- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.241
Cnm gecmıse bakıyordum ama ben cvp vereyım😊
Ben cocuklarlada yapıyorum ıslerı ama herzaman mumkun olmuyo onlar uyurken bıtmez zaten, beraber carsaf degıstırırız supurgeyı verırım temızlık bezı verırım tek banyoyu temızlerken onları uzak tutmaya calısırım yoksa karıstırmalarına cok aldırmam temız olsunda varsın dagınık olsun bazen odalarına cıkartırım ben temızlık yaparken onlar oynar malum bende ıkı tane☺️
yaramaz prenses
iyi akşamlar kızlarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.şimdi biraz daha iyi berracık. wavs canım sen sormuştun bu sefer antibiyotiksiz atlatıyo gibiyiz çok şükür canım.
kızlar benim eşim özür dilemez ama bugün küçük jestleri vardı. özür yerine kabul etsem mi ki acaba
Haklisin canim kabul ettim ama hala uzak duruyoruz bakalim firsat bulursam yanascam:) Rabbim herkesin evine huzur versin gercekten huzur gibisi yokCnm özur agır geldıgı ıcın belkı dusunmus jest yapmıs ortada cokta önemlı bı sorun yoksa bence de kabul et gıtsın☺️ Huzur gıbısı varmı
Ben de berra uyurken pek temizlik yapmam evi falan onunla supururuz. Ama mutfakta pek bisey yaptirmiyor bi de ben makineye yaklastirmak istemiyorum bulasiklari o uyudugunda yerlestiriyorum. Yoksa mümkün degil kapagindan indiremiyorum. Camasirlari beraber seriyoruz mesela o bana veriyor tek tek ben seriyorum. Oglen o uyudugunda genel de ben de uyuyorum:)
Falim da bitti guzel seyler cikti haydi ben yatayim artik:)iyi geceler sizeee
Evet berra da bayiliyo katlafiklarimi dagitmaya:)Makına konusunu unutmusumay bunların hepsı bulasık makınası hastası nıda uyanıkken babasın da da degılse mumkun degıl kapagını acamam hemen dalar gıder en tehlıkelı seylerı alır
Camasır olayınıza bayıldım masallah berraya beyza da yapardı ama nıda nın yanında cok camasır asmıyorum sanırsam daha cok kurutmadan cıkan ve katladıklarımı dagıtmayı sever
Iyı geceler cnm bende yatıcam yorgunum ve uykusuz
Evet berra da bayiliyo katlafiklarimi dagitmaya:)
Kuzum bana yardim etmeyi seviyo teyzesi. Onceden bul. makinesini bosaltmama da yardim ederdi. Ama songül bisey anlatti ondan sonra yaklastirmamaya calisiyorum
Ayy yerim ben onuu eminim cok tatli oluyordur canim
Tamam canım sana kolay gelsin
Ya bak aklıma gelmişken sorayim benim wc nin fayanslari cok kirecleniyor kirec çözücü dokmeye de korkuyorum ne yapabilirim ki acaba buranin sulari cok kirecli
Kizlar ya neden bebisleriniz uyurken sizde esinize yada kendinize vakit ayirmiosunuz
cok.yoruyosunuz bence kendinizi oyuzden cocukla olmak zor gelio bunaliosunuzdur gecenin bu saatinde temizlik
yapip yatiosunuz e haliyle bebislerinizde gece cok.kalkio e yorgunken uykusuz kalmak bedeninizede ruhunuzaa yazik ya
cok yipqtiosunuz kendinizi
ben hic masal uyuduktan sonra is yapmam kitap okutum intternette takilirim esimle film.izleriz sohbet edriz
uyuruz
Gunduzde gecede o uyurken kendime vakit ayirirm hep sizi okuyunca sizin adiniza ben uzuluom sahsen
peki gercekten bebislerinizle is yapmak size mi zor gelio
yoksa bebisleriniz mi izin vermio
yani onu.merak.ediom sadece:)
Bebis izin vermiosa anlarim ama kimiside bebegin hic biaeye karismasina yaa kurcalamaaina firsat vermio oyuzden tum islerini uyurken yapio sonrada cocukla ev isleri zor dio bu bana sacma gelio
Onlarin tam kesif zamni dokcek kircak karistircak oda taklit yapcak dokuncak
Ben mutfak dolabini banyoyu temizlerken dahi masal yanimdadir
oda biseyler kurcalar falan
hatta bu sogukda balkonu haftada 1yikadgimda bazen oda cikar
valla cnm kp sessiz kv ne isterse onu yapıyor. kp para kazanıp kv nin eline sayıyor kendisi harçlık alıyor kv den.
kp deniz astsubayı olduğu için yıllarca yurt dışına seferere gitmiş. kv de kendi krallığını ilan etmiş. kv zaten kp i hiçbir yere götürmez.kp kv alırsa giyer, yemek yaparsa yer, ütü yapar, mesela biz bi yere giderken kaynım ve kv bize takılır kp de evde kalıp temizlik yapar, bulaşıkları yıkar, çarşı pazarı görür. silik bir tip denir ya aynen öyle. çok pot kırar.kötü niyetli değildir genelde. tek kötü alışkanlığı sigara içmektir.
