2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.senin ikiside kucuk daha cok.idare etmek gerekiyor degilmi
Yarenin bana faydasi.oluyor salliyor salincakta oynatiyor

Evet cnm maalesef buyuk bazen kucukten daha zor olabılıyor
Senınkı gercekten abla artık annesı bızımkı ısıne gelırse yardım eder:)
Saglıklı olsunlarda yeter cnm ya, hasta olduklarında ıkısı bırden oluyo cogu zaman ve bende enerjı moral kalmıyor..

ben kaçar kızlar benden bugünlük bu kaadar ii bakın kuzucuklarınıza... bal böcüğüm beni bekler...

Gule gule cnm kımbılır nasıl sevınıyodur senı görunce:)

Bende cıkayım artık kızlar uyurken yarım kalan ıslerı halledeyım 4 bucuga kadar hazırlanmamız lazım alısverıs ve sonra kv zıyaretı var
Iyı bakın kendınıze ve canlarınıza

Bingildak kapanana kadar devammcnm inan bende bazen unutuyorum bizim.liste bu ara kabarik
Bingildak bizim coktan kapanmis olmasi lazim canim ama ben bunu doktora sordum bingildak kapandiginda devit damla kullanmayi birakmak gerekiyomus oyle duydum dedim oda hayir dedi damlayi kullanmaya devam dedi.
Kapanir canim sizinde sorun olarak gorme bunu bosver.su cam isi dedigin pencere silmek sanirim hic sevmiyorum ben puf noktasi varsa banada soylersen iyi olur.
Burda tablet verıyolar ıkı yasına kadar kullanılıyo bende unutuyorum bazen vermeyı
Bende artik ihmal etmesem iyi olur heralde canim sonucta oglum icin onemli.

1yas kontrolunde doktorumuz kan tahlili.yapmadi elinizdeki ilaciniz demir ilaci yani bitsin
15aylik kontrolunde ilac almio olursunuz ozman kan tahlili yapalim
suan demir damlasindan dolayi degerleri iyi cikar
gercek sonuc olac kullanmioken belli olur dedi
11subatta kontrolumuz var ozman kan.tahlili yapcak
dusukse tekrara baslariz dedi
bilgildak kapanmasiyla alakali.degil devit yada demir dedi
devitin fazlasi zarar demirin eksigide zarar dedi
oyuzden dwmir eksikligi kansizlik.cikarsa devam ederiz dedi
bizim kapandi bilginldak 12.5ayliga kadar kullndik demir ve deviti

ohhh disiniz hayirli olsun canim bilgildak kapanmamsi normal cnm tels yapma18-20aya kadar normal diolar
kv ile aran iyiymis neguzl yardimci.olur sana berra ya bakar enazindan sende tmizlik.gbi islerini yaparsin.cnm.

dogrudur cnm ama masal kagit kalem defter kitap tencere kasik pet sise kablo falan oynuo
oyuncaklarla lego disindaki.hic.bir oyuncagiyla arasi yok
hic sevmio ama bu donemsel bisey bence neye ilgisi varsa onu verioruz mecburen
belki o uzmanlarin kastetdikleri sey kres gbi egitim veren baskici aileler varya
erkenden okuma yazma ogretenler falan onlar icin soylenmistir
ileri.boyutu cocugun bunalmasina ilerde sorun yasamasina sebeb olur die
suan zaten kendi istedgi ni yapio istedgi kadar oynuo

kızlar biz geçen akşam hast gittiğimizde dr kan tahlili aldı ve kanı 12.3 çıktı elifin dr bi ay daha demir damlasini kullan sonra.kesebilirsin dedi d3 ise bahar gelene kadar kullanmalisin dedi kış aylarında gerektigi kadar güneşe çıkamadığı için kemikleri zayıflamasına diye kullan dedi dr
ayrıca dış çıkartırken bagisiklik sistemi zayifliyormus hastaliklara daha açık hale geliyorlarmis

bende d3 ü kullanmaya devam ediyorum cnm ama aksattığım unuttuğum çok oluo malesef. buarada cam silme işini songülden öğrendik cnm:) cam silaceğin suyun içine şampuan koyuyorsun cam beziyle siliyorsun cnm. kurulama filan yapmıyorsum köpük olsa bile uçuo pırıl pırıl oluo. aynalarda da çok işe yarıo cnm çok pratik.
herkese günaydın buarada kızlar... hayırlı cumalar...

herkese günaydın kızlar bugün daha iyiyim çok şükür.
Nil nasıl oldu acabaa
kızlar sizelere tek tek yazamıyorum hkusuruma bakmayın ne olur öptüm siziii hayırlı cumalar .. rabbim bu mübarek cuma günnünde tüm isteklerinizi kabul etsin tüm annelere ve yavrularına sağlık versin inşallah.

