- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.401
ben dra gidiyorum kızlar muhtemelen rapor alıp yatıcam bilginize
sorma cnm yaa aynen çok üzüldüm. çok zor insanın çocuğunun hasta olması. ve elinden bişey gelmemesi. neyse ki dermanı olan dert vermiş rabbim buna şükür rabbim dermansızından korusun inş. hepimizin yavrularınıAu hadi ya tuh tuh 5 yasina kadarfa nasil.engellenirki bir bebekte serum.ole.zor ki arasa iki kez takildi cok zor zapdetmek
Bende aricam guldenimi
Ay cok uzuldum
geçmiş olsun cnm, şimdi nasıl?Bizde korkulu bi aksam gecirdik yaa noluyo bu bebislere anlamadim.ben zaten dun okuldan bi geldim rahatsizlandim ya halsizlik heryerim agriyodu kafam zaten ders calismaktan fazla bilgi yuklemesi oldu heralde kazan gibiydi koltukta uzaniyodum diger karsi koltukta esim vardi erende koltugun uc tarafinda kenarina basip konsolun ustundeki seyleri karistiricak o ani bi gordum bittim resmen dengesini kaybetti sendeledi sonra ordan yere dustu kafa ustu ve boynunun ustune dustu resmen ya ben o an bi ciglik attim zaten hemen esim aldi eren agliyo sonra ben aldim ereni ama nasil kotu bi durum anlatamam ya Allah kimseye yasatmasin.
çok geçmiş olsun betülüm, dikkat et kendine de erdem paşaya geçmesinkızlar geçmişi tam okuyamadım çok hastayım grip oldum erdem çiş yaparken ağlıyor ama çok şükür daha iyiyiz yazacak bile gücüm yok öpüyorum sizleri
ayy gerçekten mi cnm yadaha ii teyzesi çok şükür yok daha belirginleşmedi:) ama pek bi şebek bu ara... arasım nasıl oldu
kızlar buarada ben güldenle görüştüm. nilin kanında enfeksiyon varmış. bu sabaha karşı tekrar ateşi 38 e çıkmış. dr nilin ateşinin 37 yi geçmemesi gerektiğini söylemiş. beş yaşına kadar ateşi 37 yi geçtiği anda ilaçla müdahale edilecekmiş. sanırım ateşe duyarlılığı yüksekmiş. hala hastanedeler normale dönmeden çıkmıycaklarmış. çok zorlanıyorum dedi gülden serum takılı olduğu için. kuzum 5 kez delmişler serum takmak için içim acıdı duyunca.nasıl zor olmuştur gülden için de. rabbim tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.
geçmiş olsun cnm, şimdi nasıl?
allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun betülüm, dikkat et kendine de erdem paşaya geçmesin
ayy gerçekten mi cnm ya
içim nasıl yandı anlatamam
ateşi nasıl ayarlayacaklar ki
kandaki enfeksiyon tamamen temizlenemiyor mu?bu nasıl bişey ya allah korusun.nilime de acilen şifa versin rabbim
Herkese hayirli gunler arkadaslar hasta bebeklere annelere acil sifalar
Guldencim allah yardimcin olsun cnm zor durum ama allah dermansiz dert vermesin hayirli haberlerini aliriz ins arkadaslardan
Reces defnenin gözu daha iyidir ins.
Sibelcim yildönumunuz kutlu olsun nice senelere ins.
Arkadaslar evlilik ve bebek cizelgeleriniz görunmuyor yoksa sadece ben mi görmuyorum
görünüo cnm bende... buarada bende senin kuzuları göremedim
Yeni geldi bilmiyorum yoktu bugun.
