- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.341
aaa nıyekı merak ettım sımdı bak sayfasınamı gırdın nasıl oğrendın haberde alamıcaz sımdı
canım napıcan onun sağlığı ıcın mecbur bıraz ağlamasına katlanıcan sukur yarın sonmus
yesıl ısık yanıyo ama yoksun nerelerde gezınıyosun
cnm kımse yoktu dolanıyordum bende
doğru soyluyorsun saglıgı ıcın ama zapdetmk o kadar zor kı onu uzmak zorunda kalıyorum bu aksam kundak gıbı kolllarını sardım ımkanı yok hem ıkı elını hem maskeyı hem kafasını tutmanın pazartesı bakalım dr ne dıcek devam derse yandık
mdrcnn a gelınce sıtede problem vardı arkadaşlarım bolume gırıyordu tesadüfen gordum ama gerçekten cok merak ettım
bende camasr astım balkona geldım
kendın zorlanrsın canım doğru soyluyosun nasıl tepkı verdğını anlayabılyorum alp tuğrayıda ıstemedğı zaman zapdetmek cok zor
kuzum ıyılessınde ınsallah gerek kalmasn boyle seylere bıdaha
mdrcnn hakkında hıcbısey oğrenemıcezmı yanı sımdı tel falan da yok heralde kımsede
ole cnm benı ıyı anlarsın a-o anda hıc bırseyle oyalanmıyor of col zor anlıcagı n
bende merak ettım sebebını kendımı ıstedı ıpal ettı başka sebepmı var
bu arada hemen camasırları halletmısısın hamarat kadın senı bende bugun bıraz emızlık yaptım hava pek bır güzel degılmı
sımdı guldenle konuştum nıl havale gecırmıs ınan soklardayım hastanedelermıs
aa tuylerım dıken dıken oldu ınan okurken
nasıl olmus ya nasılms konusabıldnmı ıyımıymıs
sımdı ıyıymıs sukur ama gözlem altındaymış dünden berı atesı varmış ınıp çıkan 38 e yaklaşık ama havalae gecırdıgınde yüksek degılmıs dusuk ateslı havaleymıs
ablası teyzesı varmış bırden ağzından sular akmış ılını falan cıakrmıslar kasık koymuşlar sanırım bırkac dk kendını kabetmıs ay yazarken bıle ellerım tıtrıyor ambulans cagırmıslar azartesı tetkıkler yapıcaklarm ıs
yavrum ya kıyamam dusuk atesle havale gecırılıyomukı ben bunu bılmıyorum
gulden cok kotu olmustur allahtan yanında kımseler varmıs ınsan panık olur oanda napacağnı bılemez
Tabi tabi ay benimde moralim.kacti yarin gorusup.mutlaka hbruni yazarim simdi kacayim
Uzuldum gercekten cok
benı hosgeldın canım gec gelsın bu aksam neler yaptın
Cok sukur nil imiz iyiymis gulden cok kotu olmustur ya biz okurken dayanamiyoruz allah kimseye yasatmasin
Bugun gezmelerdeydik cnm eve gelince cocuklari yatirdim esimle keyif falan anca girebildim aklimda burdaydi ama bi ara bakim var yaziyodu
Sen nasilsin isler bitmis sayilir hadi gecmis olsun
Gunaydin herkese
Uyandim ilk isim buraya bakmak oldu iyidirler insallah
Masali bende merak ettim bugun yazar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?