- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.561
Inan az onca aramk gecti aklimdan sinra istedir evdeykn ararim dedim
Rana ve sanada buyik gecmus olsun
nasılsınız kızlar uzun süredir yine giremedim malum işler ev
songül çok geçmiş olsun aras şimdi daha iyidir inşallah.. ayşegül masal nasıl oldu nile çok üzüldüm ya Allah şifa versin meleklerimize
rana da hasta grip oldu dünden beri o kadar huysuz ki surat da gülmüyo hep bi mız mız ..
ben de rahatsızım kulağım yine tıkandı ve dün çok sancım vardı Allahtan babası baktı da yarım saat uyumuşum hafta sonu da sınav var ve yine kızımdan ayrı geçecek bi hafta sonu
nutraks... iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın kuzuna maşallah büyümüş...
songülll... bi an resmi görünce arasta yeniden çıktı sandımmm... nasılsın cnm paşa nasıl oldu
biberon... geçmiş olsun cnm inş. ciddi bişey değildir...
özcanan... geçmiş olsun cnm ...
çok geçmiş olsun canm sana da ranaya da. valla bende yazacaktım canan girmiyo hiç haber alan var mı diye.....kalp kalbe karşıymış:)))
songülll... bi an resmi görünce arasta yeniden çıktı sandımmm... nasılsın cnm paşa nasıl oldu
Biberon sonrdan avcumun ici kadar buyuduler
Sizin gecmis sanirim.atlatmis aleejik bir reaksiyon
Amin cnm benimSağol canım Allah kabul etsin.. mekanı cennet olsun annenin de
arkadaş raporlu ben izin bile alamıyorum sağır bi şekilde çalışıyorum nolacak halim bilmem
Evet canim ona benziyodu ve bacaklarinda dedigin gibi daha buyuk olarak vardi neyseki cabuk surdu telaslandik bizde ya aksam yemeginde kiymali karnabahar vardi ama yogurdu bittigi icin hazir yogurt yedirmistim bir seferlik bisey olmaz diye ama heralde o yapti yaa neyseki icim rahatladi simdi cok onemli bisey degil ozaman doktora falan gidicek kadar sagol canim bidaha dikkat ederim.
Amin cnm benim
Valla izin zor hastayken agri varkn cakismak zor olmali
Ay sujur simdilik yok tatlim
Aras iyi ama ona haca vermek olum resmeb
Doktora gitmismiydiniz canim nekadar surmustu sizinki yani bidaha budurumu yasarsam bilgim olsun busefer cabuk gecti ama bidaha olurda hemen gecmesse bilgim olsun.canm yediğinden olmuştur.bizde de olmuştu.kuru fasülye hep veririm aslında ama annemlerdeyken kuru fasülye yediğinde aynen dediğin gibi kızarıklıklar oldu ama bizimki hemen geçmemişti
akşam ağrım vardı ama damla aldım artık kronikleşti benim kulak:)) ama hakimi duymuyorum şimdi yanından geldim dedim hakime hanım benim tek kulak iflas ondan biraz bağırın Allahtan yarın arkadaş başlıyo işe onu duruşmaya sokarsam benden iyisi yok:)))
benim son on dakika bu UYAP sistemi saat ikiden sonra izin vermiyo foruma girmeme hepinizi çok öptüm görüşmek üzere dua ile..
Evet canim guzel bi yarisma zaten sloganida kaybedeni olmayan yarisma sirf amaclari Peygamberimizin hayatini insanlarin okuyup ogrenmeleri bende niye bende katilmiyayim dedim ve kitapta 600 sayfa.okul ev cocuk artik bi sekilde okumaya calisicam Allah yardim eder eminim.Aa ne guzel bi yarismaymis bende denk gelmedim sana simdiden bol sanslar zaten kaybedecek birsey yok dedigin gibi yine sen kazanmis olacaksin😊
İkisininde ayni sekilde olmasi ne bileyim canim besin zehirlenmesi diycem ama doktora gitmissiniz o soylerdi oyle bisey olsa insallah kotu bisey degildir gecmis olsun.kızlar bir şey sorucam bebeğim kusuyor bu sabhtan beri kardeşimin bebeği de aynı durumda wbc si ikisinin d 25 çıktı crp düşük olduğu için virüsten şüphelendiler bir doktor antibiyotik verdi biri vermedi..emince vs ayaklarının çekiyor ve sonra üç dört saate kusuyor ne acaba bu salgın mı inşaalh geçirir ya Allah..
