2012 kasım bebekleri büyüyor..

olsun canım sol elini kullansın sol elini kullananlar daha zeki olurmus diye okumuştum bi yerde ayrıca sağ elini kullansın diye de zorlamamak lazım mis

Cnm zorlamak.yanlis tabiki.ama mutlaka ugras vazgecirmek.icin
hatta dinimizde de oyle istenilio peygamberimiz solak olanalari hep yonlendirp degistirmis degistirilmesini istemis kesinlikle enazindan yemek yemegi sagla yapmasini.onemle istemis
suan cok.kucuk agac yas iken egilir duzelme ihtimali.yuksek bence

İyi geceler kizlar yarin ise gtcem ama sanki ilk ayrilik gbi oluo herseferinde haftadan haftaya olunca:)
Buarda sacimi boyadim tekrar eski rengime dondum
Sewemedim siyahi kuafrler siyah acilmaz daha 1ay olmus hemde mavisayah asla dedi
Bikactaneside 150+ fiyat istedi ama kafaya koydum yapcaktim
3.5tl acici toz aldim 8tl yede boya aldim ve sacimmmmm istedgim renk
nie bukadar ucuk fiyat isterlerki anlamiorum iste bumaliyet:)

Cnm sanirim bana yazdin solak olan benim kiz😊 bebeklikten bu yana öyle bilmiyorum söylesemde saniyelik tekrar sol eline aliyo sen simdi peygamberimiz deyince acaba ustunde biraz daha dursammi diye dusundum uzmanlarda zorlamayin diyomus galiba bakalim zamanla duzelir belki

Iyi geceler kizlar kimsecikler yok bu gece
Benim gunum baya yorucu gecti ya islerimi bitirdim eltimler aradilar biz gelicez diye biseyler hazirladim sohbet muhabbet guzeldi onlar gitti cocuklari banyo yaptirdim yatirdim simdi mutfak beni bekliyo baya karisik ama size bakmadan duramadim

Hadi sana hayirli isler iki guncuk aysegul iki😊 hemen gececek merak etme
Yeni sacini gule gule kullan cnm

canlarrrr mutlu sonnnn....eşimle barıştık:)))süper oldu yani:)))))ohh be huzur mutluluk çok güzelll

Ay oh be yani gercekten ne inatci kocan varmis oskar yaptirirsan yilin en inatci kocasina yazdirmalisin sen
Saka bi yana allah mutlulugunuzu daim etsin cnm

Kizlar aksam.masal yatirmadan once biaz atesi var gbi gelmisti baktim 37.5du ates sayilmaz dedim ama yinede surup icirdim yatirdim saat basi.kalkti her kLktiginda dahada sicak geldi bi baktim.ki39.5atesi
uzerini soydum calpol verdim su icti simdi.uyuo ayagimda buz gbi oldu artik dustu atesi ama olcmedim yeni.daldi rahat uyusun.die
ama anlamadgim hicbiseyi yoktu biren oldu acaba dis den mi diger 4disimiz ates yapmamisti
ama her dis de hafif ishal gbi kaka sayimiz artar di 2gundur oyleydi zaten disi gelio diodum bugece ilkkez ateslendi hemde cok yuksek cok korktum esimde nobetteydi aksi gbi bugun ise gtcem ilk hastaligi ilk atesi ben yaninda olamicam cok uzgunm

amin canm çok güzel gerçekten yaaa...

sağol canm evet barıştık...

Cnm nasil oldu artik nasil baristiniz ohhh huzur gbisi varmi yaaa

yok valla canm huzuer gibisi yok...saçlarını güle gülke kullan bu arada....

Ay oh be yani gercekten ne inatci kocan varmis oskar yaptirirsan yilin en inatci kocasina yazdirmalisin sen
Saka bi yana allah mutlulugunuzu daim etsin cnm

ayy evet yaa inatçı yazdrsam olurdu....ama artık geçti..hediyem gelmiş kargodaymış..ptesi kendisi alacak bakalım...

cannm diştendir..bizim de ilk üç dişimizde 39lara çıktı ateşimiz..şimdi nasılmış..iyi mi...ayy çalışıyosun bi de kolay gelsin..üzme canıunı diştendr yüksek ihtimal.37yi geçmez diyolar ama geçiyo yani...

