- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.721
yasminim
alıntıyı yanlış yaptım ama günaydın cnm çok sağol allahım kimseye yaşatmasın gerçektençok zor..
bu arada bal böcüğünün sana düşkün olması çok güzel
nilde artık
anne anne diye peşimde dolanıyoooo
çok şükür..
kızlar hani kahvaltı konusunda biyere yazmıştım demiştimya oradan cevap gelmiş sizinlepaylaşıyorum..
Cevap: Merhaba,
Kızınız, bebeklik döneminde de daha çok karışım halinde mama yedi ise tat olarak 1 yaşında da tercihini bu yönde kullanacaktır. Çocukların yemek tercihleri yaş ile değişir. Henüz kızınız da 1 yaşında, ilerleyen yaşlarda tat tercihleri değişecektir.Bu nedenle çocuğunuza peynir, zeytin gibi farklı tatlar konusunda ısrarcı olmayın. Siz ısrarcı oldukça yiyecekten uzaklaşma ihtmali daha yüksek olabilir.Yaşı ilerledikçe istediklerini kendiliğinden deneyecektir veya teklif ettiğinizde kabul edecektir.Sevdiklerini yesin, diğer kahvatılıkları masaya koyun dilerse kendi alsın.Kahvaltı için yiyeceklerden hayvanlar, resimler ve kurabiye kalıpları ile minik tostlar yapabilirsiniz.
eeeeee yani cnm benim kız tekrardan doğru yolu buldu en başa döndük yapıştı yine paçama sıpamama çok kıskanıyordum beni itip babasına gidince oh canıma değsin nilimin o anne diyen dillerini yerim. insanın içini titretio di mi anne dedikçe...
benim kız el öpmeyi öğrendi gelio elimi öpüp başına koyuyo sonrada gözlerini sımısıkı kapatıp gülüo o neyse artık şirinlik yapıo bana bal böcüğü
yani şimdi karışıma devam mı cnm? benim kız karışımı oldu bitti sevmedi zaten ...
ay yerim ben o bal böcüğünüüüüü:
yok cnm
karışım vermiyecem ama ısrarcıda olmuyacam
zaten bu ara nilde yemeyenler kervanında
dün omlet yaptım 2 3 yudum yedi sadece oda 9 takla attım
bugün kaşık maması dedim bakıcısına onu yemiş offf:
bilmiyotum ne yapıcaz bakalım
en çok sevdiği şey köfte onu bile yemedi düşün..
merhaba cnmAllah bağışlasıncnm yavrularını . zor olsa gerek ama ileride rahat edersin inşallah.bende ceviz ve balık veriyorum cnmcevizihergün yiyiyor. balıkta haftada1 gün yedirmeye çalışıyorum bzim doktorumuzda gerek görmüyor balık hapına.
cnm bizimdoktorda gerek duymuyor balık hapına.buarada senin kzıındı dimi iştahsız olan yanlış hatırlamıyorsam .ay seni çok iyi anlıyorum şimdi. emirde hiç bir şey yemek istemiyor sevdiği şeylerdende 3-4 kaşık yiyincedoyuyor sanki ehrşeyi yerdi önceden çok zormuş evadının yemediğini görmek.
selamcnm çok gecikmeli yazıyorum ama kusura bakma demek defnede iştahsız bir yerde okumuştum 1 yaşından sonra iştahtda değişmeler olmasıda normalmiş.vitaminşurubu niyeverdi cnm iştahsız diyemi.bizde anlamadan yedirmeye çalışıyoruz ama şimdide ağzından çıkartmayı öğrenmiş. istemesin ağzından atıyor.
günaydın cnmkızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım?
bizden haberler
nil çok şükür iyi çarşanbadan beri ateşi yükselmedi cumartesi bayağı hırlıtı duymuştum ama çok şükür oda kalmadı
keyifi çok yerinde.
ama allahım bunu ghiç bir anne ye yaşatmasın gerçekten o görüntü çok zor hala aklımdan çıkmıyo nasıl çıkacak bilmiyorum
nil iyi toparladı ama benim pskolaojim çok bozuldu gerçekten artık elim sürekl nilin üzerinde doktorumuz 37 derece ateşi görünce hemen ateş düşürücü diyo nnil 37.8 dereceyle havale geçirdi
bu arada herkese çok teşekkür ederim geçmişe bakamadım açıkçası burası biraz yoğun ama sizi fazla merakta bırakmamak içn yazdım buralardayım tabi zaman buldukça yazıcam
nil telefonla konuşmama bile izin vermedi oyüzden yazasmadım ama kızlarla haber gönderdim size
tekrar hepinize çok teşekkür ederim
iytiki varsınız....
