gidelim dedim oda goturdu.tartismada oyuzden cikmisti ama ben onun soylediklerine kirilmistim neyse napayim alistim bende daha fazla uzatmak istemedim sizde barisirsiniz insallah.iyi akşamlar kızlar
berra hasta oldu malesef. dün öksürüyor demiştim gece ateşlendi. 5 e kadar doğru düzgün uyumadık diyebilirim. 5 ten sonra uyumuşuz. 10 da kalktık dr a gittik. ciğerlerinde sorun yok çok şükür. grip olmuş kuzum inşallah kolayca atlatırız.
eşimle küsüz hala ama tabi mecburen konuştuğumuz oluyo. bakalım ne kadar sürecek ben sıkılmaya başladım artk yakında indiririm yelkenleri suya.
bu arada yağmurcum çok üzüldüm elifciğe. bir an önce iyileşir inşallah.
defneyede çok geçmiş olsun fundacım
Esini anliyorum canim bende cok inatciyimdir aslinda ilk evlendigimizde hep ben inat ederdimben tatlıkaşığıyla vermiştm canm... eşimin inadına gelince çook fennadır..geldi yeömek yedk çay hazrladım ama içmedi geçti yattı..yorgunluğun veriyorum ama yapacak bişey yok ..yoruldum ben de gerçekten
nurcum drenişe devam bence yapmabak çeken biz oluyorz sonra...berraya da geçmiş olsun bu arada çabucak atlatsın inşallah
öyle ayşegülcm ya valla mahvediyo beni..iyiyken diyecek yok harika bi adam ama küslüğüuzatması kötü ya..geldi kızla oynuyo yüzüme bile bakmadı...hiç mi özlemedn dedimduymazdan geldi..sustum bende bişey demedm...şimdi de erkenden yattı...en azından burda iyi ya ona şükredyorum ama içimiçimi de yiyo yani....
Ah canim ya kiyamam ben ona.bizdede mesela eren bazen uykusunda agladigi oluyodu hemde hickira hickira agliyo uyurken ben hemen okurum oyle bi durumda ama asil nedeni gunduz yasadigi bi durumdan dolayi korkuyolar canim sizdede oyle oldugunu dusundum kv.nin nasil baktigini biliyorum defnenin psikolojini dusunerek bisey yapmaz cunku hic onemsemiyo ne bileyim ilk aklima gelen o oldu insallah saglikla ilgili biseyi yoktur canim.geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır
sağol cnm inşallah geçer
maşallah arasa songül, maviler çok yakışmış
hemen okumaya başlıyorum
günaydın kızlar, nasılsınız?
bana gün pek aymadı
gece 11,30 dan sabaha kadar defne uykusundan ağlayarak uyandı ve ne emzik ne biberon hiçbirşey almadı.bir de nasıl titriyor ağlarken anlatamam. korkudan titriyor resmen. 2 ye kadar hiç uyumadı, 2 den sonrada uyur uyanık haldeydi. eşim evde yok, ne yapacağımı bilemedim, neyinin olduğunu anlamadım, kendime çok kızdım.sinirlerim laçka durumda. ilk defa çocuk yaptığıma pişman oldum. yavrumun nesi olduğunu anlamıyorum çünkü. sağlam bir psikolojik desteğe ihtiyacım var.şimdi de yüzüm gözüm şiş bir şekilde işe geldim
işin kötüsü defne sürekli ağladığı için gece damlatmam gereken damlayı ve sürmem gereken merhemi de süremedim
bizden haberler böyle işte
valla cnm bilmiyorum ki bişeyden mi korktugümnaydın fundam
allah allah ne olduki acaba defneme?
peki gün içinde korkuyo ola blirmi acaba nedersin.
tek başına çocuk büyütmek çok zor gerçekten ama öyle düşünme lütfen.
sen başarıyorsun hemde en güzel şekilde..
bu
arada eşin müfettiş olduğu için hep sizin yanınıza hafta sonumu gelecek yani sabit gelmiyecekmi hiç?
herkese günaydın kızlar nasılsınız. tüm hasat bebeişlere ve anneciklere rabbim yardım etsin tez zamanda şifa versin inş. eşleriyle dargın olan hatunlarda bi an evvel huzuru bulsunlar inş.reces cnm nesi vardı ki kuzunun kıyamam yagündüz bişeyden mi korktu ki acaba titredi bu kadar neyse şükür ki atlatmışsınız üzme kendini. aradın mımşimdi nasılmış.songülll paşama maşallah koca adam olmuş. evinizin iki direği var artık:)güldenim dikkat et nilime çok zor bu grip. gidip gidip geri gelio. hala çekiyoruz hapşırıp duruyoruz ailecek.beysalll... cnm atlatmışsınızdır inş... ne güzel rabbim size bu güzel günü gösterdi tez zamanda iileşir inş. allah büyük düğününü görmeyi nasip etsin minik erkeğin inş.
