2012 kasım bebekleri büyüyor..

Inan az onca aramk gecti aklimdan sinra istedir evdeykn ararim dedim
Rana ve sanada buyik gecmus olsun

Sağol canım Allah kabul etsin.. mekanı cennet olsun annenin de
arkadaş raporlu ben izin bile alamıyorum sağır bi şekilde çalışıyorum nolacak halim bilmem

çok geçmiş olsun canm sana da ranaya da. valla bende yazacaktım canan girmiyo hiç haber alan var mı diye.....kalp kalbe karşıymış:)))

nutraks... iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın kuzuna maşallah büyümüş...
songülll... bi an resmi görünce arasta yeniden çıktı sandımmm... nasılsın cnm paşa nasıl oldu
biberon... geçmiş olsun cnm inş. ciddi bişey değildir...
özcanan... geçmiş olsun cnm ...

ben de iyiyim canm..evet ya ben hala inanamıyorum ama cidden büyüdü ya çok şükür.....

çok geçmiş olsun canm sana da ranaya da. valla bende yazacaktım canan girmiyo hiç haber alan var mı diye.....kalp kalbe karşıymış:)))

canım benim teşekkür ederim valla rana artık geç yatıyo o yatınca ben dey atıyorum hemen çünkü geceleri çok kalkıyo gece ranayla gerilmemek için erken yatmam gerekiyo çünkü gece uyumayınca geriliyorum laf söyleyince alınıyo başlıyo ağlamaya bu sefer eşim bana kızıyo

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun inşallah iyisindir

Biberon sonrdan avcumun ici kadar buyuduler
Sizin gecmis sanirim.atlatmis aleejik bir reaksiyon

Evet canim ona benziyodu ve bacaklarinda dedigin gibi daha buyuk olarak vardi neyseki cabuk surdu telaslandik bizde ya aksam yemeginde kiymali karnabahar vardi ama yogurdu bittigi icin hazir yogurt yedirmistim bir seferlik bisey olmaz diye ama heralde o yapti yaa neyseki icim rahatladi simdi cok onemli bisey degil ozaman doktora falan gidicek kadar sagol canim bidaha dikkat ederim.

Sağol canım Allah kabul etsin.. mekanı cennet olsun annenin de
arkadaş raporlu ben izin bile alamıyorum sağır bi şekilde çalışıyorum nolacak halim bilmem
Amin cnm benim
Valla izin zor hastayken agri varkn cakismak zor olmali

Ay sujur simdilik yok tatlim
Aras iyi ama ona haca vermek olum resmeb

Karnibahar da yapmis olabilir ay hic sevmem karbibaharida tek yemedigim yemek
Neyseki atlatmis cnm.gecmis olsun tekrardan

Amin cnm benim
Valla izin zor hastayken agri varkn cakismak zor olmali

Ay sujur simdilik yok tatlim
Aras iyi ama ona haca vermek olum resmeb

akşam ağrım vardı ama damla aldım artık kronikleşti benim kulak:)) ama hakimi duymuyorum şimdi yanından geldim dedim hakime hanım benim tek kulak iflas ondan biraz bağırın Allahtan yarın arkadaş başlıyo işe onu duruşmaya sokarsam benden iyisi yok:)))

benim son on dakika bu UYAP sistemi saat ikiden sonra izin vermiyo foruma girmeme hepinizi çok öptüm görüşmek üzere dua ile..

canm yediğinden olmuştur.bizde de olmuştu.kuru fasülye hep veririm aslında ama annemlerdeyken kuru fasülye yediğinde aynen dediğin gibi kızarıklıklar oldu ama bizimki hemen geçmemişti
Doktora gitmismiydiniz canim nekadar surmustu sizinki yani bidaha budurumu yasarsam bilgim olsun busefer cabuk gecti ama bidaha olurda hemen gecmesse bilgim olsun.

benım arkaadasım duymasada agız okur halledwr ısını:)
yıne bekelrız cnm

bu sabah aras ın altını alırken guluyordı farkettım kı ıkı azı dışı cıkmıs yukarıdan toplam 14 oldun son 6 dıse devam

Aa ne guzel bi yarismaymis bende denk gelmedim sana simdiden bol sanslar zaten kaybedecek birsey yok dedigin gibi yine sen kazanmis olacaksin😊
Evet canim guzel bi yarisma zaten sloganida kaybedeni olmayan yarisma sirf amaclari Peygamberimizin hayatini insanlarin okuyup ogrenmeleri bende niye bende katilmiyayim dedim ve kitapta 600 sayfa.okul ev cocuk artik bi sekilde okumaya calisicam Allah yardim eder eminim.
İkisininde ayni sekilde olmasi ne bileyim canim besin zehirlenmesi diycem ama doktora gitmissiniz o soylerdi oyle bisey olsa insallah kotu bisey degildir gecmis olsun.
Gecmis olsun canim sira hastaliklar annelere geldi heralde bende hafta sonu kotuydum ama sukur cabuk gecti neyseki masalda duzelmis sevindim onlar iyi olunca biz zaten iyi oluyoruz yaa annelik iste.insallah seninde uzun surmezde cabuk atlatirsin.

