- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.781
Kizlar bisey soylicem size benim canim cok skildi
kayinpederim bizim dugun zmani esime 3milyar para verdi bilezik alin die
onun disinda 5kurus harcamadi evin esyasi gelinlik yemek orkestra hersey akliniza gelen hersyi
esim yapti 3milyara 3bilezik aldik okadar taki seti falan hic yok yani
esyalarida odicem dedi die cok istedgimizi alamadik babasina yuklenmeyelim die
ama hic odemedi bir taksit dahi duymum yok dedi ama kredi cekebilrdi sonucta esimde kredi.cekti
neyse geldi.gecti ben hic yansitmadim cok seviodum kp yi
ama dun inanilmaz sogudum
36milyarlik traktor almis ciftcilik yapio kendisi koyde
vardi traktoru ama heves ettim girdim krediye die anlatio
peki bizim dgunde heves etmemis mi yani hic bisey yapmadi ozmn nie kredi cekmedi tek oglu var bide hic mi hevesin yoktu 36milyar simdi nasil.odeyecek cok kirildim ama yansitmadim da
yuzyuze grstugumzde napcam bilmiom.hic goresim bile gelmio suan
esimde kirildi.ama bisey.diemedi benm ailem boyle yapsaydi eminim esim konusmazdi.ailemle
onun disinda 5kurus harcamadi evin esyasi gelinlik yemek orkestra hersey akliniza gelen hersyi
ama hic odemedi bir taksit dahi duymum yok dedi ama kredi cekebilrdi sonucta esimde kredi.cekti
peki bizim dgunde heves etmemis mi yani hic bisey yapmadi ozmn nie kredi cekmedi tek oglu var bide hic mi hevesin yoktu 36milyar simdi nasil.odeyecek cok kirildim ama yansitmadim da
esimde kirildi.ama bisey.diemedi benm ailem boyle yapsaydi eminim esim konusmazdi.ailemle
Disten ozman cnm sizinde
ayy haklisin tulumla ateslenirse kotu ama
tulumsuzda hasta olur yaa yada hep sen ortmek.icin huzursuz olur uyuyamazsin dimi
cok zor isin ya
masalda ustunu ort aninda uyanir tulumla rahatim sukur
Gunaydin herkese ay gercekten biz koye geldigimizden beri kimse girmiyo sanki buraya hadi hafta sonu tamamda hafta icide pek kimse yok ay ozledim valla muhabbet etmeyi zaten aksam falan gidicez evimize insallah sonra normale doner.
cnm neden üzülüyorsun ki?
bizde de aynı durum oldu,
hem nişanda takılan takılarda hem de düğünde kv ler bana hiçbir şey takmadılar. sadece 1 takı seti taktılar o da 1500 tl ye gün parasıyla alındı.
kv benim param yok dedi düğünden sonra 120.000 tl parası olduğu ortayaçıktı
bütün eşyaları biz aldık eşimle
o kadar sıkıştık ki düğün salonuna 1000tl çıkışmadı. annem ben veriyim dedi.bunun üzerine kv ben size veriyim de düğünden sonra siz bana ödersiniz dedi
kaynım 750 tl perdelere para verdi. düğünden sonra onu da ödedik
kaynım düğünde ben ne taksam dediğinde kv "oğlum ne takacaksın daha perdelerini aldın, biz de set taktık yeter" dedi
ama ben hiç üzülmüyorum çünkü en azından ona minnet etmedik
yoksa var ya onu bile başıma kakardı.düşün param yok diyor,üstüne başına elbise bile almıyor(ablasının oğlunun düğününde 1990 senesinde giydiği bluz ve pantolonu giydi),biz borç içinde yüzüyoruz ama öğreniyoruz ki 120 milyar bankada parası var
boşver allaha havale et
sen niye üzülüyorsun ki, o yaptığından utansın
ya kızlar şuan sinirden çıldırıyorum
pazar günü defne bi kaç kere hapşurdu evde, sonra ben alışverişe çıkarken kv ye bıraktım.sonra defneyi almak için gittiğimde yine hapşurdu. bende sordum. ben yokken de hapşurdu mu evde çok hapşurdu diye. o da yok hiç hapşurmadı dedi.toz falan kaçmıştır o yüzden hapşuruyordur ne evhamlanıyorsun dedi.
