- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.521
Ya kizlar su bebek catalini internet haricinde nerden alabilirim bulamadim ben onu ya kasik varda catal yok ama internetten alisveris yapmadigim icin normal biyerden almak istiyorum.
.Ben bimden almistim bizim burda hala var bimde ayrica markette catal kasik satan zuccaciyelerde falan heryerde var cnm burda
ben de polen vermiyorum alerjik çocuk diye vermedimAa demek defneyide ishal yapti bizim.gibi ozaman disten kaka sayi artma
Uzulmr cnm bak aras 5 gun yasadi iatahsizlik sevdigi seyleri verdim.o.donem.bizim.gecti sizinde gecicek insalla.bu bir donem
Ben agir gelir diye dusunuyirum cunku polen vb alerjik.seyler defnede yatkin alerjik yapiya bende ondan dolayi hersey vermiyorum ama istah sotunu olsa kecibozynuzu ozu verebilirdim pekmezin islenmemis saf hali
geçmiş olsun cnmAyy ins cnm ya bizimki balgamdan dolayi oksuruyor
sanki peditus arttirdi balgami gni geldi tekrar kontrole gtrdum
kulagi kizarmis enfeksiyon baslangici dexi antibiyotik verdi
Genzine aktigi icin atamadgindan kulakta bogazda yada cigerde enfeksiyona sebeb okurmus
tam zamninda gelmissin cigere inmemis dedi sukur ki
ins hmncik toparlanir bide birsuu disi kabarmis gorunuo
nasil halsiz baki masumca yatio hep ilaclardan hastaliktan uyuyp kalio kendi
bian once iylesir ins
ben de polen vermiyorum alerjik çocuk diye vermedim
ben de öyle yapmaya çalışıyorum, sevdiği şeyleri yedirmeye çalışıyorum
dün makarnayı bile zor yedirdim
dişten diye düşünüyorum
geçmiş olsun cnm
ben de dr a gittim. defneden bana bulaşmış
3 tane damla verdi
ben de polen vermiyorum alerjik çocuk diye vermedim
ben de öyle yapmaya çalışıyorum, sevdiği şeyleri yedirmeye çalışıyorum
dün makarnayı bile zor yedirdim
dişten diye düşünüyorum
geçmiş olsun cnm
ben de dr a gittim. defneden bana bulaşmış
3 tane damla verdi
Olsun uyi olunca ustahida yerune gekir kuzununSaol cnm ins bian once atlatir bugun daha keyifliydi ama yemek yemio 3-5kasik anca yio
kefir icio mandalina muz yio ihlamur icine bebe biskuvi koyuom onu icio
ama yemek.istemio yarin kofte pilav yapcam onu hic reddetmezdi
ins yer yerse iyileaio derim:)kuzum benm ama ben de hastayim bogazlarim sis oksuruk var
Sanada gecmis olsun cnm bnm defnem iyilesmis cok sewindm
Benimki hero baby nin yaninsa hediyeydiYa kizlar su bebek catalini internet haricinde nerden alabilirim bulamadim ben onu ya kasik varda catal yok ama internetten alisveris yapmadigim icin normal biyerden almak istiyorum.
Bal karabiber kendime yapiom aynen kesio ama.masal icin aci olur die veremedim
zaten ilaclar agir gelio bence hep uyuo cok halsiz 11de yatti hala uyuo
gecede hic kalkmio sabaha karsi oksurukle uyanio geri uyuo
suan baktim hiriltisi az onceden uyuyamiodu
agzi acik uyuodu bogazi kuruyunca geri uyaniodu
simdi uyanmio bence ilacdan cnm ya
dün çok yoruldum yemekler hazırlıklar baya yordu benşi ama değdi çok güzel bi akşam yemeği yedik kocişimlşe..akıllı kızım da sağolsdun rahjatsız etmedi oynadı kendi kendine...oskar ödülü yaptırmıştım çok güzel olmuş bence eşimin de hoşuna gitti:)))bi de elektrikler kesildi baya ormantik ormantik takjıldık yani...
bi de iki gündür meryemim maşallah akşam yatıyo sabah altuıya kada hiiç uyanmıyo:))iyiden iyiye büyüdü sanırım....sabahları kahvaltısını kendşi yapıyo alıyo çatalı eline peynirini alıpalıpğ yiyo doyunca da çatalı tabağın içine bırakıp kalkıyo:)))
fotoğraflarmz için yorum yapan herkese teşekkürler.....
günaydın kızlar, nasıklsınız?
defne iyi oldu derken benim gözüm şişti
randevu aldım dr a gideceğim
Masala ben 9ayliktan beri kefir ve bildircn.yumurtasi veriorum cnm alerji yapmadi da sadece oksurk icin ise yaradigini.bilmipdum onu sorayim.dedim
İcirdim azince icti uyudu
sabh doktora goturduk antibiyotik verdi kulagi kiazarik baslangic var dedi
cigerleri saglam balgamdan dolayi hirilti var ciger temiz dedi
cok sevimndim 3gun sonra kontrole gtcez
bide supravit vitamin verdi i hastaliktan gucsuz dusmesin die
dün çok yoruldum yemekler hazırlıklar baya yordu benşi ama değdi çok güzel bi akşam yemeği yedik kocişimlşe..akıllı kızım da sağolsdun rahjatsız etmedi oynadı kendi kendine...oskar ödülü yaptırmıştım çok güzel olmuş bence eşimin de hoşuna gitti:)))bi de elektrikler kesildi baya ormantik ormantik takjıldık yani...
bi de iki gündür meryemim maşallah akşam yatıyo sabah altuıya kada hiiç uyanmıyo:))iyiden iyiye büyüdü sanırım....sabahları kahvaltısını kendşi yapıyo alıyo çatalı eline peynirini alıpalıpğ yiyo doyunca da çatalı tabağın içine bırakıp kalkıyo:)))
fotoğraflarmz için yorum yapan herkese teşekkürler.....
Cnm bugun.annemin 4o.mevkudu vardi yazamadim
Ozledim valla he
Aslinda cok katilan olur mutlaka ben kazanicami pek sanmiyorum ya ne bileyim aslinda Peygamberimizin hayatini okuyup ondan sinava giriyosun oyuzden benim icin cok guzel bisey bakalim kismet artik ama sinavi kazanamasamda kitabi okudugum icin yine ben kazanmis olucam.
herkese günaydın kızlarrrrr.... inş. güzel haberler alacağımız bi gün olsun... nilim de hastaneden çıksın güzel haberlerle... gülden olmayınca açanda olmuyo topiği...
songülll... cnm kırk gün oldu mu yaa... ömür geçio ne boş uğraşlarla... rabbim dualarınızı kabul etsin inş. arasım nasıl
reces... cnm geçmiş olsun damlalar işe yaramıştır inş.
ayşegül... masal kız nasıl oldu tez vakitte iileşsin inş.
slax... geçmiş olsun cnm salgın var belki ona yakalanmıştır kuzun. ishali varsa karın ağrısı yaptığı için ayaklarını topluyordur. bağırsakları için kaka tahlili yaptılar mı antibiyotikten önce. eğer öyleyse hemenn başla derim...
beysal.... nasıl oldun cnm daha iisindir inş.
başka hasta bebişler annişler varsa geçmiş olsun kızlar....
canım çok iyi olduğum söylenemez öksürükten uyuyamadım bütün gece çok ağrıyor boğazım
nilden haber yok sanırım hala çok merak ettim nasıl oldu kuzum acaba
masala geçmiş olsun iyi olur inşallah
songülüm dualarınız kabul olsun işalah
reces defnenin iyi olmasına çok sevindim
herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?