- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #32.801
ay cnm benim geçmiş olsun
yeğenin nasıl şimdi, allah şifa versin
çabucak iyileşir inşallah
seni baya bir yoğunluk bekliyor
cnm buharlı yer temizleyiciden memnun kalırsan söyle ben de almak istiyorum
çok zor cnm
inan hiç kötü bişey düşünmeden söyledim, allah içimi biliyor
çocuğumun huyunu biliyorum çünkü ama yanlış anlaşılıyor işte
bakıcı baksa herşeyi kolayca söylersin
mesela kv defnenin poposunu el sabunu ile yıkıyor, o da tahriş ediyor.kaç kere söyledim ama böyle daha temiz olduğunu söylüyor. bakıcı olsa kızarsın ama kv olunca aman kırılmasın,saygısızlık olmasın diye bişey yapamıyorsun
haftasonu biraz hava alsın,defneyle buaralar gezemiyor ona da değişiklik olsun diye önce gözünden özel dr a götürdüm sonra da buranın meşhur bir pastanesine götürdüm. inan çok param yoktu ama sırf ona değişiklik olsun, o da insan her ne kadar beni kırsa da eşimin ve kızımın hatrı var diye götürdüm.
nasıl hoşuna gitti anlatamam
ama hep diyorum allah görüyor, o büyüktür
Evet canim oyle esimde yillik izin almisti ama artik ben gitmek istiyorum havalarda sogudu burda cocukla biraz zor oluyo artik aksama falan gideriz heralde.
Gercekten canim soylenicek soz yok bu insanlara neyseki maasinin hepsini almiyolar azda olsa kaliyo yine.Ama sizede sasirdim yani esin niye oduyoki elalemin borcunu babasi dusunsun artik onuda valla bu insanoglu ya ne diyim artik pes diyorum.
güldencim işin zor gerçekten yaa tulum olmazsa zor .meryem de örtmüyo üstünü ama tulum var içim rahat sende uyuyamazsın ayy hemen çıksın dişşler de biz de rahatlayalım yaniii
ya kızlar şuan sinirden çıldırıyorum
pazar günü defne bi kaç kere hapşurdu evde, sonra ben alışverişe çıkarken kv ye bıraktım.sonra defneyi almak için gittiğimde yine hapşurdu. bende sordum. ben yokken de hapşurdu mu evde çok hapşurdu diye. o da yok hiç hapşurmadı dedi.toz falan kaçmıştır o yüzden hapşuruyordur ne evhamlanıyorsun dedi.
neyse dün de sesi çatal çataldı. bu sabah sesi daha da çatallaştı.şimdi aradım hasta oluyor galiba diye ıhlamur kaynatmış ama içine papatya,rezene,tarçın vs koymuş. defne öyle karışımları içmiyor.sadece ıhlamur içiyor. defneye vermiş içmemiş. ben de defnenin karışım içmediğini söyledim. bana ne dese beğenirsiniz? "ben böyle yaptım sen de akşam kendin sadece ıhlamur kaynatır içirirsin" dedi
allah aşkına benim söylediğimde ne var?
ayrıca çocuğumun nasıl içtiğini söyledim,kendin de denemiş içmediğini görmüşsün. sadece ıhlamur kaynatsan da içirsen ölürmüsün?
dedim ki içmiyorsa içine biraz pekmez kat da içir. yok içmez dedi kestirdi attı.
akşamın 9unda gidip ıhlamur kaynatmak sorun değil de çocuk ne zaman içecek o ıhlamuru?
iyi tamam ben kaynatırım dedim.
ya sinir oluyorum sinir
kötü konuşmak istemiyorum ama beni gerçekten zorluyor
allahım sen büyüksün, ne olur sabır ver bana
Kizlar bi arada hepinize merhaba bu aralae bir yoginlik sormayin bugum yegenim.ameliyay oldu ufakliga ben bakiyorum
benim arasim.hasta can ama en azindsn normal grip oldu sukurettim
Evde buyuk capli bir irganizasyon basladi yataj odamizdan yun yatak yorgan yastik arasin park yatagi vb hepsi odadan cikti yerine kiyanabilir antibakteriyeller siparid verildi.
evdeki saggu halilar toplandi cok ta severdm ama ev akarlarinin yuvasi
Persembe yenilencek
buharlinyer temizleyici ismarlasik ev akarlarina savaa acildi
Aysegul senin tavsiye edicegin seyler varmi yasamis biri olarak
yasemn nereleede bu arada
Rahmetli k.pederim yani babam cok iyi bi insandi ya ama onunla fazla gorusemeden biz evlendikten sonra kisa surede vefat etti neyseki torununu gormustu.zaten esimin bi abisi kumar oynaya onu bunu yapa adamcagizin paralarini yemis rahmetli onada ev alicakmis ama o parayi alip biguzel yedigi icin ev alinamamis hatta kac tane ev parasi yemis karisida suslu sigara iciyo kuaforden cikmiyo pahali magazalardan alisveris yapiyo hep rahmetli odemis onlarin paralarini hatta k.p rahmetli olduktan sonra k.v ye maas baglanmisti onlarda bakmak icin k.vyi aliyolar evlerine kisa sure sonra k.vnin maasi uzerinden bankadan 10milyar kredi cekiyolar hatta bunu gectigimiz yaz yaptilar simdi k.v gorumcem bakiyo ve esimde abisiyle gorusmuyo yani herkes cok kotu kalpli ya bende burayi sizleri oyuzden cok seviyorum burasi sicak samimi hicbirinizi gormesemde hepinize guvenim var.