Ben herkes gördu sanmistim. Yine album yapar haber veririm cnm
peki albüm yaptıysan neden siliyorsun cnm nasılsa sadece senin izin verdiklerin görebiliio bak bizimkiler hala duruyo
defnenin bugün kontrolü vardıHerkese hayirli gunler arkadaslar hasta bebeklere annelere acil sifalar
Guldencim allah yardimcin olsun cnm zor durum ama allah dermansiz dert vermesin hayirli haberlerini aliriz ins arkadaslardan
Arkadaslar evlilik ve bebek cizelgeleriniz görunmuyor yoksa sadece ben mi görmuyorum
inşallah temizlenir cnmyok cnm işlallah antibiyotik tedavisiyle filan enfeksiyon temizlenecektir inş. ama nilimin ateş direnci düşük anladığım kadarıyla o nedenle 38 de havale geçirmiş bu yüzdende 37 yi geçmeden müdahale edeceklermiş 5 yaşna kadar. buna şükür rabbim dermansız dert vermesin. bişeycik olmaz allahın izniyle. defneciğin gözü nasıl oldu cnm geçti mi. sen nasılsın...
betül cnm sana da geçmiş olsun güzel güzel dinlen. herkes hasta yaa salgın hızla yayılıyor nalesef. çocuklar da ailelerde hasta. rabbim herkese şifa versin...
Cnm profil resmine koydum gör diye bi ara albumde yaparim
kızlar eşime evlilik yıldönümümüz için yaptırdığım heykelcik geldi. çooook güzel olmuşinş. eşimde beğenir. geriye bi akşam yemeği ayarlamak kaldı bu sene sürprizler benden. seneye de belki eşim yapar yapmzsa da canı sağolsun
nutraks cnm nice huzurlu mutlu yıllar geçirin inş. hediyen geldi mi nasıl olmuş beğendin mi. inş. eşin de beğenir
Herkese hayirli gunler arkadaslar hasta bebeklere annelere acil sifalar
sağol canm hepimiz inşallh... bu arda senin prensesleri ben de göremedimYeni geldi bilmiyorum yoktu bugun.
Ben herkes gördu sanmistim. Yine album yapar haber veririm cnm
defnenin bugün kontrolü vardı
gözü neredeyse iyileşmiş
daha da iyi olsun diye dr tedaviye devam etmemizi söyledi
inşallah temizlenir cnm
yavrum benim kıyamam ya
allah dermansız dert vermesin
defnenin gözü çok daha iyi cnm
bugün dr kontrolü vardı
gözü neredeyse iyileşmiş
tedaviye devam edeceğiz
sağol canm ayy canm çıktı ya..dünden başlasaydım iyi olacaktı ama kocacık evdeyken uğraşmak istemedim..çok yorukldum ama yarıladım çok şükür:)))hedyem kargoda eşim alcak:))o kadarını yapsın artık..sürprizi kalmadı zaten.mailim açık kalmış orda görmüş kargonun geldiğini.nasıl bişey olduğın u bilmiyo ama pis pis gülüyo bide..akşam ufak bi kriz atlattık da:))neysen ki halloldu....
sağol canm hepimiz inşallh... bu arda senin prensesleri ben de göremedim(((
sağol cnm benim çok şekreler maşallah allah bağışlasınnn.. ne güzel yaa kızları büyütmüşsün. 3.yüde düşünüyo musun baribi ara seni de görsek keşke. nerdeyse hepimiz birbirimizi gördük burda, gerçi sen sık takipçisin görmüşsündür bizleri de
ama sanki seni ve kuzucuğuda görmedik sanırım yoks beni mi kaçırdım yaa:26:ayyy çok heyecanlı yaa bakalım görünce beğenecek mi. ben yemeğe kadar çaktırmıycam inş. bakalım tepkisi ne olcak... sen ne yazdırdın cnm hediyenin üstüne. aman dikkat bu güzel günde tartışmadan uzak durmak lazım
ama ben haklıyım kiii..dün akşam bi yere davetliydik sonra aradılar bayan rahatszlanmış yarın alsak olur mu sizi diye..o da tamam dedi..kapattı telefonu.dedim ki yarın olmaz evde olalım neden diyo ne olacak ne var ki diyo..sinşir etti beni diyorum yıldönümümüz ooo olsun gene kutlarız önemseme bu kadar diyo ..gelde çıldırma yani:)))neyse ki bugün arayıp iptal etmiş:)))
bu arada evet ben aşbüm yapmadım henüz.pc de yeni fotolr da yok zaten bi ara yapmaya çalışırım ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?