Sonunda sinavlarinm bitti yaa birisi cok iyi gecti ama arapca kritik ya hoca tepemizde guguklu saat gibi 5dk. 3dk. 1dk. kaldi diyip durdu strese soktu benide zaten az bi zaman vermisti insallah kotu degildir yoksa sinifta birakir hoca cok kati kuralli.:-(
Bu arada hani su tvde cikan herkes onu okuyor yarismasi varya bende ona katilmaya karar verdim bugun kitabinida aldim artik yavastan basliycam okumaya tam 600 sayfa kitap bakalim nolucak en azindan her halukarda ben kazanicam kitabi okumus olarak.

Cok zor gercekten canim her hafta 5 tane ders goruyorum bide sinavlari var ayrica normal derslerden donem sinavlari var ders calismaktan beynim kazan oldu kitap goresim kalmadi ya artik bende ilahiyata gidersem ozaman rahat ederim heralde canim.peki sen universite sinavina giripmi kazandin yoksa normal olarak kayitmi oldun ilahiyata.

Canim bende solagim mesela bende kucukken sol elle yiyodum annem elime kasikla vuruyodu yavasca ve sag eline al diyodu bende hemen sag elime aliyodum oyle diye diye alistim simdi yemegi sagla yiyorum diger herseyi sol elle yapiyorum.ama ben imamhatipe gittigim icin gectigimiz derslerden birinde bu konu vardi bi arkadasimiz cocugunun sol elle yedigini alistiramadigini falan soyledi hocada eger alistiramiyosaniz zorlamayin eli temiz olduktan sonra sorun yok dedi sende rahat ol canim eger sagla yerse tabiki iyi ama yemessede cok sorun etme kendine.

Ay canim sonunda barismissiniz ya cok cok sevindim nolur bidaha kusmeyin huzurdan guzeli varmi sizde boyle olun hep.

Gecen gece aynisi bizdede olmustu canim hatta burayada yazmistim uyuturken biraz atesi var gibiydi sonra yatirdim odaya artik kendim yaticam zaman erende uyanmisti bi baktim yanaklar kipkirmizi atesi cikmis onunda cikardim ustunu dolve verdim neyseki bi saate baya dustu atesi bidaha cikmadi bizimde ani olmustu heralde disleri cikiyo ondandir bizimde 6disimiz var hic ates olmamisti daha once.

Cok.gecmis olsun oldukca yikselmis
Simdi nasil

Gecmis.olsun dileklwriniz icin cok tesekkur ederim
Masalla.arasimin hic birseyi kalmadi pazarresi.kontrol var hava vermeye devam ogune kadar ama inanilmaz zorlaniyorum.aras reddeiyor.onu tutmak engellemek bir yandan havayi vermek cok zor aramizdaki iliski bozulcak diye cok.korkuyorum.ben arasimi dogdi dogali aglatmalara kiyamadim.ne ihtiyaci varsa hemen gordum.eger birsey icon agkiyorsa ilgisini baska yoner cektim.ama bu mecbur elimden hic birsey gelmiyor o aglarken bende aglamak.istiyoruk.hicbirseyle.kandiramiyorum.supurge sesine uyanmayan yavrum.etkilenmos.ki.uyurken vermek iatesemde uyaniyor yarin son insalla

Kizlar mdrcnn in uyeligi iptal edilmis acaba nedenki insalla esi yazdiklqrini okuyup.iptal.edilme durumu olmamistir
Neden durduk.yere iptal etsin ki

Kizlar mdrcnn in uyeligi iptal edilmis acaba nedenki insalla esi yazdiklqrini okuyup.iptal.edilme durumu olmamistir
Neden durduk.yere iptal etsin ki

aaa nıyekı merak ettım sımdı bak sayfasınamı gırdın nasıl oğrendın haberde alamıcaz sımdı
canım napıcan onun sağlığı ıcın mecbur bıraz ağlamasına katlanıcan sukur yarın sonmus
yesıl ısık yanıyo ama yoksun nerelerde gezınıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…