- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.281
bu arada biz hala kötüyüz...dün yine tüm çabalarıma rağmen bi kez bile bakmadı yüzüme....en son yatmadan biraz gülmeye başladı ben de tamam bitti herhalde dedim ama yattık hemen arkasını döndü yine benm de moralm boozuldu kalktım bne oldu dedi uykum yok dedim geçtm salona .saatlerce ağladım yani tutamadım kendimi..o da içerde uyumadı biliyorum ama kalkıp da gelmedi bile ben de dokunaklı bi mesaj attım blki işe yarar diye ama okuyup fesuphanallah çekip devam etti yatmasına....ben de artık peşinden koşmama kararı aldım..hatalıyım biliyorum ve günlerdir özür diliyorum ben ce üstüme düşeni yaptım bilmiyorum yani...sabah yine gayet soğuk bişeklde vedalaştı..gerçi değişiklik var öptü bu jkez....offff öyle yani hala çok mutsuzum.....
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sağolun canlarim
sibelcim uzme kendini nr kadar daha dayanabilir kia eninde sonunda pes edecek sen üstüne duseni yapmışsın bence artık hiç bişey yokmus olmamış gibi davran yavaş yavaş o da normale döner
fundacim ins defnemin gözü biraz daha iyi oolur iyileşir kuzucuk ve Allahim sana yardım etsin sabır versin bi çok seyle ugrasiyorsun
ayşegül valla masal gibi olsa evlatlarımız belki senin gibi dusunurdukk ama malesef elif iş yaparken kucağıma gelmek istiyor ev supuremem süpürgesi sesine korkar silemem elini kaldırıp suyu icer bulasik mak çıkar oturur dagitmasina bende karismiyorum istediği gibi dagitir ama malesef elifle iş yapmak çok zor eşimin olduğu günler iş yapmayı tercih ediyorum bende yoksa valla savaşıyoruz elifle hele bu aralar azicik bile aglasa kusuyor her istediğini yapıyoruz aglamasin diye
biz dün gece dr gittik kızlar akşam elif tekrar kustu dr.muayene etti kan tahlili aldı enfeksiyon yok niye kusuyor derseniz sebep yok istediği olmayinca ağlıyor aglarkendede kusuyor
günaydın kızlarr.. cumanız mübarek olsun
biz gece uyuyamadık. sabah da geç kalkınca daha yeni günümüz aydın oluyo:)
aspirini biliyorum canım halılardaki lekeler için ben de kullanıyorum ama hiç koltk slmedim. o yüzden sordum suya katıp da mı siliyorsunuz diye. gülden nasıl siliyor acaba
bu arada kızımla saklambaç oynuyoruz öok eğlenceli yaaa:)))
biz de hep ben saklanıyorum:)))meryem beni b ul diyip kaçıp öbür odaya saklanıyorum o da ınne ınne geliyo arkamdan..bulunca heyecanlanıp kaçıyo:=)))sonra ben onu kovalıyorum kovalamaç oynuyoz:))
sanırım eşimle buzlar erşimeye başladı bakalım akşam görcez..evet iki gün sonra yıldönümümüz...oskar ödülü sipariş ettm bakalım beğenecek mi yoksa ne gerek varduı deyip yine ondan habersiz yaptığım için yeni bir küslük mü yaşayacağız....
allah kolaylık versin canım hepimize çocukla zor ders çalışmak. ben ilahiyat okuyorum canım.
temizlik ben de yapmam lazım ama gözüm yemiyo hiç.
sınavdan sonra belki yaparım ama kv ler gelecek 15 gün falan kalacak gibiler bakalım hayırlısı artık
Herkese ıyı gunler hayırlı cumalar arkadaslar
Sıbelcım yaptıgın surprızlere de mı karısır ya sana allah kolaylık versın gercekten
Nuraycım elıfın durumuna uzuldum ınsallah önemlı bı durum degıldır nıda daha bebekken kusardı ama mamasını yerken son kasıgı ıstemezdı ben verırdım ve hepsını cıkartırdı herseferınde bu sefer kusmaz deyıp verırdım kafasını sallardı ama sonra agzını acardı hep aynı olurdu onun ıcın zorlamıyorum artık, sizinki farkli insallah gecici bi durumdur
hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar na ber kızlar nasıl?
