2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm kendi halibne bırak sen üzerine gittikçe o naz yapıyo hiç bişey olmamış gibi davran üzerine gitme düzelecektir hem 2 gün sonra evlilik yıl dönümünz bak.

cnm çok üzüldüm elifime ya evet bugibi durumlarda nasıl davranmak gerektiğini bi araştır bence gerekirse bi pedegokla falan görüş cnm:
umarım atlatırsınız en kısa zamanda..

süper dadıdada çıkmıştı ama orda çocuk 3 yaşındaydı yani anlıyodu elifim daha çok küçük anlatmak için..

günaydın kızlarr.. cumanız mübarek olsun

biz gece uyuyamadık. sabah da geç kalkınca daha yeni günümüz aydın oluyo:)

kıyamam ya cnm neden uyumadınız..

aspirini biliyorum canım halılardaki lekeler için ben de kullanıyorum ama hiç koltk slmedim. o yüzden sordum suya katıp da mı siliyorsunuz diye. gülden nasıl siliyor acaba

cnm evet suya katıp siliyosun bide aklında olsun halı ve koltukları eski bi tül parçası varsa onlasil çok daha güzel çıkartıyo
bu arada yerlere belki ola bilir am porçözü fayanslara yani duvarlara dökme
ayrıca berra evdeyken asla yapma çok tehlikeli
ya eşin onu dışarı çıkarsın öyle yap yada fayanzslar için başka bişey kullan cnm:
aman diyeyimmm
detercanlar çocuklar için çok tehlikeli astım için haberin olsunnn

biz de hep ben saklanıyorum:)))meryem beni b ul diyip kaçıp öbür odaya saklanıyorum o da ınne ınne geliyo arkamdan..bulunca heyecanlanıp kaçıyo:=)))sonra ben onu kovalıyorum kovalamaç oynuyoz:))

sanırım eşimle buzlar erşimeye başladı bakalım akşam görcez..evet iki gün sonra yıldönümümüz...oskar ödülü sipariş ettm bakalım beğenecek mi yoksa ne gerek varduı deyip yine ondan habersiz yaptığım için yeni bir küslük mü yaşayacağız....

yok artık alıcağın hediyeyide ona söyliyecek değilsin herhalde
vallaha onada kızarsa kendi bilir bundan sonra hiç bişey almazsın olur biter..

Herkese ıyı gunler hayırlı cumalar arkadaslar

Sıbelcım yaptıgın surprızlere de mı karısır ya sana allah kolaylık versın gercekten

Nuraycım elıfın durumuna uzuldum ınsallah önemlı bı durum degıldır nıda daha bebekken kusardı ama mamasını yerken son kasıgı ıstemezdı ben verırdım ve hepsını cıkartırdı herseferınde bu sefer kusmaz deyıp verırdım kafasını sallardı ama sonra agzını acardı hep aynı olurdu onun ıcın zorlamıyorum artık, sizinki farkli insallah gecici bi durumdur

Ya canim sen ilahiyatmi okuyosun ozaman azcik bilgi versene ya bende imamhatip okuyorum lise 3.sinifim bu sene dersler cok zor surekli ders calisiyorum ya her hafta okula gidiyorum bitirirsem insallah bende ilahiyat istiyorum ama sen derslere gidiyomusun okula nasil oluyo hic bilmiyorum biraz bilgi verirmisin.

hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar na ber kızlar nasıl?
betüllllll nerdesin aradım ama açmadın bende rahatsız etmek istemiyorum ama meraktayızzz

Beysal
Erdemin sunneti guzel gecmis hayirli ugurlu olsun damat oldugu gunleride görun insallah
Oldu da bitti masallah superadam

hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar na ber kızlar nasıl?
betüllllll nerdesin aradım ama açmadın bende rahatsız etmek istemiyorum ama meraktayızzz

Iyiyiz cnm sukur, kresten geldik boyama pesindeler beyza vermiycem diyo (keceli kalem)nida alicakmis kuru boya verdim eline karaliyo
Ögle yemegi ni hazirliyorum bende sonra uyku saati bende yarim kalan islere devam haftasonu gezmelerdeyiz ins

Nil hanim nasil kirtasiyelerle oyalaniyomu biraz
Ne guzel oyunlar oynuyo nil le meryem masallah bizde oyniyalim bi ara özendim

ohh negüzel gezin bakalım biz bu ara pek gezemiyoz cnm salgın varya malum ben korkuyorum çkkmıyoruz sadece bizim orda küçük bi marketvar oraya kadar gidip geliyoruz..
bu arada nil oyun hamurunu ağzına attı
elliyemiyo diyodumya eline alıp ağzına attı bende şimdi karalaması için boya kalemive resim defteri veriyorum onuda ters tutuyo hey allahımya benim kız anası gibi biraz becerksiz galibahehe::):).)

