2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sanirim.bwn hazir degilim aras buyukken olucak sunnet

Bizimde 10 kilo canim fazlasi yok ama en son 12bucuk aylikken boyu 78.5tu sizinki kac bidaha doktora falan gitmedigimiz icin uzadimi uzamadimi bilmiyorum ama bence bu donemde normal yani tam dis cikarma hareketli donemleri belkide ondandir.zaten bebeklerde bazen kilo yada boy alimi duruyo azaliyo sonra birden uzayip kilo aliyolar bizdede olmustu oyuzden endise etme canim.
Sanirim.bwn hazir degilim aras buyukken olucak sunnet

Aslinda bende hic hazir degilimde doktor ucu dar demisti oyuzden iki yasina kadar yaptirmak istiyoruz ama cook zor olucak ondan hic suphem yok.

Sicak havada mantar oluyomusya benim okul oldugu icin ikinci donemde zorlu gecicek canim sunneti hemen dusunemem zaten once kendimi hazirlamam lazim ancak okullar kapaninca yaza olucak heralde ama bizim evde klima oldugu icin heralde sorun olmaz diye dusunuyorum ama arastiricam bakalim herseyi.

Herkese guzel hafta sonları arkadaslar
haftasonu kımsecıkler olmuyo herkes aılesıyle vakıt gecırıyo ne guzel bızde oyle
Benım kuzular daha ıyıler salı gunu ası olucaz ıns
Hepatıt a asısı yaptıran varmı aranızda? Doktorumuzun tavsıyesıyle yaptırıcaz bır yasından sonra ıkı doz altı ay arayla, yurt dısına cıktıgımız ıcın enfeksıyon kapma rıskıne karsıymıs tr de varmı bılmıyorum, beyzanın ıkıncı dozu olacak ıns sıkıntısız atlatırız

Allah bağışlasıncnm yavrularını . zor olsa gerek ama ileride rahat edersin inşallah.bende ceviz ve balık veriyorum cnmcevizihergün yiyiyor. balıkta haftada1 gün yedirmeye çalışıyorum bzim doktorumuzda gerek görmüyor balık hapına.
ay bende merak ediyorum bizim dr muz da önerdi ama ben hala başlayamadım bugün yarın başlayayaım diyorum
cnm bizimdoktorda gerek duymuyor balık hapına.buarada senin kzıındı dimi iştahsız olan yanlış hatırlamıyorsam .ay seni çok iyi anlıyorum şimdi. emirde hiç bir şey yemek istemiyor sevdiği şeylerdende 3-4 kaşık yiyincedoyuyor sanki ehrşeyi yerdi önceden çok zormuş evadının yemediğini görmek.

selamcnm çok gecikmeli yazıyorum ama kusura bakma demek defnede iştahsız bir yerde okumuştum 1 yaşından sonra iştahtda değişmeler olmasıda normalmiş.vitaminşurubu niyeverdi cnm iştahsız diyemi.bizde anlamadan yedirmeye çalışıyoruz ama şimdide ağzından çıkartmayı öğrenmiş. istemesin ağzından atıyor.

selam herkese kızlar, bugün kahvaltımızı biraz geç yaptık. sonra parka gittik hava serindi biraz ama oğluşum yinede eğlendi.gelincede uyudu .sonra saat 6 gibi balık kızarttım yedi çok şükür geçen verdiğimde ağzından atmıştı bugünde yapınca korka korka yedirdim çok şükür yedi. arkasından 3-4 kaşık pilav ve yoğurt yedi. gecede 9,30 da sütünü içip yattı.

iyi geceler kızlar,
görüşemedik yine uzun zamandır,
umarım herkes iyidir bebişleriyle.

Güldencim çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah umarım prensesin daha iyidir şimdi,
takip edemedim malesef fazla

Beysalım sizede hayırlı olsun Allah damat olduğu günleride göstersin inşallah süper Erdemin
Bende çok istiyordum bebekken sünnet olmasını ama babamız istemedi anlasın ki ilerde hatırlasın diye tutturdu, hatırlancak ne varsa sanki ee şimdide bi paşamız daha geliyor Allahın izniyle abi kardeş kestircez artık inşallah

Afıyet olsun kuzucuguna masallah belkıde ıstahı yavas yavas acılıyodur annesı:)

Tebrık ederım cnm arkadas gıbı buyuyecekler ne guzel benımde ıkı kızım var bazen zor olsada allah kolaylıgını verıyo bır sekılde,
onlar buyuyunce rahat edıcez ınsallah:)

Songuuulll nerdesın??
Wavs da gelmıyo kac gundur ıns hersey yolundadır
Dun gece benı hangı ara begendın kız buraya girip cikmistim kimse yok diye ama sen kk daymissin:)
Nilden haber alabildin mi? Ins daha iyidir tabi guldende..

geldım geldım aksam benum pasa hastaydı bırakmadı pesımızı atesı vardı ana dıdagıyla 38 boğazları kızarmış ana gözüyle burnu akıyor oksuruyor du bırde ana burnuyla nefesı kokuyordu
dr bı ay 0oncekı kontrolde salgından bahsedıp bu belırtılerı saymış olursa dıye 3 günlük hafıf antıbıyotrık yazmıştı kotu görünce ona başladı bızım grıbımızınde ıleerlememesı ıcın
nıle gelınce ıyı aksM BIRAZ HRILTI DUYDUGUNU SOYLEMISTI GULDEN

