2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen gece benmde oksuruk.tutunca bal zencefil limn ictim ilik su.falan ictim iyi gelio rahatlatio
gulden nsl uzgundur ya ben bpyle okudukca uzuluom nie tekrar ciktiki atesi
allhiim ins bian once evlwrine donerler nil prenses iyilesir ins hemncik

Masalcik cabuk toparliycak ins annesi
Cnm bildircin yumurtasini cig mi verdin bende okumustum hep cig olarak sute karistirildigi yaziyodu

İns cnm bugun hic oksurmedi akintisi falanda yok burnu birz tikali gbi okdar sukur allhima
normalde ben 9ayliktan veri haslayip yediriom omlet gbi yapiom falan
ama oksuruk icin sicak sute bal ve bildrcn yumurtasi dio
sut sicak ya yumurta cok.cig kalmio zaten iliyinca iciriom dun sabh ve bgun sBh verdim bikacgun.tekrar etcm cnm

Gecmis olsun canim bulasiciymis demekki aman ciddi bisey olmasinda defnede sende kisa surede tamamen atlatirsiniz insallah.
sağol cnm inşallah atlatırız
hastanelerin göz bölümleri dolu,randevu bulmak zor
sizlerde dikkat edin salgın varmış
allah kimseye vermesin
cnm inşallah yer
bir an önce iyileşir
sağol cnm

Gecmis olsun cnm ins cabuk atlatirsin
sağol cnm inşallah

geçmiş olsun cnm
inşallah virüs vs değildir
çabucak atlatırsınız inşallah
sağol cnm benim
erdem nasıl oldu?
sen de inşallah biran önce iyileşirsin
oh çok sevindim,demekki atlatıyor

songül cnm dualarınız kabul olsun
ne kadar çabuk geçiyor zaman
allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah

Evet cnm atlatio.sanirim bakalim ins atlatirda yemeginide yer yine
onun bisey yemmesi beni cok uzuo demkki cok.hasta die cunku nolursa olsun.hep.yerdi
cnm kizim.bakakim.bgun yicekmi kofte pilav yapayimda ensevdgini

güldenle konuştum kızlar yaseminde dediği gibi serumu çıkarmışlar bu seferde nili tutamıyorlarmış heryerde geziyormuş o yüxxzden bugün taburucu isteyecem dedi burda daha çok mikrop kapıcak dedi

günaydın kızlar....
ayşegül geçmiş olsun sana masal geçirmiş artık ohh çok şükür..

betül sana da geçmiş olsun....,

songül abla allah duanızı kabul etsin mekanı cennet olsun...

reces san da çok geçmiş olsun defneciğe de...

bu arada bizz akşam arkadaşlara oturmaya gitmiştik dört yaşında bi kızları var..benm kızda onunla birlikte geçti odasına oynadılar hiiiç üzmedi beni.huysuzlıuuk yapmadı..gerçekten büyüdüler artıkk yaaaaa

maşallah meryeme

Herkese gunaydin kotu bi geceden ya kizlar geldimi hepsi ust uste geliyo heralde aksam uyutmadan once erenin boynunda bitane kabarik kizariklik vardi esimde ben optum ondan olmustur dedi (sakallari kisa olsada erenin hassas teninde hemen kizariklik yapiyo) ustunu degistirirken bitanede gogsunde gordum kafamda soru isareti olustu ama onemli degildir diye uyuttum ben ereni yani bi saat olmadan eren uyandi emzirdim uyumadi ayagimda salladim uykusu var ama biturlu uyumuyo en son kakami yapti diye dusundum bakayim dedim bi baktim bacagi kabariklik kirmiziklik var hemde nerdeyse elim kadar ustunu cikarip baktim iki bacagindada kirmizi kabarikliklar var ve bileklerinde kollarinda vardi baska yerinde yoktu ve kasiniyodu esimle bizde anlayamadik neden oldugunu atesi yoktu keyfi yerindeydi degisik biseyde yemedi dusunduk dusunduk bisey bulamadik zaten hastaneye gidicektik biraz bekledik sonra baktik kabariklar inmeye gecmeye baslamis sonra kendiliginden gecti ama gece uyandiginda hep agladi ya ates falan hicbiseyide yoktu emziriyodum sonra uyuyodu sabaha kadar boyle her uyandiginda agladi neyseki simdi iyi kahvaltisinida yapti oynuyo sizce neden olabilir doktora gotursekmi acaba benim fikrim yabanci biseye karsi vucudu tepki verdi gibi geliyo bana ama tabi bu sadece bi tahmin niye oldugunu bilmiyorum ya boyle bisey yasayan varmi aranizda.

Ben yasadim.cnm.farkli bir besin verdin mi alerji.yapmis urtiker olmus simdi.resim.koyucam.aynimi bir bak

canm yediğinden olmuştur.bizde de olmuştu.kuru fasülye hep veririm aslında ama annemlerdeyken kuru fasülye yediğinde aynen dediğin gibi kızarıklıklar oldu ama bizimki hemen geçmemişti

Sanada gecmis olsu cnm.masalda gun gectikce daha da iyi.olcak.insalla
songül cnm dualarınız kabul olsun
ne kadar çabuk geçiyor zaman
allah sizlere hayırlı ömürler versin inşallah

Ole kizlar ya nasilda geciyor gunler dun mezarunq gittik cok.garup.oluyor insan

nasılsınız kızlar uzun süredir yine giremedim malum işler ev

songül çok geçmiş olsun aras şimdi daha iyidir inşallah.. ayşegül masal nasıl oldu nile çok üzüldüm ya Allah şifa versin meleklerimize

rana da hasta grip oldu dünden beri o kadar huysuz ki surat da gülmüyo hep bi mız mız ..
ben de rahatsızım kulağım yine tıkandı ve dün çok sancım vardı Allahtan babası baktı da yarım saat uyumuşum hafta sonu da sınav var ve yine kızımdan ayrı geçecek bi hafta sonu

Inan az onca aramk gecti aklimdan sinra istedir evdeykn ararim dedim
Rana ve sanada buyik gecmus olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…