2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canim çok şükür biz iyiyiz canim allaha şükür dün babasiyla birlikte pizza yemeğe gittik çok tatliydi yaa:)

Elifime geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatır rabbim sanda kolaylık versin canim benim

Geçmiş olsun canim...umarım defnem hemen iyileşir kiyamam ya bütün bebisler hasta nerdeyse

Tunaydinlar herkese biz yine gec kalktik oglusumla ya dun aksam esim falan gittik avmye erende kosturdu durdu nasil mutlu oluyo bende onlar kostururken gittim lcw.den erene biseyler aldim lazim olan saat 10u geciyodu zaten ciktigimizda.oglusumda yorulmus gelirken arabada uyudu sonra eve geldik uykusu acildi bi turlu uyumadi ya saat 1:30 falandi haralde uyudugunda zaten derste calisamadim sabahta 11:30da kalkti yine kahvalti derken ancak girebildim gecmisede bakamadim insallah herkes iyidir.

mrb cnm buara yoğunum o nedenle pek yazamıyorum. bi de 10 gündür stres altındayım resmen. hamile miyim yoksa diye kafayı yedim . test yapmaya korktum ama çok şükür sadece regl gecikmesiymiş kuzum hasta hala teyzesi burnu akmaya devam edio ve ara ara öksürüo ama keyfi yerinde çok şükür. bende gribim. eee etrafımda ki herkes nerdeyse 15 gündür hasta sonuçta benim metabolizmada çöktü haliyle... bi kar yağsa da şu mikroplar ölse...sen ne yapıosun elifim niye kusacak kadar ağlıo ki annesi yazık da

Gecmis olsun canim insallah simdi iyidir berra.esinlede barismamissiniz hala uzuldum ya biz baristik ama esim bisey yapmadi ben avmye gidelim dedim oda goturdu.tartismada oyuzden cikmisti ama ben onun soylediklerine kirilmistim neyse napayim alistim bende daha fazla uzatmak istemedim sizde barisirsiniz insallah.
Esini anliyorum canim bende cok inatciyimdir aslinda ilk evlendigimizde hep ben inat ederdim
kuserdim ama esimlede kusmeyi hic istemwzdim kisa surede bende kusmemeyi ogrendim benim esim hic kusmez benim soguk davranmami kusmemi istemez konusarak halletmek ister ama busefer kirildigim icin ben uzatmistim oda bidaha dikkat eder heralde.senin esinde icindeki kizginlik nezaman gecerse ozaman normale doner canim insallah artik seni uzmezde eskisi gibi olursunuz haberlerini bekliyorum canim.

Ah canim ya kiyamam ben ona.bizdede mesela eren bazen uykusunda agladigi oluyodu hemde hickira hickira agliyo uyurken ben hemen okurum oyle bi durumda ama asil nedeni gunduz yasadigi bi durumdan dolayi korkuyolar canim sizdede oyle oldugunu dusundum kv.nin nasil baktigini biliyorum defnenin psikolojini dusunerek bisey yapmaz cunku hic onemsemiyo ne bileyim ilk aklima gelen o oldu insallah saglikla ilgili biseyi yoktur canim.

valla cnm bilmiyorum ki bişeyden mi korktu
sonuçta ben gözümle görmeden kimse şunu yapmıştır diyemem
yukarıda allah var
cnm ben yeter artık sabite geç diyorum ama şimdilik imkansız gibi
birde pazartesi günü görevli olarak yurtdışına gidiyor.15 gün kalacak.
cnm bazen dayanacak gücüm kalmıyor inan ki. yalnızlık değil ama insanların yaptıkları beni daha çok yıpratıyor.rabbim güç versin başka bişey demiyorum.ama psikolojik destek almayı düşünüyorum ciddi anlamda

cnm bilemiyorum ki
ama görmen lazım nasıl titriyordu korkudan.ve bu sabaha kadar böyle sürdü

cnm benim ya allah sana da kolaylık versin
neleri var bu çocukların anlamıyorum

inşallah cnm benim ya

cnm benim de ilk aklıma kv geldi hemen. ilk defa defneyi banyo yaptırdı dün. normalde kv suyu çok hızlı döküyor ve defne de korkuyor bundan.ama gözümle görmediğim için bişey diyemem ki. yukarda allah var.
gece bol bol okudum ama bir türlü geçmedi. hiç bir şey yapamadığım için sinirden duvara yumruk attım. elim acıyor şimdi de. ruh halim hiç iyi değil

betülüm ne yaptınız, erdem sünnet oldu mu?

nasıl geçti?

inşallah hemencecik iyileşir

Gecmis olsun canim sanada bebisinede cok zordur eminim bebislere dikkat etmek lazim ama olucaksa yine hasta oluyolar bende uyuttum simdi oglusumu ayy cok is var nerdeyse hicbisey yapmadim erene dun aldiklarimi yikiycam elimde daha yemek yapicam ve yarindan sonra sinav var kotu gecerse sinifta kalicam birinci donemi tekrar okuycam diger derslerim cok iyi ama arapca bu sene cok zor daha dogrusu hocasi zor hic affi yok yaa derste calisamadimki.:-(ay k.bakma bende boyle yazdim yaa.