Gecmıs olsun cnm ya usuttumu acaba daha tam ıyılesememıstı degılmı pasa, ıns atesı fazla yukselmez takıpte olursun zaten
Nıl prenses daha ıyı olur ıns

gecmıs olsun cnm ya usuttumu acaba daha tam ıyılesememıstı degılmı pasa, ıns atesı fazla yukselmez takıpte olursun zaten
nıl prenses daha ıyı olur ıns

yok cnm evdeydık zaten neysekı normal bebeler gıbı grıp oldu bronsıt olmadan
ay benı bır anne demesı var annneeee dıyor ıcım erıyor

bıde kuzum 4 seferdırnhavasını kendı tutuyor cık aglıyordu ılk gunlerde akıllı oglum

kızlar nasıl ıyı oldumu ufaklık

cnm ya hasta olunca daha bı suzuluyolar ya bende hıc dayanamıyorum
Masallah annesı nasılda alısmıs cok akıllılar aglayıp uzulmenın uzmenın faydası yok dıye dusundu sanırım:) ınsallah uzun surmez..

Daha ıyıler cnm bıraz burnumuz akıyo sadece

Benım uyku saatı geldı, yarın mesaı baslıyo hafta sonu ıyıydı:)
Sana hayırlı geceler cnm pasa ya acıl sıfalar..

sorma cnm onu o halde görmek bazen dokunuyır
sızde gecmıs olsun mınıgın atlatır en yakın zamanda ınsala
ıyı geceler sana da

kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım?
bizden haberler
nil çok şükür iyi çarşanbadan beri ateşi yükselmedi cumartesi bayağı hırlıtı duymuştum ama çok şükür oda kalmadı
keyifi çok yerinde.
ama allahım bunu ghiç bir anne ye yaşatmasın gerçekten o görüntü çok zor hala aklımdan çıkmıyo nasıl çıkacak bilmiyorum
nil iyi toparladı ama benim pskolaojim çok bozuldu gerçekten artık elim sürekl nilin üzerinde doktorumuz 37 derece ateşi görünce hemen ateş düşürücü diyo nnil 37.8 dereceyle havale geçirdi
bu arada herkese çok teşekkür ederim geçmişe bakamadım açıkçası burası biraz yoğun ama sizi fazla merakta bırakmamak içn yazdım buralardayım tabi zaman buldukça yazıcam
nil telefonla konuşmama bile izin vermedi oyüzden yazasmadım ama kızlarla haber gönderdim size
tekrar hepinize çok teşekkür ederim
iytiki varsınız....

ayyy bi sürü şey yazdım net gitti gıcık oldummm..
güldennn... cnm hoşgeldin rabbim bi daha yaşatmasın inş.
songül... ne oldu ki paşama üşüttü mü ki. geçmiş olsun cnm
cvr... evet cnm o iştahsız çocuk benim bal böceğim. 2 kaşık bişey yese bayram ediyorum resmen. hsonu somun balığı yedi 3 lokma... dünyalar benim oldu. inanın abartmıyorum. şu sıralar akşam yatmadan 90 cc bebeloc devam sütüne 3 bebe büsküvisi koyuyorum onu içio çok şükür o da her zaman bitmio bile. biraz daha içsin diye zorlasam midesi bulanıo kuzumun midesi küçük sanırım. emdği için içim biraz daha rahat yoksa çok daha huzursuz olurdum. buna şükür.
buarada son 10 gündür filan kuzum tekrardan bana düşkün oldu babasının yüzüne bile bakmıo. eşimm şüklarda tabi benim keyfime diycek yok:) sanırım bunda eşimin yeğenlerini zeynep ilayın yanında sevmesinin payı büyük oldu kıskanç bal böcüğüm benim, babasının kızı

kızlar hani kahvaltı konusunda biyere yazmıştım demiştimya oradan cevap gelmiş sizinlepaylaşıyorum..

Cevap: Merhaba,

Kızınız, bebeklik döneminde de daha çok karışım halinde mama yedi ise tat olarak 1 yaşında da tercihini bu yönde kullanacaktır. Çocukların yemek tercihleri yaş ile değişir. Henüz kızınız da 1 yaşında, ilerleyen yaşlarda tat tercihleri değişecektir.Bu nedenle çocuğunuza peynir, zeytin gibi farklı tatlar konusunda ısrarcı olmayın. Siz ısrarcı oldukça yiyecekten uzaklaşma ihtmali daha yüksek olabilir.Yaşı ilerledikçe istediklerini kendiliğinden deneyecektir veya teklif ettiğinizde kabul edecektir.Sevdiklerini yesin, diğer kahvatılıkları masaya koyun dilerse kendi alsın.Kahvaltı için yiyeceklerden hayvanlar, resimler ve kurabiye kalıpları ile minik tostlar yapabilirsiniz.

yasminim
alıntıyı yanlış yaptım ama günaydın cnm çok sağol allahım kimseye yaşatmasın gerçektençok zor..
bu arada bal böcüğünün sana düşkün olması çok güzel
nilde artık
anne anne diye peşimde dolanıyoooo
çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…