- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.581
Yok canim karnibahar hep yapiyorum yiyyo hep kiymali yapiyorum neyseki sebzeleri yemektede sorun yok sadece yogurdu bittigi icin hazir vereyim bikerelik dedim cunku en son yedikleri onlardi aslinda hazir yogurt daha onceden bikere vermistim yine mecbur kalip ama ozaman az yemisti heralde aksam cok yedi.hazir oldugu icin icindeki bi maddeye duyarlilik yapti heralde vucudu bidaha yedirmem zaten.
oy maşallah paşama biz de 8 diş var daha. azımız hiç yok henüz ama sırada onlar var sanırım. ayyy ben kuaföre gidiyorm hiç gidesim yok bi ayağım geri gidio ama mecbuuurrr:) hadi öpüldün tatllım
nasılsınız kızlar uzun süredir yine giremedim malum işler ev
songül çok geçmiş olsun aras şimdi daha iyidir inşallah.. ayşegül masal nasıl oldu nile çok üzüldüm ya Allah şifa versin meleklerimize
rana da hasta grip oldu dünden beri o kadar huysuz ki surat da gülmüyo hep bi mız mız ..
ben de rahatsızım kulağım yine tıkandı ve dün çok sancım vardı Allahtan babası baktı da yarım saat uyumuşum hafta sonu da sınav var ve yine kızımdan ayrı geçecek bi hafta sonu
Saol cnm bugun daha iyiyim zaten sukur bal zencefil tek ilacim oksuyk grip aninda toparliorum tabi bol mandalina.pirtakal yiorum
masal bgun cok iyiydi sukur oda cabuk atlatti canim kuzum benim
Kahvalti yapmadi istio veriom nefes alamio oksuyk baslio yiyemio kuzum
bende hero baby pirincli muzlu dan biberonla icirdim uyudu
surup fobisi olustu kuzumda daha kutusundan cikarirken kacip aglio zorla yanaklarini sikarak iciriom
14ay hic gormedgi bisey birden hayatina girince tepkisi sert oldu
Olabilir belki ben.masala hep hazir yogurt yediriom artik sutcmuz gelmio yapamiom neyseki bizde sorun olmuo
karnibahar brokoli bunlari masala yediriodum ben hic alerji gaz yapmiodu
ama doktor laf arasinda gecti birden ne yediron deyince hic secmio hersey yio sunu sunu die sayinca brokoli karnabahar patlican lahana
gaz yada alerji yapmasada asla 2yasindan once yedirme dedi hormanal etkileri varmis
ilerde troit kolestrl.gbi hormanal sorunlar ortaya cikartiomus erken ergwnlik gbi falan dedi
bende 1yasindan sonra vermedim bidaha oysa hicbisey yapmiodu doktrmuza guvendgim icin artik vermiom onlari
Herkese hayirli gunler arkadaslar
Alinti yapamadim hasta bebelre annelere acil sifalar diliyorum
Yorucu bigun benim icin aslinda is yapmak falan degil benim kizlarda hasta oluyolar sanirim oksuruk var ikisinde mizmiz lik had safhada beyza kresten gelirken basladi aglamak icin kendine olmadik seyler buluyo dikkatini baska yöne cekiyorum bi sure sonra tekrar. sabir diye diye geldim uykusuzlugunda verdigi huzursuzluk var erken kalktigi icin ogle uykusu yaptiriyorum bazen kiyameti kopariyo uyumiycam diye az önce ikna ettim uyumiycaz dinlenicez diye yatirdim. 5 dak gecmeden uyudu
Buyudukce inatlasmalar basliyo her istedigini yapmak istemiyorum ins gecici bi dönemdir
Gecmis olsun canim tekrar. Bizde surup kullanmadik ama eren cok seviyo oyle seyleri damla kullandigimiz icin her seferinde siseyi gorunce vereyim diye agliyodu bizdede derece korkusu var ozellikle 1yas asilarinda cok korkmustu cok aglamisti ondan sonra atesini olcerken hep igne gibi zannedip cok agliyodu simdi biraz alisti ama yinede korkuyo yavrum ya.belki sizinde dis hastaligi tetiklemis olabilir yani hasta olucaksada belki disle birlesince daha agir oldu insallah oda tamamen atlatir biran oncede eski masala geri doner.
ay hadi ya hiç duymamıştım böyle bişey...bende ayırt etmi,yorum hiç bişey yediği kadar yiyo herşeyden ama kuşkulandm bak şimdi...