neyse dün de sesi çatal çataldı. bu sabah sesi daha da çatallaştı.şimdi aradım hasta oluyor galiba diye ıhlamur kaynatmış ama içine papatya,rezene,tarçın vs koymuş. defne öyle karışımları içmiyor.sadece ıhlamur içiyor. defneye vermiş içmemiş. ben de defnenin karışım içmediğini söyledim. bana ne dese beğenirsiniz? "ben böyle yaptım sen de akşam kendin sadece ıhlamur kaynatır içirirsin" dedi
allah aşkına benim söylediğimde ne var?
ayrıca çocuğumun nasıl içtiğini söyledim,kendin de denemiş içmediğini görmüşsün. sadece ıhlamur kaynatsan da içirsen ölürmüsün?
dedim ki içmiyorsa içine biraz pekmez kat da içir. yok içmez dedi kestirdi attı.
akşamın 9unda gidip ıhlamur kaynatmak sorun değil de çocuk ne zaman içecek o ıhlamuru?
iyi tamam ben kaynatırım dedim.
ya sinir oluyorum sinir
kötü konuşmak istemiyorum ama beni gerçekten zorluyor
allahım sen büyüksün, ne olur sabır ver bana
aynen cnm işte anne olmak bu galiba..
o iyi olsunda ben herşeye rağzıyım cnm:
cnm haklısın ama eşine yansıtmamaya çalış bak seninde ailenle sıkıntı olduğunda eşin anlayışlı davranmıştı
ne yapıcaksın bu onların ayıbı..
tünaydın cnm evetya normale dönelim artık özlüyorum ben sizi..
ya bi insanın oğlu evleniyo nasıl bukadar duyarsız kalabiliyo ben anlamıyorum.
benim kayın validemlerinde çok yardımı olmadı 10 tl falan verdiler ama benbiliyorum elinde olsa daha çoğunu verirdi
bizde herşeyi kendimiz yaptık eşimle
ama insan kendi yapınca daha rahat oluyo merak etme
ama tabi benimde sinir olduğum şeyler oluyo
eltim bikere konuşmamızda kayın validem annemn eline altınları saydı dediğinde çok sinir olmuştum
bide onlarda bütün yakınları giydiriliyomuş
ama eltim benim gelinliğim 1800 tl diye laf söylemiş o düğün salonunun verdiği gelinliği giyidi diye ben çok abartmışım falan gerçi eşimde cevabını vermış orasıda ayrı
ben herşeyi kendim yaptım asla kimseye laf söyletmem oyüzden..
Bak senin yine 3 bilezok varmos bizde oda yoktu
Esimde siz gibi taksit borc vn ole yapti ama ckk sukur odeniyir godiyor demek oglunun gelirine guvenmis iste her insan sansli.olmuyor
ay bide benim.kp on paket sigara ve takim elbisemi almazzan digune gelmwm diye twhtit etti beterin beteri var
konusmamazlik saygisizlik etme benik.kp yi tanisan binsukredersin
ben bir kere olsun bu durumlari yansitmadim saygu duy aradaki bagi bozma esinede yansitma derim
kp arkadasi motor alirken kp min ustine yapmis ceza bandrol hic odenmemis din 5oo tl ye yakin esim odedi yok yere
size zararlaroda yok gonil koyma sakin
Valla canim senin kayinvalidene diycek lafim kalmadi bide esin onun emekliligini oduyodu dimi peki okadar parasi nereye gitti kv.nin yazik ya insanliktan cikmis sanki.Tabi bizdede durumlar cok farkli degil esim bursada bekar evinde kalip yememis icmemis calisip para biriktirmis biz sozlendikten sonra araba almisti evlenirkende biriktirdigi paranin diger kismiyla ev almak istedi tamda amcasinin isyeri tasindigi icin esimde onun evini aldi tam denk geldi dugun oncesi ve k.pederimde rahmetli cok iyiydi oda koyunlarini satti yardim etti hatta kendi annemlerde borc bilezik vermislerdi diger herseyi dugun salonu yemek falan evin tadilati parke kapilar duvarlar heryer degismisti dugun sonrasinda odedik onlari ama kv. dahil esimin ablasi ve iki abisi cok kiskanmislardi kendileri k.p. parasini yediler yediler simdi bize sira gelince hepsi degisti.rahmetli k.pederim dugunde lazim olur diye 5milyar kredi cekmis esiminde abisi gidiyo yalan yanlis borcum var falan diye paranin yarisini almis adamin elinden hepsi paragoz bu insanlarin ya anlatmakla bitmiyoki canim.
