- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.761
oh ne ii olurdu cnm yaaa çocukları uyutup kaynatırdık:)
cnm zeynep ilay ikiüç ay öncesine kadar yine bana düşkündü sonra vazgeçti amaaaa doğruyu buldu döndü bana kuzumbayılıyorum bu haline sen de defneye kardeş düşünüyorsun di mi cnm yani onu yalnız bırakmayacaksınız .... güldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn duy bak şimdi fundanın cevabını saldrırım her yerden he he
cnm defneye kardeş allah nasip ederse mutlaka düşünüyorum
defneyi yalnız bırakmayı düşünmüyorum
hatta eşime kalsa 3. bile istiyor
ben de çok çocuğu seviyorum ama ben 3. yü kaldıramam
çocuğun tek kalmasına kesinlikle karşıyım
bize bişey olsa defne tek başına ne yapar, ama kardeşi olursa birbirlerine sahip çıkarlar
gülden 2. yi kesinlikle düşünmelisin
kaldıki yaşında ne varmış
teyzemin bi komşusu 55inde doğurdu
yani senin daha 21 yılın var.
e bu 21 yıla da bi çocuk daha sığar herhalde
bize bişey olsa defne tek başına ne yapar, ama kardeşi olursa birbirlerine sahip çıkarlar
ilahi fundam ay çok güldüm kız 55te doğrursam çocukçağızın mürvetini bilem göremeden ben hop öbür tarafa giderim:=.)
ay şaka b yanada kısmet bu işler kızlar kısmet..
canım guldencım cok gecmıs olsun nıl ıme .Allahım bıdaha yasatmasın ınsallah
emınım zor gunler yasadın burdan takıp ettık bıraz songul sağolsun
sımdı ıyı dımı bı sıkntı yok suan
İyi aksamlar herkese biz koydeyiz hala yaa sarj aletim esimdeydi oda enistemle dagda karavan var hem av yapiyolar o goturmustu ancak girebildim umarim herkes iyidir.
Guldencim nil iyiymis cok sevindim ya gecti cok sukur.
Reces koltuklarin tvn hayirli olsun canim gule gule kullan.
Gecmisi azcik okuyabildim daha sonra devam ederim insallah butun bebisler iyidir ereninde keyfi yerinde burda degisiklik iyi geldi ananesiyle dedesine oyunlar yapip duruyo.
sağol cnm nil iyi çok şükür allahım birdaha yaşatmasın..
bu arada bende çıkıyorum
size iyi tatiller fatmacım..
bizde seni özledik tatlım. ayşegül uğrardı mutlaka nerde bilemedim masal iidir inş.
songül genelde gündüzleri pek uğramıo artık . aras paşam rahaysızmış onunla ilgileniyordur.
yağmurcandan, reces. katreinur, be-ni, beysal, nutraks diğer kızlar nerelerdesiniz
Annem crsmba gelcek cnm ama bugun arkdas geldi giremedim
dun isyerindeydim oyuzden giremedim benimde aklim sizdeydi
guldencim hosgeldin cnm cok cok.gecmis olsun rabbim yasatmasin tekrar ins
Bence kahvalti olayina gelince guldencim cvp atmis ya uzman karisimi sevioya ona devam demis yanindada dger seylerden verin kendi alsin zorlamayin demis ilerlwyen zamnda degisir dmak tadi demis bence karisimi ver cnm
Bgun arkadasda balikcida calisiodu balik getirmis masal 1tane butun alabalik yedi pilav la birlikte
baligi cok sevio ya
ayyy bi sürü şey yazdım net gitti gıcık oldummm..
güldennn... cnm hoşgeldin rabbim bi daha yaşatmasın inş.
songül... ne oldu ki paşama üşüttü mü ki. geçmiş olsun cnm
cvr... evet cnm o iştahsız çocuk benim bal böceğim. 2 kaşık bişey yese bayram ediyorum resmen. hsonu somun balığı yedi 3 lokma... dünyalar benim oldu. inanın abartmıyorum. şu sıralar akşam yatmadan 90 cc bebeloc devam sütüne 3 bebe büsküvisi koyuyorum onu içio çok şükür o da her zaman bitmio bile. biraz daha içsin diye zorlasam midesi bulanıo kuzumun midesi küçük sanırım. emdği için içim biraz daha rahat yoksa çok daha huzursuz olurdum. buna şükür.
buarada son 10 gündür filan kuzum tekrardan bana düşkün oldu babasının yüzüne bile bakmıo. eşimm şüklarda tabi benim keyfime diycek yok:) sanırım bunda eşimin yeğenlerini zeynep ilayın yanında sevmesinin payı büyük oldu kıskanç bal böcüğüm benim, babasının kızı
Annem crsmba gelcek cnm ama bugun arkdas geldi giremedim
dun isyerindeydim oyuzden giremedim benimde aklim sizdeydi
guldencim hosgeldin cnm cok cok.gecmis olsun rabbim yasatmasin tekrar ins
Bence kahvalti olayina gelince guldencim cvp atmis ya uzman karisimi sevioya ona devam demis yanindada dger seylerden verin kendi alsin zorlamayin demis ilerlwyen zamnda degisir dmak tadi demis bence karisimi ver cnm
Bgun arkadasda balikcida calisiodu balik getirmis masal 1tane butun alabalik yedi pilav la birlikte
baligi cok sevio ya
ayşegül vallaha nazar olucak masal ben artık çok korkuyorum
bibiz artık nilin resimlerini atmıyacaz faceye falan korkuyorum çok ve herkezte onu söylüyo
akşam kimse yokmuş buralarda kızlar ne oluyo hayırdır bizeee:
bebişler izin vermiyo dimi?
günaydın herkese ben uykusuzum biraz nil pek uyumadı akşam bi oraya bi oraya döndü durdu bi ara yanımıza aldık ama bilemedim neyi vardı kuzumun..
Ayy rabbim tum bebeisleri nazardan korusun cnm b
en facee atmak zorundayim annemler baski yapio oxledik die atip kaldiriom oyle cnm
Nil nie durmadiji gece acaba
ay bilmiyorum cnm ya o üzerini açtı ben örtüm o açtı ben örtüm öyle sabah oldu
ama ağlamadıda ordan oraya dndü kuzum:
Masal dis cikarirkn oyle yapio aglamioda donup duruo ara ara agri grio sanirim dalamio tam
ama.nil i bilmiorumki cnm belki oda oyle biseydir
uyku tulumu giymiomu cnm nil
nilde diş çıkartıyo cnm
zaten ateşide biraz otetiklemiş
ateşlendiğinden beri uyku tulumu giydirmiyorum korkuyorum ateşi falan çıkar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?