2012 kasım bebekleri büyüyor..

olmadı şimid tatlım sen 2 çocuk annesi olmanın güzelliklerinden bahsedeceksin ki biz de nile 2. kardeşi garantileyelim di mi ama:) gülden duy sesimiiiiiiiiiiiiiii

kesinlikle katılıyorum sana cnm

buarada defne bebekliğinden beri bana düşkün. insanın nasıl hoşuna gidiyor değil mi?

aman ya bebişler hasta olmasın çok zor çokkk:

senin işinde zor hem ev hem kızlar ama çok güzel gerçekten
aman cnm ateşten korkun gerçekten
ben çok
daha fazla tedirginim artık içimde hep ya tekrarlarsa umarım allahım birdaha yaşatmaz ..

cnm benim allah bir daha yaşatmaz inşallah

içerim cnm
hatta siz de gelebilseniz de hepinize ikramlar hazırlasam, hep birlikte keyif yapsak

işte geldim burdayım
oh ne ii olurdu cnm yaaa çocukları uyutup kaynatırdık:)

kesinlikle katılıyorum sana cnm

buarada defne bebekliğinden beri bana düşkün. insanın nasıl hoşuna gidiyor değil mi?
cnm zeynep ilay ikiüç ay öncesine kadar yine bana düşkündü sonra vazgeçti amaaaa doğruyu buldu döndü bana kuzum bayılıyorum bu haline sen de defneye kardeş düşünüyorsun di mi cnm yani onu yalnız bırakmayacaksınız .... güldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn duy bak şimdi fundanın cevabını saldrırım her yerden he he

olmadı şimid tatlım sen 2 çocuk annesi olmanın güzelliklerinden bahsedeceksin ki biz de nile 2. kardeşi garantileyelim di mi ama:) gülden duy sesimiiiiiiiiiiiiiii

nıle zeynepılay a defneye burdakı butun tek cocuklarımıza kardes sart
Ama dogru zamanda hayirlisiyla gelsinler gulden de nili kardessiz birakmak istemez eminim

Iki cocuk hem zor hem kolay ne bilim arada bir krizler geliyor ama yinede cok cok yuce bir duygu kurban olurum onlari yaradana

aaaa ne nolmuş anlamadım
aaa şekerim olmazki ama heryerden saldırıyosunsen bana kapı bırakmıyosun::):)

ama tatlım sen de kabul et nilime bi kardeş gerektiğini.bak zaten o biraz büyüsün kuzenlerini görüp anne niye benim kardeşim yok diycek cevap veremiycen... o yüzden o dillenmeden baştan çaresine bakmak lazım di mi ama hem gencecik hatunsun yaşı bahane edion millet ellisinde doğuruyo be

Sibel beysal sizlerede merhabalar ..

Ben kactim size iyi sohbetler kizlar..

Gulden gelmene cok sevindim cnm özlemisiz sohbetini

sana katılıyorum ama işte yaş olayım var benim cnm zaten yaşım 25 olsaydı yada 30 bile olsa 2. kesin düşünürdüm ama şuanda bilemiyorum diyeyimde bu işten sıyrıllayım bennnn:):)

:):):)
yaaaaa

sağol cnm bende sizi özlemişim
dikkat et kendine ve kızlarraaa.

işte bize böyle cevaplarla gel tatlım:) evet 2 çocuk çok zor hatta çalışan anne için daha zor ama hayatta tek başına bi çocuk büyütmek bence daha ağır yük sorumluluk. ben 27 yaşım biterken zeynep ilayı doğurdum. normalde olsa arada 5 yaş filan olsun isterdim. ama yaş itibariylr 3 yaşta karar kıldım rabbim nasip ederse 30umun sonunda 2. bebeği istiyorum tabi eşime kalsa geç bile kaldık o ayrı şartlara göre hareket etmeliyiz. düşünüyorumda keşke daha çok kardeşim olsaydı. ilerde tek çocuk olmanın sorumluluğunu taşıyamam tabi rabbim nasip ederse. bize bişey olursa birbirlerine destek olurlar kol kanat gererler en azından diye düşünüyorum. güldenim kızma tamamen nilimi düşünüyorum...

slm kızlar ayy geçmişi okuyana kadar canm çıktı amma kaynatmışsınız heee:))))

be ni cim görüşürüz kolay gelsin...
gülden funda hoşgeldiniz...çok çok geçmiş olsun....

yasemin ayy benm kızımda bana düşkğün benmde çok hoşuma gidiyo ama bazen de diyorum azıcık da babana git kızım diye..hiiç ayrılmıyo dizimin dibinden..geçen gün banyo yıkıyodum durmadı illa içeri girecekmiş ben de kapıyı kapattım girmesin diye..pat pat kapıya vuruyo bi de anne anne diye sesleniyo öldüm gülmekten yarım bıraktım çıktım babamız gelince hallettik:)))

haftasonu ababmızın sınavı vardı bi harala gürele yaşadık ..ama pek iyi geçmemeiş sınavı sıkıntı çektiğimizl ekaldık....bi de dün doğum günüydü ve gece yarısı da olsa bere ördüm hediye ettim:)))

meryem de iyi iyice şebekleşti ma hala yemiyo..ben de vitamini eksik kalacak diye korkuyorum ne yapsam bilemedm annem emdiği için yemiyodur aç kalmaz takma diyo ama..işte söz geçmiyo kendime:)))

ya tek bırakmayın yavrucaklarııııııı.....allah nasip ederse seneye bu zamanlar çalışmalara başlamayı düşünüyorum ben:))))eee çünkü üçe tamamalama niyetndeym benmkine kalsa dörtleyelm diyo ama o kadarını kaldıramam:)))hayırlısıyla bakalımyasemncim haklısın yani bilmiyorm kardeş güzel bişey ya ablam var benm çok güzel bi duygu..aynı şekilde ablalaıkta öyle benceee...yani güldeeennnnnnnnnnnnnn ne demek oluyooo:::))))))))))))))))

tatlım ben seni anlıyorum ama işte yaş 34 olunca düşünemiyo insan
hakkımızda hayırlısı diyorum allahım ne isterse o diyorum artık..

sağol cnm sende hoşgeldin
merak ettim pekte bakamadım eşin hoscar heykelini görünce ne yaptı
ne yazdırdın sen üzerine..

he he bence de cnm aynı fikirdeyiz. ama seneye konusunda. 3.yü gözüm kesmio:) eşime kalsa 4 bile az ben kaçar tatlım gülden yuymuşamışken siz baskılara devam edin:) yarın görüşürüz inş.
güldenn bakmışsın ki aynı zamanda hamile kalmışız yine:) bu sefer daha çok paylaşımımız olur

hoşbuldk:))çok sevdi ya beklemiyodum bu kadarını:))en eşsiz ve şanslı kocası yazdrdım..azcık gazladık ama şımartmadık da.)))bakalım iş yerine götür ddedim gülüyo..karzmayı mı çizdrcen dye:)))

kısmet şekerim:
hadi bakalım öp zeynebimi benim içinnnn:

kısmetcnm istemekle olmuyo işte nasip diyelim:)))ikincise aynı zamanda olurmuş senle:)))

hadi güle güle bakalım koşp bal böcüne....ii akşamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…