- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.321
olsun canım sol elini kullansın sol elini kullananlar daha zeki olurmus diye okumuştum bi yerde ayrıca sağ elini kullansın diye de zorlamamak lazım mis
Cnm zorlamak.yanlis tabiki.ama mutlaka ugras vazgecirmek.icin
hatta dinimizde de oyle istenilio peygamberimiz solak olanalari hep yonlendirp degistirmis degistirilmesini istemis kesinlikle enazindan yemek yemegi sagla yapmasini.onemle istemis
suan cok.kucuk agac yas iken egilir duzelme ihtimali.yuksek bence
İyi geceler kizlar yarin ise gtcem ama sanki ilk ayrilik gbi oluo herseferinde haftadan haftaya olunca:)
Buarda sacimi boyadim tekrar eski rengime dondum
Sewemedim siyahi kuafrler siyah acilmaz daha 1ay olmus hemde mavisayah asla dedi
Bikactaneside 150+ fiyat istedi ama kafaya koydum yapcaktim
3.5tl acici toz aldim 8tl yede boya aldim ve sacimmmmm istedgim renk
nie bukadar ucuk fiyat isterlerki anlamiorum iste bumaliyet:)
canlarrrr mutlu sonnnn....eşimle barıştık:)))süper oldu yani:)))))ohh be huzur mutluluk çok güzelll
kızlar beysal yazdı da ben mi görmedim acaba sünnet olmuş mu erdem paşa
yok canım bizim derse falan gidilmiyor sadece sınavlara giriyorum. her dönem vize ve final olmak üzere iki sınav var. sizin çok zor valla Allah yardımcın olsun sürekli stres. ama ilahiyatta rahat edersin benim hiç arapçam yok çalışamıyorum da hiç bilmeden giriyorum atıp atıp çıkıyorum:) sen o noktada avantajlı olursun imam hatip mezunu olduğun için. diğer dersler de o kadar zor değil 2 3 hafta çalışmak yeterli oluyor.
canım yaa kıyamam arasıma inan çok üzüldümhemen geçer inşallah canım Rabbim şifa versin paşaya
senin adına çook sevindim canım. Allahım huzurumuzu mutluluğumuzu eksik etmesin evlerimizden
canım ya ne ınatcı esın varmıs ne yapmıs olabılrsınkı ozel değilse bıraz bahsedermsın
enıyısı canım kendı halıne bırak o gelsın sana .gelırmıkı acaba:26:
sımdı okudum canım barısmıssnz sevındım
Cnm nasil oldu artik nasil baristiniz ohhh huzur gbisi varmi yaaa
Ay oh be yani gercektenne inatci kocan varmis oskar yaptirirsan yilin en inatci kocasina yazdirmalisin sen
Saka bi yana allah mutlulugunuzu daim etsin cnm
Kizlar aksam.masal yatirmadan once biaz atesi var gbi gelmisti baktim 37.5du ates sayilmaz dedim ama yinede surup icirdim yatirdim saat basi.kalkti her kLktiginda dahada sicak geldi bi baktim.ki39.5atesi
uzerini soydum calpol verdim su icti simdi.uyuo ayagimda buz gbi oldu artik dustu atesi ama olcmedim yeni.daldi rahat uyusun.die
ama anlamadgim hicbiseyi yoktu biren oldu acaba dis den mi diger 4disimiz ates yapmamisti
ama her dis de hafif ishal gbi kaka sayimiz artar di 2gundur oyleydi zaten disi gelio diodum bugece ilkkez ateslendi hemde cok yuksek cok korktum esimde nobetteydi aksi gbi bugun ise gtcem ilk hastaligi ilk atesi ben yaninda olamicam cok uzgunm
yok canım bizim derse falan gidilmiyor sadece sınavlara giriyorum. her dönem vize ve final olmak üzere iki sınav var. sizin çok zor valla Allah yardımcın olsun sürekli stres. ama ilahiyatta rahat edersin benim hiç arapçam yok çalışamıyorum da hiç bilmeden giriyorum atıp atıp çıkıyorum:) sen o noktada avantajlı olursun imam hatip mezunu olduğun için. diğer dersler de o kadar zor değil 2 3 hafta çalışmak yeterli oluyor.
canım yaa kıyamam arasıma inan çok üzüldümhemen geçer inşallah canım Rabbim şifa versin paşaya
senin adına çook sevindim canım. Allahım huzurumuzu mutluluğumuzu eksik etmesin evlerimizden
Cnm sanirim bana yazdin solak olan benim kiz😊 bebeklikten bu yana öyle bilmiyorum söylesemde saniyelik tekrar sol eline aliyo sen simdi peygamberimiz deyince acaba ustunde biraz daha dursammi diye dusundum uzmanlarda zorlamayin diyomus galiba bakalim zamanla duzelir belki
Gecen gece aynisi bizdede olmustu canim hatta burayada yazmistim uyuturken biraz atesi var gibiydi sonra yatirdim odaya artik kendim yaticam zaman erende uyanmisti bi baktim yanaklar kipkirmizi atesi cikmis onunda cikardim ustunu dolve verdim neyseki bi saate baya dustu atesi bidaha cikmadi bizimde ani olmustu heralde disleri cikiyo ondandir bizimde 6disimiz var hic ates olmamisti daha once.Kizlar aksam.masal yatirmadan once biaz atesi var gbi gelmisti baktim 37.5du ates sayilmaz dedim ama yinede surup icirdim yatirdim saat basi.kalkti her kLktiginda dahada sicak geldi bi baktim.ki39.5atesi
uzerini soydum calpol verdim su icti simdi.uyuo ayagimda buz gbi oldu artik dustu atesi ama olcmedim yeni.daldi rahat uyusun.die
ama anlamadgim hicbiseyi yoktu biren oldu acaba dis den mi diger 4disimiz ates yapmamisti
ama her dis de hafif ishal gbi kaka sayimiz artar di 2gundur oyleydi zaten disi gelio diodum bugece ilkkez ateslendi hemde cok yuksek cok korktum esimde nobetteydi aksi gbi bugun ise gtcem ilk hastaligi ilk atesi ben yaninda olamicam cok uzgunm
Kizlar aksam.masal yatirmadan once biaz atesi var gbi gelmisti baktim 37.5du ates sayilmaz dedim ama yinede surup icirdim yatirdim saat basi.kalkti her kLktiginda dahada sicak geldi bi baktim.ki39.5atesi
Kizlar mdrcnn in uyeligi iptal edilmis acaba nedenki insalla esi yazdiklqrini okuyup.iptal.edilme durumu olmamistir
Neden durduk.yere iptal etsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?