- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.481
ben tv gordum sımdıden kazandınz bayan tebrıkler....
ben gormedım hangı kanalda canım
evet canım yoğundu
genel temızlığı nerelerde kullanıyosun canım
Butun kanallarda var canim reklamlarda gosteriyo bende merak edip internetten arastirip ogrendim detayli bilgiyi herkesonuokuyor.com sitesinde hepsi var canim ilgini cekerse bi bak istersen.
en cok yer sılmede hem güzel kokuyor hem gzuel temızlıyor onun dışında banyo temızlıgı mobılya temızlıgınde kullanıyrum esım halı koltuk sılmek ıın ayrı urunu almasa ondada kullanabılırdım
bıde mobılyalar ıcın bı urun varmıs tozlanmyı gecıktrıyomus
bulasık sıvısı bıle kullanyo neredeyse heryerde canım
bulkasık makınsı ıcınde varmıs o nasıl acaba memnun olanda var olmayamda
Sagol canim son zamanlarda iyice bunalmistim ya cok stresliydim surekli sinav sinav valla biktim desem simdi inanmiycaksin az once baska sinava isteyerek giricemi soyledim:-D yani okuldaki sinavlarimin hepsi cok iyiydi ama bide donem sinavlarina girmistim onlarin sonucu daha belli degil bakalim insallah onlarda iyidir ama simdiden ustumden cok buyuk bi yuk kalkti yani.hıc gornedım hayret tv ızledğım halde bakarım canım
bu arada sınavlrın sonucu guzlmıs gozunaydın canım
evet evet mobılya ıcın olanda güzel hem parlatıyor
bulaşık makıne ıcın olandan henüz memnun olan duymadım herkez sıkayetcı bende yok zaqten benımkıler temızlık malzdemesı
banyo ve mutfak yag cozucuyede cok bayılmadım
Sagol canim son zamanlarda iyice bunalmistim ya cok stresliydim surekli sinav sinav valla biktim desem simdi inanmiycaksin az once baska sinava isteyerek giricemi soyledim:-D yani okuldaki sinavlarimin hepsi cok iyiydi ama bide donem sinavlarina girmistim onlarin sonucu daha belli degil bakalim insallah onlarda iyidir ama simdiden ustumden cok buyuk bi yuk kalkti yani.
ondanda almak lazım bayıldım ben buna valla sımdıye kadar nıye almadıysam kokusuda guzel gercekten
bızım komsuda yağ cozucu almıs hıc beğenmemıs bulasık sıvsı daha ıyı dedı mutfak dolaplarmı sılıcem onunla sılıcem
galıba uykum geldı hıssettım
ıyıgeceler kızlar
Herkesin uykusu geldigine gore hadi yatalim artik benimde uykum geldi yarinda cok isim var zaten herkese iyi geceler kapiyi kilitlemeyi unutmayin hirsiz girmesin.;-)
maşallah cnm size çok şekersinizbak duramadım taa yazdan kalma olsada bi görün istedim bizi.:==))
iyiyim cnm çok şükür koşturmaya devam...sağol cnm. ben de iyiyim çok şükür cnm, herşey aynı bi değişiklik yok
sen nasılsın cnm?
cnm çok geçmiş olsun masala... peditus öksürük yapıo diye duymuştum ama dr muz grip için önerio sorduğumda öyle bi yan etkşsş yok dedi.İyi geceler kizlar masal 9da uyudu ilaclar uyutuo kuzumu koltukda uyuup kalio bitanem
sut balgam artirdgi icin gece yatairiken vr uyandginda ihlmur yapiom icine bebe biskuvi atiom
3gundur boyle yapiom oda rahatlatip uyutuodur dio komsular
hirilti hala var peditus dahada mi oksurtuo ya onu icince artti
yarin doktora goturcem gecmezse
buma şükür cnm tedavi olur atlatır aras paşam inş.kızlar bu arada bıgun kontrolumuze gıttık sukur arasımın bronşlarında bırsey kalmamış
artık tedavı zamanı erken tedavı edılırse okul yasına kadar atlatıyormuş günde ıkı kez hava verıcem koruyucu toza devam yaz gelenew kadar
cıger gelısımı 5 yasa kadsr tamamlandığı ıcın umudumuz yüksek dr umuzu bırkez daha taktır ettım malu her hasta olduğunda kendısıne gıdıyoruz hava verıyor
sımdı aynı makınadan evde verdı ve artık duruma hakımsın annesı dedı kalem kalem yazdı verıcegımız hava mıktarını bana gelmesenizde olur ded
ole yanıkızlar bır kac senemızı alacak tedavımıze başlamış bulunmaktayız
çok zor yaa rabbim dermansızı vermesin inş. buna şükürbu rada gulden ıle konuştum kızlar 3 gun gözlem altında tutulucakmıs mınık kus yasemının de dedıgı gıbı atesın ı 37 ustu cıkartmıcaklarmıs 2 kez aynı tekrarlanırsa ozaman nerolojı gorucekmıs
kanda mıkrop ıle bakterrı aynı anda cıkmıs oda tetıkleyıcı olbılırmıs
çok şanslısınız cnm dr konusundacok sukur benı en azından gec kalınmadı
dr umuz tam bırcuk aylıkken hıc hasta olmadan arasın astım adayı olduğunu soyledıgınde ne alaka demıstım kendımce hattta bozulmuştum aslında tamamen dr umuzun takıbı ve benı her konuda bılgılendrmesı
ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorumbalık yağı hapı veren varmı aranızda ben her gün ceviz veriyorum balık hapına gerek varmı acaba birinden duymuştum 3 yaşına kadar kullanılıyor diye
hadi geçmiş olsun cnm darısı geride kalan derslerineBuyuk bisey degil yine yarin sinirim gecer hersey normale doner ama bi anda tepem atti ya en iyisi bidaha yardim etmesin sonrada diyo guzel sildimmi diye ama bikere sinir etti beni hemen gecermi ona hava hos.neyseki bugun arkadasim aradi bugunde okul vardi gitmemistim ve cumartesi gunu oldugumuz arapca sinavim cok guzel gecmis sonucunu ogrendim zaten diger derslerim cok iyiydi bi arapca zordu neyseki onuda atlattim artik evimle ve temizlikle ilgilenebilirim rahat rahat.
Gunaydin kizlar masalin gecmedi hiriltisi neyseki gece rahat uyuo
ilerlemeden bugun tekrar goturcem doktora
Bildircin yumurtasi bal sut karisimi balgamli oksuruge astima bronstie iyi geliomus die duydum
deneyecgm bgun hic duyan varmi yada.deneyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?