- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.601
herkese günaydın kızlarrr... dilerim herkes için güzel bi gün olur... gene güzel bi haberle başalayalım nilim dün hastaneden çıktı çok şükür. yarın tekrar kontrole götürecekler bugün anneciğiyle evde. gülden ptesine kadar izinli. biz de iyiyiz çok şükür bal böcüğüm hala iştahsız ama keyfi yerinde. bi de şu kuru meyveleri mi densem acaba bilemedim... ayşegül cnm masal iileşmiş geçmiş olsun sende atlatırısn inş. yağmurcandan nasılsın tatlım elif kız nasıl
çok sevindim nilden güzel haberler varmış çok şükür evlerine çıkmışlar şimdi daha iyi olacaklar inşallah
biz hastayz canım ya eliftn bana bulaştı bende yatıyorum çok hastayım
çok sevindim nilden güzel haberler varmış çok şükür evlerine çıkmışlar şimdi daha iyi olacaklar inşallah
herkese günaydın kızlarrr... dilerim herkes için güzel bi gün olur... gene güzel bi haberle başalayalım nilim dün hastaneden çıktı çok şükür. yarın tekrar kontrole götürecekler bugün anneciğiyle evde. gülden ptesine kadar izinli. biz de iyiyiz çok şükür bal böcüğüm hala iştahsız ama keyfi yerinde. bi de şu kuru meyveleri mi densem acaba bilemedim... ayşegül cnm masal iileşmiş geçmiş olsun sende atlatırısn inş. yağmurcandan nasılsın tatlım elif kız nasıl
iki gun once iki bademcigimde sisti aciodu
dun sol tarfti bgun sag taraf sismis
umarim yarin hicbiri sis olmaz:)
oksutuk gecti buseferde burnum tikanmis
masalin.ilaclari icsem nolur ki :)
evde grip ilaci kalmamis bal zencefil karabiber yemekten helak.oldum:)
Gecmia.olsin yagmurcandancim.simdilerde.nasilsin fistigin ilaclari iyi gelir esin evdemi bugun
Gunaydin tatlim.nasilsin saclar yapildimi.bakim
Bal.bocuku nasil
Nilimw sevindim.rabbim.bir daha karsilastirmasin
Kuru.meyvw dene canim.aras kuccucuk.parmaklsri.ilw.atiyir agzina
he he bende sana yazmıştım:) evet cnm nile çok sevindim... bal böcüğü daha ii teyzesi çok şükür... kuru neyve deneyeyim cnm... kız ben başka amaçlar için gittim kuaföre zaten o nedenle ayaklarım hiç gitmiodu
cnm benim günaydın... nasılsın aras paşa nasıl oldu
Oh oh suoer aman iyi.olsun kuzucuk.gamzeler geldimi geri:)
Ay kuafore pek icacici gitmemissin ay bende ruayamda hep agda gordum.odum.patladi.korktum bana.yapistircamklar diye
sağol canım emiyo songül söyledi elifin suubundan icicem bende iyi gelir ins kafamı kaldiramiyorum resmen üstüne elifte mizmiz bugün akşam olmazhadi yaa çok geçmiş olsun cnm yaaa... elif emio muydu cnm eğer öyleyse onun için ii ama senin için zor malum ilaç kullanamıyoruz. daha doğrusu kullandığımız ilaçlar pek de bi işe yaramıo. ben o nedenle nerdeyse hiç ilaç kullanmadım.bol bol c vitamini almaya çalış cnm çabucak geçsin inş.
icicem canım elifin surubunu eşim evde ama elifi oda avutamiyor devamlı mikir mikirGecmia.olsin yagmurcandancim.simdilerde.nasilsin fistigin ilaclari iyi gelir esin evdemi bugun
Iyi canim.arascik.su anda.kumandanin pillerini takmakla.mesgul
Anladim canim duymamistim ben o kokteyli ama esime aldirip deniycem bende mutlaka erende sevicektir yiycek bisey olsunda sipaya.aynen cnm geri geldi pamugum masallh.kuzuma
kuru kayisi dut incir erik bunlari kuruyemisciden kuru meyve olarak alioz
kuru koktyl die gecio minik.minik dogranmis sekilde islatmiom zaten yumusak cnm
bizm aldgimz sert kuru kayisi gbi degil
ama onuuda hafif islatip minixik dogra ver gecen.gun.bu bitince oyle yapmistim
Gecmis olsun sanada canim bu ara butun anneler hasta zaten sira bize gecti neyseki ben sirami gecirdim insallah bidaha gelmez ya sende butun annelerde biran once iyilesirsiniz.nilede cok sevindim bu arada ama guldenide merak ediyorum ya neler yasadi kimbilir.çok sevindim nilden güzel haberler varmış çok şükür evlerine çıkmışlar şimdi daha iyi olacaklar inşallah
Aysegul kardesin gittimi oek.bahsetmiyorusun
Anladim canim duymamistim ben o kokteyli ama esime aldirip deniycem bende mutlaka erende sevicektir yiycek bisey olsunda sipaya.
Gecmis olsun sanada canim bu ara butun anneler hasta zaten sira bize gecti neyseki ben sirami gecirdim insallah bidaha gelmez ya sende butun annelerde biran once iyilesirsiniz.nilede cok sevindim bu arada ama guldenide merak ediyorum ya neler yasadi kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?