cnm ama telefonda bağırmasını herkes duydu düşün yani
http://www.gurmebebek.com/minikler-icin-kahvalti-mama-bebek-!-18985 cnm bu sıtede cok degısık kahvaltı tarıflerı var yumurta peynır rahatlıkla yedırırsın omlet krep kek tarzında falan bı bak ıstersen ben burdan yapıorum cogu zamn herseyı
yaramaz prenses
ıyı aksamlar teyzoslar kardeslerımı öpun onlara ıyı bakınnnnn
iyi akşamlar kızlarr
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.şimdi biraz daha iyi berracık. wavs canım sen sormuştun bu sefer antibiyotiksiz atlatıyo gibiyiz çok şükür canım.
kızlar benim eşim özür dilemez ama bugün küçük jestleri vardı. özür yerine kabul etsem mi ki acaba
Kizlar ya neden bebisleriniz uyurken sizde esinize yada kendinize vakit ayirmiosunuz
cok.yoruyosunuz bence kendinizi oyuzden cocukla olmak zor gelio bunaliosunuzdur gecenin bu saatinde temizlik
yapip yatiosunuz e haliyle bebislerinizde gece cok.kalkio e yorgunken uykusuz kalmak bedeninizede ruhunuzaa yazik ya
cok yipqtiosunuz kendinizi
ben hic masal uyuduktan sonra is yapmam kitap okutum intternette takilirim esimle film.izleriz sohbet edriz
uyuruz
Gunduzde gecede o uyurken kendime vakit ayirirm hep sizi okuyunca sizin adiniza ben uzuluom sahsen
peki gercekten bebislerinizle is yapmak size mi zor gelio
yoksa bebisleriniz mi izin vermio
yani onu.merak.ediom sadece:)
Bebis izin vermiosa anlarim ama kimiside bebegin hic biaeye karismasina yaa kurcalamaaina firsat vermio oyuzden tum islerini uyurken yapio sonrada cocukla ev isleri zor dio bu bana sacma gelio
Onlarin tam kesif zamni dokcek kircak karistircak oda taklit yapcak dokuncak
Ben mutfak dolabini banyoyu temizlerken dahi masal yanimdadir
oda biseyler kurcalar falan
hatta bu sogukda balkonu haftada 1yikadgimda bazen oda cikar
kızlar slm uzun zaman oldu buraya yazmayalı nasılsınız ? bebişlerimiz artık büyüdü çocuk oldular...
ustume alınıyorum ve cvp vermek ıstyorum
ben zaten evı supururken ve toz alırken alp tuğrada yanmda oluyo supuruken pesımde dolanıyo oynuyo
ama evı sılerken yanmda olamaz cunku camsr suyu yada yer sılme deterjanı koyuyprum ıcıne alp tuğrada yuzde bı mılyon o suya elını sokar sonra ağzına surer bunuda ben ıstemem tabıkı,bazen az bıyer sılyorum dırek kovaya gıdıyo
wc ve banyoyuda o uyurken yıkarım yıne aynı deterjan falan onun solumasnı ıstemem
alp tuğra olmadan once yeğenlerım gelrdı eve doğruduzgun bısey elletmezdım ama sımdı alp tuğraya cok toleranslıyım coğu seyı karıstryo zaten
esım zaten eve 12,30 da gelıyo buara oyokken ve alp tuğra uyurken yapabıldıklerımı yapıyorum
herkesın farklı oluyo ıste dusuncelerı sevdıklerı hoslandıkları ben yapmassam daha mutsuz oluyorum
gece ıs yapmasını oldum olası daha cok severım zaten
mesela suan daha huzurluyum canım
sağol canım
nıye kırec cozucu dok canım bısey olmazkı bızımde sular cok kıreclı
wc ye bukez porcoz doktum mesela bısey olmadı fayansların arası acılır dıyemı tedrgın oluyosun
aspırın var canım bıde oda ıyı gelıyo
Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin
amin cnm tek isteğim evladımın sağlıklı,güzel bir şekilde bakılması bir de azcıkta evime huzur istiyorumAh canim ya gercekten ne desem bilmiyorum esinde cok haksizlik yapmis herkes sana patliyo esin senin degerini hic bilmiyo tam bi ana kuzusu yani hep doldurusa geliyo defne yavrum zaten cocuk en guzel zamanlarini nasil geciriyo ya sana ayri ona ayri uzuluyorum yani Allah senin yardimcin olsun.
maşallah masala, çok tatlı olmuşyaramaz prenses
amin cnmfundacım yaşadıklarına çok üzüldüm canım yaa. Rabbim sana kolaylık versin sıkıntılarını gidersin inşallah. defnenin de gözü hemencik iyileşsin inşallah
amin cnm benimCanım kv hallerını okuyup sınırlenmemek mumkun degıl allah sana sabır kv bıraz hosguru ve anlayıs versın defnecıge de acıl sıfa
günaydın cnmkpeye baksen ohhh senin k valide vallaha çok şanslı nediyeyimki
sağol cnm de bu arra pek omlete yemiyoruz bende yapıyorum omlet deyişik ama benim derdim asıl tek tek yemesi..
maşallah o yaramaz prensese..
cnm ama sorunsuz atlatırsınız inşalla berramın hastalığını..
cnm nille benim yapmam mümkün olmuyo bilmiyorum belki benni özlediği için sürekli ayaklarıma sarılıyo sürekli kucağıma gelmek istiyo oturayım onunla oynuyayım diye
bi gün anlatmıştım 2 saate masayı topladım diye bende mcbur nil uyuyunca yapıyorum..
malesef her çocuk masal gibi fdeğil tekrar söylüyorum sençok şanslısın..
merhaba:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnn umarım keyifler yerindedir
fundam nasıl oldu defne meraktayımmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?