- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.641
hamarat hatun seniiibende 15 gün önce komplr silmiştim cnm ama oturduğumuz odadaki koltukların oturduğumuz kısımları pek içime sinmedi bi de tülle silcem fırsat olrsa... bi de misafir odamın camı kalmıştı silinecek onu silcem.iş bitmio ki bi tarafı yaparken diğer taraf batıyor.
saol cnm bnde iciom masalin suruptan gecti sayilir birzdaha iyiym
bgn hava cok guzel evi havalndirdim actim tum camlari ohhh mis gbi hava
senin kizlar nsl
Ya kizlar siz devit3 damla kullaniyomusunuz demir damlasini doktor kesebilirsin ama devit3 2 yasina kadar devam dedi bende son zamanlarda onuda vermeyi ihmal ettim ama siz napiyosunuz.
kuru meyvelerden neler önerirsiniz benim kız kuru inciri yemiyor inat babası kılıklı ama başka ne verebilirim iki alt azı dişimiz geliyo iki başlıklı olan dişler ve diş eti iki kat şişmiş o burun akıntısı yapıyo gece saat 3 buçuktan 4 buçağa kadar ayağımda salladım en sonunda kızdım yat dedim uyu sallamayacam sesini çıkarmadı baktım popo havaya dikili uyumaya çalışıyo olmadı gittik salona ayağıma aldım öyle yatırdım uyudu yorgunluktan niyeyse hiç biyerim değil bacaklarım çok ağrıyo perişaanım
yap cnm yap sen de yap:) temizlik imandandır yorgunluk çocuklardan:) ama pratik bilgilerini de bizimle paylaşırsan sevinirim şu cam işi işimi çok kolaylaştıryor teşekkürler arkadaşımYasemin yapmaaaaa baknisin ucu bana dokunuyorrr
Ya kizlar siz devit3 damla kullaniyomusunuz demir damlasini doktor kesebilirsin ama devit3 2 yasina kadar devam dedi bende son zamanlarda onuda vermeyi ihmal ettim ama siz napiyosunuz.
Aras findik.fistik.ta yiyor.ikiye boluyrum bol bak masalda yer arasin arka disler yokken yiyordu
Bingildak kapanana kadar devammcnm inan bende bazen unutuyorum bizim.liste bu ara kabarik
Merhaba beni.cim.naslsin girusemedik bir denk.gelemedim gece gelicektim aras yatunca lahana dolma sardim.isim bittiginde.kimse yoktu
Yok cnm.amq yakinfa bakmadim.dr muz 18 ay hatta daha da uzayabikir diyor hic endise etmiyorumcnm arasın da kapanmadı di mi bıngıldak hala dr ne dio bu duruma
Bende verıyorum yanımdayken fındık falan cekırdek bıle yıyo bazen yada yutuyo:)
Kuru meyveyı bende denıyeyım bakam beyza cok sevmezdı ıns nıda sever
Yok cnm.amq yakinfa bakmadim.dr muz 18 ay hatta daha da uzayabikir diyor hic endise etmiyorum
Oh yarasin kuzuya
Belki nisaxik.sever anneesi bizimkilerin agiz tadi bambask
Merhaba cnm ıyı olmaya calısıyoruz dun bıraz krız vardı:) ıkı cocukla kolay olmuyo herzaman bılırsın:)
Aksam bende erken yattım cocuklar mısafır derken ıyıce yorulmustum
merhaba kızlarr
yazamadım kaç gündür. bu hafta sınav var çalışmaya çalışıyorum. yarın kv ler gelecek tatil boyunca buradalar. temizlik falan hazırlık yapmaya çalışıyorum. anlayacağınz çok stresliyim çookkk
bu arada berranın ikinci dişini gördüm bugün:) tek dişli canavar diyordum artık iki dişi oluyor yavrumun:)
yasminim bizimde kapanmadı bıngıldak canım
ay senden tekrar duymak ii geldi cnm biliorum ama işte annleik böyle olsa gerek endişeleniyorum
içim rahatladı cnm sağoalsınn...katreinur canım hayırlı olsun yeni inciniz... rahat çıkarabilio mu bari diişleri fıstık. kv deyle aran nasılTatlim.ikici disuniz hayirli olsun cok.yogun bir donemdesiniz desebeBingildak normal.kizlar bizim.dr evhamli tip.yoksa
Tatlim.ikici disuniz hayirli olsun cok.yogun bir donemdesiniz desebe
Bingildak normal.kizlar bizim.dr evhamli tip.yoksa
içim rahatladı cnm sağoalsınn...katreinur canım hayırlı olsun yeni inciniz... rahat çıkarabilio mu bari diişleri fıstık. kv deyle aran nasıl
merhaba kızlarr
yazamadım kaç gündür. bu hafta sınav var çalışmaya çalışıyorum. yarın kv ler gelecek tatil boyunca buradalar. temizlik falan hazırlık yapmaya çalışıyorum. anlayacağınz çok stresliyim çookkk
bu arada berranın ikinci dişini gördüm bugün:) tek dişli canavar diyordum artık iki dişi oluyor yavrumun:)
yasminim bizimde kapanmadı bıngıldak canım
sağolun kızlar. rahat çıkarıyor mu bilmiyorum geçen hafta hastaydık dişten mi kaynaklandı acaba diye düşündüm ama bi kaç gündür öyle bi sıkıntısı yoktu. geç mi gördüm ki acaba. kv yle normal canım ne kötü ne de çok süper biraz resmi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?