2012 kasım bebekleri büyüyor..

olsun canım yapacak bısy yok uzulme artık

ıyı aksamlar canım antbyotıksz atlatması ıyı canım bunada sukur
sen onu ozur olarak kabul et canım erkekler dırek ozur dılerım demez pek

ıyı aksamlar canım antbyotıksz atlatması ıyı canım bunada sukur
sen onu ozur olarak kabul et canım erkekler dırek ozur dılerım demez pek

evet canım inşallah atlatırsak eğer çok sevincem antibiyotikszi geçtiği için
öyle yapiim bari yoksa beklersem özür dilemesini daha çookkkk beklerim

fundacım yaşadıklarına çok üzüldüm canım yaa. Rabbim sana kolaylık versin sıkıntılarını gidersin inşallah. defnenin de gözü hemencik iyileşsin inşallah

calısmaya calısıyorum canım alp tuğradan pek mumkun olmuyo ama busene deneyeyım dedım aksamları dersler var onlara katlıyorum
hayırlısı artık
sen neokuyodun canım
bıde buara temızlığe gırıstım yarın bıtecek ınsallah mutfak harıc
off hıc bıtmıyo su ısler
alp tuğra uyudu bende suan temzlık yapablrım ama burdayımıste ama yaparım yıne bıseyler bıraz takılayımda

allah kolaylık versin canım hepimize çocukla zor ders çalışmak. ben ilahiyat okuyorum canım.
temizlik ben de yapmam lazım ama gözüm yemiyo hiç.
sınavdan sonra belki yaparım ama kv ler gelecek 15 gün falan kalacak gibiler bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:

zor gercekten kalem ıstyo defter ıstyo tabı bunları oynamak ıcın değil yemek ıcın ıstyo kafasını rahat derse veremıyo ınsan
Allahım hepımıze kolaylık versın hayrlsını nasıp etsın
senınde sınavlarn guzel gecer ınsallah
sen sınvlrn varmıs canım sonra yaparsın kv nler gelmeden yaparsn belkı
baslamadan gozunde buyuyo ınsanın ama yapınca ruhum rahatlıyo valla temızlık gıbısı varmı

Aynen canim elimde ne görse istiyo.
Kvler sinavdn önce gelecek canim belki kvyle yapariz o berraya bakar ben temizlik yaparim:)

Aynen canim elimde ne görse istiyo.
Kvler sinavdn önce gelecek canim belki kvyle yapariz o berraya bakar ben temizlik yaparim:)

bakarsa sende yaparsın canım ıyı olur
alp tuğra bu ara tamam demeye basladı tamam mı oğlum dıyorum onun deyımıyle ama dıyo cok tatlılar ya
canım ben bırazcık ıs yapayım wc nın duvarlrnı sılıcem bana kolay gelsın artık gorusuruz

Ayy yerim ben onuu eminim cok tatli oluyordur canim
Tamam canım sana kolay gelsin
Ya bak aklıma gelmişken sorayim benim wc nin fayanslari cok kirecleniyor kirec çözücü dokmeye de korkuyorum ne yapabilirim ki acaba buranin sulari cok kirecli

Son düzenleme:
hoşgeldin beni
ya eğer sakıncası yoksa adını sorsam sana hitap etme açısından hani?

bi dıkıntı olurmu cnm..

Guldencım cnm ben cıkınca yazmıssın cvp veremedım kızlar uyurken ıslerı halledeyım dıye bı slm verıp cıkmıstım su saat oldu anca gırebıldım

Bana nur dıyebılırsınız cnm daha once karısır belkı demıstım ama nurtaks sıbel katreınur nuray artık karısmaz sanırım yınede sız bılırsınız nasıl kolayınıza gelırse😊

Kizlar ya neden bebisleriniz uyurken sizde esinize yada kendinize vakit ayirmiosunuz
cok.yoruyosunuz bence kendinizi oyuzden cocukla olmak zor gelio bunaliosunuzdur gecenin bu saatinde temizlik
yapip yatiosunuz e haliyle bebislerinizde gece cok.kalkio e yorgunken uykusuz kalmak bedeninizede ruhunuzaa yazik ya
cok yipqtiosunuz kendinizi
ben hic masal uyuduktan sonra is yapmam kitap okutum intternette takilirim esimle film.izleriz sohbet edriz
uyuruz
Gunduzde gecede o uyurken kendime vakit ayirirm hep sizi okuyunca sizin adiniza ben uzuluom sahsen
peki gercekten bebislerinizle is yapmak size mi zor gelio
yoksa bebisleriniz mi izin vermio
yani onu.merak.ediom sadece:)
Bebis izin vermiosa anlarim ama kimiside bebegin hic biaeye karismasina yaa kurcalamaaina firsat vermio oyuzden tum islerini uyurken yapio sonrada cocukla ev isleri zor dio bu bana sacma gelio
Onlarin tam kesif zamni dokcek kircak karistircak oda taklit yapcak dokuncak
Ben mutfak dolabini banyoyu temizlerken dahi masal yanimdadir
oda biseyler kurcalar falan
hatta bu sogukda balkonu haftada 1yikadgimda bazen oda cikar

valla cnm bişey demiyorum. allah görsün, allaha nasıl hesap vereceklerini düşünsün.kayın validemi de allah ıslah etsin.

Canım kv hallerını okuyup sınırlenmemek mumkun degıl allah sana sabır kv bıraz hosguru ve anlayıs versın defnecıge de acıl sıfa

Cnm gecmıse bakıyordum ama ben cvp vereyım😊
Ben cocuklarlada yapıyorum ıslerı ama herzaman mumkun olmuyo onlar uyurken bıtmez zaten, beraber carsaf degıstırırız supurgeyı verırım temızlık bezı verırım tek banyoyu temızlerken onları uzak tutmaya calısırım yoksa karıstırmalarına cok aldırmam temız olsunda varsın dagınık olsun bazen odalarına cıkartırım ben temızlık yaparken onlar oynar malum bende ıkı tane☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…