- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.501
Ah cnm.gecmis olsun arkadasiminda oglunda baslayipbtum aileyi geZMISTIgünaydın kızlar, nasıklsınız?
defne iyi oldu derken benim gözüm şişti
randevu aldım dr a gideceğim
Canim once dr a gotue duruma gore davrajirsin hem tatli gidalae oksurugu harekete geciriyor bildircin yimurtanin alerjik reaksiyonu cok.fazla.ondan bilemedim.bakGunaydin kizlar masalin gecmedi hiriltisi neyseki gece rahat uyuo
ilerlemeden bugun tekrar goturcem doktora
Bildircin yumurtasi bal sut karisimi balgamli oksuruge astima bronstie iyi geliomus die duydum
deneyecgm bgun hic duyan varmi yada.deneyen
maşallah cnm size çok şekersiniz
iyiyim cnm çok şükür koşturmaya devam...
cnm çok geçmiş olsun masala... peditus öksürük yapıo diye duymuştum ama dr muz grip için önerio sorduğumda öyle bi yan etkşsş yok dedi.
buma şükür cnm tedavi olur atlatır aras paşam inş.
çok zor yaa rabbim dermansızı vermesin inş. buna şükür
çok şanslısınız cnm dr konusunda
ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorum
hadi geçmiş olsun cnm darısı geride kalan derslerine
günaydın cnm. bence de götür korkarım hırıltıdan. bende ballı süt balgam yapar diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
cnm allah dermansız dert vermesinkızlar bu arada bıgun kontrolumuze gıttık sukur arasımın bronşlarında bırsey kalmamış
artık tedavı zamanı erken tedavı edılırse okul yasına kadar atlatıyormuş günde ıkı kez hava verıcem koruyucu toza devam yaz gelenew kadar
cıger gelısımı 5 yasa kadsr tamamlandığı ıcın umudumuz yüksek dr umuzu bırkez daha taktır ettım malu her hasta olduğunda kendısıne gıdıyoruz hava verıyor
sımdı aynı makınadan evde verdı ve artık duruma hakımsın annesı dedı kalem kalem yazdı verıcegımız hava mıktarını bana gelmesenizde olur ded
ole yanıkızlar bır kac senemızı alacak tedavımıze başlamış bulunmaktayız
inşallah tekrarlanmazbu rada gulden ıle konuştum kızlar 3 gun gözlem altında tutulucakmıs mınık kus yasemının de dedıgı gıbı atesın ı 37 ustu cıkartmıcaklarmıs 2 kez aynı tekrarlanırsa ozaman nerolojı gorucekmıs
kanda mıkrop ıle bakterrı aynı anda cıkmıs oda tetıkleyıcı olbılırmıs
sağol cnm defne iyi sayılıremirden haberleri vereyim. iştahı tamamen gitti. hiç bir şey yemek istemiyor resmen süzüldü yavrum. geceleri hala sık uyanıyor. ve gündüzleri çok huysuz tek sevdiği şey muz , çubuk krakerve akşamları içtiği sütlü pirinçli maması .artık herşeyi anlaması çok hoşuma gidiyor. bugün banyo yaptırdım saçlarını taradım tarağı bıraktım bir baktım kendisi almış saçlarını taramaya çalışıyor.
şimdi birkaç gündürde sabaha karşı yanıma alıyorum beraber yatıyoruz Allahım ne güzel mutlulukmuş onunla yatmak.
ha buarada RECES sizede çok geçmiş olsun cnm . defne nasıl şimdi.
geçmiş olsun cnmİyi aksamlar herkese ya bugun oglum yine dustu mutfakta gunluk sutten yogurt yapicaktim kaynatiyodum kutusunuda erene verdim oynasin diye ben arkami donukken kut diye bi ses geldi sanirim kutuya takilip dusmus tam alnini sert zemine vurdu ayy nasil kotu oldu yavrum alni hemen kizardi ayy ben cokmu acemiyim ya nekadar aptalim alnina buz koymak falan hicbisey aklima gelmedi kendimden utandim simdi ya ama ilk firsatta internetten arastiricam carpmalar yaralanmalar ufak yaniklar ilk yardimda yapilabilicek herseye bakicam not edicem sanirim artik hep ihtiyacim olucak aman oglusuma bisey olmasinda ben herseyi ogrenirim.
