- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.221
valla cnm kp sessiz kv ne isterse onu yapıyor. kp para kazanıp kv nin eline sayıyor kendisi harçlık alıyor kv den.
kp deniz astsubayı olduğu için yıllarca yurt dışına seferere gitmiş. kv de kendi krallığını ilan etmiş. kv zaten kp i hiçbir yere götürmez.kp kv alırsa giyer, yemek yaparsa yer, ütü yapar, mesela biz bi yere giderken kaynım ve kv bize takılır kp de evde kalıp temizlik yapar, bulaşıkları yıkar, çarşı pazarı görür. silik bir tip denir ya aynen öyle. çok pot kırar.kötü niyetli değildir genelde. tek kötü alışkanlığı sigara içmektir.
cnm ama telefonda bağırmasını herkes duydu düşün yani
iyi akşamlar kızlarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.şimdi biraz daha iyi berracık. wavs canım sen sormuştun bu sefer antibiyotiksiz atlatıyo gibiyiz çok şükür canım.
kızlar benim eşim özür dilemez ama bugün küçük jestleri vardı. özür yerine kabul etsem mi ki acaba
ıyı aksamlar canım antbyotıksz atlatması ıyı canım bunada sukur
sen onu ozur olarak kabul et canım erkekler dırek ozur dılerım demez pek
evet canım inşallah atlatırsak eğer çok sevincem antibiyotikszi geçtiği için
öyle yapiim bari yoksa beklersem özür dilemesini daha çookkkk beklerim
sen nasılsın canım kpss ye hazırlanıyormuşsun nasıl gidiyo çalışmalar. bizim de haftaya sınav var ben berbat durumdayım aslında burada oturmayıp ders çalışmam lazımmaynen oyle canım daha coook beklersın kabul et barısın
calısmaya calısıyorum canım alp tuğradan pek mumkun olmuyo ama busene deneyeyım dedım aksamları dersler var onlara katlıyorum
hayırlısı artık
sen neokuyodun canım
bıde buara temızlığe gırıstım yarın bıtecek ınsallah mutfak harıc
off hıc bıtmıyo su ısler
alp tuğra uyudu bende suan temzlık yapablrım ama burdayımıste ama yaparım yıne bıseyler bıraz takılayımda
allah kolaylık versin canım hepimize çocukla zor ders çalışmak. ben ilahiyat okuyorum canım.
temizlik ben de yapmam lazım ama gözüm yemiyo hiç.
sınavdan sonra belki yaparım ama kv ler gelecek 15 gün falan kalacak gibiler bakalım hayırlısı artık
Aynen canim elimde ne görse istiyo.zor gercekten kalem ıstyo defter ıstyo tabı bunları oynamak ıcın değil yemek ıcın ıstyo kafasını rahat derse veremıyo ınsanAllahım hepımıze kolaylık versın hayrlsını nasıp etsınsenınde sınavlarn guzel gecer ınsallahsen sınvlrn varmıs canım sonra yaparsın kv nler gelmeden yaparsn belkı baslamadan gozunde buyuyo ınsanın ama yapınca ruhum rahatlıyo valla temızlık gıbısı varmı
Aynen canim elimde ne görse istiyo.
Kvler sinavdn önce gelecek canim belki kvyle yapariz o berraya bakar ben temizlik yaparim:)
Ayy yerim ben onuu eminim cok tatli oluyordur canimbakarsa sende yaparsın canım ıyı olur
alp tuğra bu ara tamam demeye basladı tamam mı oğlum dıyorum onun deyımıyle ama dıyo cok tatlılar ya
canım ben bırazcık ıs yapayım wc nın duvarlrnı sılıcem bana kolay gelsın artık gorusuruz
hoşgeldin beni
ya eğer sakıncası yoksa adını sorsam sana hitap etme açısından hani?
bi dıkıntı olurmu cnm..
valla cnm bişey demiyorum. allah görsün, allaha nasıl hesap vereceklerini düşünsün.kayın validemi de allah ıslah etsin.
masallah masal a buyumus
bunların hepsı cekmece meraklısı valla
Cnm gecmıse bakıyordum ama ben cvp vereyım😊Kizlar ya neden bebisleriniz uyurken sizde esinize yada kendinize vakit ayirmiosunuz
cok.yoruyosunuz bence kendinizi oyuzden cocukla olmak zor gelio bunaliosunuzdur gecenin bu saatinde temizlik
yapip yatiosunuz e haliyle bebislerinizde gece cok.kalkio e yorgunken uykusuz kalmak bedeninizede ruhunuzaa yazik ya
cok yipqtiosunuz kendinizi
ben hic masal uyuduktan sonra is yapmam kitap okutum intternette takilirim esimle film.izleriz sohbet edriz
uyuruz
Gunduzde gecede o uyurken kendime vakit ayirirm hep sizi okuyunca sizin adiniza ben uzuluom sahsen
peki gercekten bebislerinizle is yapmak size mi zor gelio
yoksa bebisleriniz mi izin vermio
yani onu.merak.ediom sadece:)
Bebis izin vermiosa anlarim ama kimiside bebegin hic biaeye karismasina yaa kurcalamaaina firsat vermio oyuzden tum islerini uyurken yapio sonrada cocukla ev isleri zor dio bu bana sacma gelio
Onlarin tam kesif zamni dokcek kircak karistircak oda taklit yapcak dokuncak
Ben mutfak dolabini banyoyu temizlerken dahi masal yanimdadir
oda biseyler kurcalar falan
hatta bu sogukda balkonu haftada 1yikadgimda bazen oda cikar
Iyı geceler kızlar keyıfler yerındedır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?