- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.301
Aman dikkat cnm salgin cok ciddi baksana herkes hasta kuzulara bisey olmasin
Nida da oyun hamurunu agzina atmaya calisiyo daha cok oyun hamuru oyuncaklarinin pesinde
Ters derken nil kalemi ters tutuyo herhal beyza hep sol eliyke yaziyo yemegide cogu zaman, kizim sag eline al deyince aliyo bi sure sonra yine sol elinde, bebeklikten basladi degisirmi bilmem
Hepinize hayirli gunler kizlar
Carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
3 kez hava verildi dr alerji kaynaklo astim dedi yani arasim astim.hastasi
Ama okul cagina kadar geciyor buyuk.ihtimal dedi
Evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
Simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz
olsun canım sol elini kullansın sol elini kullananlar daha zeki olurmus diye okumuştum bi yerde ayrıca sağ elini kullansın diye de zorlamamak lazım mis
Ben ciktim kizlar. Herkese simdiden iyi hafta sonlari
bebeklere bol uykulu saglikli gunler diliyorum
elifte direk ağzına gotuyyo hatta su ara en sevdiği oyuncağı tükenmez kalem yazma degilde yemek için kullaniyor bence daha zamanı var canım ya öğrenecekler boyayaaklar duvarlara yazılar yazacaklar
canım çok geçmiş olsun pasama ins duzelecek toparlaacak üzülme bak zaten geciciymis
verdim canım bi ise yaramadı normalde mide bulantısı yok zaten ama ağlarken kendini zorlamasa ssıkmasahiç böyle olmayacak aslinda bide akşam dr sordum ben metpamiti dr kullanma önermiyorum dedi yararindan çok zarari var dedi
Ben ciktim kizlar. Herkese simdiden iyi hafta sonlari
bebeklere bol uykulu saglikli gunler diliyorum
cnm biraz kendi haline bıraksan. Sen peşinden koştukça kendini naza çekiyorartık pes ettim canm bern yoruldum o direnmekten yorulmadı..nasıl dayanıyo anlayamıoyorum gerçekten
geçmiş olsun cnm ya.günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sağolun canlarim
sibelcim uzme kendini nr kadar daha dayanabilir kia eninde sonunda pes edecek sen üstüne duseni yapmışsın bence artık hiç bişey yokmus olmamış gibi davran yavaş yavaş o da normale döner
fundacim ins defnemin gözü biraz daha iyi oolur iyileşir kuzucuk ve allahim sana yardım etsin sabır versin bi çok seyle ugrasiyorsun
ayşegül valla masal gibi olsa evlatlarımız belki senin gibi dusunurdukk ama malesef elif iş yaparken kucağıma gelmek istiyor ev supuremem süpürgesi sesine korkar silemem elini kaldırıp suyu icer bulasik mak çıkar oturur dagitmasina bende karismiyorum istediği gibi dagitir ama malesef elifle iş yapmak çok zor eşimin olduğu günler iş yapmayı tercih ediyorum bende yoksa valla savaşıyoruz elifle hele bu aralar azicik bile aglasa kusuyor her istediğini yapıyoruz aglamasin diye
biz dün gece dr gittik kızlar akşam elif tekrar kustu dr.muayene etti kan tahlili aldı enfeksiyon yok niye kusuyor derseniz sebep yok istediği olmayinca ağlıyor aglarkendede kusuyor
hepinize hayirli gunler kizlar
carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
ama okul cagina kadar geciyor buyuk.ihtimal dedi
evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz
cnm biraz kendi haline bıraksan. Sen peşinden koştukça kendini naza çekiyor
sen üstüne düşeni yapıp özür dilemişsin.gerisi ona kalmış
inşallah daha fazla uzatmaz
geçmiş olsun cnm ya.
Inşallah biran önce kusma olayı biter.