cnm bence nilin şu anki durumu gayet normal hiç zorlama o normale dönecektir annesi. maşallah prensese. benim kıza gelince zanten o müzmin iştahsız. artık çok takmıyorum ne yapayım yediği kadar. bir kaç lokmada doyuyo o kadar ihtiyacı var demek ki. ane sütüne devam. 2 yaştan sonrada böyle olursa o zmana ne olur bilemiyorum tabi
merhaba cnm
vitamin şurubunu iştahını açsın diye verdi
işe yarar inşallah
sadece 1 ay kullanacağız
günaydın cnm
çok merak ettim seni ve nili
neyseki iyiymiş çok şükür
bununla geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın
güaydın kızlar nasılsınız?
defneyi cumartesi göz doktoruna götürdüm
atlatmış sayılır dedi çok şükür
benim gözüme de daha iyi durumda dedi
hafta sonu oturma odasına koltuk takımı, televizyon aldım
kendime de bikaç parça kıyafet aldım
bana haftasonu baya pahalıya patladı ama en azından evim daha güzel oldu
taksit taksit 1 yıl ödeyeceğim
oturma odasında kv den kalma kanepe ve televizyon vardı(90 senesinden kalma)
durmadan "benim eskilerimle yaşıyorsun" diye benimle dalga geçiyordu,onları değiştirdim.
kv "iyi bari taşın altına biraz da sen elini sok" diye söylendi ama artık düşünmeyeceğim
eşim ciddeye gitti geçen hafta, umre yapmış haftasonu
bizden haberler böyle
cnm anne sütü alıyo bece ordan alıyo o ihtiyaçlarını aman hasta olmasınlar başka bişey istemiyorum ben..
çok sağol cnm allahım birdaha yaşatmasın ve hiç bir anne yede yaşatmasın..
bütün meleklerimizi korusun..
cnm güle güle kullan hem kıyafetlerini hemde eşyalarını.
senin gözüne ne olduki ben geride kaldım malum
ama defneme çok sevindim allahım korusun onları..
kızlar 4 gün hastanede kaldık ve şunu anladımki geçen songüllede konuştuk
herşey çok boşgerçekten en önemlisi onların sağlığı..
geçmiş olsun cnm rabim bi daha göstermesin inş.güaydın kızlar nasılsınız?
defneyi cumartesi göz doktoruna götürdüm
atlatmış sayılır dedi çok şükür
benim gözüme de daha iyi durumda dedi
hafta sonu oturma odasına koltuk takımı, televizyon aldım
kendime de bikaç parça kıyafet aldım
bana haftasonu baya pahalıya patladı ama en azından evim daha güzel oldu
taksit taksit 1 yıl ödeyeceğim
oturma odasında kv den kalma kanepe ve televizyon vardı(90 senesinden kalma)
durmadan "benim eskilerimle yaşıyorsun" diye benimle dalga geçiyordu,onları değiştirdim.
kv "iyi bari taşın altına biraz da sen elini sok" diye söylendi ama artık düşünmeyeceğim
eşim ciddeye gitti geçen hafta, umre yapmış haftasonu
bizden haberler böyle
geçmiş olsun cnm rabim bi daha göstermesin inş.
eşyalarını da güle güle kullan cnm psikolojik olarak da ii gelmiştir değişiklik yenilik...kv ni takma duyma boşver onu görmezden gelmeye çalış. eşinin de umresini allah kabul etsin cnm
Gunaydın kızlar
Guldecım hos geldın cok gecmıs olsun cnm allah bır daha yasatmasın..
Trakyada kar varmıs sızın orayada yagdımı kardan adam yaparsınız ne guzel:)
Yemek konusunda bıraz daha rahatladım bızımkı karısım yıyo ama sonra elıne kasar ekmek falan verıyorum kemırıyo bıraz , insallah 2 yasından sonra duzelırler,aksam eltımde soyledı oglu hep karısım yıyodu ve puturlu yemıyodu sımdı 2,5 yasında herseyı yıyo yemeseydı benımkı yemezdı rahat ol dıyo..