Gecmis olsun canim sira hastaliklar annelere geldi heralde bende hafta sonu kotuydum ama sukur cabuk gecti neyseki masalda duzelmis sevindim onlar iyi olunca biz zaten iyi oluyoruz yaa annelik iste.insallah seninde uzun surmezde cabuk atlatirsin.Gunaydin kizlar iyi haber benden olsun masal bugun daha iyi sabaha karsi oksurur du uyukusu bolunurdu bgun hic oksurmeden uyandi
simdide hic burnu akmio oksurmio sukur allhima
ama ben hastayim dun istfra ettim bogazim sis acio
onlar hafifledi gbi derken bnm oksuyk tuttu oksurmekten uyuyamadim
bi sure.oksurmekten basim bogazim nasil agrio anlatamm
ama masali.sabah iyi gorunce hic biseyim kalmadi sanki bianda gecti
annelik bu olsa gerek
Doktora gitmismiydiniz canim nekadar surmustu sizinki yani bidaha budurumu yasarsam bilgim olsun busefer cabuk gecti ama bidaha olurda hemen gecmesse bilgim olsun.
bu sabah aras ın altını alırken guluyordı farkettım kı ıkı azı dışı cıkmıs yukarıdan toplam 14 oldun son 6 dıse devam
bu sabah aras ın altını alırken guluyordı farkettım kı ıkı azı dışı cıkmıs yukarıdan toplam 14 oldun son 6 dıse devam
ikinize de geçmiş olsun cnmnasılsınız kızlar uzun süredir yine giremedim malum işler ev
songül çok geçmiş olsun aras şimdi daha iyidir inşallah.. ayşegül masal nasıl oldu nile çok üzüldüm ya Allah şifa versin meleklerimize
rana da hasta grip oldu dünden beri o kadar huysuz ki surat da gülmüyo hep bi mız mız ..
ben de rahatsızım kulağım yine tıkandı ve dün çok sancım vardı Allahtan babası baktı da yarım saat uyumuşum hafta sonu da sınav var ve yine kızımdan ayrı geçecek bi hafta sonu
oy maşallah paşama biz de 8 diş var daha. azımız hiç yok henüz ama sırada onlar var sanırım. ayyy ben kuaföre gidiyorm hiç gidesim yok bi ayağım geri gidio ama mecbuuurrr:) hadi öpüldün tatllım
Oo yeni inciler hayirli olsun canim bizim en son cikali nerdeyse yazdi yazin son zamanlariydi 6disimiz vardi sonra sessizlige burunduler okula gidiyorum diye oglum annesini uzmedi.bu sabah aras ın altını alırken guluyordı farkettım kı ıkı azı dışı cıkmıs yukarıdan toplam 14 oldun son 6 dıse devam
gittik daha doğrusu aşı yaptrmak için gittik dr yapmadı ne olur ne olmaz bekleyelm alerji dedi bişey vermedi kendiliğinden üç dört güne geçti...
hay maşallah ne güzel....bizimdaha beş dişimiz var.....diğerlerinin de gelmeye niyeti yok gibi:)))
Evet canim guzel bi yarisma zaten sloganida kaybedeni olmayan yarisma sirf amaclari Peygamberimizin hayatini insanlarin okuyup ogrenmeleri bende niye bende katilmiyayim dedim ve kitapta 600 sayfa.okul ev cocuk artik bi sekilde okumaya calisicam Allah yardim eder eminim.
İkisininde ayni sekilde olmasi ne bileyim canim besin zehirlenmesi diycem ama doktora gitmissiniz o soylerdi oyle bisey olsa insallah kotu bisey degildir gecmis olsun.
Gecmis olsun canim sira hastaliklar annelere geldi heralde bende hafta sonu kotuydum ama sukur cabuk gecti neyseki masalda duzelmis sevindim onlar iyi olunca biz zaten iyi oluyoruz yaa annelik iste.insallah seninde uzun surmezde cabuk atlatirsin.
Karnibahar da yapmis olabilir ay hic sevmem karbibaharida tek yemedigim yemek
Neyseki atlatmis cnm.gecmis olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?