inciniz hayırlı olsunAyy oglusum annesini bugun sevindirdi bide ya normalde ustte 4 altta 2 disi vardi dun buraya yazmistim altta bitane daha cikti digeride cikmak uzere veee bu aksam gordum ustte kopek dislerinin yaninda hem saginda hem solundaki azi disleri cikmis yaa cok mutlu oldum.toplam 9disimiz oldu.
sağol cnmAh cnm.gecmis olsun arkadasiminda oglunda baslayipbtum aileyi geZMISTI
Canim once dr a gotue duruma gore davrajirsin hem tatli gidalae oksurugu harekete geciriyor bildircin yimurtanin alerjik reaksiyonu cok.fazla.ondan bilemedim.bak
Insalla xnm ben inaniyorum arasim.atlatick
cnm allah dermansız dert vermesin
inşallah 5 yaşına gelmeden atlatır da kurtulur
inşallah tekrarlanmaz
hem mikrop hem bakteri mi varmış
allahım şifa versin
gülden ne kadar kötüdür şimdi
allahım güç versin
sağol cnm defne iyi sayılır
gözü tamamen geçmese de iyileşti gibi
emirin iştahsızlığı diştendir cnm
inşallah en kısa zamanda iştahına kavuşur
geçmiş olsun cnm
çocuklar düşe kalka büyüyor işte
bi tanıdığımız bir spreyden bahsetmişti
düştüğünde,çarptığında ya da yanık oluştuğunda sıkıyormuşsun soğuk spreymiş
böylelikle ne morarma ne şişme olmuyormuş
inciniz hayırlı olsun
defne de 14. dişi çıkarmaya çalışıyor
sağol cnm
defne hasta olmasın bana ne olursa olsun ben razıyım
yavrumun o halini görmek beni öldürüyor
buarada dün dr kontrolüne gittik
hiç kilo almamış
ama dr boyu kilosu normal, gelişimi de gayet iyi dedi
bu aralar hiçbir şey yemiyor çok iştahsız dedim
dr diş çıkarıyor bir sürü normal dedi
sakın yemek için zorlama kendi isteyince yedir dedi
ama o kadar az yemek yiyor ki içim hiç rahat değil
bunun üzerine dr 2 tane vitamin şurubu verdi(biri balık yağı)
ama henüz deneyemedik şurupları çünkü eczanelerde yok
yeni şuruplarmış. eczanelerin getirmesi 1 haftayı bulurmuş
bakalım deneyim iyi gelirse size de söylerim
buarada defne 14. dişini çıkarmaya çalışıyor ve daha sırada bir sürü diş yeri kabarmış şekilde bekliyor
diş nedeniyle kaka sayımız günde en az 2 ve ishal şeklinde
bir de dr şubatta menenjit aşısı yapacak
ben pek düşünmüyorum dedim ama dr bunu yapmamız lazım dedi
geçmiş olsun tatlim ins kötü olmadan atlatirsingünaydın kızlar, nasıklsınız?
cnm allah dermansız dert vermesin
inşallah 5 yaşına gelmeden atlatır da kurtulur
inşallah tekrarlanmaz
hem mikrop hem bakteri mi varmış
allahım şifa versin
gülden ne kadar kötüdür şimdi
allahım güç versin
sağol cnm defne iyi sayılır
gözü tamamen geçmese de iyileşti gibi
emirin iştahsızlığı diştendir cnm
inşallah en kısa zamanda iştahına kavuşur
geçmiş olsun cnm
çocuklar düşe kalka büyüyor işte
bi tanıdığımız bir spreyden bahsetmişti
düştüğünde,çarptığında ya da yanık oluştuğunda sıkıyormuşsun soğuk spreymiş
böylelikle ne morarma ne şişme olmuyormuş
inciniz hayırlı olsun
defne de 14. dişi çıkarmaya çalışıyor
sağol cnm
defne hasta olmasın bana ne olursa olsun ben razıyım
yavrumun o halini görmek beni öldürüyor
buarada dün dr kontrolüne gittik
hiç kilo almamış
ama dr boyu kilosu normal, gelişimi de gayet iyi dedi
bu aralar hiçbir şey yemiyor çok iştahsız dedim
dr diş çıkarıyor bir sürü normal dedi
sakın yemek için zorlama kendi isteyince yedir dedi
ama o kadar az yemek yiyor ki içim hiç rahat değil
bunun üzerine dr 2 tane vitamin şurubu verdi(biri balık yağı)
ama henüz deneyemedik şurupları çünkü eczanelerde yok
yeni şuruplarmış. eczanelerin getirmesi 1 haftayı bulurmuş
bakalım deneyim iyi gelirse size de söylerim
buarada defne 14. dişini çıkarmaya çalışıyor ve daha sırada bir sürü diş yeri kabarmış şekilde bekliyor
