2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben tv gordum sımdıden kazandınz bayan tebrıkler....

Aslinda cok katilan olur mutlaka ben kazanicami pek sanmiyorum ya ne bileyim aslinda Peygamberimizin hayatini okuyup ondan sinava giriyosun oyuzden benim icin cok guzel bisey bakalim kismet artik ama sinavi kazanamasamda kitabi okudugum icin yine ben kazanmis olucam.

evet canım yoğundu
genel temızlığı nerelerde kullanıyosun canım

en cok yer sılmede hem güzel kokuyor hem gzuel temızlıyor onun dışında banyo temızlıgı mobılya temızlıgınde kullanıyrum esım halı koltuk sılmek ıın ayrı urunu almasa ondada kullanabılırdım

bıde mobılyalar ıcın bı urun varmıs tozlanmyı gecıktrıyomus
bulasık sıvısı bıle kullanyo neredeyse heryerde canım
bulkasık makınsı ıcınde varmıs o nasıl acaba memnun olanda var olmayamda

evet evet mobılya ıcın olanda güzel hem parlatıyor
bulaşık makıne ıcın olandan henüz memnun olan duymadım herkez sıkayetcı bende yok zaqten benımkıler temızlık malzdemesı
banyo ve mutfak yag cozucuyede cok bayılmadım

hıc gornedım hayret tv ızledğım halde bakarım canım
bu arada sınavlrın sonucu guzlmıs gozunaydın canım
Sagol canim son zamanlarda iyice bunalmistim ya cok stresliydim surekli sinav sinav valla biktim desem simdi inanmiycaksin az once baska sinava isteyerek giricemi soyledim:-D yani okuldaki sinavlarimin hepsi cok iyiydi ama bide donem sinavlarina girmistim onlarin sonucu daha belli degil bakalim insallah onlarda iyidir ama simdiden ustumden cok buyuk bi yuk kalkti yani.

ondanda almak lazım bayıldım ben buna valla sımdıye kadar nıye almadıysam kokusuda guzel gercekten
bızım komsuda yağ cozucu almıs hıc beğenmemıs bulasık sıvsı daha ıyı dedı mutfak dolaplarmı sılıcem onunla sılıcem

ınsan sıklyo bellı bı sure sonra haklsın canım
o sınav daha baska canım
ınsallah basarlı olursun

evet evet almalısın hem konsantre olduğu ıcın oldukça fazla kullanılabılıyor

Herkesin uykusu geldigine gore hadi yatalim artik benimde uykum geldi yarinda cok isim var zaten herkese iyi geceler kapiyi kilitlemeyi unutmayin hirsiz girmesin.;-)

Gunaydin kizlar masalin gecmedi hiriltisi neyseki gece rahat uyuo
ilerlemeden bugun tekrar goturcem doktora
Bildircin yumurtasi bal sut karisimi balgamli oksuruge astima bronstie iyi geliomus die duydum
deneyecgm bgun hic duyan varmi yada.deneyen

bak duramadım taa yazdan kalma olsada bi görün istedim bizi.:==))
maşallah cnm size çok şekersiniz

sağol cnm. ben de iyiyim çok şükür cnm, herşey aynı bi değişiklik yok

sen nasılsın cnm?
iyiyim cnm çok şükür koşturmaya devam...

cnm çok geçmiş olsun masala... peditus öksürük yapıo diye duymuştum ama dr muz grip için önerio sorduğumda öyle bi yan etkşsş yok dedi.

buma şükür cnm tedavi olur atlatır aras paşam inş.

çok zor yaa rabbim dermansızı vermesin inş. buna şükür

çok şanslısınız cnm dr konusunda

balık yağı hapı veren varmı aranızda ben her gün ceviz veriyorum balık hapına gerek varmı acaba birinden duymuştum 3 yaşına kadar kullanılıyor diye
ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorum

hadi geçmiş olsun cnm darısı geride kalan derslerine

Gunaydin kizlar masalin gecmedi hiriltisi neyseki gece rahat uyuo
ilerlemeden bugun tekrar goturcem doktora
Bildircin yumurtasi bal sut karisimi balgamli oksuruge astima bronstie iyi geliomus die duydum
deneyecgm bgun hic duyan varmi yada.deneyen

günaydın cnm. bence de götür korkarım hırıltıdan. bende ballı süt balgam yapar diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum.

günaydın kızlar
ayşegül elifte oksuruyirdu griptide peditusa başladık oksurugu biti çok şükür şimdi sadece burnu akiyor masalinda çabucak geçer ins
nutraks ben göremedim sizi arkadaşlık isteği gönderdim
fatma geçmiş olsun canım elifte geçen koşarken duvara çarptı buz koyduk ne sistu ne mirardi ertesi güne hiç iz yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…