- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.701
Ay canim esimde merak ediyodu sunnet olayini onada biraz okudum yazdiklarini oda kotu oldu ya ozellikle su ameliyathanede damar acma kismi yani bu gerekli biseymi anesteziyi baska sekilde veremiyolarmi bolgesel ignegle falan kafamiz karisti ya eren meyve suyu falan herseyi icer sakinlestirlrici sorun olmazda digeri zor olucak yaa bizde baska ozel bir hastaneye sorucaz arastiricaz bakalim nasil yapiyolar.
Bizimde 10 kilo canim fazlasi yok ama en son 12bucuk aylikken boyu 78.5tu sizinki kac bidaha doktora falan gitmedigimiz icin uzadimi uzamadimi bilmiyorum ama bence bu donemde normal yani tam dis cikarma hareketli donemleri belkide ondandir.zaten bebeklerde bazen kilo yada boy alimi duruyo azaliyo sonra birden uzayip kilo aliyolar bizdede olmustu oyuzden endise etme canim.kızlar ya iki aydır benimkinin de boy uzaması durdu gibi ya acaba dönemsel mi azı dişleri çıktı ondan mı bilmiyorum ya inşallah geçicidir ya hep çok iyi gidiyordu oysaki neden olanilir acaba kilosu da hep aynı 1o larda gidiyoruz...
Sanirim.bwn hazir degilim aras buyukken olucak sunnet
bende çok korktum onu ellerimle vermek çok zor geldi ama çok kısa sürüyor gibi gelsede çıkması ömür alıyor ama korkma gözünde büyütme inşallah çok kolay bir işlem ve çok bekleme darlık varsa havalar çok ısınmadan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü sıcak havada mantar oluyormöuş çok iyileşme sürecinde
Allah bağışlasıncnm yavrularını . zor olsa gerek ama ileride rahat edersin inşallah.bende ceviz ve balık veriyorum cnmcevizihergün yiyiyor. balıkta haftada1 gün yedirmeye çalışıyorum bzim doktorumuzda gerek görmüyor balık hapına.Dısler cıksada annelerde bebeklerde rahatlasa..
Evet cnm bende ıkı tane allah bagıslarsa, buyugum 3,5 yasında
Bu arada ben balık yagı kullanmıyorum kullanan ark. vardır belkı cvp yazarlar
Tv de bı dr.dan dınlemıstım vermeyın dıye gercı her dr. farklı bısey söyluyo ıyıce arastırmak lazım ben cevız ve balık yedırmeye calısıyorum
cnm bizimdoktorda gerek duymuyor balık hapına.buarada senin kzıındı dimi iştahsız olan yanlış hatırlamıyorsam .ay seni çok iyi anlıyorum şimdi. emirde hiç bir şey yemek istemiyor sevdiği şeylerdende 3-4 kaşık yiyincedoyuyor sanki ehrşeyi yerdi önceden çok zormuş evadının yemediğini görmek.ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorum
selamcnm çok gecikmeli yazıyorum ama kusura bakma demek defnede iştahsız bir yerde okumuştum 1 yaşından sonra iştahtda değişmeler olmasıda normalmiş.vitaminşurubu niyeverdi cnm iştahsız diyemi.bizde anlamadan yedirmeye çalışıyoruz ama şimdide ağzından çıkartmayı öğrenmiş. istemesin ağzından atıyor.sağol cnm defne iyi sayılır
gözü tamamen geçmese de iyileşti gibi
emirin iştahsızlığı diştendir cnm
inşallah en kısa zamanda iştahına kavuşur
sağol cnm
defne hasta olmasın bana ne olursa olsun ben razıyım
yavrumun o halini görmek beni öldürüyor
buarada dün dr kontrolüne gittik
hiç kilo almamış
ama dr boyu kilosu normal, gelişimi de gayet iyi dedi
bu aralar hiçbir şey yemiyor çok iştahsız dedim
dr diş çıkarıyor bir sürü normal dedi
sakın yemek için zorlama kendi isteyince yedir dedi
ama o kadar az yemek yiyor ki içim hiç rahat değil
bunun üzerine dr 2 tane vitamin şurubu verdi(biri balık yağı)
ama henüz deneyemedik şurupları çünkü eczanelerde yok
yeni şuruplarmış. eczanelerin getirmesi 1 haftayı bulurmuş
bakalım deneyim iyi gelirse size de söylerim
buarada defne 14. dişini çıkarmaya çalışıyor ve daha sırada bir sürü diş yeri kabarmış şekilde bekliyor
diş nedeniyle kaka sayımız günde en az 2 ve ishal şeklinde
bir de dr şubatta menenjit aşısı yapacak
ben pek düşünmüyorum dedim ama dr bunu yapmamız lazım dedi
selam herkese kızlar, bugün kahvaltımızı biraz geç yaptık. sonra parka gittik hava serindi biraz ama oğluşum yinede eğlendi.gelincede uyudu .sonra saat 6 gibi balık kızarttım yedi çok şükür geçen verdiğimde ağzından atmıştı bugünde yapınca korka korka yedirdim çok şükür yedi. arkasından 3-4 kaşık pilav ve yoğurt yedi. gecede 9,30 da sütünü içip yattı.