Saglıklı olsunlarda..
Reces sıze gecmıs olsun cnm bı daha olmaz ıns...
Esyalarını gule gule kullan degısıklık cok ıyı gelıyo bazen:)
Kv duymıycan artık yoksa ondan sıze huzur yok
Esının umresını allah kabul etsın..
Yasmın sanada kolay gelsın cnm. Balböcugu dogru yolu bulmus cok guldum esın kıskanıyodur:)
Bızımkı babası ısten gelınce atlıyo ustune ama 5 dak sonra yıne anneee:)
boşverceksin cnm kv yi yapacak bişey yok hayatı onunla kabul edeceksin artık. oh mobilyaların gelince güzel bi kahve yap kurul tv nin karşısına:) çay da olurSağol cnm benim
tv perşembe günü gelecek, koltuklar da cumartesi günü gelecek cnm
duymamaya çalışıyorum zaten ama bazen gerçekten beni çok üzüyor
sağol cnm benim. he he kızım bana dönüş yaptı mutluyummm annnnnnnneeeeeee dio ya bitiyorum:)Gunaydın kızlar
Yemek konusunda bıraz daha rahatladım bızımkı karısım yıyo ama sonra elıne kasar ekmek falan verıyorum kemırıyo bıraz , insallah 2 yasından sonra duzelırler,aksam eltımde soyledı oglu hep karısım yıyodu ve puturlu yemıyodu sımdı 2,5 yasında herseyı yıyo yemeseydı benımkı yemezdı rahat ol dıyo..
Saglıklı olsunlarda..
Yasmın sanada kolay gelsın cnm. Balböcugu dogru yolu bulmus cok guldum esın kıskanıyodur:)
arada böyle oluo cnm topikhoşbuldum cnm
amin allahımn kimseye yaşatmasın o anı gerçekten çok kötü..
sen nasılsın kızlar nasıl?
bugün kimseler yok burda hayırdır..
Gunaydın kızlar
Saglıklı olsunlarda..
boşverceksin cnm kv yi yapacak bişey yok hayatı onunla kabul edeceksin artık. oh mobilyaların gelince güzel bi kahve yap kurul tv nin karşısına:) çay da olur
sağol cnm benim. he he kızım bana dönüş yaptı mutluyummm annnnnnnneeeeeee dio ya bitiyorum:)
arada böyle oluo cnm topik
ama ama gelsin herkes yaaaa:
ay özledim sizi..
bizde seni özledik tatlım. ayşegül uğrardı mutlaka nerde bilemedim masal iidir inş.
songül genelde gündüzleri pek uğramıo artık . aras paşam rahaysızmış onunla ilgileniyordur.
yağmurcandan, reces. katreinur, be-ni, beysal, nutraks diğer kızlar nerelerdesiniz
hoşbuldum cnm
amin allahımn kimseye yaşatmasın o anı gerçekten çok kötü..
sen nasılsın kızlar nasıl?
bugün kimseler yok burda hayırdır..
Ben fırsat buldukca gelmeye calısıyorum ama bende ıkı tane zaman yetmıyorrr:)
Aysegul un annesı gelecektı yanlıs hatırlamıyosam, hasret gıderıyodur ne guzel :)
Bıberonda annesıne gıtmıstı fırsat olmuyodur
Aras hastaberra elıf alptugra meryemın annelerı gırmıyo kac gundur ınsallah hersey yolundadır
içerim cnmboşverceksin cnm kv yi yapacak bişey yok hayatı onunla kabul edeceksin artık. oh mobilyaların gelince güzel bi kahve yap kurul tv nin karşısına:) çay da olur
sağol cnm benim. he he kızım bana dönüş yaptı mutluyummm annnnnnnneeeeeee dio ya bitiyorum:)
arada böyle oluo cnm topik
işte geldim burdayımbizde seni özledik tatlım. ayşegül uğrardı mutlaka nerde bilemedim masal iidir inş.
songül genelde gündüzleri pek uğramıo artık . aras paşam rahaysızmış onunla ilgileniyordur.
yağmurcandan, reces. katreinur, be-ni, beysal, nutraks diğer kızlar nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?