2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım sen atlatmissin ne güzel.bende ihlamur kaynattim bal zencefil o.toparlar beni keşke elifede icirbilsem o da daha çabuk toparladı
elifte kuruyemisi çok seviyo fistik yiyo ama kurumuş meyve denememistim bende aldurayim bakalım yicekmi

sana fa geçmiş olsun canım
Yagmurcandan masalece kizlar sizede gecmis olsun
Bende hasta olunca kizlarin surubundan icmistim iyi geldi sizde deneyin ins cabuk atlatirsiniz
Hastayken zor oluyo cocukla ilgilenmek

sağol canım annelerin hasta olması çok kötü gerçekten hastayken gerçekten çok zor

bak bu hiç aklıma gelmemişti cnm ii fikirmiş çabucak iileşirsin inş.

ne yapcan canım mecbuuuurr
bende denyeyim şu kuru meyveleri...

Bende hasta olunca kizlarin surubundan icmistim iyi geldi sizde deneyin ins cabuk atlatirsiniz

saol cnm bnde iciom masalin suruptan gecti sayilir birzdaha iyiym
bgn hava cok guzel evi havalndirdim actim tum camlari ohhh mis gbi hava
senin kizlar nsl

bak bu hiç aklıma gelmemişti cnm ii fikirmiş çabucak iileşirsin inş.

ne yapcan canım mecbuuuurr
bende denyeyim şu kuru meyveleri...

kuru meyvelerden neler önerirsiniz benim kız kuru inciri yemiyor inat babası kılıklı ama başka ne verebilirim iki alt azı dişimiz geliyo iki başlıklı olan dişler ve diş eti iki kat şişmiş o burun akıntısı yapıyo gece saat 3 buçuktan 4 buçağa kadar ayağımda salladım en sonunda kızdım yat dedim uyu sallamayacam sesini çıkarmadı baktım popo havaya dikili uyumaya çalışıyo olmadı gittik salona ayağıma aldım öyle yatırdım uyudu yorgunluktan niyeyse hiç biyerim değil bacaklarım çok ağrıyo perişaanım

Canim aras dut kayisi kuru uzum incir seviyor ona tatli.olsun yeter ranacikta sever
Ay hastayken birnhal oluyor bu cocuklar he popoyu tahmin edebiliyorum ranacigin

Merhaba beni.cim.naslsin girusemedik bir denk.gelemedim gece gelicektim aras yatunca lahana dolma sardim.isim bittiginde.kimse yoktu

gitmesi mumkun degil o giderse calisamm:)
arasira annemleri ozledim gidip gelyim dio
giderse gelmez die gndermiom da annem gelcek pazartesi birhaftaligina gezmeye :)
Dedim.bahsetmeyince acaba gittimi oh annede geliyor ekip tamamdie
ay sorma cnm ya atlattık çok şükür:) ama kuaföre gidiş nasıl olursa olsun çıkış hep mutlu:) ben yemeğe gidiyorum cnm öğleden sonra kaçma bi yere

Bak geldom.nerekwrdesin vallq cokta isim var he ama geldm hem.yazar hem.yaparim:)

dut incir erik uzum kayisi incir hepsi.minik.minik.dogranmis sekilde karisik.aliyruz
masal hepsini.yio incir haric dene canm digerlerini
bizimde disler cikmak.uzure acaba bu burun akintisi ondanmiymis gecti sayilir ama
sallamaktan bacaklarin agrimistir tabi
neyseki ben ondan kurtuldum kendisi uyuo sukur hastayken bile bikez salladim ilkgun cok atesi vardi ozman yorulmadn uysun die

Aras findik.fistik.ta yiyor.ikiye boluyrum bol bak masalda yer arasin arka disler yokken yiyordu

ben korkuyorum fındık fıstıktan ya çünkü gezinerek yemeği seven bi canavar var evimde oturarak yemek yedirmek çok nadir oluyo genelde sütünü öyle içiriyorum ama akşam yemeğinde olsun başka şeyler yedirirken olsun sürekli geziyo kendimi benzin istasyonu gibi hissediyorum. görümcemin kızı da aynı böyleymiş çekmesini istemediğim tek çocuktu onunkisi ve sonuç ona çekti

bende korkuyorum bogazina kacar daha 4disi var die
ama bidenwyeyim
masal meyve cerez hep yanimizda oturarak koltukda yer
diger yemek vaktinde mutfakta sandalyede yer gezinerek hic yedirmedim
8ayliktan beri boyle
istemedgin ot burnunda biter derler ya :)ama napcan hic yememesinden iyidir heralde

Bak geldom.nerekwrdesin vallq cokta isim var he ama geldm hem.yazar hem.yaparim:)

yok gidemezzzz birakmam ayy biara abla ben annemi ozledim gtcem
die tutturdu kiz yazin.bile 1ay kaliodun simdi daha 1ay olmadi hayirdir diom
abla kis olunca cok kasvetli ankara hic sevmiom bunaliom dedi
anneme dedim oda ben geleyim biraz havasi degissin hem sizi gorurum dedi
annem gelcek ohh bende ozlemistim babamda olsa tam olcakti ekip ama napalim bunada sukur:)

Canim arasta ruh haline gore davraniyor portali sandalyesinde yer ama muzu gezerek yogurdunu mecbiur mama sandalyede yiyor halini bir gorsen haha col tatli.oluyor
Hem sen bosver yesinde kuzucuk he bu arada dokulmeyen tabaktada dahat oluyor

sadece 2ustte 2altta 4disi.var
yiyebilirmi bilmiomki ondan ezip verdim ama cignemeden yutar bogazina kacar die korktum

Aras uzun suredor yiyor bence yiyebilir damaklari dis kdar sert

Kizlar simdi.kk dan bir arkadasimla.yqzosiyordum kendiai istanbulda pedigoglarin katildigi seminerlerw katiliyor 3 yas alti kagit kalwm vermenim uygun olmadigini ileriki yasantilarinda slklntili.olacagini belirtmis
Hersey yasindda.olmaliymis
Az sonrada.milupanin seminerine gidicekmis yeni bilgi.olursa aktaririm

deniycem cnm bugun bakalim yicek mi cok istio zaten

Aaa ozlee tabiki canim annenin gelmesi iyi.olmjs bak

geçmiş olsun cnmy ya dişler mahvediyo kuzuları...

sağolasın cnm arkadaşım. ne işin var bakim. bende hafta sonu koltukları silcem tülle:)

istemediğin ot misali... ne yaparsan yap olacağı varsa oluo canım sıkma canını. bak benimki hiç bişey yemio yapacak hiç bişey yok...

sadece 2ustte 2altta 4disi.var
yiyebilirmi bilmiomki ondan ezip verdim ama cignemeden yutar bogazina kacar die korktum
cnm ben biraz havanda dövüp öyle veriyorum yio fındık fıstık. tabi keyfi gelirse. masal yer eminim.

Onlari bir kac gin once yaptim.bigun daha ruton ev isleri

Onlari bir kac gin once yaptim.bigun daha ruton ev isleri

hamarat hatun seniii bende 15 gün önce komplr silmiştim cnm ama oturduğumuz odadaki koltukların oturduğumuz kısımları pek içime sinmedi bi de tülle silcem fırsat olrsa... bi de misafir odamın camı kalmıştı silinecek onu silcem.iş bitmio ki bi tarafı yaparken diğer taraf batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…