Rahmetli k.pederim yani babam cok iyi bi insandi ya ama onunla fazla gorusemeden biz evlendikten sonra kisa surede vefat etti neyseki torununu gormustu.zaten esimin bi abisi kumar oynaya onu bunu yapa adamcagizin paralarini yemis rahmetli onada ev alicakmis ama o parayi alip biguzel yedigi icin ev alinamamis hatta kac tane ev parasi yemis karisida suslu sigara iciyo kuaforden cikmiyo pahali magazalardan alisveris yapiyo hep rahmetli odemis onlarin paralarini hatta k.p rahmetli olduktan sonra k.v ye maas baglanmisti onlarda bakmak icin k.vyi aliyolar evlerine kisa sure sonra k.vnin maasi uzerinden bankadan 10milyar kredi cekiyolar hatta bunu gectigimiz yaz yaptilar simdi k.v gorumcem bakiyo ve esimde abisiyle gorusmuyo yani herkes cok kotu kalpli ya bende burayi sizleri oyuzden cok seviyorum burasi sicak samimi hicbirinizi gormesemde hepinize guvenim var.
Kizlar bi arada hepinize merhaba bu aralae bir yoginlik sormayin bugum yegenim.ameliyay oldu ufakliga ben bakiyorum
benim arasim.hasta can ama en azindsn normal grip oldu sukurettim
Evde buyuk capli bir irganizasyon basladi yataj odamizdan yun yatak yorgan yastik arasin park yatagi vb hepsi odadan cikti yerine kiyanabilir antibakteriyeller siparid verildi.
evdeki saggu halilar toplandi cok ta severdm ama ev akarlarinin yuvasi
Persembe yenilencek
buharlinyer temizleyici ismarlasik ev akarlarina savaa acildi
Aysegul senin tavsiye edicegin seyler varmi yasamis biri olarak
yasemn nereleede bu arada
ay cnm benim geçmiş olsunKizlar bi arada hepinize merhaba bu aralae bir yoginlik sormayin bugum yegenim.ameliyay oldu ufakliga ben bakiyorum
benim arasim.hasta can ama en azindsn normal grip oldu sukurettim
Evde buyuk capli bir irganizasyon basladi yataj odamizdan yun yatak yorgan yastik arasin park yatagi vb hepsi odadan cikti yerine kiyanabilir antibakteriyeller siparid verildi.
evdeki saggu halilar toplandi cok ta severdm ama ev akarlarinin yuvasi
Persembe yenilencek
buharlinyer temizleyici ismarlasik ev akarlarina savaa acildi
Aysegul senin tavsiye edicegin seyler varmi yasamis biri olarak
yasemn nereleede bu arada
Ay ne zormus boyle yahu onan kirk yil el baksa herseyo kolayca soylersin bana sinur basiyor
Yazik ya basil vicdansiz insanlar var kadinin tdk guvencesi naasi ondan da olmus baksana
yazik cok yazik
Evet canim oyle esimde yillik izin almisti ama artik ben gitmek istiyorum havalarda sogudu burda cocukla biraz zor oluyo artik aksama falan gideriz heralde.fatmacım ohhh mis gibi köysdesiniz temz hava....organkkkk tavuk yumurta...iyice içinize çekin havasını
Yazik ya basil vicdansiz insanlar var kadinin tdk guvencesi naasi ondan da olmus baksana
yazik cok yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?