En azından midesinde enfeksiyon benzeri bişey yokmuş
allah kolaylık versin
geçmiş olsun cnm
neye alerjik reaksiyon gösterdi de astım yaptı acaba
bizim bi abla vardı onda da alerjik astım vardı
mevsim geçişlerinde, toz,duman benzeri şeylerde hemen astımı tutardı
Carsamba arasimin oksurugu basladi demistim ya dun gece cogalti tikandi kuzucugumu uyutmadi bir turli abaah ill is hastane gittik yine bronsit
Evimize rapor.ile makine verdi tikanma durimlwrinda kullanicqk gece acil vb gitneyelim diye hasta oldugu donemlerde kullanicaz
Simdi carsambaya kadar 4 kez gunde artik uyurken vericem cok bagriyor.pazartesi gorucez dedi dr muz
öyle yapıyorum canm şimdi oluruna bıraktım bakalım az kaldı gelir birazdan..işin doğrusu ben de çok merak ediyorum ne olcanıı
yok canım bizim derse falan gidilmiyor sadece sınavlara giriyorum. her dönem vize ve final olmak üzere iki sınav var. sizin çok zor valla Allah yardımcın olsun sürekli stres. ama ilahiyatta rahat edersin benim hiç arapçam yok çalışamıyorum da hiç bilmeden giriyorum atıp atıp çıkıyorum:) sen o noktada avantajlı olursun imam hatip mezunu olduğun için. diğer dersler de o kadar zor değil 2 3 hafta çalışmak yeterli oluyor.Ya canim sen ilahiyatmi okuyosun ozaman azcik bilgi versene ya bende imamhatip okuyorum lise 3.sinifim bu sene dersler cok zor surekli ders calisiyorum ya her hafta okula gidiyorum bitirirsem insallah bende ilahiyat istiyorum ama sen derslere gidiyomusun okula nasil oluyo hic bilmiyorum biraz bilgi verirmisin.
canım yaa kıyamam arasıma inan çok üzüldümHepinize hayirli gunler kizlar
senin adına çook sevindim canım. Allahım huzurumuzu mutluluğumuzu eksik etmesin evlerimizdencanlarrrr mutlu sonnnn....eşimle barıştık:)))süper oldu yani:)))))ohh be huzur mutluluk çok güzelll
Bnde dokuom porcoz bisey olmuo bnde aspirin i dun aldim
harika bisey yaa koltuklari sildim onceden geciremdgim leke cikti
cok amacli bisey hersyde kullnilio aspirin
gümnaydın kız o asprx değilmi
bende koltukları halıları onunla bide içine şu anvayın locundan koyuyorum 10 numara oluyo hehe
bu arada biz hala kötüyüz...dün yine tüm çabalarıma rağmen bi kez bile bakmadı yüzüme....en son yatmadan biraz gülmeye başladı ben de tamam bitti herhalde dedim ama yattık hemen arkasını döndü yine benm de moralm boozuldu kalktım bne oldu dedi uykum yok dedim geçtm salona .saatlerce ağladım yani tutamadım kendimi..o da içerde uyumadı biliyorum ama kalkıp da gelmedi bile ben de dokunaklı bi mesaj attım blki işe yarar diye ama okuyup fesuphanallah çekip devam etti yatmasına....ben de artık peşinden koşmama kararı aldım..hatalıyım biliyorum ve günlerdir özür diliyorum ben ce üstüme düşeni yaptım bilmiyorum yani...sabah yine gayet soğuk bişeklde vedalaştı..gerçi değişiklik var öptü bu jkez....offff öyle yani hala çok mutsuzum.....
fayansların arasına zarar veriyormuş sanırım kızlar. ama siz kullanıyoorsunuz demekki bişey olmuyo. peki sulandırıp mı kullanıyorsunuz yoksa direk mi döküyorsunuz. bekletiyor musunuz?
aspirinle nasıl sildin koltukları canım suyuna mı kattın yoksa lekelere mi sıktın? ayy ne çok soru sordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?