2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm defneye kardeş allah nasip ederse mutlaka düşünüyorum
defneyi yalnız bırakmayı düşünmüyorum
hatta eşime kalsa 3. bile istiyor
ben de çok çocuğu seviyorum ama ben 3. yü kaldıramam
çocuğun tek kalmasına kesinlikle karşıyım
bize bişey olsa defne tek başına ne yapar, ama kardeşi olursa birbirlerine sahip çıkarlar
gülden 2. yi kesinlikle düşünmelisin
kaldıki yaşında ne varmış
teyzemin bi komşusu 55inde doğurdu
yani senin daha 21 yılın var.
e bu 21 yıla da bi çocuk daha sığar herhalde

ilahi fundam ay çok güldüm kız 55te doğrursam çocukçağızın mürvetini bilem göremeden ben hop öbür tarafa giderim:=.)
ay şaka b yanada kısmet bu işler kızlar kısmet..

canım esyalarnı gule gule kullan ıyı yapmıssın almakla
esınınde umresını Allahım kabul etsın

ilahi fundam ay çok güldüm kız 55te doğrursam çocukçağızın mürvetini bilem göremeden ben hop öbür tarafa giderim:=.)
ay şaka b yanada kısmet bu işler kızlar kısmet..

canım guldencım cok gecmıs olsun nıl ıme .Allahım bıdaha yasatmasın ınsallah
emınım zor gunler yasadın burdan takıp ettık bıraz songul sağolsun
sımdı ıyı dımı bı sıkntı yok suan

benı canım bu ara sık gıremedım gırsemde okuyup cıktım
havalardanmıdr nedır kendmı pek ıyı hıssetmyorum keyfım yok pek
evde alp tuğrayla gecıyo gunler

çok şükür cnm nil iyi ama gerçekten çok zor günler geçirdim.

galibaa ben pek iyi değilim ay o yaşadıklarımı unutamıyorum
allahım kimseye yaşatmasın banada tekrarını yaşatmasın..

İyi aksamlar herkese biz koydeyiz hala yaa sarj aletim esimdeydi oda enistemle dagda karavan var hem av yapiyolar o goturmustu ancak girebildim umarim herkes iyidir.
Guldencim nil iyiymis cok sevindim ya gecti cok sukur.
Reces koltuklarin tvn hayirli olsun canim gule gule kullan.
Gecmisi azcik okuyabildim daha sonra devam ederim insallah butun bebisler iyidir ereninde keyfi yerinde burda degisiklik iyi geldi ananesiyle dedesine oyunlar yapip duruyo.

sağol cnm nil iyi çok şükür allahım birdaha yaşatmasın..
bu arada bende çıkıyorum
size iyi tatiller fatmacım..

sağol cnm nil iyi çok şükür allahım birdaha yaşatmasın..
bu arada bende çıkıyorum
size iyi tatiller fatmacım..

Eminim cok kotu gunlerdi kendimi dusunuyorum senin yerinde gercekten dusuncesi bile cok agir ya neyse gecmis gitmis olsun insallah Allah kimseye yasatmasin tamam canim sen cik sonra gorusuruz.

Annem crsmba gelcek cnm ama bugun arkdas geldi giremedim
dun isyerindeydim oyuzden giremedim benimde aklim sizdeydi
guldencim hosgeldin cnm cok cok.gecmis olsun rabbim yasatmasin tekrar ins
Bence kahvalti olayina gelince guldencim cvp atmis ya uzman karisimi sevioya ona devam demis yanindada dger seylerden verin kendi alsin zorlamayin demis ilerlwyen zamnda degisir dmak tadi demis bence karisimi ver cnm
Bgun arkadasda balikcida calisiodu balik getirmis masal 1tane butun alabalik yedi pilav la birlikte
baligi cok sevio ya

Masallah cnm masalciga afiyet olsun yarasin kuzucuga nazar edersin annesi oku bol bol..
Istahli bebege daha bi hevesle hazirlar insan herseyi :) nida dortte birini anca yerdi herhalde pilavsiz:)

cnm bu düşkünlük bizdede zaman zaman değişiyor bir ara emirde bnei itip babasına gidiyor gittimide çağırsamda gelmiyordu sonra bana çok düşkün oldu. şimdi de inan kimseye düşkün değil desem yeridir. nötr davranıyor :)) çok ciddi kendinden emin sanki kimseye ihtiyacı yokmuş gibi havalara girdi. ay ne yapıcaz biz bu bebelerle bilmem .ama ben hep bana düşkün olsun istiyorum yaaa :))
canım umarımyemesi zamanla değişir. ısrarcı hiç bir zaman olma . bazen emire biberonunda süt koyuyorum ki en sevdiği şey hadi gel içelim diyorum bakıyorum gelmiyor tamam ozaman içmiyosan bırakalım sütü diyorum koyuyorum tezgahın üstüne koşa koşa geliyor içmeye.

ayşegül vallaha nazar olucak masal ben artık çok korkuyorum
bibiz artık nilin resimlerini atmıyacaz faceye falan korkuyorum çok ve herkezte onu söylüyo

akşam kimse yokmuş buralarda kızlar ne oluyo hayırdır bizeee:
bebişler izin vermiyo dimi?
günaydın herkese ben uykusuzum biraz nil pek uyumadı akşam bi oraya bi oraya döndü durdu bi ara yanımıza aldık ama bilemedim neyi vardı kuzumun..

Ayy rabbim tum bebeisleri nazardan korusun cnm b
en facee atmak zorundayim annemler baski yapio oxledik die atip kaldiriom oyle cnm
Nil nie durmadiji gece acaba

Ayy rabbim tum bebeisleri nazardan korusun cnm b
en facee atmak zorundayim annemler baski yapio oxledik die atip kaldiriom oyle cnm
Nil nie durmadiji gece acaba

ay bilmiyorum cnm ya o üzerini açtı ben örtüm o açtı ben örtüm öyle sabah oldu
ama ağlamadıda ordan oraya dndü kuzum:

Masal dis cikarirkn oyle yapio aglamioda donup duruo ara ara agri grio sanirim dalamio tam
ama.nil i bilmiorumki cnm belki oda oyle biseydir
uyku tulumu giymiomu cnm nil

nilde diş çıkartıyo cnm
zaten ateşide biraz otetiklemiş
ateşlendiğinden beri uyku tulumu giydirmiyorum korkuyorum ateşi falan çıkar diye..

nilde diş çıkartıyo cnm
zaten ateşide biraz otetiklemiş
ateşlendiğinden beri uyku tulumu giydirmiyorum korkuyorum ateşi falan çıkar diye..

Disten ozman cnm sizinde
ayy haklisin tulumla ateslenirse kotu ama
tulumsuzda hasta olur yaa yada hep sen ortmek.icin huzursuz olur uyuyamazsin dimi
cok zor isin ya
masalda ustunu ort aninda uyanir tulumla rahatim sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…