- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.381
Bizde korkulu bi aksam gecirdik yaa noluyo bu bebislere anlamadim.ben zaten dun okuldan bi geldim rahatsizlandim ya halsizlik heryerim agriyodu kafam zaten ders calismaktan fazla bilgi yuklemesi oldu heralde kazan gibiydi koltukta uzaniyodum diger karsi koltukta esim vardi erende koltugun uc tarafinda kenarina basip konsolun ustundeki seyleri karistiricak o ani bi gordum bittim resmen dengesini kaybetti sendeledi sonra ordan yere dustu kafa ustu ve boynunun ustune dustu resmen ya ben o an bi ciglik attim zaten hemen esim aldi eren agliyo sonra ben aldim ereni ama nasil kotu bi durum anlatamam ya Allah kimseye yasatmasin.
Bizde korkulu bi aksam gecirdik yaa noluyo bu bebislere anlamadim.ben zaten dun okuldan bi geldim rahatsizlandim ya halsizlik heryerim agriyodu kafam zaten ders calismaktan fazla bilgi yuklemesi oldu heralde kazan gibiydi koltukta uzaniyodum diger karsi koltukta esim vardi erende koltugun uc tarafinda kenarina basip konsolun ustundeki seyleri karistiricak o ani bi gordum bittim resmen dengesini kaybetti sendeledi sonra ordan yere dustu kafa ustu ve boynunun ustune dustu resmen ya ben o an bi ciglik attim zaten hemen esim aldi eren agliyo sonra ben aldim ereni ama nasil kotu bi durum anlatamam ya Allah kimseye yasatmasin.
canım inşallah sıkıntısız atlatitsiniz superman pasama da geçmiş olsun şimdiden
betülüm ne yaptınız, erdem sünnet oldu mu?
nasıl geçti?
inşallah hemencecik iyileşir
cnm erdemın ıyı oldugu hberını faceden bı arkdsınız paylasmıs okudum cok sevındım hadı gecmıs olsun
erkek oldu bzım pasamızzzz masallhhh
Erdem nsil iyilesiomu
nasil gecti gunleriniz
arkadaşlar cetvelleri nerden yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim
Gunaydin kizlar hepinize kotu bi hafta gecirdik hepimiz insalla bu hafta bize guzellikler getirir
Nil balbocegi masal eren elif aras defne turlu rahatsizliklar gecirdiler
Nutraks nur ailevi sorunlar yasadi hepsi gecmis haftasa kalsin insalla
Fatmacim eren gibi arasta duatu gecen hafta en kotusu biynunun ustune kaldi eren gibi benimko.uzakta degildi tam.dibimde oldu olacagi varsa engel.olamiyoruz iste
Aysegul.masal nasil.oldu sukur mikrop falan yokmus dr hirildi icin ne dedi onuj icin birsey vermedimi su an nasil.hiriltusi
Yasemin balbocegi nasil.oldu gamzelwr belirginlestimi
Beysalim.cok buyuk gecmis olsun anneni grip olmasi cok.zor
kızlar geçmişi tam okuyamadım çok hastayım grip oldum erdem çiş yaparken ağlıyor ama çok şükür daha iyiyiz yazacak bile gücüm yok öpüyorum sizleri
Aynen cnm.bu hafta hep problemler vardi ins guzel gunler olur.hepimiz.icin
masal iyi sukur ama hiriltisi devam.edio balgam genzine akio midesi bulanio oksuruk gelio pesinden
ama gece hic uyanmadan uyudu kahvalti yapmak istemdi.ihlamurla biskuvi yedi biraz
dun gecmisti sabah yine devam bakalim olmazsa yarin doktora tekrar gtrcem
cigerlerine inmeden bronsite cevirmeden atlatalim kendim yasadgim icin ayrica hassasim bu konuda
hep gecistirdgim.icin ilerlemisti basit oksuruk deyip gecmistim
Gunaydin kizlar hepinize kotu bi hafta gecirdik hepimiz insalla bu hafta bize guzellikler getirir
Nil balbocegi masal eren elif aras defne turlu rahatsizliklar gecirdiler
Nutraks nur ailevi sorunlar yasadi hepsi gecmis haftasa kalsin insalla
Fatmacim eren gibi arasta duatu gecen hafta en kotusu biynunun ustune kaldi eren gibi benimko.uzakta degildi tam.dibimde oldu olacagi varsa engel.olamiyoruz iste
Aysegul.masal nasil.oldu sukur mikrop falan yokmus dr hirildi icin ne dedi onuj icin birsey vermedimi su an nasil.hiriltusi
Yasemin balbocegi nasil.oldu gamzelwr belirginlestimi
Beysalim.cok buyuk gecmis olsun anneni grip olmasi cok.zor
daha ii teyzesi çok şükür yok daha belirginleşmedi:) ama pek bi şebek bu ara... arasım nasıl oldu
kızlar buarada ben güldenle görüştüm. nilin kanında enfeksiyon varmış. bu sabaha karşı tekrar ateşi 38 e çıkmış. dr nilin ateşinin 37 yi geçmemesi gerektiğini söylemiş. beş yaşına kadar ateşi 37 yi geçtiği anda ilaçla müdahale edilecekmiş. sanırım ateşe duyarlılığı yüksekmiş. hala hastanedeler normale dönmeden çıkmıycaklarmış. çok zorlanıyorum dedi gülden serum takılı olduğu için. kuzum 5 kez delmişler serum takmak için içim acıdı duyunca.nasıl zor olmuştur gülden için de. rabbim tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.
Gecmis olsun cnm ya göruyosun ve o an bisey yapamiyosunya cok kötu bir duygu iste
neyse biseyi yoktur ins allahim korusun meleklerimizi
Aynen arkadaslar ya sizinde dediginiz gibi gozumle gorup boyle yasamak daha berbat bisey unutamiyorum bi sure hep gozumun onune geliyo aslinda esim daha cok etkilendi cunku erenin daha onceki dusmelerini hep ben gormustum esim isteyken falan bu seferki dususunu esimde bizzat gorunce oda etkilendi ama kotu dustu ya neyseki Allahim korududa cok sukur biseyi yok.Gecmis olsun cnm gorupte bisey yapamiosun ya iste
zaten o bizi mahfeden allhim korumustr ereni
nsl biseyi yok dimi
daha ii teyzesi çok şükür yok daha belirginleşmedi:) ama pek bi şebek bu ara... arasım nasıl oldu
kızlar buarada ben güldenle görüştüm. nilin kanında enfeksiyon varmış. bu sabaha karşı tekrar ateşi 38 e çıkmış. dr nilin ateşinin 37 yi geçmemesi gerektiğini söylemiş. beş yaşına kadar ateşi 37 yi geçtiği anda ilaçla müdahale edilecekmiş. sanırım ateşe duyarlılığı yüksekmiş. hala hastanedeler normale dönmeden çıkmıycaklarmış. çok zorlanıyorum dedi gülden serum takılı olduğu için. kuzum 5 kez delmişler serum takmak için içim acıdı duyunca.nasıl zor olmuştur gülden için de. rabbim tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?