- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.621
sağol canım sen atlatmissin ne güzel.bende ihlamur kaynattim bal zencefil o.toparlar beni keşke elifede icirbilsem o da daha çabuk toparladıAnladim canim duymamistim ben o kokteyli ama esime aldirip deniycem bende mutlaka erende sevicektir yiycek bisey olsunda sipaya.
Gecmis olsun sanada canim bu ara butun anneler hasta zaten sira bize gecti neyseki ben sirami gecirdim insallah bidaha gelmez ya sende butun annelerde biran once iyilesirsiniz.nilede cok sevindim bu arada ama guldenide merak ediyorum ya neler yasadi kimbilir.
sana fa geçmiş olsun canımnil icin cok sevindim
yasemincim ohh sevindm.adina nasil rahatlio insan dimi temizcik olunca:)
ben makineyle kendim yapiorum agdadan korkuom kuaforede yaptiramm cok.cekinirim
lazer dusunuruom ama kanser etkisi falan diolar korkuom
songul cok tatli oluo dimi kuru meyveyi yerken masalda dun yarim.tabak karisim yedi minicik parmagiyla tutuo.bide bana.yedirio:)
yagmurcandan sanada gecmis olsun bende gribm masalin surubunu iciom o iylesti bana gecirdi :)ama daha iyiyim sabaha gore
Yagmurcandan masalece kizlar sizede gecmis olsun
Bende hasta olunca kizlarin surubundan icmistim iyi geldi sizde deneyin ins cabuk atlatirsiniz
Hastayken zor oluyo cocukla ilgilenmek
bak bu hiç aklıma gelmemişti cnm ii fikirmiş çabucak iileşirsin inş.sağol canım emiyo songül söyledi elifin suubundan icicem bende iyi gelir ins kafamı kaldiramiyorum resmen üstüne elifte mizmiz bugün akşam olmaz
icicem canım elifin surubunu eşim evde ama elifi oda avutamiyor devamlı mikir mikir
bizimde elifin bikac oyuncagine.pili bitmis aras bize de gelirmi değiştirmek için
nil icin cok sevindim
yasemincim ohh sevindm.adina nasil rahatlio insan dimi temizcik olunca:)
ben makineyle kendim yapiorum agdadan korkuom kuaforede yaptiramm cok.cekinirim
lazer dusunuruom ama kanser etkisi falan diolar korkuom
songul cok tatli oluo dimi kuru meyveyi yerken masalda dun yarim.tabak karisim yedi minicik parmagiyla tutuo.bide bana.yedirio:)
yagmurcandan sanada gecmis olsun bende gribm masalin surubunu iciom o iylesti bana gecirdi :)ama daha iyiyim sabaha gore
Bende hasta olunca kizlarin surubundan icmistim iyi geldi sizde deneyin ins cabuk atlatirsiniz
bak bu hiç aklıma gelmemişti cnm ii fikirmiş çabucak iileşirsin inş.
ne yapcan canım mecbuuuurr
bende denyeyim şu kuru meyveleri...
kuru meyvelerden neler önerirsiniz benim kız kuru inciri yemiyor inat babası kılıklı ama başka ne verebilirim iki alt azı dişimiz geliyo iki başlıklı olan dişler ve diş eti iki kat şişmiş o burun akıntısı yapıyo gece saat 3 buçuktan 4 buçağa kadar ayağımda salladım en sonunda kızdım yat dedim uyu sallamayacam sesini çıkarmadı baktım popo havaya dikili uyumaya çalışıyo olmadı gittik salona ayağıma aldım öyle yatırdım uyudu yorgunluktan niyeyse hiç biyerim değil bacaklarım çok ağrıyo perişaanım
dene cnm bence biz cerez yerken bize rahat vermiodu findik cekirdek alio yutcak die korkuoduk
kuu meyve tabagini ona verioz bizde rahat edioz oda saglikli bisey tuketio.buarada
Dedim.bahsetmeyince acaba gittimi oh annede geliyor ekip tamamdiegitmesi mumkun degil o giderse calisamm:)
arasira annemleri ozledim gidip gelyim dio
giderse gelmez die gndermiom da annem gelcek pazartesi birhaftaligina gezmeye :)
ay sorma cnm ya atlattık çok şükür:) ama kuaföre gidiş nasıl olursa olsun çıkış hep mutlu:) ben yemeğe gidiyorum cnm öğleden sonra kaçma bi yere
kuru meyvelerden neler önerirsiniz benim kız kuru inciri yemiyor inat babası kılıklı ama başka ne verebilirim iki alt azı dişimiz geliyo iki başlıklı olan dişler ve diş eti iki kat şişmiş o burun akıntısı yapıyo gece saat 3 buçuktan 4 buçağa kadar ayağımda salladım en sonunda kızdım yat dedim uyu sallamayacam sesini çıkarmadı baktım popo havaya dikili uyumaya çalışıyo olmadı gittik salona ayağıma aldım öyle yatırdım uyudu yorgunluktan niyeyse hiç biyerim değil bacaklarım çok ağrıyo perişaanım