benim midem annemin midesi çok hassastır elifte bize çekmiş ufacık vi zorlanmasinda kusuyor oksururken ağlarken
hadi gözün aydın canım düzeliyor demekki aranız
yok canım bu bir haftadır var yani biraz rahatsiz ondanda midesi hassasti yoksa önceden yoktu istem dışı yapıyor yani
yok.kız istediğini yaptirmak için yapmiyor zaten bişey.istemek için ağ li iyorsa ben istediğini yerine getirmiyorum oyaliyo yrum silah olarak kullanmasın alışkanlık haline getirmesine diye
sanırım gündüz uykumu fazla kaçırmışım:)) uyku tutmadı bi türlü. berra da iyileşmedi tam olarak. 4 te uyandı 6 ya kadar uyutamadım. öyle olunca 6 da uyudgece uyanan vrupa uyumaya um desem yeridir.
şu gece uyanan bebekler niye uyanınca uyumazlarr acaba ya burnu mu tikandi acaba berranin

sağol canım eğer bana çektiyse geçmez benim de azicik üzülme mideme vurur stres sıkıntı da mdem bulanir kusmasi duzelse aglatmamaya çalışıyorum bugün kusmadi ins kusmaz

yok artık alıcağın hediyeyide ona söyliyecek değilsin herhalde
vallaha onada kızarsa kendi bilir bundan sonra hiç bişey almazsın olur biter..

belli, olmaz canm işte ondan habersiz bişey yapmamı istemiyo ama ben yine yaptım bakalım sorun çıkarırsa gerçekten son olur bi daha hiç bişey yapmama.

bilmiyorum canm habewrsiz böyle bişey yaptğm için sorun yapabilir.ama ben yine de göze aldım ve yaptım...

oynayın siz de ya çok eğlenceli gerçekten bazen ben bile heyecanlanıyorum:)))çekmeceleri açıyo hepsini yere atıyo oynuyo sonra bi kaç tanesini alıp geri yerine koyuyo dönüp geliyo:)))

Hepinize hayirli gunler kizlar
Carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
3 kez hava verildi dr alerji kaynaklo astim dedi yani arasim astim.hastasi
Ama okul cagina kadar geciyor buyuk.ihtimal dedi
Evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
Simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz

o zaman yazık kuzucuma... yaa.metpamid verdin mi işe yaramadı mı....

yaaa çok geçmiş olsun abla ya...meryem de bi kere grip olmuştu sonra bronşiolit diye bi,şey varmş ona çevirdi ama resmen nefes alamıyodu kuzum biz de buhar verdik.geçti çok şükür ama şimdi yüreğim ağzımda bi hapşursa korkuyorum yine aynı olacak diye..arasıma da geçmiş olsun geçer inşallah ya......

aman zaten nerde kötü huy alıyolar hemen nilin cildide bana benziyo çok sinir oluyorum..

offff kıyamam ya cnm çok geçmiş olsun ben orayı kaçırmışım herhalde
bende bilmeden az önce görüşemiyoruz hiç yazdım sana watsaptan

Aman dikkat cnm salgin cok ciddi baksana herkes hasta kuzulara bisey olmasin

Nida da oyun hamurunu agzina atmaya calisiyo daha cok oyun hamuru oyuncaklarinin pesinde

Ters derken nil kalemi ters tutuyo herhal beyza hep sol eliyke yaziyo yemegide cogu zaman, kizim sag eline al deyince aliyo bi sure sonra yine sol elinde, bebeklikten basladi degisirmi bilmem

Son düzenleme:
elifte direk ağzına gotuyyo hatta su ara en sevdiği oyuncağı tükenmez kalem yazma degilde yemek için kullaniyor bence daha zamanı var canım ya öğrenecekler boyayaaklar duvarlara yazılar yazacaklar
canım çok geçmiş olsun pasama ins duzelecek toparlaacak üzülme bak zaten geciciymis
o zaman yazık kuzucuma... yaa.metpamid verdin mi işe yaramadı mı....
verdim canım bi ise yaramadı normalde mide bulantısı yok zaten ama ağlarken kendini zorlamasa ssıkmasahiç böyle olmayacak aslinda bide akşam dr sordum ben metpamiti dr kullanma önermiyorum dedi yararindan çok zarari var dedi

olsun canım sol elini kullansın sol elini kullananlar daha zeki olurmus diye okumuştum bi yerde ayrıca sağ elini kullansın diye de zorlamamak lazım mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…