ay cnm benim geçmiş olsun
yeğenin nasıl şimdi, allah şifa versin
çabucak iyileşir inşallah
seni baya bir yoğunluk bekliyor
cnm buharlı yer temizleyiciden memnun kalırsan söyle ben de almak istiyorum
çok zor cnm
inan hiç kötü bişey düşünmeden söyledim, allah içimi biliyor
çocuğumun huyunu biliyorum çünkü ama yanlış anlaşılıyor işte
bakıcı baksa herşeyi kolayca söylersin
mesela kv defnenin poposunu el sabunu ile yıkıyor, o da tahriş ediyor.kaç kere söyledim ama böyle daha temiz olduğunu söylüyor. bakıcı olsa kızarsın ama kv olunca aman kırılmasın,saygısızlık olmasın diye bişey yapamıyorsun
haftasonu biraz hava alsın,defneyle buaralar gezemiyor ona da değişiklik olsun diye önce gözünden özel dr a götürdüm sonra da buranın meşhur bir pastanesine götürdüm. inan çok param yoktu ama sırf ona değişiklik olsun, o da insan her ne kadar beni kırsa da eşimin ve kızımın hatrı var diye götürdüm.
nasıl hoşuna gitti anlatamam
ama hep diyorum allah görüyor, o büyüktür
aynen cnm artık herşeyden korkuyorum zaten doktor dişte olsa ateşi yükselirse hemen ateş düşürücü vericeksin diyo..
allahım sana gerçekten peyganber sabrı vermiş fundam seni taktir ediyorum ama kayın validenede söylemediğim kalmıyo sanıyorumki.
umarım defnem çabuk atlatır
senıhlamuru yap gecede ver defneme içerken nil uyurkende içiyo biberonla cnm:..
hatta zencefilve balı karıştırıpta ver 1 çay kaşığı..
ohhhh cnm evde temizlikvar desene
bu arada geçmiş olsun
kaçyaşında yeğen..
allahım herkesin kalbine vijdan versin
evlatlarımızı hayırlı eylesin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın
düşünsenize fundam nekadar çok üzülüyo şimdi
annesi ondan daha çok üzülüyodur eminim
allah evlatlarımızı hayırlı evlat eylesin
hem bize hem çevresine hem vatanına
allah kimseyi evladıyla sınamasın
Sagil tatlim 7.5 yasindq goz ameluyati olmus
ay cok zor ayilmis ne cok bagirmis ablamlar annnem.cok.aglqmislqr iki kisi zaptedememis
gece yapıp içireceğim zaten cnm baksana zaten gündüz içmemişaynen cnm artık herşeyden korkuyorum zaten doktor dişte olsa ateşi yükselirse hemen ateş düşürücü vericeksin diyo..
allahım sana gerçekten peyganber sabrı vermiş fundam seni taktir ediyorum ama kayın validenede söylemediğim kalmıyo sanıyorumki.
umarım defnem çabuk atlatır
senıhlamuru yap gecede ver defneme içerken nil uyurkende içiyo biberonla cnm:..
hatta zencefilve balı karıştırıpta ver 1 çay kaşığı..
ohhhh cnm evde temizlikvar desene
bu arada geçmiş olsun
kaçyaşında yeğen..
allahım herkesin kalbine vijdan versin
evlatlarımızı hayırlı eylesin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın
düşünsenize fundam nekadar çok üzülüyo şimdi
annesi ondan daha çok üzülüyodur eminim
Kullanayim canim.memnun kalirsam tavisye.ederik bugun yarin gelir
by arada yeni esyalarini gule gile.kullab rahmetlinkv o eskisin sen eskime deedi benden de aynisi sana
bence kv senin hassasligindan faydalabiyir daha ustune gekiyor
bbak ginli yapilimca nasilda.yuzu guluyor.dimi
sen elinden geleni yap gerisini bosver
yani, kaloriferelere alışınca sobalı sobalı havada soğıyunca zor oluyo ama işte yine de güzellll.....sen nerdeydin bu arada ben hatrlamyıorum kaçırmş olabilirimm
aminnnn
fundam yanlız sabun olayında tavrını koysan iyi ollur
sabun seninde bildiğin gibi çok tehlikeli
hemde onun tahmin edemiyeceği kadar..
Ilerisi için çok citi sorunlar ola bilir cnm haberin olsun alllahm korusun defnemide..
Ayyy kıyamam ya allahım sağlık versin biran önce..
