- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.201
yok cnm ya 2. yi unutsun kocamallahım hayırlı zamanda versin cnm:
cnm 1. kesinlikle destek almalısın sende bi insansın sonuçta ve kimseye anlatamıyosun çok içine atıyosun2. eşin geçen demişya 2. çocuk yapalım diye ona göre herşey kolay tabi çünkü herşeyle sen uraşıyosun
ona deki 2. çocuğu sen yokken yapımıyacam de sen gelince yapıcamde
yanlış anlama tabi bu söylediklerimi sadece sen herşeyle uraşıyosun diye söylüyorum niyetim işine karışmak değil kesinlikle..
3. defnem kesinlikle korkmuş cnm of ya zaten onun pskolojisi çok hassas daha önceden biliyoruz..
git cnm git hem bu çok güzel bişey bence
birdahaki
sefere sen yıka defneyi ozaman anlarsın cnm:
bikere korktuysa zaten hep tepki verir
ya sıcaklığı ayarlıyamammıştır yada dediğin gibi tazdikli su dökmiüş ola bilir
tabiki bunlar varsayım kesin yapmıştır diyemeyiz..
bilmiyorum cnmcnm gecmıs olsun ıkınızınde gecesı zor gecmıs ıns bıan once ıyılesırler
acaba defnenın bı derdımı vardıkı nıe oyle yaptı acaba ayy cok uzuldum yaa bıde anlayamamk cok kotu dımı bısey yapamıosun kıyamm yaa
bız kıızmla dısarıya cıkoruz once yuruyoruz sonra arbasına koyuorum uyuo dunde oyle yaptık bugunde cok sevıo dısarıyı
2de uyudu arabasında hala uyuo sımdı besıgıne aldım :d
emzıgı bıraktıgımzdan berı gece hıc kalkmıo masal emzık dusunce uyunıomus demekkı gece 1 kez kalktıgında sımdı cok rahat gunduz arada emme dıo sonra yookk dıo kendısı hıc aramıo ya sukur bukadar basıt olcagını hıc sanmıodum
kahvaltı durumunuz ne alemde nasıl gdıo degısıklık varmı
bız kıızmla dısarıya cıkoruz once yuruyoruz sonra arbasına koyuorum uyuo dunde oyle yaptık bugunde cok sevıo dısarıyı
2de uyudu arabasında hala uyuo sımdı besıgıne aldım :d
emzıgı bıraktıgımzdan berı gece hıc kalkmıo masal emzık dusunce uyunıomus demekkı gece 1 kez kalktıgında sımdı cok rahat gunduz arada emme dıo sonra yookk dıo kendısı hıc aramıo ya sukur bukadar basıt olcagını hıc sanmıodum
kahvaltı durumunuz ne alemde nasıl gdıo degısıklık varmı
kızlar defnenin gözü kötü demiştim ya
sabah kv ye yine kötüye gidiyor dedim.o da mikrobu atıyordur bişey yok ama istersen dr a bir ara sor dedi. dr da ilaçları 1 hafta kullanın dediği için aramadım cumartesi dr a götürecektim
bugün kv ye kiracı gelmiş.defnenin halini görünce gözünün çok kötü olduğunu acil dr a götürmemizi söylemiş
kv de dr dan randevu almış(başka bir dr)
dr muayene edince şok geçirmiş.defnenin gözünü temizlemiş.gözünün içinden kanlar çıkmış resmen.mikrop kapmış demiş.gözü bu mikrobu taşıyan evdeki birinden ya da havadan kapmış demiş.göz mikrobunda salgın varmış. 2 tane damla vermiş.pazartesi geçmezse tekrar getirin demiş.
kv de beni suçluyor senden kapmıştır diye.zaten sinirlerim bozuldu defnenin gözünden kan çıktığını duyunca bir de böyle demesi beni çıldırttı resmen. ben de benden niye kapsın benim gözüm hasta olsa şişer, böyle kanlanır ya da en kötü ihtimalle kaşınırdı dedim.sen geçen hafta avm ye ve pazara götürdün oradan kapmış olmasın dedim. avm de kimse yoktu,pazara gittiğinde de zaten kaşınıyordu dedi.ya kadın hem ortalıkta salgın hastalık olduğunu bile bile dışarı götürüyor(en kötü ihtimalle grip salgını), avm de oyuncaklara bindiriyor hem de beni suçluyor. allahım sabır...
zaten öğlen de eşim bir sürü azarladı beni.onun sinirini atamadım.
malesef cnm gelemiyor çünkü lise sona giden bir kardeşim var ve sınava hazırlandığı için annem onu bırakamıyor. tatilde gelir diye umuyordum ama tatilde de kardeşimin sınava hazırlık dersleri yoğun bir şekilde devam edecekmiş o yüzden gelemeyecekoffff be fundam ay nediyeyim bilemedim cnm
ya anneni falan çaırsan biraz gelemezmi
yani defneyi özledik diye bahane etsinler gelsinler
en azından biraz kendine gelsin çocuk
kayın validene artık sözüm yok
alallahım onu ısla etsin..
