2012 kasım bebekleri büyüyor..

bence dönemsel bırseydır dıslerı ıle ılgılı bu donem sevdıklerını ver fazlaz zorlama dderım
gecelerı sık uyanması bıraz zor olmaı sabahta ıse gıttıgın ıcın
artık herseyı nlamalrı cok tatlı degılmı hergun sasmak o anı yasamak mukemmel

İyi aksamlar herkese ya bugun oglum yine dustu mutfakta gunluk sutten yogurt yapicaktim kaynatiyodum kutusunuda erene verdim oynasin diye ben arkami donukken kut diye bi ses geldi sanirim kutuya takilip dusmus tam alnini sert zemine vurdu ayy nasil kotu oldu yavrum alni hemen kizardi ayy ben cokmu acemiyim ya nekadar aptalim alnina buz koymak falan hicbisey aklima gelmedi kendimden utandim simdi ya ama ilk firsatta internetten arastiricam carpmalar yaralanmalar ufak yaniklar ilk yardimda yapilabilicek herseye bakicam not edicem sanirim artik hep ihtiyacim olucak aman oglusuma bisey olmasinda ben herseyi ogrenirim.

merhaba tatlım ozletıyorsun kendnı cok
senın oglundada astım varmıydı benm yanlış hatırlıyorum

Ayy oglusum annesini bugun sevindirdi bide ya normalde ustte 4 altta 2 disi vardi dun buraya yazmistim altta bitane daha cikti digeride cikmak uzere veee bu aksam gordum ustte kopek dislerinin yaninda hem saginda hem solundaki azi disleri cikmis yaa cok mutlu oldum. toplam 9disimiz oldu.

gecmıs olsun annesı sen güzelce bır oku eren paşayı ne oluyır bızım yavrucağa yahı
kulakları çınlasın ozcanan soylemıs tı margarın sürmek gerekırmıs

o masalla kuzuya ateş sebebı bellı oldu desene

inşallah dönemseldir cnm bebekken herşeyi yerdi ne güzeldi. şimdi birde öğrenmiş bakıyo sevmiyorsa diliyle hop dışarı atıyo yani kandırarakta yediremiyorum artık.
bu kadaruzun sürermi diş ya 2-3 haftadır hep böyleyiz.

canm çok geçmiş olsun . bak bir yere çarptığı zaman ben şişmesin diye hep metal kaşık bastırırım hiç şişmez aklında olsun.emirde çok vurur alnını filan tenide beyaz hassas hemen kızarıyo hemen kaşık bastırıyorum hafifçe utuyorum hiç şişmiyor.Allah beterinden korusun cnm.arkanı dönmeye gelmiyor ama ne yapacaksın. çocuk bunlar olacak maalesef daha üzücü şeyler olmasın.

yaren dünden razı olduğundan uzunca bur sure surerdı ama sanslısın kı yedıgu yemkelr varmış arasın 5 gun surmustu sevdıgı seylerden verfım
bu arada çorbalara olan kuslugu bıttı oglumun

cnm gözünaydın.insan ne kadar seviniyor diş görünce.ne kadar sürdü diş belirtileri acaba bizimdemi azılar çıkıyor diyorum ama tam anlayamıyorum. bizimki diş geleceği zaman gece sık uyanır, sık sık kaka yapar. ve iştahı gider hepsi var ama daha diş yok alttan bir tanenin ucu görünmüştü. bu belirtiler başladığında acaba onu tam çıkarana kadarmı böyel aoldu anlayamadım.

kac dışınız ooldu

yaren dünden razı olduğundan uzunca bur sure surerdı ama sanslısın kı yedıgu yemkelr varmış arasın 5 gun surmustu sevdıgı seylerden verfım
bu arada çorbalara olan kuslugu bıttı oglumun

aynen cnm çorba görmek istemiyor dikat ediyorum hep serin şeyler isityor mesela yoğurdu seviyor,çok su içiyor..elinde meyve yemeğe bayılıyor .bakalımcnm inşallah biizmkide biter. ay geçen gün ilk kez.parkta oturtum kumlara havada çok güzeldi bir çocuk vardı 1,5 yaşında onunla oynadı küreklerle her tarafı kum oldu. koyuyo kovanın içine kumu güya evde yaptığı gibi yemek yapıyo kürekle karıştırıyor. birde bana uzatıyor olmuşmu diye :)).bayıldı hadi gidelim diyorum gelmiyor bu yaz yandık alamıycaz parktan.

Gecmıs olsun cnm ne kadar dıkkat etsekte oluyo artık cok hareketlıler
Bendende bı ıtıraf nıda dusup hastaneye gıttıgımız ertesı gun sandalyeden dustu babasına bıle söyleyemedım kendıme kızdım dıkkatsızım dıye ama sanıyeler ıcınde oldu yanı.alnı cok kötu moraracaktı bıraz önleyebıldım fark edılmedı. arkadastan ögrendım kızı cok kötu dusmustu nerdeyse patlama noktasındaydı alnı ve hemen ekmek cıgneyıp uzerıne seker serptı alnına koydu tabı o an tutmak ımkansız oluyo ama bıraz öyle kaldı hem sısmedı hem cok az kızardı morarmadı. Belkı ıgrenılebılır ama ben cocugum ıcın denedım oda buyuklerden duymus

bu kk nü ne güzel yapmışlar alıntılar oldumu haber veriyor arada alıntılarımı kaçırıyordum sanki iyi oldu :)) birde beğen butonu katılıyormusunuz katılmıyormusunuz katılmayınca ne oluyo bilmem

olsun arasın gectı emırıne gcer belkı o sıra 4 dıs çıkarttı arka arkaya yoğurdu kasıkla yemeğe başladı tabı ustu basıda onunla bırlıkte keşke vıdeo paylasabılsek ya
artık herseyden anlıyorlar sıpalar arssta sevıyor çocukları ıynamayaı saklanbaca bayılıyor ıkı yeı var hep oraya saklanır

bende hıc sevmedim yenılıge acık degılım maılım dıoldu tastı

sızede gecmıs olsun cnm evet annemde onu yapar ama seker koymazdı bak bırsey daha ogrendım

Hayırlı olsun dısınız bızımde 8 tane oldu 4 ust 4 alt ama görunurde azı falan yok daha

bende hıc sevmedim yenılıge acık degılım maılım dıoldu tastı

sen sık girdiğin için cnm buraya hakimsin benim gibi sık girmeyenler iin alıntının yapılıp yapılamdığı takibi iyi olmuş ama evet şimdi farkettim o mailleride silmek lazım dimi vbu seferde özel mesaj kutun dolu diycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…