iyi geceler kızlar,
görüşemedik yine uzun zamandır,
umarım herkes iyidir bebişleriyle.
Güldencim çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah umarım prensesin daha iyidir şimdi,
takip edemedim malesef fazla
Beysalım sizede hayırlı olsun Allah damat olduğu günleride göstersin inşallah süper Erdemin
Bende çok istiyordum bebekken sünnet olmasını ama babamız istemedi anlasın ki ilerde hatırlasın diye tutturdu, hatırlancak ne varsa sankiee şimdide bi paşamız daha geliyor Allahın izniyle abi kardeş kestircez artık inşallah
Songuuulll nerdesın??
Wavs da gelmıyo kac gundur ıns hersey yolundadır
Dun gece benı hangı ara begendın kızburaya girip cikmistim kimse yok diye ama sen kk daymissin:)
Nilden haber alabildin mi? Ins daha iyidir tabi guldende..
geldım geldım aksam benum pasa hastaydı bırakmadı pesımızı atesı vardı ana dıdagıyla 38 boğazları kızarmış ana gözüyle burnu akıyor oksuruyor du bırde ana burnuyla nefesı kokuyordu
dr bı ay 0oncekı kontrolde salgından bahsedıp bu belırtılerı saymış olursa dıye 3 günlük hafıf antıbıyotrık yazmıştı kotu görünce ona başladı bızım grıbımızınde ıleerlememesı ıcın
nıle gelınce ıyı aksM BIRAZ HRILTI DUYDUGUNU SOYLEMISTI GULDEN
gecmıs olsun cnm ya usuttumu acaba daha tam ıyılesememıstı degılmı pasa, ıns atesı fazla yukselmez takıpte olursun zaten
nıl prenses daha ıyı olur ıns
yok cnm evdeydık zaten neysekı normal bebeler gıbı grıp oldu bronsıt olmadan
ay benı bır anne demesı var annneeee dıyor ıcım erıyor
bıde kuzum 4 seferdırnhavasını kendı tutuyor cık aglıyordu ılk gunlerde akıllı oglum
kızlar nasıl ıyı oldumu ufaklık
cnm ya hasta olunca daha bı suzuluyolar ya bende hıc dayanamıyorum
Masallah annesı nasılda alısmıs cok akıllılar aglayıp uzulmenın uzmenın faydası yok dıye dusundu sanırım:) ınsallah uzun surmez..
Daha ıyıler cnm bıraz burnumuz akıyo sadece
kızlar hani kahvaltı konusunda biyere yazmıştım demiştimya oradan cevap gelmiş sizinlepaylaşıyorum..
Cevap: Merhaba,
Kızınız, bebeklik döneminde de daha çok karışım halinde mama yedi ise tat olarak 1 yaşında da tercihini bu yönde kullanacaktır. Çocukların yemek tercihleri yaş ile değişir. Henüz kızınız da 1 yaşında, ilerleyen yaşlarda tat tercihleri değişecektir.Bu nedenle çocuğunuza peynir, zeytin gibi farklı tatlar konusunda ısrarcı olmayın. Siz ısrarcı oldukça yiyecekten uzaklaşma ihtmali daha yüksek olabilir.Yaşı ilerledikçe istediklerini kendiliğinden deneyecektir veya teklif ettiğinizde kabul edecektir.Sevdiklerini yesin, diğer kahvatılıkları masaya koyun dilerse kendi alsın.Kahvaltı için yiyeceklerden hayvanlar, resimler ve kurabiye kalıpları ile minik tostlar yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?