Herkese hayırlı gunler kızlar
Hasta bebeklere allah sıfa versın

Defneye elıfcıge nazarmı degdı acaba ya kıyamam bol bol okuyun kızlar zaten yapıyosunuzdur ınsanın aklına bısey gelmıyo caresız kalıp ne derdı var anlayamamak cok zor allah sabır versın

allahım hayırlı zamanda versin cnm:

cnm 1. kesinlikle destek almalısın sende bi insansın sonuçta ve kimseye anlatamıyosun çok içine atıyosun2. eşin geçen demişya 2. çocuk yapalım diye ona göre herşey kolay tabi çünkü herşeyle sen uraşıyosun
ona deki 2. çocuğu sen yokken yapımıyacam de sen gelince yapıcamde
yanlış anlama tabi bu söylediklerimi sadece sen herşeyle uraşıyosun diye söylüyorum niyetim işine karışmak değil kesinlikle..
3. defnem kesinlikle korkmuş cnm of ya zaten onun pskolojisi çok hassas daha önceden biliyoruz..

git cnm git hem bu çok güzel bişey bence
birdahaki
sefere sen yıka defneyi ozaman anlarsın cnm:
bikere korktuysa zaten hep tepki verir
ya sıcaklığı ayarlıyamammıştır yada dediğin gibi tazdikli su dökmiüş ola bilir
tabiki bunlar varsayım kesin yapmıştır diyemeyiz..

Ah canim ya bak kendin biliyosun iste kv.den herseyin altindan o cikiyo eren suyu sevdigi halde kafasindan dokerken istemiyo korkuyo kimbilir kv.den nasil yikadi defneyi cocuk aglaya aglaya banyo yapmistir tahmin ediyorum ne bileyim defne agladikca insallah cocuga kizip vurmamistir hersey aklima geliyo valla k.bakma canim senin nekadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum kendi cocugumu dusunuyorum ayni durumda bende kafayi yerdim yani ne buya cocugum uzulucegine kv. uzulsun su yaptiklarina bak canim ya birak isini gucunu cocuguna bak evlattan degerli bisey yok onun bi gulusu dunyalara bedel.tabi isini birakma yinede al cocugunu kv.denden bakici tut istersen butun maasini ver ama yap biseyler canim nebileyim cok uzuluyorum defnenin haline gercekten cok kotu.hicbisey yapamassan kv.ne ac agzini yum gozunu acikca konus birak saygiyi sevgiyi ortada cocugun var senin bu basit bi konu degilki.

cokta buyuk değilmıs ozamn canım kendın halledebılıyosan neguzel

Guzin abla geldiii
Suclu kimdiii

merhBA SONGÜL ABLA BU KEZ SUÇLU BENM((defalarca özür diledim hiç bişeye yaramıyor..akşam geld, yattı öğleye kadar kalkmadı..sonrada sus pus oturduk hep..ben yanaşıyorum ama tepki yok..öylece duruyoruz..balkalım ne zaman geçecek yaa bi de p tesi yıldönümümüz .böyle girmek istemiyorum...
offf ne zor inatçı e..birden ağlamaya başlıyo mesela...biriyle uğraşmak ya...özlem falan olmamış yani hiiç özleömemiş beni belli.merak ettiğimi bile bile hiiç arayıp sormadı gelince de bişey anlatmadı..bilmiyorum yoruldm ama gerçekten..

fatmacım siz barıştınız herhalşde..darısı başımıza...yasemin geçmiş olsun canm..bnnm...
defne de kızların dediği gi,b korkmuş olabilir..gündüz korkuttuğumz zamanlar da bizim kızda sıkıntılı oluyo gec

K.bakma canim bende seni boyle doldurusa getirmis gibi oluyorum ama bende agzimi acana kadar kv.demden cok cektim uzakta olmasina ragmen arada gorustumuzde bile nekadar sinirlerim bozuluyodu ve ben hep susuyodum icime atiyodum insanin psikolojisi bozuluyo ya bide soz konusu evlat yani simdi bilmiyirum canim cok zor senin isin Allah kolaylik versin.

cnm gecmıs olsun ıkınızınde gecesı zor gecmıs ıns bıan once ıyılesırler
acaba defnenın bı derdımı vardıkı nıe oyle yaptı acaba ayy cok uzuldum yaa bıde anlayamamk cok kotu dımı bısey yapamıosun kıyamm yaa

bız kıızmla dısarıya cıkoruz once yuruyoruz sonra arbasına koyuorum uyuo dunde oyle yaptık bugunde cok sevıo dısarıyı
2de uyudu arabasında hala uyuo sımdı besıgıne aldım :d
emzıgı bıraktıgımzdan berı gece hıc kalkmıo masal emzık dusunce uyunıomus demekkı gece 1 kez kalktıgında sımdı cok rahat gunduz arada emme dıo sonra yookk dıo kendısı hıc aramıo ya sukur bukadar basıt olcagını hıc sanmıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…