2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizde korkulu bi aksam gecirdik yaa noluyo bu bebislere anlamadim.ben zaten dun okuldan bi geldim rahatsizlandim ya halsizlik heryerim agriyodu kafam zaten ders calismaktan fazla bilgi yuklemesi oldu heralde kazan gibiydi koltukta uzaniyodum diger karsi koltukta esim vardi erende koltugun uc tarafinda kenarina basip konsolun ustundeki seyleri karistiricak o ani bi gordum bittim resmen dengesini kaybetti sendeledi sonra ordan yere dustu kafa ustu ve boynunun ustune dustu resmen ya ben o an bi ciglik attim zaten hemen esim aldi eren agliyo sonra ben aldim ereni ama nasil kotu bi durum anlatamam ya Allah kimseye yasatmasin.

Oglusumun bugun disi cikmis yavrum ya altta iki tane vardi bitane daha cikmis ama digerini anlayamadim tam bakamadim simdi 7disimiz oldu bakalim ah benim kucuk böcegim hala dusmenin etkisi gecmedi bendede ya.:-(

Gecmis olsun cnm ya göruyosun ve o an bisey yapamiyosunya cok kötu bir duygu iste
neyse biseyi yoktur ins allahim korusun meleklerimizi

Gecmis olsun cnm gorupte bisey yapamiosun ya iste
zaten o bizi mahfeden allhim korumustr ereni
nsl biseyi yok dimi

herkese günaydın kızlarrr... kötü bi haftasonu olmuş... haftaiçimiz güzel olsun inş. nilime çok üzüldüm güldeni aadım açmayınca daha bi fena hissettim. neyse ki sonra sesini duydum rahatladım. nilimde daha iyiydi maşallah.rabbim bi daha göstermesin inş. masal a da çok çok geçmiş olsun.
biberon kuzun düşmüş çok kötü gözgörüpte bişey yapamamk. şükür ki bişeyi yokmuş. geçmiş olsun.
songülüm arasımın daha ii olmasına sevindim...
tüm bebişlere rabbim şifa versin inş.

canım inşallah sıkıntısız atlatitsiniz superman pasama da geçmiş olsun şimdiden

betülüm ne yaptınız, erdem sünnet oldu mu?

nasıl geçti?

inşallah hemencecik iyileşir

cnm erdemın ıyı oldugu hberını faceden bı arkdsınız paylasmıs okudum cok sevındım hadı gecmıs olsun
erkek oldu bzım pasamızzzz masallhhh

Erdem nsil iyilesiomu
nasil gecti gunleriniz

kızlar geçmişi tam okuyamadım çok hastayım grip oldum erdem çiş yaparken ağlıyor ama çok şükür daha iyiyiz yazacak bile gücüm yok öpüyorum sizleri

Gunaydin kizlar hepinize kotu bi hafta gecirdik hepimiz insalla bu hafta bize guzellikler getirir
Nil balbocegi masal eren elif aras defne turlu rahatsizliklar gecirdiler
Nutraks nur ailevi sorunlar yasadi hepsi gecmis haftasa kalsin insalla
Fatmacim eren gibi arasta duatu gecen hafta en kotusu biynunun ustune kaldi eren gibi benimko.uzakta degildi tam.dibimde oldu olacagi varsa engel.olamiyoruz iste
Aysegul.masal nasil.oldu sukur mikrop falan yokmus dr hirildi icin ne dedi onuj icin birsey vermedimi su an nasil.hiriltusi
Yasemin balbocegi nasil.oldu gamzelwr belirginlestimi
Beysalim.cok buyuk gecmis olsun anneni grip olmasi cok.zor

günaydın arkadaşlar
betul geçmiş olsun sana bebislerden sonra sıra annelere geldi bende grip oluyorum erdem de iyiymiş sevindim canım atlattiniz çok şükür
fatma size de geçmiş olsun Rabbim korumuş bişey olmamış ne kadar dikkat etsekte oluyor uzmen kendini oku bol bol
nilden haber alan yazsın mutlaka herkese iyi günler

Aynen cnm.bu hafta hep problemler vardi ins guzel gunler olur.hepimiz.icin
masal iyi sukur ama hiriltisi devam.edio balgam genzine akio midesi bulanio oksuruk gelio pesinden
ama gece hic uyanmadan uyudu kahvalti yapmak istemdi.ihlamurla biskuvi yedi biraz
dun gecmisti sabah yine devam bakalim olmazsa yarin doktora tekrar gtrcem
cigerlerine inmeden bronsite cevirmeden atlatalim kendim yasadgim icin ayrica hassasim bu konuda
hep gecistirdgim.icin ilerlemisti basit oksuruk deyip gecmistim

Canim seninde gecmisin den dolayi masal.risk grubuna giriyor bencede goturmelisin hirilti.genelde bronsite cevirmek uzereyken yasaniyor en enteresanida tek hirilti bile sebep olabiliyor
Haftasonuydu buyuk.ihtimal.acil e gitmissinizdir bir uzmanda gorsun bence

daha ii teyzesi çok şükür yok daha belirginleşmedi:) ama pek bi şebek bu ara... arasım nasıl oldu
kızlar buarada ben güldenle görüştüm. nilin kanında enfeksiyon varmış. bu sabaha karşı tekrar ateşi 38 e çıkmış. dr nilin ateşinin 37 yi geçmemesi gerektiğini söylemiş. beş yaşına kadar ateşi 37 yi geçtiği anda ilaçla müdahale edilecekmiş. sanırım ateşe duyarlılığı yüksekmiş. hala hastanedeler normale dönmeden çıkmıycaklarmış. çok zorlanıyorum dedi gülden serum takılı olduğu için. kuzum 5 kez delmişler serum takmak için içim acıdı duyunca.nasıl zor olmuştur gülden için de. rabbim tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.

Au hadi ya tuh tuh 5 yasina kadarfa nasil.engellenirki bir bebekte serum.ole.zor ki arasa iki kez takildi cok zor zapdetmek
Bende aricam guldenimi
Ay cok uzuldum

Gecmis olsun cnm ya göruyosun ve o an bisey yapamiyosunya cok kötu bir duygu iste
neyse biseyi yoktur ins allahim korusun meleklerimizi

Gecmis olsun cnm gorupte bisey yapamiosun ya iste
zaten o bizi mahfeden allhim korumustr ereni
nsl biseyi yok dimi
Aynen arkadaslar ya sizinde dediginiz gibi gozumle gorup boyle yasamak daha berbat bisey unutamiyorum bi sure hep gozumun onune geliyo aslinda esim daha cok etkilendi cunku erenin daha onceki dusmelerini hep ben gormustum esim isteyken falan bu seferki dususunu esimde bizzat gorunce oda etkilendi ama kotu dustu ya neyseki Allahim korududa cok sukur biseyi yok.

Hepiniz cok sagolun arkadaslar ayy evlat cok baska bisey ama cokta zor ya onlara bisey olsa insanin icini yakiyo Allahim butun evlatlarimizi korusun insallah hepsi cok degerli bizim icin.

Okurken kotu oldum bende ya nekadar zor bi durum o igneler falan nekadar aci kendimi onun yerinde hissettim gozlerim doldu Allahim yardimcisi olsun guldeninde nilinde yavrum kiyamam ya insallah hepsi gecmiste kalmistirda artik iyi olur nilde butun yavrularimizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…