- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.541
çok geçmiş olsun cnm bal-limon, bal-zencefil, bal-karabiber filan tüketmeye çalış. ii gelecektir. erdem süpermen nasıl oldu. iileşti mi tamamen. ayyy oğlum olsa ne yapardım bilemedim:) güldenle en son dün görüştüm cnm ben konuştuğumda gece 3 te ateşi 38 e çıktı yine dedi. 5 gibi düşmüş 9 a kadar uyuduk dedi. sonra dr serumunu çıkarttırmış psikolojisi biraz düzelsin diye hastanede geziyoruz dedi. normale dönünce çıkacaklarmış dua edelim bi an önce hastaneden çıksınlar. bugün henüz görüşmedim.
Masalcik cabuk toparliycak ins annesi
Cnm bildircin yumurtasini cig mi verdin bende okumustum hep cig olarak sute karistirildigi yaziyodu
sağol cnm inşallah atlatırızGecmis olsun canim bulasiciymis demekki aman ciddi bisey olmasinda defnede sende kisa surede tamamen atlatirsiniz insallah.
cnm inşallah yerSaol cnm ins bian once atlatir bugun daha keyifliydi ama yemek yemio 3-5kasik anca yio
kefir icio mandalina muz yio ihlamur icine bebe biskuvi koyuom onu icio
ama yemek.istemio yarin kofte pilav yapcam onu hic reddetmezdi
ins yer yerse iyileaio derim:)kuzum benm ama ben de hastayim bogazlarim sis oksuruk var
Sanada gecmis olsun cnm bnm defnem iyilesmis cok sewindm
sağol cnm inşallahGecmis olsun cnm ins cabuk atlatirsin
geçmiş olsun cnmkızlar bir şey sorucam bebeğim kusuyor bu sabhtan beri kardeşimin bebeği de aynı durumda wbc si ikisinin d 25 çıktı crp düşük olduğu için virüsten şüphelendiler bir doktor antibiyotik verdi biri vermedi..emince vs ayaklarının çekiyor ve sonra üç dört saate kusuyor ne acaba bu salgın mı inşaalh geçirir ya Allah..
sağol cnm benimcanım çok iyi olduğum söylenemez öksürükten uyuyamadım bütün gece çok ağrıyor boğazım
nilden haber yok sanırım hala çok merak ettim nasıl oldu kuzum acaba
masala geçmiş olsun iyi olur inşallah
songülüm dualarınız kabul olsun işalah
reces defnenin iyi olmasına çok sevindim
herkesi öpüyorum
oh çok sevindim,demekki atlatıyorGunaydin kizlar iyi haber benden olsun masal bugun daha iyi sabaha karsi oksurur du uyukusu bolunurdu bgun hic oksurmeden uyandi
simdide hic burnu akmio oksurmio sukur allhima
ama ben hastayim dun istfra ettim bogazim sis acio
onlar hafifledi gbi derken bnm oksuyk tuttu oksurmekten uyuyamadim
bi sure.oksurmekten basim bogazim nasil agrio anlatamm
ama masali.sabah iyi gorunce hic biseyim kalmadi sanki bianda gecti
annelik bu olsa gerek
Evet cnm atlatio.sanirim bakalim ins atlatirda yemeginide yer yinesağol cnm inşallah atlatırız
hastanelerin göz bölümleri dolu,randevu bulmak zor
sizlerde dikkat edin salgın varmış
allah kimseye vermesin
cnm inşallah yer
bir an önce iyileşir
sağol cnm
U
sağol cnm inşallah
geçmiş olsun cnm
inşallah virüs vs değildir
çabucak atlatırsınız inşallah
sağol cnm benim
erdem nasıl oldu?
sen de inşallah biran önce iyileşirsin
oh çok sevindim,demekki atlatıyor
bu arada bizz akşam arkadaşlara oturmaya gitmiştik dört yaşında bi kızları var..benm kızda onunla birlikte geçti odasına oynadılar hiiiç üzmedi beni.huysuzlıuuk yapmadı..gerçekten büyüdüler artıkk yaaaaa
Herkese gunaydin kotu bi geceden ya kizlar geldimi hepsi ust uste geliyo heralde aksam uyutmadan once erenin boynunda bitane kabarik kizariklik vardi esimde ben optum ondan olmustur dedi (sakallari kisa olsada erenin hassas teninde hemen kizariklik yapiyo) ustunu degistirirken bitanede gogsunde gordum kafamda soru isareti olustu ama onemli degildir diye uyuttum ben ereni yani bi saat olmadan eren uyandi emzirdim uyumadi ayagimda salladim uykusu var ama biturlu uyumuyo en son kakami yapti diye dusundum bakayim dedim bi baktim bacagi kabariklik kirmiziklik var hemde nerdeyse elim kadar ustunu cikarip baktim iki bacagindada kirmizi kabarikliklar var ve bileklerinde kollarinda vardi baska yerinde yoktu ve kasiniyodu esimle bizde anlayamadik neden oldugunu atesi yoktu keyfi yerindeydi degisik biseyde yemedi dusunduk dusunduk bisey bulamadik zaten hastaneye gidicektik biraz bekledik sonra baktik kabariklar inmeye gecmeye baslamis sonra kendiliginden gecti ama gece uyandiginda hep agladi ya ates falan hicbiseyide yoktu emziriyodum sonra uyuyodu sabaha kadar boyle her uyandiginda agladi neyseki simdi iyi kahvaltisinida yapti oynuyo sizce neden olabilir doktora gotursekmi acaba benim fikrim yabanci biseye karsi vucudu tepki verdi gibi geliyo bana ama tabi bu sadece bi tahmin niye oldugunu bilmiyorum ya boyle bisey yasayan varmi aranizda.