günaydın kızlar
inşallah cnm benim yaGünaydın canim çok şükür biz iyiyiz canim allaha şükür dün babasiyla birlikte pizza yemeğe gittik çok tatliydi yaa:)
Elifime geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatır rabbim sanda kolaylık versin canim benim
Geçmiş olsun canim...umarım defnem hemen iyileşir kiyamam ya bütün bebisler hasta nerdeyse
cnm benim de ilk aklıma kv geldi hemen. ilk defa defneyi banyo yaptırdı dün. normalde kv suyu çok hızlı döküyor ve defne de korkuyor bundan.ama gözümle görmediğim için bişey diyemem ki. yukarda allah var.Ah canim ya kiyamam ben ona.bizdede mesela eren bazen uykusunda agladigi oluyodu hemde hickira hickira agliyo uyurken ben hemen okurum oyle bi durumda ama asil nedeni gunduz yasadigi bi durumdan dolayi korkuyolar canim sizdede oyle oldugunu dusundum kv.nin nasil baktigini biliyorum defnenin psikolojini dusunerek bisey yapmaz cunku hic onemsemiyo ne bileyim ilk aklima gelen o oldu insallah saglikla ilgili biseyi yoktur canim.
mrb cnm buara yoğunum o nedenle pek yazamıyorum. bi de 10 gündür stres altındayım resmen. hamile miyim yoksa diye kafayı yedim . test yapmaya korktum ama çok şükür sadece regl gecikmesiymişkuzum hasta hala teyzesi burnu akmaya devam edio ve ara ara öksürüo ama keyfi yerinde çok şükür. bende gribim. eee etrafımda ki herkes nerdeyse 15 gündür hasta sonuçta benim metabolizmada çöktü haliyle... bi kar yağsa da şu mikroplar ölse...sen ne yapıosun elifim niye kusacak kadar ağlıo ki annesi yazık da
mrb cnm buara yoğunum o nedenle pek yazamıyorum. bi de 10 gündür stres altındayım resmen. hamile miyim yoksa diye kafayı yedim . test yapmaya korktum ama çok şükür sadece regl gecikmesiymişkuzum hasta hala teyzesi burnu akmaya devam edio ve ara ara öksürüo ama keyfi yerinde çok şükür. bende gribim. eee etrafımda ki herkes nerdeyse 15 gündür hasta sonuçta benim metabolizmada çöktü haliyle... bi kar yağsa da şu mikroplar ölse...sen ne yapıosun elifim niye kusacak kadar ağlıo ki annesi yazık da
valla cnm bilmiyorum ki bişeyden mi korktu
sonuçta ben gözümle görmeden kimse şunu yapmıştır diyemem
yukarıda allah var
cnm ben yeter artık sabite geç diyorum ama şimdilik imkansız gibi
birde pazartesi günü görevli olarak yurtdışına gidiyor.15 gün kalacak.
cnm bazen dayanacak gücüm kalmıyor inan ki. yalnızlık değil ama insanların yaptıkları beni daha çok yıpratıyor.rabbim güç versin başka bişey demiyorum.ama psikolojik destek almayı düşünüyorum ciddi anlamda
cnm bilemiyorum ki
ama görmen lazım nasıl titriyordu korkudan.ve bu sabaha kadar böyle sürdü
cnm benim ya allah sana da kolaylık versin
neleri var bu çocukların anlamıyorum
inşallah cnm benim ya
cnm benim de ilk aklıma kv geldi hemen. ilk defa defneyi banyo yaptırdı dün. normalde kv suyu çok hızlı döküyor ve defne de korkuyor bundan.ama gözümle görmediğim için bişey diyemem ki. yukarda allah var.
gece bol bol okudum ama bir türlü geçmedi. hiç bir şey yapamadığım için sinirden duvara yumruk attım. elim acıyor şimdi de. ruh halim hiç iyi değil
Ah canim ya bak kendin biliyosun iste kv.den herseyin altindan o cikiyo eren suyu sevdigi halde kafasindan dokerken istemiyo korkuyo kimbilir kv.den nasil yikadi defneyi cocuk aglaya aglaya banyo yapmistir tahmin ediyorum ne bileyim defne agladikca insallah cocuga kizip vurmamistir hersey aklima geliyo valla k.bakma canim senin nekadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum kendi cocugumu dusunuyorum ayni durumda bende kafayi yerdim yani ne buya cocugum uzulucegine kv. uzulsun su yaptiklarina bak canim ya birak isini gucunu cocuguna bak evlattan degerli bisey yok onun bi gulusu dunyalara bedel.tabi isini birakma yinede al cocugunu kv.denden bakici tut istersen butun maasini ver ama yap biseyler canim nebileyim cok uzuluyorum defnenin haline gercekten cok kotu.hicbisey yapamassan kv.ne ac agzini yum gozunu acikca konus birak saygiyi sevgiyi ortada cocugun var senin bu basit bi konu degilki.cnm benim de ilk aklıma kv geldi hemen. ilk defa defneyi banyo yaptırdı dün. normalde kv suyu çok hızlı döküyor ve defne de korkuyor bundan.ama gözümle görmediğim için bişey diyemem ki. yukarda allah var.
gece bol bol okudum ama bir türlü geçmedi. hiç bir şey yapamadığım için sinirden duvara yumruk attım. elim acıyor şimdi de. ruh halim hiç iyi değil
amannn sendeeeeeeeeeeeeeeee
Evet cnm dubleks 2 cocuk odasi var bilmiyorum kac arti oluyo ama turkiyedeki evler daha buyuk 110 metre kare bizimki
Temizligine gelince iki gune boluyorum yoksa bitiremem bigun yatak odalari bigun oturma odasi mutfak gerci onlsr gunlukte derli toplu tutuluyo mecbur
Guzin abla geldiii
Suclu kimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?