allah kolaylık versin zor gerçekten.ben biriyle canm çıkıyo sende iki tane:))
Herkese hayirli gunler arkadaslar
Yorucu bigun benim icin aslinda is yapmak falan degil benim kizlarda hasta oluyolar sanirim oksuruk var ikisinde mizmiz lik had safhada beyza kresten gelirken basladi aglamak icin kendine olmadik seyler buluyo dikkatini baska yöne cekiyorum bi sure sonra tekrar. sabir diye diye geldim uykusuzlugunda verdigi huzursuzluk var erken kalktigi icin ogle uykusu yaptiriyorum bazen kiyameti kopariyo uyumiycam diye az önce ikna ettim uyumiycaz dinlenicez diye yatirdim. 5 dak gecmeden uyudu
Buyudukce inatlasmalar basliyo her istedigini yapmak istemiyorum ins gecici bi dönemdir
ay hadi ya hiç duymamıştım böyle bişey...bende ayırt etmi,yorum hiç bişey yediği kadar yiyo herşeyden ama kuşkulandm bak şimdi...
allah kolaylık versin zor gerçekten.ben biriyle canm çıkıyo sende iki tane:))
Gecmis olsun cnm sukur biz atlattik sayilir antibiyotigi 3kez icti daha ya ondan yada sut bal bildrcn yumurtasi da ise yaramis olabilir
bide balgam yapmasin die cmtsiden beri ihlamur veeiom aksam yatirikende gece uyandgindada oda rahatlatmistir
inatlasma o donemde normal cnm aynen dikkatini baska yone cekcen baska yolu yok cok sabir isteyen.bi donem umarim sorunsuz atlatirz hepimiz snada bol sabir cnm
güldenle konuştum kızlar yaseminde dediği gibi serumu çıkarmışlar bu seferde nili tutamıyorlarmış heryerde geziyormuş o yüxxzden bugün taburucu isteyecem dedi burda daha çok mikrop kapıcak dedi
Sagol cnm iki cocuk iki kat fazla enerji gercekten bazen kendimi karinca gibi hissediyorum:)
Saglikli olsunlarda diyorum ama bi yerden sonra sabir tasma noktasina geliyosonra pisman oluyorum her anne gibi.
Simdi uyuyolar ama oksuruk uyandiriyo beyzayi yanindayim. Haftayada asilari var o zamana kadar atlatiriz ins
Insallah cnm ya annelik en zor mesleklerden biri beceremiyorum istifa ediyorum diyecek luksumuz yok sabir zaman ins. o yuce duyguyu bize veren yaradana binlerce sukur..
Kizlara ihlamur iciremem ama bildircin yumurtasini denerim ins. Surup basladik bakalim ins uzun surmez
Annelik iste canim omur boyu mesai isteyen bi meslek mola vermeye zaman yok ama bizde insaniz ya insan bazen daraliyo seni anliyorum bide sende iki tane ama onlara iyi bakabilmemiz icin once bizim iyi olmamiz lazim firsatini bulursan birak ev isini onlar uyurken falan ister uyu ister kahve yap otur tv karsisina ne bileyim ne istiyosan onu yap boyle soylemesi kolay gibi geliyo bana belki ama ben eren uyuyunca kahve yapip biraz tv izliyorum tabi sonra yine ev islerine devam.Herkese hayirli gunler arkadaslar
ıyı gceler kızlar masalım ıyılesmıs pılav kofte yedı meyve yedı kuru dut kuru kayısı ıncır bayılıo yedı hepsını 2gundur onları bıle yemıodu canım kızım benım onu yerken görunce nasl mutlu oldum anlatamm
sımdı uyudu bende kocşimın yanına gdıom öpuyrum sızı
Annelik iste canim omur boyu mesai isteyen bi meslek mola vermeye zaman yok ama bizde insaniz ya insan bazen daraliyo seni anliyorum bide sende iki tane ama onlara iyi bakabilmemiz icin once bizim iyi olmamiz lazim firsatini bulursan birak ev isini onlar uyurken falan ister uyu ister kahve yap otur tv karsisina ne bileyim ne istiyosan onu yap boyle soylemesi kolay gibi geliyo bana belki ama ben eren uyuyunca kahve yapip biraz tv izliyorum tabi sonra yine ev islerine devam.
Hadi gecmis olsun canim eski masal geri geldi desene onlar iyi olsunda biz daha ne istiycezki.ee bu kuru kayisiyi falan nasil yiyyo islatipmi veriyosun.
günaydın kızlar
şimdi haberlerde okudum 2 yasindaki bi bebek 4. kattan düşmüş annesi görünce belki havada tutarım diye oda atlamış ikisi de bugün taburcu olmuşlar annelik ne kadar güzel bişey kim kimin arkasından atlar
herkesin günü güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?