Herkese gunaydin kotu bi geceden ya kizlar geldimi hepsi ust uste geliyo heralde aksam uyutmadan once erenin boynunda bitane kabarik kizariklik vardi esimde ben optum ondan olmustur dedi (sakallari kisa olsada erenin hassas teninde hemen kizariklik yapiyo) ustunu degistirirken bitanede gogsunde gordum kafamda soru isareti olustu ama onemli degildir diye uyuttum ben ereni yani bi saat olmadan eren uyandi emzirdim uyumadi ayagimda salladim uykusu var ama biturlu uyumuyo en son kakami yapti diye dusundum bakayim dedim bi baktim bacagi kabariklik kirmiziklik var hemde nerdeyse elim kadar ustunu cikarip baktim iki bacagindada kirmizi kabarikliklar var ve bileklerinde kollarinda vardi baska yerinde yoktu ve kasiniyodu esimle bizde anlayamadik neden oldugunu atesi yoktu keyfi yerindeydi degisik biseyde yemedi dusunduk dusunduk bisey bulamadik zaten hastaneye gidicektik biraz bekledik sonra baktik kabariklar inmeye gecmeye baslamis sonra kendiliginden gecti ama gece uyandiginda hep agladi ya ates falan hicbiseyide yoktu emziriyodum sonra uyuyodu sabaha kadar boyle her uyandiginda agladi neyseki simdi iyi kahvaltisinida yapti oynuyo sizce neden olabilir doktora gotursekmi acaba benim fikrim yabanci biseye karsi vucudu tepki verdi gibi geliyo bana ama tabi bu sadece bi tahmin niye oldugunu bilmiyorum ya boyle bisey yasayan varmi aranizda.
maşallah meryeme
Sanada gecmis olsu cnm.masalda gun gectikce daha da iyi.olcak.insallaGunaydin kizlar iyi haber benden olsun masal bugun daha iyi sabaha karsi oksurur du uyukusu bolunurdu bgun hic oksurmeden uyandi
simdide hic burnu akmio oksurmio sukur allhima
ama ben hastayim dun istfra ettim bogazim sis acio
onlar hafifledi gbi derken bnm oksuyk tuttu oksurmekten uyuyamadim
bi sure.oksurmekten basim bogazim nasil agrio anlatamm
ama masali.sabah iyi gorunce hic biseyim kalmadi sanki bianda gecti
annelik bu olsa gerek
songül cnm dualarınız kabul olsun
ne kadar çabuk geçiyor zaman
allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah
günaydın kızlar....
ayşegül geçmiş olsun sana masal geçirmiş artık ohh çok şükür..
betül sana da geçmiş olsun....,
songül abla allah duanızı kabul etsin mekanı cennet olsun...
reces san da çok geçmiş olsun defneciğe de...
herkese günaydın kızlarrrrr.... inş. güzel haberler alacağımız bi gün olsun... nilim de hastaneden çıksın güzel haberlerle... gülden olmayınca açanda olmuyo topiği...
songülll... cnm kırk gün oldu mu yaa... ömür geçio ne boş uğraşlarla... rabbim dualarınızı kabul etsin inş. arasım nasıl
reces... cnm geçmiş olsun damlalar işe yaramıştır inş.
ayşegül... masal kız nasıl oldu tez vakitte iileşsin inş.
slax... geçmiş olsun cnm salgın var belki ona yakalanmıştır kuzun. ishali varsa karın ağrısı yaptığı için ayaklarını topluyordur. bağırsakları için kaka tahlili yaptılar mı antibiyotikten önce. eğer öyleyse hemenn başla derim...
beysal.... nasıl oldun cnm daha iisindir inş.
başka hasta bebişler annişler varsa geçmiş olsun kızlar....
nasılsınız kızlar uzun süredir yine giremedim malum işler ev
songül çok geçmiş olsun aras şimdi daha iyidir inşallah.. ayşegül masal nasıl oldu nile çok üzüldüm ya Allah şifa versin meleklerimize
rana da hasta grip oldu dünden beri o kadar huysuz ki surat da gülmüyo hep bi mız mız ..
ben de rahatsızım kulağım yine tıkandı ve dün çok sancım vardı Allahtan babası baktı da yarım saat uyumuşum hafta sonu da sınav var ve yine kızımdan ayrı geçecek bi hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?