betüllllll nerdesin aradım ama açmadın bende rahatsız etmek istemiyorum ama meraktayızzz
Iyiyiz cnm sukur, kresten geldik boyama pesindeler beyza vermiycem diyo (keceli kalem)nida alicakmis kuru boya verdim eline karaliyo
Ögle yemegi ni hazirliyorum bende sonra uyku saati bende yarim kalan islere devam haftasonu gezmelerdeyiz ins
Nil hanim nasil kirtasiyelerle oyalaniyomu biraz
Ne guzel oyunlar oynuyo nil le meryem masallah bizde oyniyalim bi ara özendim
benim midem annemin midesi çok hassastır elifte bize çekmiş ufacık vi zorlanmasinda kusuyor oksururken ağlarkenCok zormus canim sizin isinizde yaa hele bu yasta herseyi yapmak istiyolar sende yapmak zorunda kaliyosun neden aglarken kusuyo acaba bunyeden kaynaklaniyo heralde hic duymamistim oyle acaba bebekkende oylemiydi nezaman basladiki bu Allah seninde yardimcin olsun canim.
hadi gözün aydın canım düzeliyor demekki aranızcadıya bak sen ..aplamaktan boğazı kuruyo öksürüp kusuyo herhalde ama bunu silah haliğne getirmiş resmen...yazık ya....bakalım durcam diyorum duramyorum mesaj attm yine cevap geldi ...kendisi yeni konu da açtı sanırım buzlar eriyor....
öyle fatmacm yani felaket inatçı kafasına koyduğu olacak ya onun yüzünden konya gibi bi yerde kış ortasında düğün yaptım düşüğn artık nasıl bişey..gelin arabam kara saplandı dobloya bindim gittim salona o kadar inat yani....iki ay daha bekleyemediydi evlenirken:)))))ben dik duramyorum işte o öyle yüzü asık duurken ben de kenara çekemiyorum kendimi bi becereblsem düzülcek herhalde ama yapamyorum o da bunu biliyo ve ççoookk iyi kullanıyo...ama dediğim gibi sanırım buzlar erimeye başladı....bakalım akşam görcez
yok.kız istediğini yaptirmak için yapmiyor zaten bişey.istemek için ağ li iyorsa ben istediğini yerine getirmiyorum oyaliyo yrum silah olarak kullanmasın alışkanlık haline getirmesine diyeCnm isin coj zor cnm ya bi.komsumuzunda ikizleri.vardi istegi.olmadinda kafalarini yere vurulardi.kackez dikis atildi morardi dusun yani duvar tas beton demeden cok sert yere vurrlardi
ayy 5yasina kaar surmustu 1yasinda baslamislrdi pskolga gtrduler falan cok zor cnm ya
Bence yeni baslamisken bi uzmana sor nasil davranman gerektigini ogren yanlis ilerlemesin sen napman gerektigini ogren iyice yeni oldgu icin unutur ins
şu gece uyanan bebekler niye uyanınca uyumazlarr acaba ya burnu mu tikandi acaba berraninsanırım gündüz uykumu fazla kaçırmışım:)) uyku tutmadı bi türlü. berra da iyileşmedi tam olarak. 4 te uyandı 6 ya kadar uyutamadım. öyle olunca 6 da uyudgece uyanan vrupa uyumaya um desem yeridir.
Sıbelcım yaptıgın surprızlere de mı karısır ya sana allah kolaylık versın gercekten
Nuraycım elıfın durumuna uzuldum ınsallah önemlı bı durum degıldır nıda daha bebekken kusardı ama mamasını yerken son kasıgı ıstemezdı ben verırdım ve hepsını cıkartırdı herseferınde bu sefer kusmaz deyıp verırdım kafasını sallardı ama sonra agzını acardı hep aynı olurdu onun ıcın zorlamıyorum artık, sizinki farkli insallah gecici bi durumdur
yok artık alıcağın hediyeyide ona söyliyecek değilsin herhalde
vallaha onada kızarsa kendi bilir bundan sonra hiç bişey almazsın olur biter..
