2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sizin kilonuz kac canim bizde pek kilolu degiliz hep normal ortada ilerliyoruz aman zayif olmasinda benim pek kiloda gozum yok tabi saglikli olmalari en onemlisi.
Bu arada diger arkadaslarda kac kilo olduklarini yazarlarsa bizde ogrenmis oluruz.

cnm bıngıldağın kiloyla alakası olmasa gerek çünkü zeynep ilay hiç zayıf bi bebek olmadı en son 11.800 dü kıyafetleriyle.ama ayakkabı mont filan yoktu. kazak ve eşofman altı vardı. boyumuzda 76 cmdi

cnm bıngıldağın kiloyla alakası olmasa gerek çünkü zeynep ilay hiç zayıf bi bebek olmadı en son 11.800 dü kıyafetleriyle.ama ayakkabı mont filan yoktu. kazak ve eşofman altı vardı. boyumuzda 76 cmdi

Yok canim ben kiloyu merak ettigim icin sordum bingildakla alakali degil zaten ama sizin kilonuz iyimis biz en fazla 10 kiloyuz yani okadar fazlasi yok. son zamanlarda bide dis cikartti kilo alimi durdu gibi biseydi.

canım kusura bakma daha öncede sormuştun bak tekrar sorunca hatırladım kısaca anlatıyım hemen sana senin aklına takılırsa sor herzaman cevaplarım
biz doğum yaptığım hastanede ürolog a yaptırdık sünneti ya 2 yaşınakadar yada 6 yaşından sonra dedi araştırmalarda dr bize sünneti bende erken istiyordum kalkıştık .
sabah gittik 8de hastanedeydik gece 4 ten sonra emzirmedim hiç birşey vermedim
hastanede popodan sakinleştirici verdiler(erdem meyve suyu içmediği için ağızdan veremediler) erdem sakinledi hareketleri yavaşladı sonra kucağımda ameliyathanenin kapısına kadar gittik sakin olduğu için çok ağlayamadan aldılar benden damar yolunu ameliyathanede açmışlar pepeyi açmışlar ameliyathanede damardan da anestezi vermişler ama sadece uyku hali için yani hareket etmesin die 09:27 de aldılar benden 10:15 de odamızdaydık yine ameliyathane kapısında kucağıma verdiler sünnet sonrası kuzum ayık ama sersemdi acıdı dedi bana sonra asansörü gördü aç aç aç die bağırdı :) odamııza çıktık damar yolunu görünce korktu ama sakinleştirdik sonrasında 1 saat sonra emzirdim daha sakinleşti uyudu 12 buçuk gibi eve çıkardılar zaten dr ameliyattan sonra geldi pansuman yaptı eve yolladı evde hemen sargıyı çıkarın dedi.
sünnet kilodu giydirdirler ameliyathanede erdeme onun önünde bi kap var değmiyo evde ilk çişimizi babamızı yıkamak suretiyle üstüne yaptık hemde adam okula gitmek üzere hazırlanmışken
ağladı ama anlayamadı ilk çişi sonra bütün çislerimiz kriz şeklinde geçti çiişi geldiğinde ağlamaya başladı yapmak istemedi tuttu ttutu çığlık kıyamet yaptı ilk gün akşama kadar ağladı çok korktum neden yaptırdım çok erkendi benim yüzümden die ağladım durdum ama taaki erdem akşam uykusundan uyanıp babanne dede ananene dedeye yaptığı şebekliklerini görene kadar :) onlara kahakhalar oyunlar yaptı anneciğini sevindirdi. bez bağladım ben kendi bedenininden büyük beden aldım beez değecek diye çok ağladı ama sonra onuda atlattı 4.günde artık baya baya eskiye dönmeye başladı dün 1 hafta oldu Maşallah baya atlatıyo pipide değişiyor dikişler düşmeye başlıor kesinlikle birşey olmutor diyemem zor bir süreç ama geçiyor Allahın izniyle ;(şunu belirtmek istiyorum erdemin pipide yapışıklık varmış braz daha uzun sürecek diye uyardı drumuz eğer sıkıntı olmayıp sadece sünnet olsaydı 2-3 güne geçer demişti dr)10.gün banyo yapıcaz daha banyo yapmadık. ve sadece 3 gün ağrı kesici kullandık başka ne merhem verdi ne antibiyotik verdi kendi kendine iyileşecek dedi .(1 hafta kucakta gezicek mümkün olduğunca hareketlerine dikkat edicek bu arada)
Kusura bakmayın kızlar çok uzun olmuş ama anlatıyım dedim. Yanlış yazdığım varsa affola rabbim erkek analarına sağlıkla yaşamayı nasip etsin güzel bir duygu. kız anaları sizde kulaklarını deldirirken yaşıyacaksınız bu duyguyu :) öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Yok canim ben kiloyu merak ettigim icin sordum bingildakla alakali degil zaten ama sizin kilonuz iyimis biz en fazla 10 kiloyuz yani okadar fazlasi yok. son zamanlarda bide dis cikartti kilo alimi durdu gibi biseydi.

