2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasemin yapmaaaaa baknisin ucu bana dokunuyorrr

Ya kizlar siz devit3 damla kullaniyomusunuz demir damlasini doktor kesebilirsin ama devit3 2 yasina kadar devam dedi bende son zamanlarda onuda vermeyi ihmal ettim ama siz napiyosunuz.

saol cnm bnde iciom masalin suruptan gecti sayilir birzdaha iyiym
bgn hava cok guzel evi havalndirdim actim tum camlari ohhh mis gbi hava
senin kizlar nsl

Kizlar miz miz bu gunlerde rahatsizlar biraz simdi yatirdim ögle uykusuna
Oh ne guzel burda yagmur yagiyo bende temizlik yapmaya calisiyorum bi yandan

Allah kolaylik versin cnm kucukken ayakta sallamak tamamda buyudukce zor oluyodur gercekten iki kizimida hic sallamadim ama baska care olmayinca mecbur, rananin dis sıkıntısı gcer bıran önce ıns

Yasemin yapmaaaaa baknisin ucu bana dokunuyorrr
yap cnm yap sen de yap:) temizlik imandandır yorgunluk çocuklardan:) ama pratik bilgilerini de bizimle paylaşırsan sevinirim şu cam işi işimi çok kolaylaştıryor teşekkürler arkadaşım

Ya kizlar siz devit3 damla kullaniyomusunuz demir damlasini doktor kesebilirsin ama devit3 2 yasina kadar devam dedi bende son zamanlarda onuda vermeyi ihmal ettim ama siz napiyosunuz.

cnm biz devam ediyoruz ama bizim bıngıldak kapanmadı hala canımı sıkmıo desm yalan olur:18:

Merhaba beni.cim.naslsin girusemedik bir denk.gelemedim gece gelicektim aras yatunca lahana dolma sardim.isim bittiginde.kimse yoktu

Merhaba cnm ıyı olmaya calısıyoruz dun bıraz krız vardı:) ıkı cocukla kolay olmuyo herzaman bılırsın:)
Aksam bende erken yattım cocuklar mısafır derken ıyıce yorulmustum

cnm arasın da kapanmadı di mi bıngıldak hala dr ne dio bu duruma
Yok cnm.amq yakinfa bakmadim.dr muz 18 ay hatta daha da uzayabikir diyor hic endise etmiyorum
Bende verıyorum yanımdayken fındık falan cekırdek bıle yıyo bazen yada yutuyo:)
Kuru meyveyı bende denıyeyım bakam beyza cok sevmezdı ıns nıda sever

Oh yarasin kuzuya
Belki nisaxik.sever anneesi bizimkilerin agiz tadi bambask

merhaba kızlarr

yazamadım kaç gündür. bu hafta sınav var çalışmaya çalışıyorum. yarın kv ler gelecek tatil boyunca buradalar. temizlik falan hazırlık yapmaya çalışıyorum. anlayacağınz çok stresliyim çookkk

bu arada berranın ikinci dişini gördüm bugün:) tek dişli canavar diyordum artık iki dişi oluyor yavrumun:)

yasminim bizimde kapanmadı bıngıldak canım

Yok cnm.amq yakinfa bakmadim.dr muz 18 ay hatta daha da uzayabikir diyor hic endise etmiyorum

Oh yarasin kuzuya
Belki nisaxik.sever anneesi bizimkilerin agiz tadi bambask

ay senden tekrar duymak ii geldi cnm biliorum ama işte annleik böyle olsa gerek endişeleniyorum

Merhaba cnm ıyı olmaya calısıyoruz dun bıraz krız vardı:) ıkı cocukla kolay olmuyo herzaman bılırsın:)
Aksam bende erken yattım cocuklar mısafır derken ıyıce yorulmustum

Canim.senin ikiside kucuk daha cok.idare etmek gerekiyor degilmi
Yarenin bana faydasi.oluyor salliyor salincakta oynatiyor

ay senden tekrar duymak ii geldi cnm biliorum ama işte annleik böyle olsa gerek endişeleniyorum

Tatlim.ikici disuniz hayirli olsun cok.yogun bir donemdesiniz desebe

Bingildak normal.kizlar bizim.dr evhamli tip.yoksa

Tatlim.ikici disuniz hayirli olsun cok.yogun bir donemdesiniz desebeBingildak normal.kizlar bizim.dr evhamli tip.yoksa
içim rahatladı cnm sağoalsınn...katreinur canım hayırlı olsun yeni inciniz... rahat çıkarabilio mu bari diişleri fıstık. kv deyle aran nasıl

Burda tablet verıyolar ıkı yasına kadar kullanılıyo bende unutuyorum bazen vermeyı

Tatlim.ikici disuniz hayirli olsun cok.yogun bir donemdesiniz desebe

Bingildak normal.kizlar bizim.dr evhamli tip.yoksa

içim rahatladı cnm sağoalsınn...katreinur canım hayırlı olsun yeni inciniz... rahat çıkarabilio mu bari diişleri fıstık. kv deyle aran nasıl

sağolun kızlar. rahat çıkarıyor mu bilmiyorum geçen hafta hastaydık dişten mi kaynaklandı acaba diye düşündüm ama bi kaç gündür öyle bi sıkıntısı yoktu. geç mi gördüm ki acaba. kv yle normal canım ne kötü ne de çok süper biraz resmi sanırım

Yenı dısınız hayırlı olsun cnm
Sınavın ve kv gecırecegın gunlerde ıyı gecer ıns.
Sana kolay gelsın

ay inş. ondan değildir de diğer dişlerini sorunsuz çıkarır cnm berracık. sevindim cnm kv ile arnın ii olmasına biraz resmiyet iidri . ben koyamadım o ayrı:)

ben kaçar kızlar benden bugünlük bu kaadar ii bakın kuzucuklarınıza... bal böcüğüm beni bekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…