diş nedeniyle kaka sayımız günde en az 2 ve ishal şeklinde
bir de dr şubatta menenjit aşısı yapacak
ben pek düşünmüyorum dedim ama dr bunu yapmamız lazım dedi
ben de mandıra ya da günlük süt içirmiyorum defneyi ishal yaptığı için.bebelac içiriyorum.hatta dr neden günlük süt vermiyorsun dedi.ben de defneyi ishal yapıyor dedim.o da tamam o zaman bebelaca devam edebilirsin dedi.Artik.normal.tatlim kg almamalri hem haraket hem.dis zamani birde istahsizmista
Bizim.dr un masasinda keciboynuzu ozu
vardi onceden duymustum astim bronsit icin kullanildigini istah acmaktan baska bir ise yaramuyir dedi bende burdan anneleee tavsiye edeyim
Cnm.kaka.sayusi fasla.oldugundada kg almiyorlar aras.mandura sutu icerken hem cok.kakayapti hemde kg almadi bebeloc.a gecince kaka.sayisi azqldi ve kg almaya basladi
inşallah cnm ya.geçmiş olsun tatlim ins kötü olmadan atlatirsin
masallah deneye 14 . dış demek ayrıca bir sürü dış yeri kabarmış diyorsun canım uzuluyoruz y emiyorlar diye ama biz bile en ufak olumsuzlukta yemek isemiyoyoriz onları da anlamak lazim
ben de mandıra ya da günlük süt içirmiyorum defneyi ishal yaptığı için.bebelac içiriyorum.hatta dr neden günlük süt vermiyorsun dedi.ben de defneyi ishal yapıyor dedim.o da tamam o zaman bebelaca devam edebilirsin dedi.
keçiboynuzu özünü ben de duydum ama kansızlık için duymuştum
bir de arı polenini önerdiler ama ben cesaret edemedim
gözünden hasta olduğundan beri iştahı azaldı.dr ne kadar gelişimi normal dese de ben üzülüyorum.dişten iştahsız olduğunu düşünüyorum ama içim rahat etmiyor. düşünsene dün akşama kadar 1 muz ve yarım paket krakerle durmuş.
koca bir tabak makarna yiyen defne çeyrek tabak makarnayı zorla yedi
inşallah cnm ya.
dişlerimiz baya var. çıkacak olan da baya var. dr dişten iştahsızdır dedi ama içim rahat etmiyor işte
Ah cnm.gecmis olsun arkadasiminda oglunda baslayipbtum aileyi geZMISTI
Canim once dr a gotue duruma gore davrajirsin hem tatli gidalae oksurugu harekete geciriyor bildircin yimurtanin alerjik reaksiyonu cok.fazla.ondan bilemedim.bak
Masala ben 9ayliktan beri kefir ve bildircn.yumurtasi veriorum cnm alerji yapmadi da sadece oksurk icin ise yaradigini.bilmipdum onu sorayim.dedim
İcirdim azince icti uyudu
sabh doktora goturduk antibiyotik verdi kulagi kiazarik baslangic var dedi
cigerleri saglam balgamdan dolayi hirilti var ciger temiz dedi
cok sevimndim 3gun sonra kontrole gtcez
bide supravit vitamin verdi i hastaliktan gucsuz dusmesin die
günaydın kızlar
ayşegül elifte oksuruyirdu griptide peditusa başladık oksurugu biti çok şükür şimdi sadece burnu akiyor masalinda çabucak geçer ins
nutraks ben göremedim sizi arkadaşlık isteği gönderdim
fatma geçmiş olsun canım elifte geçen koşarken duvara çarptı buz koyduk ne sistu ne mirardi ertesi güne hiç iz yoktu
Aaa gecmis.olsun kulagi kizarmis demekki kuzucugun
Hirilti demek.bronslarindan gelmiyormus masalin
Masalda ilk.antibiyotigi aldi desene
Aynwn cnm bende sut balgam.yapar die bildgimden gece yatarkende gece uyandgindada ihlamurun icine biskuvi koyip versim ama cagresizlikten balgama.oksuruge ne iyi gelir die taratiodum nette orda gordum ikik sut icine bildrcn ymurtasi bal.die denwdim.valla artik saskinliktanmaşallah cnm size çok şekersiniz
iyiyim cnm çok şükür koşturmaya devam...
cnm çok geçmiş olsun masala... peditus öksürük yapıo diye duymuştum ama dr muz grip için önerio sorduğumda öyle bi yan etkşsş yok dedi.
buma şükür cnm tedavi olur atlatır aras paşam inş.
