- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.261
amin cnm tek isteğim evladımın sağlıklı,güzel bir şekilde bakılması bir de azcıkta evime huzur istiyorum
akşam kvlerde kaldık
defnenin gözü iyileşinceye kadar orada kalacağız
kv orda kalmamızı teklif etti
defnenin gözüne tek başına damlaları damlatamazsın burada bizimle birlikte damlatırsın dedi
benim de işime geldi kabul ettim
bazen böyle iyi şeyler düşünüyor sağolsun
dün akşam eşim aradı ama çok bişey konuşmadım.sadece defneyi uyutuyorum dedim kapattım.
maşallah masala, çok tatlı olmuş
allah nazarlardan saklasın
amin cnm
şuan tek isteğim defnenin bir an önce iyileşmesi
amin cnm benim
günaydın cnm
defnenin gözü hala şiş ama en azından açabiliyor
dün 3 kişi damlalarını damlattık,biraz daha iyi gibi geldi bana
günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar
hasta olan tüm bebişlere allah şifa versin
evlerimize huzur,sağlık, bereket versin inşallah
günaydın kızlar..nasılsınız....
fundacım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma göz çok fena ya nasıl kaşınıkyodur yanıyodur şimdi minnacık canıyla onunla uğraşıyo....
ayşegülcüm valla kızlara katılıyorum takipettiğimiz kadarıyla her çocuk masal gibi değil malesef...geerçi ben de o uyasnıkken yapıyorum çünkü uyurken en ufak çıtırdıda fal taşı gibi açıyo gözlerini....
sağol cnm benim
evet kaşınıyor ve ben kaşımaması için savaş veriyorum resmen
sen ne yaptın cnm eşinle?
bu arada biz hala kötüyüz...dün yine tüm çabalarıma rağmen bi kez bile bakmadı yüzüme....en son yatmadan biraz gülmeye başladı ben de tamam bitti herhalde dedim ama yattık hemen arkasını döndü yine benm de moralm boozuldu kalktım bne oldu dedi uykum yok dedim geçtm salona .saatlerce ağladım yani tutamadım kendimi..o da içerde uyumadı biliyorum ama kalkıp da gelmedi bile ben de dokunaklı bi mesaj attım blki işe yarar diye ama okuyup fesuphanallah çekip devam etti yatmasına....ben de artık peşinden koşmama kararı aldım..hatalıyım biliyorum ve günlerdir özür diliyorum ben ce üstüme düşeni yaptım bilmiyorum yani...sabah yine gayet soğuk bişeklde vedalaştı..gerçi değişiklik var öptü bu jkez....offff öyle yani hala çok mutsuzum.....
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sağolun canlarim
sibelcim uzme kendini nr kadar daha dayanabilir kia eninde sonunda pes edecek sen üstüne duseni yapmışsın bence artık hiç bişey yokmus olmamış gibi davran yavaş yavaş o da normale döner
fundacim ins defnemin gözü biraz daha iyi oolur iyileşir kuzucuk ve Allahim sana yardım etsin sabır versin bi çok seyle ugrasiyorsun
ayşegül valla masal gibi olsa evlatlarımız belki senin gibi dusunurdukk ama malesef elif iş yaparken kucağıma gelmek istiyor ev supuremem süpürgesi sesine korkar silemem elini kaldırıp suyu icer bulasik mak çıkar oturur dagitmasina bende karismiyorum istediği gibi dagitir ama malesef elifle iş yapmak çok zor eşimin olduğu günler iş yapmayı tercih ediyorum bende yoksa valla savaşıyoruz elifle hele bu aralar azicik bile aglasa kusuyor her istediğini yapıyoruz aglamasin diye
biz dün gece dr gittik kızlar akşam elif tekrar kustu dr.muayene etti kan tahlili aldı enfeksiyon yok niye kusuyor derseniz sebep yok istediği olmayinca ağlıyor aglarkendede kusuyor
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sağolun canlarim
sibelcim uzme kendini nr kadar daha dayanabilir kia eninde sonunda pes edecek sen üstüne duseni yapmışsın bence artık hiç bişey yokmus olmamış gibi davran yavaş yavaş o da normale döner
fundacim ins defnemin gözü biraz daha iyi oolur iyileşir kuzucuk ve Allahim sana yardım etsin sabır versin bi çok seyle ugrasiyorsun
ayşegül valla masal gibi olsa evlatlarımız belki senin gibi dusunurdukk ama malesef elif iş yaparken kucağıma gelmek istiyor ev supuremem süpürgesi sesine korkar silemem elini kaldırıp suyu icer bulasik mak çıkar oturur dagitmasina bende karismiyorum istediği gibi dagitir ama malesef elifle iş yapmak çok zor eşimin olduğu günler iş yapmayı tercih ediyorum bende yoksa valla savaşıyoruz elifle hele bu aralar azicik bile aglasa kusuyor her istediğini yapıyoruz aglamasin diye
biz dün gece dr gittik kızlar akşam elif tekrar kustu dr.muayene etti kan tahlili aldı enfeksiyon yok niye kusuyor derseniz sebep yok istediği olmayinca ağlıyor aglarkendede kusuyor
Ah canim cok uzuldum yaa esinde baya inatciymis kac gun oldu hala gecmedimi siniri okadar ugrasmana ragmen ama birak artik hicbisey yapma sende onun sana davrandigi gibi davran yani numaradan oyle yapican bak gor bu kez o sana yanasmaya calisicak eminim bak sen onun ustune gittikce o geri cekiyo kendini sen beni dinle biraz mesafeli davran iki gun bile dayanamaz.