Doktora gitmismiydiniz canim nekadar surmustu sizinki yani bidaha budurumu yasarsam bilgim olsun busefer cabuk gecti ama bidaha olurda hemen gecmesse bilgim olsun.

gittik daha doğrusu aşı yaptrmak için gittik dr yapmadı ne olur ne olmaz bekleyelm alerji dedi bişey vermedi kendiliğinden üç dört güne geçti...

bu sabah aras ın altını alırken guluyordı farkettım kı ıkı azı dışı cıkmıs yukarıdan toplam 14 oldun son 6 dıse devam

hay maşallah ne güzel....bizimdaha beş dişimiz var.....diğerlerinin de gelmeye niyeti yok gibi:)))

oy maşallah paşama biz de 8 diş var daha. azımız hiç yok henüz ama sırada onlar var sanırım. ayyy ben kuaföre gidiyorm hiç gidesim yok bi ayağım geri gidio ama mecbuuurrr:) hadi öpüldün tatllım

ikinize de geçmiş olsun cnm
özlettin kendini valla
sınavda da başarılar

oy maşallah paşama biz de 8 diş var daha. azımız hiç yok henüz ama sırada onlar var sanırım. ayyy ben kuaföre gidiyorm hiç gidesim yok bi ayağım geri gidio ama mecbuuurrr:) hadi öpüldün tatllım

devamı da gelir annesi sen hiç merak etme
vaay kuaföre gidiliyor
e artık saçlara da bi fön yapılırsa eşin çok mutlu olur

Oo yeni inciler hayirli olsun canim bizim en son cikali nerdeyse yazdi yazin son zamanlariydi 6disimiz vardi sonra sessizlige burunduler okula gidiyorum diye oglum annesini uzmedi. son zamanlarda cok kasiyodu zaten neyseki 3tane daha cikti biride cikti cikicak heran cikabilir bakalim bekliyoruz.

Bidaha alerji gibi olursa ozaman ilacsiz geciyo anormal bisey olmadikca doktora gitmeye gerek yok zaten biz anneler anliyoruz diymi en ufak bi degisiklikte ateste farkediyoruz hemen.sagol canim bilgim oldu benimde.

Ohh masallh bizim sadece 4tane var daha
yolumuz uzun desene ins bu dislwr gbi skintisiz atlatiriz
hani sen demistin ya aras grip gbi oluo dis cijarken die
masalin tum disler kabarmis beyzlamis cikmak uzere
acaba onundami grip gbi olma sebebi dis bilemedim
genzine aktigi icin.burnu kulakta enfeksiyon.baslamis demisti oncesinde dpktor bile dis olabilir demisti

Saol cnm bugun daha iyiyim zaten sukur bal zencefil tek ilacim oksuyk grip aninda toparliorum tabi bol mandalina.pirtakal yiorum
masal bgun cok iyiydi sukur oda cabuk atlatti canim kuzum benim
Kahvalti yapmadi istio veriom nefes alamio oksuyk baslio yiyemio kuzum
bende hero baby pirincli muzlu dan biberonla icirdim uyudu
surup fobisi olustu kuzumda daha kutusundan cikarirken kacip aglio zorla yanaklarini sikarak iciriom
14ay hic gormedgi bisey birden hayatina girince tepkisi sert oldu

Karnibahar da yapmis olabilir ay hic sevmem karbibaharida tek yemedigim yemek
Neyseki atlatmis cnm.gecmis olsun tekrardan

Yok canim karnibahar hep yapiyorum yiyyo hep kiymali yapiyorum neyseki sebzeleri yemektede sorun yok sadece yogurdu bittigi icin hazir vereyim bikerelik dedim cunku en son yedikleri onlardi aslinda hazir yogurt daha onceden bikere vermistim yine mecbur kalip ama ozaman az yemisti heralde aksam cok yedi.hazir oldugu icin icindeki bi maddeye duyarlilik yapti heralde vucudu bidaha yedirmem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…