- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.361
ayy çookkk üzüldüm yaaBende merak ediyorum.cnm
Yarin sebebi arastirilcak.ulastigim.zaman mutlaka. Yazocam
ayy çookkk üzüldüm yaainşallah bir an önce ulaşırsın çok merak ettim prensesi. soğuk havale diyorlar ya ondan mı acaba. benim kardeşim de geçirmişti bebekken çok zordu. Allahım şifa versin inşallah
ay kuzum benim ya kıyamam ben ona. gülden eminim çok korkmuştur. ben de kardeşim geçirdiğinde 9 yaşındaydım ama o hali hiç gözümün önünden gitmez.Evet cnm sanirim.ole.cunku atesi yokmus.ay ne kadar korktu kimbilir.neyseki.ablasi hemen dislerinin arasina kasik sokmis rabbim.vermesin ama hersey bizim.icin aklimizda bulunsun.sonra ambulans cagirmislar neyseki nil.sonra normal.haline donmus bicir bicir sormaya baslamis
Bende merak ediyorum.cnm
Yarin sebebi arastirilcak.ulastigim.zaman mutlaka. Yazocam
Ay tabiki.anlatinca tuglerim.diken diken oldu neyseki yanliz degilmisay kuzum benim ya kıyamam ben ona. gülden eminim çok korkmuştur. ben de kardeşim geçirdiğinde 9 yaşındaydım ama o hali hiç gözümün önünden gitmez.
Amin cnm.benim bizim.bile.nasil.icimiz yandki annesini dusuniyorumTamam cnm zaten senden alabiliriz haberleri merakta birakmazsin bilirim
cok uzucu ya allahim butun cocuklari annesine babasina bagislasin onlarin kilina zarar gelse bizim canimiz icimiz yaniyo
ben berraya kahvaltı yaptırcam kızlarr. bz artık geç yatıp geç kalkmaya başladık. ara ara bakarım inşallah güldenden güzel haberler alırız
günaydın arkadaşlar
cok kotu oldum okuyunca geçmiş olsun nile inşallah iyi haberler alırız
masala da geçmiş olsun ondanda haber yok nasıl oldu acaba
ben işteyim bugun elifin burnu cesme gibi griple uğraşıyoruz hala
Jizlar dun gece doktora gttik ben isteykende 39a cikmis atesi yememis hicbisey falan uyuyamamisda esim bnyo yaptirmis dusurmus bn isten gelince doktora gttik tahliller temz cikti enfeksiyonda yok dedi ama ates cok.yuksek dieuyardi beraber yatin kontroledin dedi
bugece beraber yattik hic ateslnmedi peditus ve dolven verdi
Hafif hirilti var cgerde dedi peditus verdi bgn sbh khvlti ypti oynadi keyfide yerindeydi
4disimizde hic olmadi ama ya disten yada hafif hirilti var dedi belkide ondandir
ama iyi simdi uyuo ilacin etkisi ve yorgunkuktan sanirim 2saati gecti uyuo daha
Canim bende solagim mesela bende kucukken sol elle yiyodum annem elime kasikla vuruyodu yavasca ve sag eline al diyodu bende hemen sag elime aliyodum oyle diye diye alistim simdi yemegi sagla yiyorum diger herseyi sol elle yapiyorum.ama ben imamhatipe gittigim icin gectigimiz derslerden birinde bu konu vardi bi arkadasimiz cocugunun sol elle yedigini alistiramadigini falan soyledi hocada eger alistiramiyosaniz zorlamayin eli temiz olduktan sonra sorun yok dedi sende rahat ol canim eger sagla yerse tabiki iyi ama yemessede cok sorun etme kendine.
Canim bence sizinkide benim gozlemimce disten ya cunku atesi cikinca sen ona dolven verseydin bidaha cikmazdi calpol artik hicbi ise yaramiyo yuksek ateste calpol verdigin icin tekrar yukseldi bence cunku bizde 6.hastaligi oldugumuz zaman atesi yukseldiginde calpol vardi onu vernistim biraz inmisti ertesi gun tekrar cikmisti aksamada sizin gibi 39.5 cikmisti telefonda teyzemden dolveni ogrendim hemen esim aldi geldi ve bir saat icinde ates indi ve bidaha cikmadi sanki sizde dolven verseydiniz bidaha cikmazdi gibi geliyo bana.insallah simdi iyidir masalda bidaha cikmaz atesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?