- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.661
Canim.senin ikiside kucuk daha cok.idare etmek gerekiyor degilmi
Yarenin bana faydasi.oluyor salliyor salincakta oynatiyor
ben kaçar kızlar benden bugünlük bu kaadar ii bakın kuzucuklarınıza... bal böcüğüm beni bekler...
Bingildak bizim coktan kapanmis olmasi lazim canim ama ben bunu doktora sordum bingildak kapandiginda devit damla kullanmayi birakmak gerekiyomus oyle duydum dedim oda hayir dedi damlayi kullanmaya devam dedi.Bingildak kapanana kadar devammcnm inan bende bazen unutuyorum bizim.liste bu ara kabarik
Kapanir canim sizinde sorun olarak gorme bunu bosver.su cam isi dedigin pencere silmek sanirim hic sevmiyorum ben puf noktasi varsa banada soylersen iyi olur.yap cnm yap sen de yap:) temizlik imandandır yorgunluk çocuklardan:) ama pratik bilgilerini de bizimle paylaşırsan sevinirim şu cam işi işimi çok kolaylaştıryor teşekkürler arkadaşım
cnm biz devam ediyoruz ama bizim bıngıldak kapanmadı hala canımı sıkmıo desm yalan olur:18:
Bende artik ihmal etmesem iyi olur heralde canim sonucta oglum icin onemli.Burda tablet verıyolar ıkı yasına kadar kullanılıyo bende unutuyorum bazen vermeyı
merhaba kızlarr
yazamadım kaç gündür. bu hafta sınav var çalışmaya çalışıyorum. yarın kv ler gelecek tatil boyunca buradalar. temizlik falan hazırlık yapmaya çalışıyorum. anlayacağınz çok stresliyim çookkk
bu arada berranın ikinci dişini gördüm bugün:) tek dişli canavar diyordum artık iki dişi oluyor yavrumun:)
yasminim bizimde kapanmadı bıngıldak canım
Kizlar simdi.kk dan bir arkadasimla.yqzosiyordum kendiai istanbulda pedigoglarin katildigi seminerlerw katiliyor 3 yas alti kagit kalwm vermenim uygun olmadigini ileriki yasantilarinda slklntili.olacagini belirtmis
Hersey yasindda.olmaliymis
Az sonrada.milupanin seminerine gidicekmis yeni bilgi.olursa aktaririm
Bingildak bizim coktan kapanmis olmasi lazim canim ama ben bunu doktora sordum bingildak kapandiginda devit damla kullanmayi birakmak gerekiyomus oyle duydum dedim oda hayir dedi damlayi kullanmaya devam dedi.
Kapanir canim sizinde sorun olarak gorme bunu bosver.su cam isi dedigin pencere silmek sanirim hic sevmiyorum ben puf noktasi varsa banada soylersen iyi olur.
Bende artik ihmal etmesem iyi olur heralde canim sonucta oglum icin onemli.
bende d3 ü kullanmaya devam ediyorum cnm ama aksattığım unuttuğum çok oluo malesef. buarada cam silme işini songülden öğrendik cnm:) cam silaceğin suyun içine şampuan koyuyorsun cam beziyle siliyorsun cnm. kurulama filan yapmıyorsum köpük olsa bile uçuo pırıl pırıl oluo. aynalarda da çok işe yarıo cnm çok pratik.
herkese günaydın buarada kızlar... hayırlı cumalar...
herkese günaydın kızlar bugün daha iyiyim çok şükür.
Nil nasıl oldu acabaa
kızlar sizelere tek tek yazamıyorum hkusuruma bakmayın ne olur öptüm siziii hayırlı cumalar .. rabbim bu mübarek cuma günnünde tüm isteklerinizi kabul etsin tüm annelere ve yavrularına sağlık versin inşallah.
Gunaudin cnm iyi olmana sevindm ayy bende iyiym sukur atlattim
saeninde cmn mubarek.olsun tum dualarin kabul olsun cnm
erdem nasil nekadrda iyilrsiomus ki acaba
Evet ya bende oyle sildim sizden duydum cok pratik yaaa cok ise yario hemncik bitio is
gunaydin cnm hayirli cumalarrr nasilsin zeynp ilay nsl
canlarr günaydın hepinize...dün babamız bilgisayarı iş yerine götürdü bizde netsiz ve sizsiz kaldık((ama bugün burdayız....
d3 ten bahseddilmiş bizim dr yaşına gelince kes dedi ben de kestim yaşında ama kafam karıştı yani....şimdi bıngıldağına bakytm kapanmş bnizimki...
erdemcik iyileşmeye başlamış ohh ne gğüzell koca erkek oldu ARTIKK
ay bizim ki kapanmadı cnm yaa ama soongülün dr u daha vakit var demiş içim rahatladı.
maşallah kuzuna.
beysal cnm tekrar geçmiş olsun anne için zor ama bi o kadar da güzel bi olay... koca adam oldu oğluşun... ay bari bizim ikinci bebişde erkek olsa bizim aiile tamamlansa. :)
bende d3 ü kullanmaya devam ediyorum cnm ama aksattığım unuttuğum çok oluo malesef. buarada cam silme işini songülden öğrendik cnm:) cam silaceğin suyun içine şampuan koyuyorsun cam beziyle siliyorsun cnm. kurulama filan yapmıyorsum köpük olsa bile uçuo pırıl pırıl oluo. aynalarda da çok işe yarıo cnm çok pratik.
herkese günaydın buarada kızlar... hayırlı cumalar...
canım busabah maşallah baktım pipimize :) dikişlerimiz düşmeye başladı Maşallah toparlıyoruz 1 hafta 10 güne tamamen düzelir demişti.dün bi hafta oldu bekliyoruz teyzesi ..
ben de şaşırdım şimdi kilomuz gibi oda geriden gelir diyodum amaönde gitmişiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?