2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm sol eliyle kullanmıyoda kalemi ters tutuyo hey allahımya düzelt diyorum bide kızıyo söyleniyo banaaaa..
kız nurayım sen bliyomusun nil artık ben anne de deyince anne diyo bana..

Cnm cok gecmis olsun uzuldum insallah uzun surmez simdi daha cok dikkat etmen lazim pasaya cogu sey etkiliyo astimi, makinayi istemezki kuzu allah kolayligini verir ins. Makinanin evde olmasi iyi acile gitmekten atak ne zaman gelir belli olmaz cunku. Tekrar gecmis olsun allah dermansiz dert vermesin

olsun canım sol elini kullansın sol elini kullananlar daha zeki olurmus diye okumuştum bi yerde ayrıca sağ elini kullansın diye de zorlamamak lazım mis

Bende okumustum yasayip görucez bakalim cok israr etmiyorum ama arada söyledigim zaman cok etki etmiyo zaten boyamayi falan solla daha duzgun boyuyo böyle devam edecek herhalde ailede var cunku irsi mi bilmem

Ben ciktim kizlar. Herkese simdiden iyi hafta sonlari
bebeklere bol uykulu saglikli gunler diliyorum

hadfi ya sık kullnnmak mı yoksaa her durumda mı..ben iki kere kullandım çünkü....

Ben ciktim kizlar. Herkese simdiden iyi hafta sonlari
bebeklere bol uykulu saglikli gunler diliyorum

sana da taytlım ii tatiller:)))

artık pes ettim canm bern yoruldum o direnmekten yorulmadı..nasıl dayanıyo anlayamıoyorum gerçekten
cnm biraz kendi haline bıraksan. Sen peşinden koştukça kendini naza çekiyor
sen üstüne düşeni yapıp özür dilemişsin.gerisi ona kalmış
inşallah daha fazla uzatmaz
geçmiş olsun cnm ya.
Inşallah biran önce kusma olayı biter.
En azından midesinde enfeksiyon benzeri bişey yokmuş
allah kolaylık versin

geçmiş olsun cnm
neye alerjik reaksiyon gösterdi de astım yaptı acaba
bizim bi abla vardı onda da alerjik astım vardı
mevsim geçişlerinde, toz,duman benzeri şeylerde hemen astımı tutardı

öyle yapıyorum canm şimdi oluruna bıraktım bakalım az kaldı gelir birazdan..işin doğrusu ben de çok merak ediyorum ne olcanıı

Canm cok gecmis olsun ya bende de vardi alerjik astim
benimki eski bi evde oturuoduk cocukken rutubetli yerin altinda bi evdi
oyuzden olmustu cok zorlaniodum hava ise yariodu sadece ilac
Hic ise yaramiodu ama kendiliginden gecti hamilelikten sonra
ins arasinda gecer dikkat edersin sen zaten eminim
neye karsi oldguna dikkat et atak gelemden onceki habercisine sikayet belirtilerine dikkat
et o sirada mudahale edersin hemn rahatlatio bide annem.bana yatamadan once ilik sekerli su icirirdi
ataklarimi azaltirdi nefes alamiodum yoksa uyuyamiodum asla
cigerlerimin acisindan agliodum swkeeli ilik su cok iyi gelidu

öyle yapıyorum canm şimdi oluruna bıraktım bakalım az kaldı gelir birazdan..işin doğrusu ben de çok merak ediyorum ne olcanıı

Bizde hberlerini beklioruz ins artik inatlasmaz esin ama hediyeeyede haber verceksen ne anlami.varki dimi
amaninnnn cok fena cok:)
Bu aksam hic ilgilenme yemegini koy cay kahve meyve isterse getir ama ilgilenme hep kizinla oyna gul kahkaha at hic somutma biseyler bekledgini belli.etme bakalim size eslik etcekmi tepkisi dgiscekmi bide boyle dene geri cekil yani

Cok gecmis olsun canim ya ne zor oluyodur kimbilir aras icin yavrum niye olmuski bu ya sadece oksurukten olmaz heralde pek bilgim yok bu konuda ama insallah iyilesir pasacikta biseyi kalmaz.

yok canım bizim derse falan gidilmiyor sadece sınavlara giriyorum. her dönem vize ve final olmak üzere iki sınav var. sizin çok zor valla Allah yardımcın olsun sürekli stres. ama ilahiyatta rahat edersin benim hiç arapçam yok çalışamıyorum da hiç bilmeden giriyorum atıp atıp çıkıyorum:) sen o noktada avantajlı olursun imam hatip mezunu olduğun için. diğer dersler de o kadar zor değil 2 3 hafta çalışmak yeterli oluyor.

canım yaa kıyamam arasıma inan çok üzüldüm hemen geçer inşallah canım Rabbim şifa versin paşaya

canlarrrr mutlu sonnnn....eşimle barıştık:)))süper oldu yani:)))))ohh be huzur mutluluk çok güzelll
senin adına çook sevindim canım. Allahım huzurumuzu mutluluğumuzu eksik etmesin evlerimizden

canım ya ne ınatcı esın varmıs ne yapmıs olabılrsınkı ozel değilse bıraz bahsedermsın
enıyısı canım kendı halıne bırak o gelsın sana .gelırmıkı acaba:26:
sımdı okudum canım barısmıssnz sevındım

Son düzenleme:

sureklı kullanmadğın surece zarar vermez canım
ben pet sısenın ıcıne koydum bıraz suda koydum sısenın kapağını ığneyle deldım sonra yerler doktum oyle beklettım bıraz
aspırını ben sulandırarak kullanıyorum ama halıya dırek sıkmıslğımda var ama koltuğa sıkmadm hıc

gecmıs olsun canım okul cağına kadar gecer ınsallah dr un dedğı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…