Iyiyiz cnm sukur, kresten geldik boyama pesindeler beyza vermiycem diyo (keceli kalem)nida alicakmis kuru boya verdim eline karaliyo
Ögle yemegi ni hazirliyorum bende sonra uyku saati bende yarim kalan islere devam haftasonu gezmelerdeyiz ins
Nil hanim nasil kirtasiyelerle oyalaniyomu biraz
Ne guzel oyunlar oynuyo nil le meryem masallah bizde oyniyalim bi ara özendim
benim midem annemin midesi çok hassastır elifte bize çekmiş ufacık vi zorlanmasinda kusuyor oksururken ağlarken
hadi gözün aydın canım düzeliyor demekki aranız
yok canım bu bir haftadır var yani biraz rahatsiz ondanda midesi hassasti yoksa önceden yoktu istem dışı yapıyor yani
yok.kız istediğini yaptirmak için yapmiyor zaten bişey.istemek için ağ li iyorsa ben istediğini yerine getirmiyorum oyaliyo yrum silah olarak kullanmasın alışkanlık haline getirmesine diye
şu gece uyanan bebekler niye uyanınca uyumazlarr acaba ya burnu mu tikandi acaba berranin
sağol canım eğer bana çektiyse geçmez benim de azicik üzülme mideme vurur stres sıkıntı da mdem bulanir kusmasi duzelse aglatmamaya çalışıyorum bugün kusmadi ins kusmaz
Hepinize hayirli gunler kizlar
Carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
3 kez hava verildi dr alerji kaynaklo astim dedi yani arasim astim.hastasi
Ama okul cagina kadar geciyor buyuk.ihtimal dedi
Evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
Simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz
benim midem annemin midesi çok hassastır elifte bize çekmiş ufacık vi zorlanmasinda kusuyor oksururken ağlarken
hadi gözün aydın canım düzeliyor demekki aranız
yok canım bu bir haftadır var yani biraz rahatsiz ondanda midesi hassasti yoksa önceden yoktu istem dışı yapıyor yani
yok.kız istediğini yaptirmak için yapmiyor zaten bişey.istemek için ağ li iyorsa ben istediğini yerine getirmiyorum oyaliyo yrum silah olarak kullanmasın alışkanlık haline getirmesine diye
şu gece uyanan bebekler niye uyanınca uyumazlarr acaba ya burnu mu tikandi acaba berranin
sağol canım eğer bana çektiyse geçmez benim de azicik üzülme mideme vurur stres sıkıntı da mdem bulanir kusmasi duzelse aglatmamaya çalışıyorum bugün kusmadi ins kusmaz
offff kıyamam ya cnm çok geçmiş olsun ben orayı kaçırmışım herhaldeHepinize hayirli gunler kizlar
Carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
Evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
Simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz
ohh negüzel gezin bakalım biz bu ara pek gezemiyoz cnm salgın varya malum ben korkuyorum çkkmıyoruz sadece bizim orda küçük bi marketvar oraya kadar gidip geliyoruz..
bu arada nil oyun hamurunu ağzına attı
elliyemiyo diyodumya eline alıp ağzına attı bende şimdi karalaması için boya kalemive resim defteri veriyorum onuda ters tutuyo hey allahımya benim kız anası gibi biraz becerksiz galibahehe::):).)
elifte direk ağzına gotuyyo hatta su ara en sevdiği oyuncağı tükenmez kalem yazma degilde yemek için kullaniyor bence daha zamanı var canım ya öğrenecekler boyayaaklar duvarlara yazılar yazacaklarohh negüzel gezin bakalım biz bu ara pek gezemiyoz cnm salgın varya malum ben korkuyorum çkkmıyoruz sadece bizim orda küçük bi marketvar oraya kadar gidip geliyoruz..
bu arada nil oyun hamurunu ağzına attı
elliyemiyo diyodumya eline alıp ağzına attı bende şimdi karalaması için boya kalemive resim defteri veriyorum onuda ters tutuyo hey allahımya benim kız anası gibi biraz becerksiz galibahehe::):).)
canım çok geçmiş olsun pasama ins duzelecek toparlaacak üzülme bak zaten geciciymisHepinize hayirli gunler kizlar
verdim canım bi ise yaramadı normalde mide bulantısı yok zaten ama ağlarken kendini zorlamasa ssıkmasahiç böyle olmayacak aslinda bide akşam dr sordum ben metpamiti dr kullanma önermiyorum dedi yararindan çok zarari var dedio zaman yazık kuzucuma... yaa.metpamid verdin mi işe yaramadı mı....
Aman dikkat cnm salgin cok ciddi baksana herkes hasta kuzulara bisey olmasin
Nida da oyun hamurunu agzina atmaya calisiyo daha cok oyun hamuru oyuncaklarinin pesinde
Ters derken nil kalemi ters tutuyo herhal beyza hep sol eliyke yaziyo yemegide cogu zaman, kizim sag eline al deyince aliyo bi sure sonra yine sol elinde, bebeklikten basladi degisirmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?