düşün biz bi de hiç bişeyi yemeden bu kilodayız cnm bünye meselesi yani... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil...

düşün biz bi de hiç bişeyi yemeden bu kilodayız cnm bünye meselesi yani... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil...

Aynen kesinlukle haklsin bune meselesi bu kg olayi
masal okadar yemesine icmesine ragmen 9.5kg
yani biazda genetik bende 37idim gecen.yil doguma kadar dusunun simdide 45kgm
hemde cok.yerim hic secmem ama kg almam
masalda bana cekmis sanirim

Beysal deyince hatirladim kiz annelri kulak deldiren varmi nsl gecti
nerde deldirdiniz bende dusunuom ama nekadar dogru bilmemde
benim babannemler yaslilar otlar kururken deldirilirse yara olmaz kapanmaz derler
yani yaz sonunda dedi bilmiomki dogrumudr
benim kulagimi annem kendisi delmis igneyle 40gunlukmusum
agustos 10da dogdugma gore eylulde delinmis kulagim
hakketten hic yara olmaz kapanmaz sahte plastik herturlu kupe takarimda:)
Ergenlik donemimde catal igneyi siyah ojeyle.boyayip kupe olarak taktim dusunun5deligim var hic yara olmaz

kilo ile ilgisi yoktur ya bizde 9,5 kgyuzama kapandı..yaa hiç yemiyo ama bnmki..çocuklar makarnayı sever ya hani en fazla iki kaşık yiyo..tek sevdiği şey tarhana onu da bir kase içer işte bilemedm.yemiyo yemiyo yemiyo....

ya benm de aklımda büyümeden deldrsem diyorm.bnm küçükken delinmemiş.ünv de deldrdm hep yara oluyo ve kapanyo küpeyi çıkardğm an...bi gün de kapanr yani..acaba kızla bşrlikte mideldrsem bende otlar kururken:))

Ayy canim okuyunca gozumun onune geldi anlattiklarin ameliyathane falan cok kotu oldum ya ereni gectim ben orda cok aglarim yaa.bizim ozeldeki doktorda ya 2yasina kadar yada 6yasindan sonra demisti ve pipisinin ucu dar hemen yaptirin diyodu hep ama ben kendimi hic hazir hissetmedim cok kucuktu cunku.bursada dortcelik cocuk hastanesi var bizde orda yaptirmayi dusunuyoruz bizim doktor bile orayi onermisti.ayy durup durup senin yazdiklarini okuycam ya kendimi alistirmam lazim buna ama okurken bile agladim orda naparim kimbilir.

bende çok korktum onu ellerimle vermek çok zor geldi ama çok kısa sürüyor gibi gelsede çıkması ömür alıyor ama korkma gözünde büyütme inşallah çok kolay bir işlem ve çok bekleme darlık varsa havalar çok ısınmadan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü sıcak havada mantar oluyormöuş çok iyileşme sürecinde

Merhaba arkadaslar
Hızlıca gecmıse baktım kızlardan bıraz fırsat buldum oynuyolar sımdı
Beyza öksuruyo nıda nın burnu akıyo ıyılesemedık hala

