- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.681
Sizin kilonuz kac canim bizde pek kilolu degiliz hep normal ortada ilerliyoruz aman zayif olmasinda benim pek kiloda gozum yok tabi saglikli olmalari en onemlisi.
Bu arada diger arkadaslarda kac kilo olduklarini yazarlarsa bizde ogrenmis oluruz.
cnm bıngıldağın kiloyla alakası olmasa gerek çünkü zeynep ilay hiç zayıf bi bebek olmadı en son 11.800 dü kıyafetleriyle.ama ayakkabı mont filan yoktu. kazak ve eşofman altı vardı. boyumuzda 76 cmdi
Oh masallah canim sevindim iyilesmenize ya bi taraftan bende korkuyorum bizde yaza kadar yaptiririz heralde ama ben cok endiseliyim ya firsat bulursan bana yazsana ayrintilari nerde yaptirdiniz nasil oluyo cok zormuydu erdem icinde cok merak ediyorum ya firsatini bulursan yaz bana ogreneyim bende canim.
Yok canim ben kiloyu merak ettigim icin sordum bingildakla alakali degil zaten ama sizin kilonuz iyimis biz en fazla 10 kiloyuz yani okadar fazlasi yok.son zamanlarda bide dis cikartti kilo alimi durdu gibi biseydi.
düşün biz bi de hiç bişeyi yemeden bu kilodayız cnm bünye meselesi yani... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil...
kilo ile ilgisi yoktur ya bizde 9,5 kgyuzama kapandı..yaa hiç yemiyo ama bnmki..çocuklar makarnayı sever ya hani en fazla iki kaşık yiyo..tek sevdiği şey tarhana onu da bir kase içer işte bilemedm.yemiyo yemiyo yemiyo....cnm bıngıldağın kiloyla alakası olmasa gerek çünkü zeynep ilay hiç zayıf bi bebek olmadı en son 11.800 dü kıyafetleriyle.ama ayakkabı mont filan yoktu. kazak ve eşofman altı vardı. boyumuzda 76 cmdi
Beysal deyince hatirladim kiz annelri kulak deldiren varmi nsl gecti
nerde deldirdiniz bende dusunuom ama nekadar dogru bilmemde
benim babannemler yaslilar otlar kururken deldirilirse yara olmaz kapanmaz derler
yani yaz sonunda dedi bilmiomki dogrumudr
benim kulagimi annem kendisi delmis igneyle 40gunlukmusum
agustos 10da dogdugma gore eylulde delinmis kulagim
hakketten hic yara olmaz kapanmaz sahte plastik herturlu kupe takarimda:)
Ergenlik donemimde catal igneyi siyah ojeyle.boyayip kupe olarak taktim dusunun5deligim var hic yara olmaz
Ayy canim okuyunca gozumun onune geldi anlattiklarin ameliyathane falan cok kotu oldum ya ereni gectim ben orda cok aglarim yaa.bizim ozeldeki doktorda ya 2yasina kadar yada 6yasindan sonra demisti ve pipisinin ucu dar hemen yaptirin diyodu hep ama ben kendimi hic hazir hissetmedim cok kucuktu cunku.bursada dortcelik cocuk hastanesi var bizde orda yaptirmayi dusunuyoruz bizim doktor bile orayi onermisti.ayy durup durup senin yazdiklarini okuycam ya kendimi alistirmam lazim buna ama okurken bile agladim orda naparim kimbilir.
benim babannemler yaslilar otlar kururken deldirilirse yara olmaz kapanmaz derler
Ergenlik donemimde catal igneyi siyah ojeyle.boyayip kupe olarak taktim dusunun5deligim var hic yara olmaz
Kızlar benım ıstahsız kızıma tavuklu bugday corbası yaptım sevdı kuzucum bır kaseyı bıtırdıcok mutlu oldum
Asurelik bugdaydan keskek corbasi diyolar bilirsiniz ama keskek biraz daha kivamli oluyo bildigim bizimki kivamli ama daha taneli oluyo icine tavuk but haslayip parcaladim hem yemek hem corba tarzi hem doyucu
Bende cok seviyorum coktandir yapmamistim kuzum icin yaparim artik sizde deneyebilirsiniz istahsiz bebeklere ne yapacagimizi sasiriyoruz bazen
Aysegil bence hemen deldir iki gin once kk dan arkadasin kizi deldirdi bizjmkilerle.sorunsuz gecmis
Ben yareni 5 aylikken deldirdim.cok.raht gecti
Merhaba arkadaslar
Hızlıca gecmıse baktım kızlardan bıraz fırsat buldum oynuyolar sımdı
Beyza öksuruyo nıda nın burnu akıyo ıyılesemedık hala
Camları sılmeyı burda okumustum songulden bı cesaret edemedım bıgun bende denıycem ıns
Bızım suankı kılomuz esofmanla 10 kılo boy bır yasındayken 79 cm dı maalesef ıstahlı degılız bızde orta sevıye gıdıyo gelısım
Bıngıldagımızda kapanmıs
Maasallah erdeme okuyunca bende kötu oldum gecmıs gıtmıs cok sukur
Erkeklige ılk adımda annelere kolaylıklar:)
Kulak deldırmeyı dusunuyoruz bız ılk fırsatta gıdıcez ama babamızın calısma saatlerını ayarlıyamadık, beyza 13 aylıktı hıc problemsız atlattık cok kısa surede ne oldugunu anlamadan bıttı sonrasında agrı yara falan olmadı
Nıdanın ıyı gecer ıns, kupelerınıde almıstım yaz gunu cok tatlı oluyolar kupelı kupelı:)
Aysegul ne kadar zayıfmıssın cnm ben kendımı zayıf zannederdım evlenmeden önce hep 45 cıvarıydım, dogumdan sonra 50 kg dum benden mutlusu yoktu cunku en ıdeal kılomdu ama suan 48 ımkrese sabah ögle duzenlı yuruyusle gıttı kılolar yıyıp almayanlardanım bende, hedefım yıne 50:)
bende çok korktum onu ellerimle vermek çok zor geldi ama çok kısa sürüyor gibi gelsede çıkması ömür alıyor ama korkma gözünde büyütme inşallah çok kolay bir işlem ve çok bekleme darlık varsa havalar çok ısınmadan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü sıcak havada mantar oluyormöuş çok iyileşme sürecinde
kızlar ya iki aydır benimkinin de boy uzaması durdu gibi ya acaba dönemsel mi azı dişleri çıktı ondan mı bilmiyorum ya inşallah geçicidir ya hep çok iyi gidiyordu oysaki neden olanilir acaba kilosu da hep aynı 1o larda gidiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?