2012 kasım bebekleri büyüyor..

Olabilir belki ben.masala hep hazir yogurt yediriom artik sutcmuz gelmio yapamiom neyseki bizde sorun olmuo
karnibahar brokoli bunlari masala yediriodum ben hic alerji gaz yapmiodu
ama doktor laf arasinda gecti birden ne yediron deyince hic secmio hersey yio sunu sunu die sayinca brokoli karnabahar patlican lahana
gaz yada alerji yapmasada asla 2yasindan once yedirme dedi hormanal etkileri varmis
ilerde troit kolestrl.gbi hormanal sorunlar ortaya cikartiomus erken ergwnlik gbi falan dedi
bende 1yasindan sonra vermedim bidaha oysa hicbisey yapmiodu doktrmuza guvendgim icin artik vermiom onlari

oy maşallah paşama biz de 8 diş var daha. azımız hiç yok henüz ama sırada onlar var sanırım. ayyy ben kuaföre gidiyorm hiç gidesim yok bi ayağım geri gidio ama mecbuuurrr:) hadi öpüldün tatllım

Ohhh masallh sizede biM 4tanecik daha disimiz
neler yapilcak kuaforde bakalim fon cektirde yine esin hayran kalsin bakalim

Saol cnm.seni gormwk.neguzel arasira yaz boyle ozletme
sizede gecmis olsun cnm masal atlatti sukur bugun daha iyi
ins ranada hemncik atlatir sanada gecmis olsun ayy kulak cok zor oluo ya
sinavinda da basarilar cnm

Herkese hayirli gunler arkadaslar
Alinti yapamadim hasta bebelre annelere acil sifalar diliyorum

Yorucu bigun benim icin aslinda is yapmak falan degil benim kizlarda hasta oluyolar sanirim oksuruk var ikisinde mizmiz lik had safhada beyza kresten gelirken basladi aglamak icin kendine olmadik seyler buluyo dikkatini baska yöne cekiyorum bi sure sonra tekrar. sabir diye diye geldim uykusuzlugunda verdigi huzursuzluk var erken kalktigi icin ogle uykusu yaptiriyorum bazen kiyameti kopariyo uyumiycam diye az önce ikna ettim uyumiycaz dinlenicez diye yatirdim. 5 dak gecmeden uyudu

Buyudukce inatlasmalar basliyo her istedigini yapmak istemiyorum ins gecici bi dönemdir

Gecmis olsun canim tekrar. Bizde surup kullanmadik ama eren cok seviyo oyle seyleri damla kullandigimiz icin her seferinde siseyi gorunce vereyim diye agliyodu bizdede derece korkusu var ozellikle 1yas asilarinda cok korkmustu cok aglamisti ondan sonra atesini olcerken hep igne gibi zannedip cok agliyodu simdi biraz alisti ama yinede korkuyo yavrum ya.belki sizinde dis hastaligi tetiklemis olabilir yani hasta olucaksada belki disle birlesince daha agir oldu insallah oda tamamen atlatir biran oncede eski masala geri doner.

ay hadi ya hiç duymamıştım böyle bişey...bende ayırt etmi,yorum hiç bişey yediği kadar yiyo herşeyden ama kuşkulandm bak şimdi...

allah kolaylık versin zor gerçekten.ben biriyle canm çıkıyo sende iki tane:))

Amin canm ins eski masalim geri doner cabucak
ama hastaliginda daha iyi anladim ki masal cok sakin uslu guclu bi bebek yapisi bu yani hastayken bile uysal masallhh diyim
ya dun.ben kotu oldum hasta okunca bist yapmak istemiom yemek istemiom ayy bi huyszdum yani:)
Masal ilactanmi hastalgindan mi bilmiomda hep oturup uyudu kaldi falan mizmizlik dan cok halsizdi
eziyet etmedi annesine guclu kizim tam bi akrep sanirim benimki:)
Aynen disle birlesti hastalgi sanirim

Bende gaz yapmio alerji aypmio ohh bol.vitaminli sevioda die veriodum bol bol
ama doktor oyle deyince biraktim cnm sen bilirsin bide sen sor istersen.doktor tanidgin.guvendgin.varsa

