2012 kasım bebekleri büyüyor..

doğru cnm fazla sayıda alıntı olunca telefınum dırt dırt susmuyr yahı

balık yağı hapı veren varmı aranızda ben her gün ceviz veriyorum balık hapına gerek varmı acaba birinden duymuştum 3 yaşına kadar kullanılıyor diye

Hosbulduk cnm
Emırın ıstahsızlıgı cabuk gecer ıns. En azından bıseyler yıyormus buna da sukur. Su dısler mahvedıyo cocukları

sağol cnm inşallah. diş olayı olmasa halbuki ne kadarkeyifli olacaklarda işte.
senin iki kızın var demek ne güzel .diğeri kaç yaşında

sağol cnm inşallah. diş olayı olmasa halbuki ne kadarkeyifli olacaklarda işte.
senin iki kızın var demek ne güzel .diğeri kaç yaşında

Dısler cıksada annelerde bebeklerde rahatlasa..

Evet cnm bende ıkı tane allah bagıslarsa, buyugum 3,5 yasında

Bu arada ben balık yagı kullanmıyorum kullanan ark. vardır belkı cvp yazarlar
Tv de bı dr.dan dınlemıstım vermeyın dıye gercı her dr. farklı bısey söyluyo ıyıce arastırmak lazım ben cevız ve balık yedırmeye calısıyorum

Reactions: cvr
Yaa gece gece bi sohbet ettirmediler sizinle ya tam girdim eren uyumustu sonra esimle hali vardi onu silelim dedik beni sinir etti ya gercekten cok kizdirdi konusma tarzi ufacik bi konu aslinda sonra zaten erenin yanina geldim tam sizlere cvp yaziyodum eren uyandi ya cikmak zorunda kaldim simdide eren yanimda telefondan girdigim icin isigindan uyaniyo haber vereyim dedim hepinizden ozur dilerim cok uzuldum ya yarin herkese cebap yazarim iyi geceler.

haha ne oldu fatmacım gece gece esınemı kızdım aman merak ta ettım bak

Sıze ıyı muhabbetler kızlar benım uyku geldı cok fena
Iyı bakın kendınıze ve kuzulara
Hayırlı geceler..

haha ne oldu fatmacım gece gece esınemı kızdım aman merak ta ettım bak

Aslinda cok ufak bi konu ben haliyi silmek icin deterjanini ayarliycaktim suyu koyarken herseye karisiyo wanish hali almistim yeni onun okuma yerine miktarlarina bakiyodum karisip duruyo cok koydun soyle yaptin boyle yaptin beni sucluyo sanki ya bende kizdim kafama gore doktum bu seferde deterjani az dokmusum ayyy dedim bidaha bana yardim etme ben herseyi yaparim yeterki sen yardim etme.hic sevmiyorum birinin is yaparken bana karismasina ya bide erkek sonucta bana is ogretiyo.

hayırlı geceler kızlar bugun gıremedım mısafırım vardı yorgunum ama sıze bakmadan yatamadım
nıl ım ınsallah ıyılesır ya yanlıs hatrlamıyosam gulden atesten cok korkarım dıyodu hep ınsanın korktğu hep basına gelrmıs ya
bıberon canım gecmıs olsun kuzuna dusmus sukurkı bısey olmamıs
songul ersağ dıye markanın deterjanını senmı kullanıyodun bende bulasık sıvısını aldım neguzel bısey o heryerde kullanıyomus bı komsum halıda leke vardı sıldım cıktı

haha ay al benden de okadar sınır basar banada hemencık
neyse buyuk bır sorun degılmıs böyle kavgalar cok seker oluyor

yoğun bır gundu deseene cnm
aa evet ben kullanıyorum ama bak halıda denemedim ıyı oldu soyledıgun genel temızlık urununu mutlaka tavsıye ederım benımde bıttı almam lazım bırde bıtkısel olması cok ıyı

haha ay al benden de okadar sınır basar banada hemencık
neyse buyuk bır sorun degılmıs böyle kavgalar cok seker oluyor

Buyuk bisey degil yine yarin sinirim gecer hersey normale doner ama bi anda tepem atti ya en iyisi bidaha yardim etmesin sonrada diyo guzel sildimmi diye ama bikere sinir etti beni hemen gecermi ona hava hos.neyseki bugun arkadasim aradi bugunde okul vardi gitmemistim ve cumartesi gunu oldugumuz arapca sinavim cok guzel gecmis sonucunu ogrendim zaten diger derslerim cok iyiydi bi arapca zordu neyseki onuda atlattim artik evimle ve temizlikle ilgilenebilirim rahat rahat.

haha olur ole arada bazen banada gelır
çalışmalarının soncunu almana cok cok sevındım aarkadası healal valla

Bu arada ben herkes onu okuyor yarismasi varya kitap okuyup sinava giriyosun ona basvurdum kitabida aldim daha once yazmistim buraya ama simdi merak ettim baska arkadas varmi acaba katilmayi dusunen.

haha olur ole arada bazen banada gelır
çalışmalarının soncunu almana cok cok sevındım aarkadası healal valla

Sagol canim gercekten cok ders calismistim yaa en son cumartesi gunu son sinavlari olup eve geldigimde cok kotuydum basim agriyo halsizlik artik en son o gun sinavlar bitti bende bitmistim yani neyseki emeklerim bosa gitmedi hersey yolunda artik bende rahatim ya Allahim yardim ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…