çok zor yaa rabbim dermansızı vermesin inş. buna şükür
çok şanslısınız cnm dr konusunda
ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorum
hadi geçmiş olsun cnm darısı geride kalan derslerine
günaydın cnm. bence de götür korkarım hırıltıdan. bende ballı süt balgam yapar diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Aynwn cnm bende sut balgam.yapar die bildgimden gece yatarkende gece uyandgindada ihlamurun icine biskuvi koyip versim ama cagresizlikten balgama.oksuruge ne iyi gelir die taratiodum nette orda gordum ikik sut icine bildrcn ymurtasi bal.die denwdim.valla artik saskinliktan
Zaten doktora tekrarada gittik.antibiyotik aldik mecbren ins iyilesir bian.once
Bal karabiberde kesiyor cnm
Iste hasta olunca mecbur kullanivak antibiyotik birde kulak olayi fena yavrucak yine iyi cok huysuzlik.yapmiyor dimi ablamin kizo sabaha kadar uyukazdi
GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA TEZ ZAMANDA ATLATIR İNŞ. MASAL KIZ...Aynwn cnm bende sut balgam.yapar die bildgimden gece yatarkende gece uyandgindada ihlamurun icine biskuvi koyip versim ama cagresizlikten balgama.oksuruge ne iyi gelir die taratiodum nette orda gordum ikik sut icine bildrcn ymurtasi bal.die denwdim.valla artik saskinliktan
Zaten doktora tekrarada gittik.antibiyotik aldik mecbren ins iyilesir bian.once
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın elifim nasıl...yasemin sen nasılsın bal böceğin nasıl
cnm virüs var demek ki sana da geçtiğine göre tez zamanda rabbim şifa versin inş.günaydın kızlar, nasıklsınız?
bende inanıyorum cnm paşam atlatıcak allahın izniyleAh cnm.gecmis olsun arkadasiminda oglunda baslayipbtum aileyi geZMISTI
ay ben hiç vermedim bıldırcın yumurtası. güya balık yağına başlıycam ona bile karar veremedimMasala ben 9ayliktan beri kefir ve bildircn.yumurtasi veriorum cnm alerji yapmadi da sadece oksurk icin ise yaradigini.bilmipdum onu sorayim.dedim
İcirdim azince icti uyudu
sabh doktora goturduk antibiyotik verdi kulagi kiazarik baslangic var dedi
cigerleri saglam balgamdan dolayi hirilti var ciger temiz dedi
cok sevimndim 3gun sonra kontrole gtcez
bide supravit vitamin verdi i hastaliktan gucsuz dusmesin die
a aaa ne işlevi var ki gazetenin bak sen...Buarada carpmalardan bahsedilimis bikez masal sandalyee carpti mosmor oldu
komsumuz gazete yapistirsaydin morarmazdi dedi
bidaha her carptiginda gazeteyi dilimle biraz islatip yapistiom carptigi yere kendiliginden dusene kadar duruo
hic morarmio harika bisey cunku masal buz tutturmuo oyle durumda gazete harika bi cozum oldu
ay çok sevindim cnm gecenizin güzel geçmesine.ne yazdırmıştın heykelin üzerine. benim eşimde beğenir de benimde içim rahatlar inş.merhaba kızlar.....
songül abla çok sevindim arasın toparlanmasına ohh çok şükür iyi bbir habwer..
ayşegülcm çok geçmiş olsun masal kıza ya şimd, nasıl...
fatmacım ah bu erkekler tarif etmesi mkolay tabi..benm ki de yemek tarifi veriri bana ama sor daha bi bardak çayını içmiş değilim:)))
güldenden yeni haber alan var mı nilcik nasıl olmuş...
defmneden de haber alamadım sanki ya da ben mi kaçırdım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?