bu arada biz hala kötüyüz...dün yine tüm çabalarıma rağmen bi kez bile bakmadı yüzüme....en son yatmadan biraz gülmeye başladı ben de tamam bitti herhalde dedim ama yattık hemen arkasını döndü yine benm de moralm boozuldu kalktım bne oldu dedi uykum yok dedim geçtm salona .saatlerce ağladım yani tutamadım kendimi..o da içerde uyumadı biliyorum ama kalkıp da gelmedi bile ben de dokunaklı bi mesaj attım blki işe yarar diye ama okuyup fesuphanallah çekip devam etti yatmasına....ben de artık peşinden koşmama kararı aldım..hatalıyım biliyorum ve günlerdir özür diliyorum ben ce üstüme düşeni yaptım bilmiyorum yani...sabah yine gayet soğuk bişeklde vedalaştı..gerçi değişiklik var öptü bu jkez....offff öyle yani hala çok mutsuzum.....
Herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim butun annelerin yardimcisi olsun insallah hepimizin skntisini gidersin Rabbim.
sağol canım
nıye kırec cozucu dok canım bısey olmazkı bızımde sular cok kıreclı
wc ye bukez porcoz doktum mesela bısey olmadı fayansların arası acılır dıyemı tedrgın oluyosun
aspırın var canım bıde oda ıyı gelıyo
Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin
fayansların arasına zarar veriyormuş sanırım kızlar. ama siz kullanıyoorsunuz demekki bişey olmuyo. peki sulandırıp mı kullanıyorsunuz yoksa direk mi döküyorsunuz. bekletiyor musunuz?
aspirinle nasıl sildin koltukları canım suyuna mı kattın yoksa lekelere mi sıktın? ayy ne çok soru sordum:)
günaydın kızlarr.. cumanız mübarek olsun
biz gece uyuyamadık. sabah da geç kalkınca daha yeni günümüz aydın oluyo:)
aspirini biliyorum canım halılardaki lekeler için ben de kullanıyorum ama hiç koltk slmedim. o yüzden sordum suya katıp da mı siliyorsunuz diye. gülden nasıl siliyor acabaCnm ben direk dokuom bisy olmuo porcozu
ama aspirin dedgim deterjan :)bimde aspirin markasinda bi detrjan cok amacli doseme koltuk mobikya tul perde lavabo ocak falan heryerde kullanilio cok ise yario dierk detrjani.puskurtup bezle silion okadar yani ama wavs in dedgi aspirin ne bilmiom cnm
sanırım gündüz uykumu fazla kaçırmışım:)) uyku tutmadı bi türlü. berra da iyileşmedi tam olarak. 4 te uyandı 6 ya kadar uyutamadım. öyle olunca 6 da uyudum desem yeridir.Gunaydin cnm benim gece nie uyuyamadiniz berra iyilesemedimi daha
Ayyy bosver cnm bnece ustune duseni.fazlasiyka yapmissin ben bikadar yapamm acikcasi
nie aglayip yipration kendini onun bak umrunda dgil okuyup msji yatmis
sen simdi.hem.uykusuz hem.uzgun cocukla ugrascaksin gun boyu
bebegine yansicak halin ister istemez bence degmez birak zamna artik o biseyler yapsin bukadar kapris mi olur be:)
Herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim butun annelerin yardimcisi olsun insallah hepimizin skntisini gidersin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?