2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya kizlar su bebek catalini internet haricinde nerden alabilirim bulamadim ben onu ya kasik varda catal yok ama internetten alisveris yapmadigim icin normal biyerden almak istiyorum.

Ya kizlar su bebek catalini internet haricinde nerden alabilirim bulamadim ben onu ya kasik varda catal yok ama internetten alisveris yapmadigim icin normal biyerden almak istiyorum.

.Ben bimden almistim bizim burda hala var bimde ayrica markette catal kasik satan zuccaciyelerde falan heryerde var cnm burda

.Ben bimden almistim bizim burda hala var bimde ayrica markette catal kasik satan zuccaciyelerde falan heryerde var cnm burda

Bime arada hep gidiyorum ama benmi gormedim acaba yada denkmi gelmedi hep bakiyorum kasik heryerde var ama catal biturlu denk gelmedi bidahakine daha dikkatli bakicam sagol canim.

ben de polen vermiyorum alerjik çocuk diye vermedim
ben de öyle yapmaya çalışıyorum, sevdiği şeyleri yedirmeye çalışıyorum
dün makarnayı bile zor yedirdim
dişten diye düşünüyorum

geçmiş olsun cnm

ben de dr a gittim. defneden bana bulaşmış
3 tane damla verdi

Gecmis olsun canim bulasiciymis demekki aman ciddi bisey olmasinda defnede sende kisa surede tamamen atlatirsiniz insallah.

Saol cnm ins bian once atlatir bugun daha keyifliydi ama yemek yemio 3-5kasik anca yio
kefir icio mandalina muz yio ihlamur icine bebe biskuvi koyuom onu icio
ama yemek.istemio yarin kofte pilav yapcam onu hic reddetmezdi
ins yer yerse iyileaio derim:)kuzum benm ama ben de hastayim bogazlarim sis oksuruk var
Sanada gecmis olsun cnm bnm defnem iyilesmis cok sewindm

Olsun uyi olunca ustahida yerune gekir kuzunun
Benimki hero baby nin yaninsa hediyeydi

Evet evet dolven ozelliklw.uykubyapiuor

Gecenin guzel.gecmesine cok.sevindim cnm

Masalcik cabuk toparliycak ins annesi
Cnm bildircin yumurtasini cig mi verdin bende okumustum hep cig olarak sute karistirildigi yaziyodu

Gecenizin guzel gecmesine sevindim allah herkesin evine huzur nese versin

Masallah meryeme birde biz alissak tek tek yemeye darisi bize ins

Aa ne guzel bi yarismaymis bende denk gelmedim sana simdiden bol sanslar zaten kaybedecek birsey yok dedigin gibi yine sen kazanmis olacaksin😊

Herkese iyi geceler arkadaslar kimsecikler yok bugun
Bugun yoktuk biraz gecmise bakmaya calistim. Nil den yeni haber yok sanirim ins iyilerdir
Sabah gulden acardi cogu zaman insallah en kisa zamanda prenses iyilesir oda döner yuvaya
Bende cikayim artik, yeni gun herkese guzellikler getirsin ins.

kızlar bir şey sorucam bebeğim kusuyor bu sabhtan beri kardeşimin bebeği de aynı durumda wbc si ikisinin d 25 çıktı crp düşük olduğu için virüsten şüphelendiler bir doktor antibiyotik verdi biri vermedi..emince vs ayaklarının çekiyor ve sonra üç dört saate kusuyor ne acaba bu salgın mı inşaalh geçirir ya Allah..

herkese günaydın kızlarrrrr.... inş. güzel haberler alacağımız bi gün olsun... nilim de hastaneden çıksın güzel haberlerle... gülden olmayınca açanda olmuyo topiği...
songülll... cnm kırk gün oldu mu yaa... ömür geçio ne boş uğraşlarla... rabbim dualarınızı kabul etsin inş. arasım nasıl
reces... cnm geçmiş olsun damlalar işe yaramıştır inş.
ayşegül... masal kız nasıl oldu tez vakitte iileşsin inş.
slax... geçmiş olsun cnm salgın var belki ona yakalanmıştır kuzun. ishali varsa karın ağrısı yaptığı için ayaklarını topluyordur. bağırsakları için kaka tahlili yaptılar mı antibiyotikten önce. eğer öyleyse hemenn başla derim...
beysal.... nasıl oldun cnm daha iisindir inş.
başka hasta bebişler annişler varsa geçmiş olsun kızlar....

canım çok iyi olduğum söylenemez öksürükten uyuyamadım bütün gece çok ağrıyor boğazım
nilden haber yok sanırım hala çok merak ettim nasıl oldu kuzum acaba
masala geçmiş olsun iyi olur inşallah
songülüm dualarınız kabul olsun işalah
reces defnenin iyi olmasına çok sevindim
herkesi öpüyorum

çok geçmiş olsun cnm bal-limon, bal-zencefil, bal-karabiber filan tüketmeye çalış. ii gelecektir. erdem süpermen nasıl oldu. iileşti mi tamamen. ayyy oğlum olsa ne yapardım bilemedim:) güldenle en son dün görüştüm cnm ben konuştuğumda gece 3 te ateşi 38 e çıktı yine dedi. 5 gibi düşmüş 9 a kadar uyuduk dedi. sonra dr serumunu çıkarttırmış psikolojisi biraz düzelsin diye hastanede geziyoruz dedi. normale dönünce çıkacaklarmış dua edelim bi an önce hastaneden çıksınlar. bugün henüz görüşmedim.

Gunaydin kizlar iyi haber benden olsun masal bugun daha iyi sabaha karsi oksurur du uyukusu bolunurdu bgun hic oksurmeden uyandi
simdide hic burnu akmio oksurmio sukur allhima
ama ben hastayim dun istfra ettim bogazim sis acio
onlar hafifledi gbi derken bnm oksuyk tuttu oksurmekten uyuyamadim
bi sure.oksurmekten basim bogazim nasil agrio anlatamm
ama masali.sabah iyi gorunce hic biseyim kalmadi sanki bianda gecti
annelik bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…