Gecmis olsun cnm sukur biz atlattik sayilir antibiyotigi 3kez icti daha ya ondan yada sut bal bildrcn yumurtasi da ise yaramis olabilir
bide balgam yapmasin die cmtsiden beri ihlamur veeiom aksam yatirikende gece uyandgindada oda rahatlatmistir
inatlasma o donemde normal cnm aynen dikkatini baska yone cekcen baska yolu yok cok sabir isteyen.bi donem umarim sorunsuz atlatirz hepimiz snada bol sabir cnm

Sagol cnm iki cocuk iki kat fazla enerji gercekten bazen kendimi karinca gibi hissediyorum:)
Saglikli olsunlarda diyorum ama bi yerden sonra sabir tasma noktasina geliyo sonra pisman oluyorum her anne gibi.
Simdi uyuyolar ama oksuruk uyandiriyo beyzayi yanindayim. Haftayada asilari var o zamana kadar atlatiriz ins

Insallah cnm ya annelik en zor mesleklerden biri beceremiyorum istifa ediyorum diyecek luksumuz yok sabir zaman ins. o yuce duyguyu bize veren yaradana binlerce sukur..

Kizlara ihlamur iciremem ama bildircin yumurtasini denerim ins. Surup basladik bakalim ins uzun surmez

güldenle konuştum kızlar yaseminde dediği gibi serumu çıkarmışlar bu seferde nili tutamıyorlarmış heryerde geziyormuş o yüxxzden bugün taburucu isteyecem dedi burda daha çok mikrop kapıcak dedi

canım erdem sımdı tamamen superadam oldu desene
nasıl sımdı ıyımı nekadr surede ıyılesıyomus
nılımde ınsallah duzelır bıranonce gulden de haklı orda daha cok mıkrop var

geçmiş olsun kuzucuğa...çok haklısın allah sabır kolaylık versinn

ıyı gceler kızlar masalım ıyılesmıs pılav kofte yedı meyve yedı kuru dut kuru kayısı ıncır bayılıo yedı hepsını 2gundur onları bıle yemıodu canım kızım benım onu yerken görunce nasl mutlu oldum anlatamm
sımdı uyudu bende kocşimın yanına gdıom öpuyrum sızı

sabır annelıgın temel tası canım napcan en guzl duygu bu ama deger dımı
ıhlamur sevmıolarmı ondan mı ıcıremezsın
ıcıne cıcıbebe koyuom masal sevıo sade oda sevmıo

Annelik iste canim omur boyu mesai isteyen bi meslek mola vermeye zaman yok ama bizde insaniz ya insan bazen daraliyo seni anliyorum bide sende iki tane ama onlara iyi bakabilmemiz icin once bizim iyi olmamiz lazim firsatini bulursan birak ev isini onlar uyurken falan ister uyu ister kahve yap otur tv karsisina ne bileyim ne istiyosan onu yap boyle soylemesi kolay gibi geliyo bana belki ama ben eren uyuyunca kahve yapip biraz tv izliyorum tabi sonra yine ev islerine devam.

Hadi gecmis olsun canim eski masal geri geldi desene onlar iyi olsunda biz daha ne istiycezki.ee bu kuru kayisiyi falan nasil yiyyo islatipmi veriyosun.

günaydın kızlar
şimdi haberlerde okudum 2 yasindaki bi bebek 4. kattan düşmüş annesi görünce belki havada tutarım diye oda atlamış ikisi de bugün taburcu olmuşlar annelik ne kadar güzel bişey kim kimin arkasından atlar
herkesin günü güzel geçsin

aynen cnm geri geldi pamugum masallh.kuzuma
kuru kayisi dut incir erik bunlari kuruyemisciden kuru meyve olarak alioz
kuru koktyl die gecio minik.minik dogranmis sekilde islatmiom zaten yumusak cnm
bizm aldgimz sert kuru kayisi gbi degil
ama onuuda hafif islatip minixik dogra ver gecen.gun.bu bitince oyle yapmistim

gunaydin cnm
gecen.hafta olmustu o olay
yogun bakimdalardi
sukur kurtulmuslar aynen sadece insan.caninin pesinden gider dimi
allh kimseyi.evladiyla sinamasn rabbim bize bagislasin evlattalrimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…