2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin cnm aminnn:

umarım en kısa zamanda iyileşir defnem..

günaydın kızlar..nasılsınız....
fundacım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma göz çok fena ya nasıl kaşınıkyodur yanıyodur şimdi minnacık canıyla onunla uğraşıyo....

ayşegülcüm valla kızlara katılıyorum takipettiğimiz kadarıyla her çocuk masal gibi değil malesef...geerçi ben de o uyasnıkken yapıyorum çünkü uyurken en ufak çıtırdıda fal taşı gibi açıyo gözlerini....

bu arada biz hala kötüyüz...dün yine tüm çabalarıma rağmen bi kez bile bakmadı yüzüme....en son yatmadan biraz gülmeye başladı ben de tamam bitti herhalde dedim ama yattık hemen arkasını döndü yine benm de moralm boozuldu kalktım bne oldu dedi uykum yok dedim geçtm salona .saatlerce ağladım yani tutamadım kendimi..o da içerde uyumadı biliyorum ama kalkıp da gelmedi bile ben de dokunaklı bi mesaj attım blki işe yarar diye ama okuyup fesuphanallah çekip devam etti yatmasına....ben de artık peşinden koşmama kararı aldım..hatalıyım biliyorum ve günlerdir özür diliyorum ben ce üstüme düşeni yaptım bilmiyorum yani...sabah yine gayet soğuk bişeklde vedalaştı..gerçi değişiklik var öptü bu jkez....offff öyle yani hala çok mutsuzum.....

sağol cnm benim
evet kaşınıyor ve ben kaşımaması için savaş veriyorum resmen

sen ne yaptın cnm eşinle?

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sağolun canlarim
sibelcim uzme kendini nr kadar daha dayanabilir kia eninde sonunda pes edecek sen üstüne duseni yapmışsın bence artık hiç bişey yokmus olmamış gibi davran yavaş yavaş o da normale döner
fundacim ins defnemin gözü biraz daha iyi oolur iyileşir kuzucuk ve Allahim sana yardım etsin sabır versin bi çok seyle ugrasiyorsun
ayşegül valla masal gibi olsa evlatlarımız belki senin gibi dusunurdukk ama malesef elif iş yaparken kucağıma gelmek istiyor ev supuremem süpürgesi sesine korkar silemem elini kaldırıp suyu icer bulasik mak çıkar oturur dagitmasina bende karismiyorum istediği gibi dagitir ama malesef elifle iş yapmak çok zor eşimin olduğu günler iş yapmayı tercih ediyorum bende yoksa valla savaşıyoruz elifle hele bu aralar azicik bile aglasa kusuyor her istediğini yapıyoruz aglamasin diye
biz dün gece dr gittik kızlar akşam elif tekrar kustu dr.muayene etti kan tahlili aldı enfeksiyon yok niye kusuyor derseniz sebep yok istediği olmayinca ağlıyor aglarkendede kusuyor

Ah canim cok uzuldum yaa esinde baya inatciymis kac gun oldu hala gecmedimi siniri okadar ugrasmana ragmen ama birak artik hicbisey yapma sende onun sana davrandigi gibi davran yani numaradan oyle yapican bak gor bu kez o sana yanasmaya calisicak eminim bak sen onun ustune gittikce o geri cekiyo kendini sen beni dinle biraz mesafeli davran iki gun bile dayanamaz.

Cok zormus canim sizin isinizde yaa hele bu yasta herseyi yapmak istiyolar sende yapmak zorunda kaliyosun neden aglarken kusuyo acaba bunyeden kaynaklaniyo heralde hic duymamistim oyle acaba bebekkende oylemiydi nezaman basladiki bu Allah seninde yardimcin olsun canim.

cadıya bak sen ..aplamaktan boğazı kuruyo öksürüp kusuyo herhalde ama bunu silah haliğne getirmiş resmen...yazık ya....bakalım durcam diyorum duramyorum mesaj attm yine cevap geldi ...kendisi yeni konu da açtı sanırım buzlar eriyor....

öyle fatmacm yani felaket inatçı kafasına koyduğu olacak ya onun yüzünden konya gibi bi yerde kış ortasında düğün yaptım düşüğn artık nasıl bişey..gelin arabam kara saplandı dobloya bindim gittim salona o kadar inat yani....iki ay daha bekleyemediydi evlenirken:)))))ben dik duramyorum işte o öyle yüzü asık duurken ben de kenara çekemiyorum kendimi bi becereblsem düzülcek herhalde ama yapamyorum o da bunu biliyo ve ççoookk iyi kullanıyo...ama dediğim gibi sanırım buzlar erimeye başladı....bakalım akşam görcez

Ayyy bosver cnm bnece ustune duseni.fazlasiyka yapmissin ben bikadar yapamm acikcasi
nie aglayip yipration kendini onun bak umrunda dgil okuyup msji yatmis
sen simdi.hem.uykusuz hem.uzgun cocukla ugrascaksin gun boyu
bebegine yansicak halin ister istemez bence degmez birak zamna artik o biseyler yapsin bukadar kapris mi olur be:)

Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin

fayansların arasına zarar veriyormuş sanırım kızlar. ama siz kullanıyoorsunuz demekki bişey olmuyo. peki sulandırıp mı kullanıyorsunuz yoksa direk mi döküyorsunuz. bekletiyor musunuz?
aspirinle nasıl sildin koltukları canım suyuna mı kattın yoksa lekelere mi sıktın? ayy ne çok soru sordum:)

Cnm isin coj zor cnm ya bi.komsumuzunda ikizleri.vardi istegi.olmadinda kafalarini yere vurulardi.kackez dikis atildi morardi dusun yani duvar tas beton demeden cok sert yere vurrlardi
ayy 5yasina kaar surmustu 1yasinda baslamislrdi pskolga gtrduler falan cok zor cnm ya
Bence yeni baslamisken bi uzmana sor nasil davranman gerektigini ogren yanlis ilerlemesin sen napman gerektigini ogren iyice yeni oldgu icin unutur ins

Cnm ben direk dokuom bisy olmuo porcozu
ama aspirin dedgim deterjan :)bimde aspirin markasinda bi detrjan cok amacli doseme koltuk mobikya tul perde lavabo ocak falan heryerde kullanilio cok ise yario dierk detrjani.puskurtup bezle silion okadar yani ama wavs in dedgi aspirin ne bilmiom cnm

günaydın kızlarr.. cumanız mübarek olsun

biz gece uyuyamadık. sabah da geç kalkınca daha yeni günümüz aydın oluyo:)

aspirini biliyorum canım halılardaki lekeler için ben de kullanıyorum ama hiç koltk slmedim. o yüzden sordum suya katıp da mı siliyorsunuz diye. gülden nasıl siliyor acaba

oldu mu oluyo güzelim..napalım..ama o da uyuyamadı ama inadından kalkıp gelmedi....yoksa uyuyamadı o da..

Herkesin Cumasi mubarek olsun Allahim butun annelerin yardimcisi olsun insallah hepimizin skntisini gidersin Rabbim.

amin canm senin de mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…