Bu arada yasemin öyleden sonra izinliydi cnm:
gece yapıp içireceğim zaten cnm baksana zaten gündüz içmemiş
hem en azından belki terleyerek uykusunda hastalığı atlatır belki
cnm annem üzülüyor,zaten o üzüldüğü için belli etmemeye çalışıyorum
sağol cnm sen de yeni gelecekleri güle güle kullan
rahmetli kvden ne kadar güzel laf etmiş.o eskisin sen eskime. nur içinde yatsın
öyle zaten cnm herşeyden önce allah rızası için yapıyorum
allah herşeyin hayırlısını versin
hep diyorum bu da benim sınavım, allah kulunun kaldıramayacağı derdi vermezmiş. allah defneme sağlık versin de hepsi olur. ölümlü dünya. yarın hepimiz toprak olup gideceğiz. kimsenin kalbini kırmak istemiyorum
cnm kaç kere söyledim ama dinlemiyor
onun babasını da ben büyüttüm senden mi öğreneceğim diyor
öyle daha temiz olduğunu söylüyor
ayrıca ben ne kadar söylesem de dinlemiyor ve tam tersini yapıyor
laf dinlemedikten sonra ne kadar söylesen boş cnm
cnm kaç kere söyledim ama dinlemiyor
onun babasını da ben büyüttüm senden mi öğreneceğim diyor
öyle daha temiz olduğunu söylüyor
ayrıca ben ne kadar söylesem de dinlemiyor ve tam tersini yapıyor
laf dinlemedikten sonra ne kadar söylesen boş cnm
Sagil tatlim 7.5 yasindq goz ameluyati olmus
ay cok zor ayilmis ne cok bagirmis ablamlar annnem.cok.aglqmislqr iki kisi zaptedememis
Bursadayim canim ben ayrica malasef petek yok evimde dogalgaz sobasi var borusuz evde evi aldigimiz icin hem onun borcu hemde dugun borclari ancak bitti sayilir yinede sukur 2yilda bisuru borc odedik sadece bi milyar kaldi gecen yaz esim terasa yalitim yaptirdi bu yazda duvarlara yalitim yaptiricak sonrada petek yaptiririz zaten ama hepsi bianda olmuyo iste canim yinede cok sukur halimize ne istersem alabiliyorum ogluma bi skntimiz yok okonuda.
bu gidişle öyle yapacağım cnminşallah hemen atlatır cnm
annene gelnce farkediyodur tabide oda seni üzmek istemiyodur
sen gözünün içine bak büyüt elin kadını gelsin herşeyi yapsın çektirsinneyse...
cnm ozaman yıkamasın daha iyi bu suve pamuk olan mendiller var öyle al ver gerekirse
yada bu durumu eşine anlat önüne araştırma koy
eşim bana bi konuda inanmazsa ben ona arştırmaları
gösteriyorum sende öyle yap o anlatsın annesine..
sonuçta bu önemli bi konu bence..
Ben koye geldim canim burda her kafadan bi ses cikiyor yok oyle uyutma birak kendi uyusun biz hicmi cocuk buyutmedik ayy sinir ediyolar onlar oyle konusurken ben susucammi tabi kavga edicek degilim ama veriyorum cevabini.yani ben su sabun olayini bilmiyorum ne oldugunu ama sonucta ortada senin cocugun var bak simdi bi taraftan dusununce sen k.v karsi susarak bencillik yapiyomussun gibi oluyo yani defneye karsi sen o cocugu dusunecegine k.vnin her soyledigine susuyosun oda defneye istedigi gibi davraniyo.hani tevekkul diye bisey var ama once sen elinden geleni yapicaksin gerisini Allahu Tealaya birakicaksin ama sen gordugum kadariyla hep susuyosun keske ayni yerde otursakta defneye ben baksam yani o derece dusunuyorum artik yazik o cocuga ama gercekten uzuluyorum biraz sert konusuyorum ben ama sende beni affet.
bu gidişle öyle yapacağım cnm
cnm eşim kesinlikle araştırmalara bakmaz
onun için annesi ne diyorsa o doğrudur özellikle çocuk konusunda
o deneyimli olduğu için onları dinlemek gerektiğini söylüyor
cnm affedilecek bişey yok, sen ne düşünüyorsan onu söylüyorsun
keşke yakın olsak
burada çok yalnızım, arkadaşım var 1 tane onu da kv hiç sevmiyor.
eşinin işi nedeniyle onlar da şehir dışına çok sık gidiyorlar
izmire haftasonu gelirlerse o zaman görüşüyoruz.
iyiki varsınız, sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor
bu gidişle öyle yapacağım cnm
cnm eşim kesinlikle araştırmalara bakmaz
onun için annesi ne diyorsa o doğrudur özellikle çocuk konusunda
o deneyimli olduğu için onları dinlemek gerektiğini söylüyor
cnm affedilecek bişey yok, sen ne düşünüyorsan onu söylüyorsun
keşke yakın olsak
burada çok yalnızım, arkadaşım var 1 tane onu da kv hiç sevmiyor.
eşinin işi nedeniyle onlar da şehir dışına çok sık gidiyorlar
izmire haftasonu gelirlerse o zaman görüşüyoruz.
iyiki varsınız, sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor
Guldeeennn
Bir sitem etmissin herkes burdaymis:))
Herkese hayirli gunler arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?