çok geçmiş olsun fundacım ya çok zor gerçekten..anne olarak zaten için parçalanırken destek olmaları gerekirken bi de sana yüklenmeleri gerçektyen çok sinir bozucu...ama yine de üzülmemeye çalış genelde eşlerde olıyo sanırım bu..hastalığı anneden bilme...ama kv ne bişey demeyeceğim sadece kendi kv nmin kıymetini bi kez daha anladım:))
sabah kv ye yine kötüye gidiyor dedim.o da mikrobu atıyordur bişey yok ama istersen dr a bir ara sor dedi. dr da ilaçları 1 hafta kullanın dediği için aramadım cumartesi dr a götürecektim
bugün kv ye kiracı gelmiş.defnenin halini görünce gözünün çok kötü olduğunu acil dr a götürmemizi söylemiş
dr muayene edince şok geçirmiş.defnenin gözünü temizlemiş.gözünün içinden kanlar çıkmış resmen.mikrop kapmış demiş.gözü bu mikrobu taşıyan evdeki birinden ya da havadan kapmış demiş.göz mikrobunda salgın varmış. 2 tane damla vermiş.pazartesi geçmezse tekrar getirin demiş.
kv de beni suçluyor senden kapmıştır diye.zaten sinirlerim bozuldu defnenin gözünden kan çıktığını duyunca bir de böyle demesi beni çıldırttı resmen. ben de benden niye kapsın benim gözüm hasta olsa şişer, böyle kanlanır ya da en kötü ihtimalle kaşınırdı dedim.sen geçen hafta avm ye ve pazara götürdün oradan kapmış olmasın dedim. avm de kimse yoktu,pazara gittiğinde de zaten kaşınıyordu dedi.ya kadın hem ortalıkta salgın hastalık olduğunu bile bile dışarı götürüyor(en kötü ihtimalle grip salgını), avm de oyuncaklara bindiriyor hem de beni suçluyor. allahım sabır...
cnm eşim defne hasta olduğu için kızmadı.dün telefonumu tamire vermiştim ya. annesigildeki kullanılmayan eski telefonlardan birini aldım.telefonun sesini hala öğrenemedim.öğle arasında yemek için dışarı çıkmıştık bikaç kişi.telefon da çantadaydı. kv bir kere aramış.gürültüden duymamışım.eşimi aramış kaç kere aradım duymadı demiş.eşim de beni aramış defalarca duymamışım.zaten dışarısı kalabalık, telefonun sesini tanımıyorum, bir de çantada ve çanta da omuzumda değildi. duyar duymaz da açtım. ve eşim sen nasıl duymazsın,telefon sesini nasıl tanımazsın, annemler seni defalarca aramış, çocuğu dr a götüreceklermiş sana bişeyler soracakmış diye bir sürü bağırdı.insanların içinde bişey de diyemedim. sonra bi baktım kv sadece 1 kez aramış. kv yi aradım. sadece dr a götüreceğimizi söyleyecektim bişey sormayacağım dedi.işyerindekilerin yanında sesim çıkmadı ama telefondan bağırmasını herkes duydu ve çok fena halde rezil oldum.
malesef cnm gelemiyor çünkü lise sona giden bir kardeşim var ve sınava hazırlandığı için annem onu bırakamıyor. tatilde gelir diye umuyordum ama tatilde de kardeşimin sınava hazırlık dersleri yoğun bir şekilde devam edecekmiş o yüzden gelemeyecek
cnm eşim defne hasta olduğu için kızmadı.dün telefonumu tamire vermiştim ya. annesigildeki kullanılmayan eski telefonlardan birini aldım.telefonun sesini hala öğrenemedim.öğle arasında yemek için dışarı çıkmıştık bikaç kişi.telefon da çantadaydı. kv bir kere aramış.gürültüden duymamışım.eşimi aramış kaç kere aradım duymadı demiş.eşim de beni aramış defalarca duymamışım.zaten dışarısı kalabalık, telefonun sesini tanımıyorum, bir de çantada ve çanta da omuzumda değildi. duyar duymaz da açtım. ve eşim sen nasıl duymazsın,telefon sesini nasıl tanımazsın, annemler seni defalarca aramış, çocuğu dr a götüreceklermiş sana bişeyler soracakmış diye bir sürü bağırdı.insanların içinde bişey de diyemedim. sonra bi baktım kv sadece 1 kez aramış. kv yi aradım. sadece dr a götüreceğimizi söyleyecektim bişey sormayacağım dedi.işyerindekilerin yanında sesim çıkmadı ama telefondan bağırmasını herkes duydu ve çok fena halde rezil oldum.
duymaman cok normal zaten o kalabalıkta canım
sen bosver takma artık kv nı
sadce meraktan soryorum kp nasıl bı ınsan
esler arasnda olur oyle seyler rezıl oldum dıye dusnme canım hepımz yasıyoruz bunları
cnm işin zor ozaman nediyeyimmm
kayın validen doldurmuştur eşinde önemli diye tepkivermiştir cnm ah senin bu kayın validenin sonu ne olacak çok merak ediyorum benn
ben zaten masaldan bunu bekliyodum
allahım nazarlardan korusun onu hç üzmüyo annesini masal kız...
aferin kocaman bi alkış onaaaa:
evet cnm kuzum benım uzmuo benı allhım onu korusun nazarlardan
cnm aynı bu sabahh yumurta falan istememmiş yine
salataya ağzını açıyomuş yumurtayı itiyomuş
offf
işimiz zor anlıyacağın
dediklerinide ben yapa bilirim ancak hafta sonu bakalımmm
cnm ya defneme kıyamm cok uzuldum yaa ıns ıse yarar ılacları bu olaydan sonra barı artık esın annesıne dese dısarı cıkarma salgın var falan dıe bız ıkı gundur cıkıoz hava guzel dıe ama pazara yada parka avm ye gtmıoruz caddede dolasıp gelıyoruz kalabalık yerlere gıtmıorz ınankı korkuorum ya hasta olursa dıe ne gerek var kalabalıkta gezmesıne yaakızlar defnenin gözü kötü demiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?