Aras findik.fistik.ta yiyor.ikiye boluyrum bol bak masalda yer arasin arka disler yokken yiyordu
Aras findik.fistik.ta yiyor.ikiye boluyrum bol bak masalda yer arasin arka disler yokken yiyordu
ben korkuyorum fındık fıstıktan ya çünkü gezinerek yemeği seven bi canavar var evimde oturarak yemek yedirmek çok nadir oluyo genelde sütünü öyle içiriyorum ama akşam yemeğinde olsun başka şeyler yedirirken olsun sürekli geziyo kendimi benzin istasyonu gibi hissediyorum. görümcemin kızı da aynı böyleymiş çekmesini istemediğim tek çocuktu onunkisi ve sonuç ona çekti
Dedim.bahsetmeyince acaba gittimi oh annede geliyor ekip tamamdie
Bak geldom.nerekwrdesin vallq cokta isim var he ama geldm hem.yazar hem.yaparim:)
Canim arasta ruh haline gore davraniyor portali sandalyesinde yer ama muzu gezerek yogurdunu mecbiur mama sandalyede yiyor halini bir gorsen haha col tatli.oluyorben korkuyorum fındık fıstıktan ya çünkü gezinerek yemeği seven bi canavar var evimde oturarak yemek yedirmek çok nadir oluyo genelde sütünü öyle içiriyorum ama akşam yemeğinde olsun başka şeyler yedirirken olsun sürekli geziyo kendimi benzin istasyonu gibi hissediyorum. görümcemin kızı da aynı böyleymiş çekmesini istemediğim tek çocuktu onunkisi ve sonuç ona çekti
sadece 2ustte 2altta 4disi.var
yiyebilirmi bilmiomki ondan ezip verdim ama cignemeden yutar bogazina kacar die korktum
Canim arasta ruh haline gore davraniyor portali sandalyesinde yer ama muzu gezerek yogurdunu mecbiur mama sandalyede yiyor halini bir gorsen haha col tatli.oluyor
Hem sen bosver yesinde kuzucuk he bu arada dokulmeyen tabaktada dahat oluyor
Aras uzun suredor yiyor bence yiyebilir damaklari dis kdar sert
yok gidemezzzz birakmam ayy biara abla ben annemi ozledim gtcem
die tutturdu kiz yazin.bile 1ay kaliodun simdi daha 1ay olmadi hayirdir diom
abla kis olunca cok kasvetli ankara hic sevmiom bunaliom dedi
anneme dedim oda ben geleyim biraz havasi degissin hem sizi gorurum dedi
annem gelcek ohh bende ozlemistim babamda olsa tam olcakti ekip ama napalim bunada sukur:)
geçmiş olsun cnmy ya dişler mahvediyo kuzuları...kuru meyvelerden neler önerirsiniz benim kız kuru inciri yemiyor inat babası kılıklı ama başka ne verebilirim iki alt azı dişimiz geliyo iki başlıklı olan dişler ve diş eti iki kat şişmiş o burun akıntısı yapıyo gece saat 3 buçuktan 4 buçağa kadar ayağımda salladım en sonunda kızdım yat dedim uyu sallamayacam sesini çıkarmadı baktım popo havaya dikili uyumaya çalışıyo olmadı gittik salona ayağıma aldım öyle yatırdım uyudu yorgunluktan niyeyse hiç biyerim değil bacaklarım çok ağrıyo perişaanım
sağolasın cnm arkadaşım. ne işin var bakim. bende hafta sonu koltukları silcem tülle:)Dedim.bahsetmeyince acaba gittimi oh annede geliyor ekip tamamdie
Bak geldom.nerekwrdesin vallq cokta isim var he ama geldm hem.yazar hem.yaparim:)
istemediğin ot misali... ne yaparsan yap olacağı varsa oluo canım sıkma canını. bak benimki hiç bişey yemio yapacak hiç bişey yok...ben korkuyorum fındık fıstıktan ya çünkü gezinerek yemeği seven bi canavar var evimde oturarak yemek yedirmek çok nadir oluyo genelde sütünü öyle içiriyorum ama akşam yemeğinde olsun başka şeyler yedirirken olsun sürekli geziyo kendimi benzin istasyonu gibi hissediyorum. görümcemin kızı da aynı böyleymiş çekmesini istemediğim tek çocuktu onunkisi ve sonuç ona çekti
cnm ben biraz havanda dövüp öyle veriyorum yio fındık fıstık. tabi keyfi gelirse. masal yer eminim.sadece 2ustte 2altta 4disi.var
yiyebilirmi bilmiomki ondan ezip verdim ama cignemeden yutar bogazina kacar die korktum
geçmiş olsun cnmy ya dişler mahvediyo kuzuları...
sağolasın cnm arkadaşım. ne işin var bakim. bende hafta sonu koltukları silcem tülle:)
istemediğin ot misali... ne yaparsan yap olacağı varsa oluo canım sıkma canını. bak benimki hiç bişey yemio yapacak hiç bişey yok...
cnm ben biraz havanda dövüp öyle veriyorum yio fındık fıstık. tabi keyfi gelirse. masal yer eminim.
Onlari bir kac gin once yaptim.bigun daha ruton ev isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?