2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bende merak ediyorum.cnm
Yarin sebebi arastirilcak.ulastigim.zaman mutlaka. Yazocam
ayy çookkk üzüldüm yaa inşallah bir an önce ulaşırsın çok merak ettim prensesi. soğuk havale diyorlar ya ondan mı acaba. benim kardeşim de geçirmişti bebekken çok zordu. Allahım şifa versin inşallah

Evet cnm sanirim.ole.cunku atesi yokmus.ay ne kadar korktu kimbilir.neyseki.ablasi hemen dislerinin arasina kasik sokmis rabbim.vermesin ama hersey bizim.icin aklimizda bulunsun.sonra ambulans cagirmislar neyseki nil.sonra normal.haline donmus bicir bicir sormaya baslamis

ay kuzum benim ya kıyamam ben ona. gülden eminim çok korkmuştur. ben de kardeşim geçirdiğinde 9 yaşındaydım ama o hali hiç gözümün önünden gitmez.

Bende merak ediyorum.cnm
Yarin sebebi arastirilcak.ulastigim.zaman mutlaka. Yazocam

Tamam cnm zaten senden alabiliriz haberleri merakta birakmazsin bilirim
cok uzucu ya allahim butun cocuklari annesine babasina bagislasin onlarin kilina zarar gelse bizim canimiz icimiz yaniyo

ben berraya kahvaltı yaptırcam kızlarr. bz artık geç yatıp geç kalkmaya başladık. ara ara bakarım inşallah güldenden güzel haberler alırız

ay kuzum benim ya kıyamam ben ona. gülden eminim çok korkmuştur. ben de kardeşim geçirdiğinde 9 yaşındaydım ama o hali hiç gözümün önünden gitmez.
Ay tabiki.anlatinca tuglerim.diken diken oldu neyseki yanliz degilmis
Ay sizse yasamisiniz cok.zor degilmi
Tamam cnm zaten senden alabiliriz haberleri merakta birakmazsin bilirim
cok uzucu ya allahim butun cocuklari annesine babasina bagislasin onlarin kilina zarar gelse bizim canimiz icimiz yaniyo
Amin cnm.benim bizim.bile.nasil.icimiz yandki annesini dusuniyorum
ben berraya kahvaltı yaptırcam kızlarr. bz artık geç yatıp geç kalkmaya başladık. ara ara bakarım inşallah güldenden güzel haberler alırız

Oh ne guzel.xnm
Kuzuya afiyet olsun bende kactim.arasa.hava verme.vakti yandik

Size kolay gelsin kizlar benimkide yeni uyandi yatakta keyif yapiyo bende kalkayim kahvalti hazirlamaya

günaydın arkadaşlar
cok kotu oldum okuyunca geçmiş olsun nile inşallah iyi haberler alırız
masala da geçmiş olsun ondanda haber yok nasıl oldu acaba
ben işteyim bugun elifin burnu cesme gibi griple uğraşıyoruz hala

Jizlar dun gece doktora gttik ben isteykende 39a cikmis atesi yememis hicbisey falan uyuyamamisda esim bnyo yaptirmis dusurmus bn isten gelince doktora gttik tahliller temz cikti enfeksiyonda yok dedi ama ates cok.yuksek dieuyardi beraber yatin kontroledin dedi
bugece beraber yattik hic ateslnmedi peditus ve dolven verdi
Hafif hirilti var cgerde dedi peditus verdi bgn sbh khvlti ypti oynadi keyfide yerindeydi
4disimizde hic olmadi ama ya disten yada hafif hirilti var dedi belkide ondandir
ama iyi simdi uyuo ilacin etkisi ve yorgunkuktan sanirim 2saati gecti uyuo daha

Songul cnm uzulme arasin sagligi icin bu
mecbren aglatiosun elinde degil
ama coj iyi anliom seni masalda bgun surupkri icmek istemedi
yanklarini sikarak zorla icirdm bikackz bogazina kacti birinde pusjurttu nsil aglii
bnde agladm aynn dedigin gbi bnde hic agltmdim bnmde cok.zoruma gidio
ins son olur yada zmnla alisir ins aras

Cnm yaa nekadr uzuldum anlatamm nasil simdi nil neler oldu cnm facede 38atesimz dusmesini beklioeuz yazmistin
bn iyi saniodum masalda aybi gun39.5du atesi yalnizdm evde gece bide
bnde cok korktum kimbilir sen neler yasadin cnm bnm yaa coj merak ediom

saol cnm ins sizde bian once toparlanirsinz masal iyi cnm simdi uyuo ilac etkisyle 3saat olcak yatali

gecmıs olsun masal a usutmuste olabılır canım bıdaha cıkmaz ınsallah atesı

Canim bence sizinkide benim gozlemimce disten ya cunku atesi cikinca sen ona dolven verseydin bidaha cikmazdi calpol artik hicbi ise yaramiyo yuksek ateste calpol verdigin icin tekrar yukseldi bence cunku bizde 6.hastaligi oldugumuz zaman atesi yukseldiginde calpol vardi onu vernistim biraz inmisti ertesi gun tekrar cikmisti aksamada sizin gibi 39.5 cikmisti telefonda teyzemden dolveni ogrendim hemen esim aldi geldi ve bir saat icinde ates indi ve bidaha cikmadi sanki sizde dolven verseydiniz bidaha cikmazdi gibi geliyo bana.insallah simdi iyidir masalda bidaha cikmaz atesi.

Cnm merhaba aksam yazicaktim guldeni ögrenince moral sifir oldu unutmusum zaten
Beyzanin biraz daha fazla ustunde durucam bakalim en azindan yemek yerken olmuyosada yapacak bisey yok en buyuk derdimiz bu olsun degilmi
Sen nasilsin eren nasil sinavlarin bitmis gecmis olsun

Gulden den bi haber yok henuz galiba insallah hersey yolundadir

Masalece atesiniz dusmus ins bidaha yukselmez

ben doktora vermedıkten sonra ılac kullanmam cnm ya cnku enfeksıyon olur falan bılmeden atesı dusurmek dogru degıl dıe hemn doktora gotrdum calpl verdgımde atesı yoktu bıle var gbıydı sıcaktı sadece
cocuklarda ates cok tehlıkelı ya cok korkarım ama bugun dolven pedıtus içtı bı yatt3saat kalkmadı
kalktı sankı hıc hasta degılmıs gbı uyandı sasırdım bıkerede bukadar etkılı oluomu yaa
sımdı ıyı yuemek yıo oynuo sukur allha ama bencede diş cnm

cnm çok geçmiş olsun cnm.
nil nasıl şimdi?
neyi varmış bişey dediler mi?
allah esirgesin
inşallah bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…