Evet ya bende oyle sildim sizden duydum cok pratik yaaa cok ise yario hemncik bitio is
gunaydin cnm hayirli cumalarrr nasilsin zeynp ilay nsl

Gunaudin cnm iyi olmana sevindm ayy bende iyiym sukur atlattim
saeninde cmn mubarek.olsun tum dualarin kabul olsun cnm
erdem nasil nekadrda iyilrsiomus ki acaba

Gunaudin cnm iyi olmana sevindm ayy bende iyiym sukur atlattim
saeninde cmn mubarek.olsun tum dualarin kabul olsun cnm
erdem nasil nekadrda iyilrsiomus ki acaba

canım busabah maşallah baktım pipimize :) dikişlerimiz düşmeye başladı Maşallah toparlıyoruz 1 hafta 10 güne tamamen düzelir demişti.dün bi hafta oldu bekliyoruz teyzesi ..

Evet ya bende oyle sildim sizden duydum cok pratik yaaa cok ise yario hemncik bitio is
gunaydin cnm hayirli cumalarrr nasilsin zeynp ilay nsl

aynen cnm çok pratik oldu gerçekten kurulama derdi yok hem pırıl pırıl hem de mis gibi kokuo:) biz iyiyiz çok şükür cnm. maşallah masala iileşti tamamen

canlarr günaydın hepinize...dün babamız bilgisayarı iş yerine götürdü bizde netsiz ve sizsiz kaldık((ama bugün burdayız....
d3 ten bahseddilmiş bizim dr yaşına gelince kes dedi ben de kestim yaşında ama kafam karıştı yani....şimdi bıngıldağına bakytm kapanmş bnizimki...

erdemcik iyileşmeye başlamış ohh ne gğüzell koca erkek oldu ARTIKK

ay bizim ki kapanmadı cnm yaa ama soongülün dr u daha vakit var demiş içim rahatladı.
maşallah kuzuna.
beysal cnm tekrar geçmiş olsun anne için zor ama bi o kadar da güzel bi olay... koca adam oldu oğluşun... ay bari bizim ikinci bebişde erkek olsa bizim aiile tamamlansa. :)

Son düzenleme:

ben de şaşırdım şimdi kilomuz gibi oda geriden gelir diyodum amaönde gitmişiz:)))

Sagol canim benimde cok isime yariycak eminim camlar piril piril olunca bende severim artik cam silmeyi.

Heskesin Cumasi mubarek olsun arkadaslar bizde aksama koye gidicez 3-4gun kaliriz degisiklik olsun bizede ya bayadir gitmemistik zaten annemde ereni cok ozlemis koyde kalalim diye elinden geleni yapar. telefondan girdigim icin burdanda uzak kalmiycam bana her yer kadinlar kulubu.:-D

canım busabah maşallah baktım pipimize :) dikişlerimiz düşmeye başladı Maşallah toparlıyoruz 1 hafta 10 güne tamamen düzelir demişti.dün bi hafta oldu bekliyoruz teyzesi ..

Oh masallah canim sevindim iyilesmenize ya bi taraftan bende korkuyorum bizde yaza kadar yaptiririz heralde ama ben cok endiseliyim ya firsat bulursan bana yazsana ayrintilari nerde yaptirdiniz nasil oluyo cok zormuydu erdem icinde cok merak ediyorum ya firsatini bulursan yaz bana ogreneyim bende canim.

ben de şaşırdım şimdi kilomuz gibi oda geriden gelir diyodum amaönde gitmişiz:)))

Sizin kilonuz kac canim bizde pek kilolu degiliz hep normal ortada ilerliyoruz aman zayif olmasinda benim pek kiloda gozum yok tabi saglikli olmalari en onemlisi.
Bu arada diger arkadaslarda kac kilo olduklarini yazarlarsa bizde ogrenmis oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…