Camları sılmeyı burda okumustum songulden bı cesaret edemedım bıgun bende denıycem ıns

Bızım suankı kılomuz esofmanla 10 kılo boy bır yasındayken 79 cm dı maalesef ıstahlı degılız bızde orta sevıye gıdıyo gelısım
Bıngıldagımızda kapanmıs

Maasallah erdeme okuyunca bende kötu oldum gecmıs gıtmıs cok sukur
Erkeklige ılk adımda annelere kolaylıklar:)

Kulak deldırmeyı dusunuyoruz bız ılk fırsatta gıdıcez ama babamızın calısma saatlerını ayarlıyamadık, beyza 13 aylıktı hıc problemsız atlattık cok kısa surede ne oldugunu anlamadan bıttı sonrasında agrı yara falan olmadı
Nıdanın ıyı gecer ıns, kupelerınıde almıstım yaz gunu cok tatlı oluyolar kupelı kupelı:)

Aysegul ne kadar zayıfmıssın cnm ben kendımı zayıf zannederdım evlenmeden önce hep 45 cıvarıydım, dogumdan sonra 50 kg dum benden mutlusu yoktu cunku en ıdeal kılomdu ama suan 48 ımkrese sabah ögle duzenlı yuruyusle gıttı kılolar yıyıp almayanlardanım bende, hedefım yıne 50:)

40 gunlukmussun ve masallah hıc bırsey olmamıs babannenlerın bı bıldıgı vardı belkıde
Burda kulak delen gumusculere sormustuk beyzada bırı 3 yasından sonra dıgerı 6 yasından sonra demıstı, ablamların oraya gıdınce turk kuyumcusuna deldırmıstık onlarda bır yasını gecsın dıyolar

Kızlar benım ıstahsız kızıma tavuklu bugday corbası yaptım sevdı kuzucum bır kaseyı bıtırdı cok mutlu oldum

Asurelik bugdaydan keskek corbasi diyolar bilirsiniz ama keskek biraz daha kivamli oluyo bildigim bizimki kivamli ama daha taneli oluyo icine tavuk but haslayip parcaladim hem yemek hem corba tarzi hem doyucu
Bende cok seviyorum coktandir yapmamistim kuzum icin yaparim artik sizde deneyebilirsiniz istahsiz bebeklere ne yapacagimizi sasiriyoruz bazen

Aysegil bence hemen deldir iki gin once kk dan arkadasin kizi deldirdi bizjmkilerle.sorunsuz gecmis
Ben yareni 5 aylikken deldirdim.cok.raht gecti

Canim.ben kewkegw bayikirim.onum sulusuda emjnim.harika.olur
Arasta swviyor keskegi afiyet olsun

Bende duaunuom deldirmeyi ama bakalim artik karrsizim
evet ben kendimi bdim bileli cok zayifim ama asiri yerim doktorada gttim ama
hersey normal genetiktir dedi ee gercekten anne tarafimda baba tarafomda kisa ve zayif

Gunaydin kizlar masalcik la ben sizleri opyoruz ve iyi haftasonlari diliyoruz
masalda bende iylestik hasta olan anne ve bebsiler varsa hepside iylesir ins

Ay canim esimde merak ediyodu sunnet olayini onada biraz okudum yazdiklarini oda kotu oldu ya ozellikle su ameliyathanede damar acma kismi yani bu gerekli biseymi anesteziyi baska sekilde veremiyolarmi bolgesel ignegle falan kafamiz karisti ya eren meyve suyu falan herseyi icer sakinlestirlrici sorun olmazda digeri zor olucak yaa bizde baska ozel bir hastaneye sorucaz arastiricaz bakalim nasil yapiyolar.

kızlar ya iki aydır benimkinin de boy uzaması durdu gibi ya acaba dönemsel mi azı dişleri çıktı ondan mı bilmiyorum ya inşallah geçicidir ya hep çok iyi gidiyordu oysaki neden olanilir acaba kilosu da hep aynı 1o larda gidiyoruz...

Son düzenleme:

Bizimde azaldi bir cm gibi gidyor
Kg de bebeloctn sonra almaya basladi yyoksa sabit artmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…