- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.421
merakla bekliyoruz cnm:) buarada bence eşin senin hatırlayıp hatırlamadığını kontrol etmiş sende hemen belli etmişsin:) yani o sana zarf atmış sen de açmışsındevamı ise seni kızdırmaya yönelik hareketler tatlım olur bunlar... tatlı atışmalar. ayy benim eşim çok gıcık eder beni ilk zamanlar çok sinirlenirdim şimdi alıştım takmıyorum gülüp geçiyorum... hayat böyle daha güzellll...
ama sanki seni ve kuzucuğuda görmedik sanırım yoks beni mi kaçırdım yaa:26:ayyy çok heyecanlı yaa bakalım görünce beğenecek mi. ben yemeğe kadar çaktırmıycam inş. bakalım tepkisi ne olcak... sen ne yazdırdın cnm hediyenin üstüne. aman dikkat bu güzel günde tartışmadan uzak durmak lazım
çok şükür cnm geçmiş olsun. sen nasılsın peki
bak duramadım taa yazdan kalma olsada bi görün istedim bizi.:==))
İyi geceler kizlar masal 9da uyudu ilaclar uyutuo kuzumu koltukda uyuup kalio bitanem
sut balgam artirdgi icin gece yatairiken vr uyandginda ihlmur yapiom icine bebe biskuvi atiom
3gundur boyle yapiom oda rahatlatip uyutuodur dio komsular
hirilti hala var peditus dahada mi oksurtuo ya onu icince artti
yarin doktora goturcem gecmezse
cnm bencede mutlaka gotur hırıltı ıhmale gelmez tek basına hırıltı bıle tehlıke
Aynn cnm gtrcem ya peki balgami nasil atio bebisler
masal kusamio e cikaramioda devam edip gdio dogal olarak
nsl atiolar ki peditus dahada balgam artirdi gbi sanki
sen kullndinmi yada biliinmu
kızlar bu arada bıgun kontrolumuze gıttık sukur arasımın bronşlarında bırsey kalmamış
artık tedavı zamanı erken tedavı edılırse okul yasına kadar atlatıyormuş günde ıkı kez hava verıcem koruyucu toza devam yaz gelenew kadar
cıger gelısımı 5 yasa kadsr tamamlandığı ıcın umudumuz yüksek dr umuzu bırkez daha taktır ettım malu her hasta olduğunda kendısıne gıdıyoruz hava verıyor
sımdı aynı makınadan evde verdı ve artık duruma hakımsın annesı dedı kalem kalem yazdı verıcegımız hava mıktarını bana gelmesenizde olur ded
ole yanıkızlar bır kac senemızı alacak tedavımıze başlamış bulunmaktayız
iyi geceler kızlar,okudum şöyle böyle geçmişi, masla , arasa , biberon, nil çok geçmiş olsun.hepinize.
Allahım tüm bebekelrimizi korusun. nili okudum okurken tüylerim ürperdi kıyamam yavrumaba şimdi.gelmişlerimi evlerine
masal canım balgam dışkıylada atılıyor balgam söktürücüyü mutlaka kullan
Iyı geceler kızlar
Cnm ınsallah en kısa zamanda atlatır aras. bunda hem doktorunuzun hem de senın faktörun buyuk bılınclı annesın cunku gecte kalınabılırdı
Masalcıkta ıyılesır ıns gecmezse doktor mecbur
bu rada gulden ıle konuştum kızlar 3 gun gözlem altında tutulucakmıs mınık kus yasemının de dedıgı gıbı atesın ı 37 ustu cıkartmıcaklarmıs 2 kez aynı tekrarlanırsa ozaman nerolojı gorucekmıs
kanda mıkrop ıle bakterrı aynı anda cıkmıs oda tetıkleyıcı olbılırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?