2012 kasım bebekleri büyüyor..

Anliyorn cnm aynen bitmez cunku bitse sende bitersin :)dedigin gbi bnde oyle yapiorum temiz olsun daginiklik sorun degil zaten toplamayida ogrendi masal
oyuncaklarini topluo kendi sepete atio masalda sevmio daginik olunca kafasi karisio oynamio
bikac bisey alip onla oynuo sadece isime gelio:)

Ben de berra uyurken pek temizlik yapmam evi falan onunla supururuz. Ama mutfakta pek bisey yaptirmiyor bi de ben makineye yaklastirmak istemiyorum bulasiklari o uyudugunda yerlestiriyorum. Yoksa mümkün degil kapagindan indiremiyorum. Camasirlari beraber seriyoruz mesela o bana veriyor tek tek ben seriyorum. Oglen o uyudugunda genel de ben de uyuyorum:)

Cnm özur agır geldıgı ıcın belkı dusunmus jest yapmıs ortada cokta önemlı bı sorun yoksa bence de kabul et gıtsın☺️ Huzur gıbısı varmı

Cnm özur agır geldıgı ıcın belkı dusunmus jest yapmıs ortada cokta önemlı bı sorun yoksa bence de kabul et gıtsın☺️ Huzur gıbısı varmı
Haklisin canim kabul ettim ama hala uzak duruyoruz bakalim firsat bulursam yanascam:) Rabbim herkesin evine huzur versin gercekten huzur gibisi yok

Makına konusunu unutmusum ay bunların hepsı bulasık makınası hastası nıda uyanıkken babasın da da degılse mumkun degıl kapagını acamam hemen dalar gıder en tehlıkelı seylerı alır
Camasır olayınıza bayıldım masallah berraya beyza da yapardı ama nıda nın yanında cok camasır asmıyorum sanırsam daha cok kurutmadan cıkan ve katladıklarımı dagıtmayı sever

Evet berra da bayiliyo katlafiklarimi dagitmaya:)
Kuzum bana yardim etmeyi seviyo teyzesi. Onceden bul. makinesini bosaltmama da yardim ederdi. Ama songül bisey anlatti ondan sonra yaklastirmamaya calisiyorum

Evet berra da bayiliyo katlafiklarimi dagitmaya:)
Kuzum bana yardim etmeyi seviyo teyzesi. Onceden bul. makinesini bosaltmama da yardim ederdi. Ama songül bisey anlatti ondan sonra yaklastirmamaya calisiyorum

Kötu bı olay olmus galıba allah korusun butun yavruları ıs bıter onlara bısey olmasın
Ben zaten acamıyorum yanında tuttugunu bırakmıyo

Evet cnm bız kılıtleyıp cıkalım songul yok bu gece herhalde ıyı geceler sana ve berra ya tatlı uykular

sağol canım
nıye kırec cozucu dok canım bısey olmazkı bızımde sular cok kıreclı
wc ye bukez porcoz doktum mesela bısey olmadı fayansların arası acılır dıyemı tedrgın oluyosun
aspırın var canım bıde oda ıyı gelıyo

ustume alınıyorum ve cvp vermek ıstyorum
ben zaten evı supururken ve toz alırken alp tuğrada yanmda oluyo supuruken pesımde dolanıyo oynuyo
ama evı sılerken yanmda olamaz cunku camsr suyu yada yer sılme deterjanı koyuyprum ıcıne alp tuğrada yuzde bı mılyon o suya elını sokar sonra ağzına surer bunuda ben ıstemem tabıkı,bazen az bıyer sılyorum dırek kovaya gıdıyo
wc ve banyoyuda o uyurken yıkarım yıne aynı deterjan falan onun solumasnı ıstemem
alp tuğra olmadan once yeğenlerım gelrdı eve doğruduzgun bısey elletmezdım ama sımdı alp tuğraya cok toleranslıyım coğu seyı karıstryo zaten
esım zaten eve 12,30 da gelıyo buara oyokken ve alp tuğra uyurken yapabıldıklerımı yapıyorum
herkesın farklı oluyo ıste dusuncelerı sevdıklerı hoslandıkları ben yapmassam daha mutsuz oluyorum
gece ıs yapmasını oldum olası daha cok severım zaten
mesela suan daha huzurluyum canım

kpeye baksen ohhh senin k valide vallaha çok şanslı nediyeyimki

sağol cnm de bu arra pek omlete yemiyoruz bende yapıyorum omlet deyişik ama benim derdim asıl tek tek yemesi..

maşallah o yaramaz prensese..

ıyı aksamlar teyzoslar kardeslerımı öpun onlara ıyı bakınnnnn

cnm ama sorunsuz atlatırsınız inşalla berramın hastalığını..

cnm nille benim yapmam mümkün olmuyo bilmiyorum belki benni özlediği için sürekli ayaklarıma sarılıyo sürekli kucağıma gelmek istiyo oturayım onunla oynuyayım diye
bi gün anlatmıştım 2 saate masayı topladım diye bende mcbur nil uyuyunca yapıyorum..
malesef her çocuk masal gibi fdeğil tekrar söylüyorum sençok şanslısın..

kızlar slm uzun zaman oldu buraya yazmayalı nasılsınız ? bebişlerimiz artık büyüdü çocuk oldular...

merhaba:

kızlar herkese kocaman bi günaydınnn umarım keyifler yerindedir
fundam nasıl oldu defne meraktayımmm:

Anladim cnm sen zaten gece yapmayi sewiomussun ki bebis var die degil yani
ozmn normal hani kimisi istemeyerek yapar bnm yengm mesla
cocuk uyurkn yapar sonrada cocuga kizar nie uyandin birazdaha uyusaydin tmzlik yapamiom
Ewe yetisemiom ben kndmi yetrsiz hissediom falan.dio
oysaki cok takintili tmzlikte er herseyi yapmk istio olmayinca uzuluo
Ben onun gbi olanlar icin diorum cnm yipratmayin kndinizi yazik sizede die

Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin

Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin

gümnaydın kız o asprx değilmi

bende koltukları halıları onunla bide içine şu anvayın locundan koyuyorum 10 numara oluyo hehe

amin cnm tek isteğim evladımın sağlıklı,güzel bir şekilde bakılması bir de azcıkta evime huzur istiyorum
akşam kvlerde kaldık
defnenin gözü iyileşinceye kadar orada kalacağız
kv orda kalmamızı teklif etti
defnenin gözüne tek başına damlaları damlatamazsın burada bizimle birlikte damlatırsın dedi
benim de işime geldi kabul ettim
bazen böyle iyi şeyler düşünüyor sağolsun
dün akşam eşim aradı ama çok bişey konuşmadım.sadece defneyi uyutuyorum dedim kapattım.

maşallah masala, çok tatlı olmuş
allah nazarlardan saklasın

fundacım yaşadıklarına çok üzüldüm canım yaa. Rabbim sana kolaylık versin sıkıntılarını gidersin inşallah. defnenin de gözü hemencik iyileşsin inşallah
amin cnm
şuan tek isteğim defnenin bir an önce iyileşmesi

Canım kv hallerını okuyup sınırlenmemek mumkun degıl allah sana sabır kv bıraz hosguru ve anlayıs versın defnecıge de acıl sıfa
amin cnm benim

günaydın cnm
defnenin gözü hala şiş ama en azından açabiliyor
dün 3 kişi damlalarını damlattık,biraz daha iyi gibi geldi bana

günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar
hasta olan tüm bebişlere allah şifa versin
evlerimize huzur,sağlık, bereket versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…