2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm kim bakıcak bebişe peki
bide sen nerde başlıyacaksın?

Reces gercekten cok sabirlisin cnm ayni sey bana olsa bilmiyorum bu kadar dayanabilirmiydim özellikle cocuk söz konusu oldugunda
Allahtan esim bu konuda anlayislidir kim haksizsa yuzune söyler annesi babasida olsa arada durmayi bilmeli es yeri geldiginde esine o benim annem yeri geldiginde de annesine o benim karim cocugum diyebilmeli..
Defnecige uzuluyorum..

Kizlar kv kp kafaniza cok takmayin bence tabi yasayan bilir icinizde durur yapilanlar ama sonra eslere yansiyo evde huzur kaciyo..
Bizde herseyimizi kendimiz yaptik en guzeli kendi ayaginin ustunde dur kimseye minnetin olmasin..
Buyukler bazen ayrimcilik yapiyor maalesef..

Songul gecmis olsun yegene tez zamanda iyilessin ins daha kucukmus..
Buharli temizliyici sesin icin cok iyi olur iyi etmissin, ben kullaniyorum cok memnunum kurutmadan cikan suyu biriktirebiliyosan o suyu kullan hatta krec falan yapmiyormus ben utuyede o suyu kullanmaya basladim tavsiye uzerine..

cnm kim bakıcak bebişe peki
bide sen nerde başlıyacaksın?

valla muhtemelen kv bakacak ama o da rahatsız biraz çabuk yorulıyo zorlancak biraz ama sağolsun fundaninki gibi değil yazın da bakmıştı bir ay ben çalışırken...bakıcı işi zor biraz ev yok çünkü başkasının evine de gönderemem kreş yaşına kadar idare edcez artık..ankarada balşlayacağm canm belki biraz rapor falan da alabilirm.nisana mayaısa kadar

En onemli seyleri yapmissin canim zaten hali ve yun yorgan yastiklar
bqttaniyelr onemli olan.bu
bide elektrkli supurgen toz torbali olmasin buna dikkat et
ecen gun tv de izledim intten siparis verebilirsiniz demisti
akarlarq karsi sprey cok etkiliymis arasira temizlik yaparken kullanildginda
cok etkiliymis gogus doktoru onermisti astim bronsit alerjisi olanlar icin die
netten bi bak.istersen cnm

Supurgemde suli canim.bazanin altinda bile battaniye yok hepai cikti odadaneriye bir sprey kaldi desene onusa netten arastirayim canim
Senin aklina gelen seylwr olursa tavsiyelerini bekliyorum

Kp konusunda kizlr tsk ederim hepinize
ya biz zaten iyiki onlar yapmadi.dioruz ypksa.basimiza.kalkardi.eminim
odedik bitti allha sukur
benim takildgim nokta suandada durumu yok ve alma zorunlulugu yok sirf
heves icin36bin borc yapmis
bizim dugunde tek oglu var hic mi heves etmedi ozman nie bisey yapmadi
die aklimdan gecirdim
esimde kirildi ama ikimizde hic yansitmadik zaten hala cok samimi konusuyrz da
kalbim kirildi iste biraz

Aaa gercekten mo uygun zamansa bana puf noktalarini anlatirsin artik buyuk ihtimal yarin elimde.olur

Supurgemde suli canim.bazanin altinda bile battaniye yok hepai cikti odadaneriye bir sprey kaldi desene onusa netten arastirayim canim
Senin aklina gelen seylwr olursa tavsiyelerini bekliyorum

Ooo tanam ozman herseyin tam gorununo
havaniz var cihaziniz yani ee tammadir
ama aklima gelirse soylerim cnm
ama benim yaptigim bisey vardi bence tavsiyemdir
ilaclarin yedegini arabanizda ve cantanda tasi mutlaka
acil durumda cok.ise yario
ben soba dumanindan kokusundan nefessis kaldim astimdan dolayi sokaktaydik
eczaneye goturduler hmen yakinimdaydi orda mudahale edildi
ogunden beri sprey imi cantamda tasiyorum acil durum icin

Canim sen fis fis mi kullaniyordun ozma kac yasindaydin.arasin su anda fis fisi yok kocaman buhar veren makinesi vjar
acaba sen daha buyiksun diyeydi
arasin atagi sadece geniz tikanma ve hiriltiki nefes oluyor

cnm normalde erkeğin öyle olması gerekiyor ama benim eşim anneci işte yapacak bişey yok.

cnm mecbur sabrediyorum.burada kimsem yok ki çocuğumu güvenip bırakabileyim. elin mecbur olunca katlanıp, çocuğunun eşinin hatrına susuyorsun.
allahtan başka kimsem yok sığınacak. rabbim esirgesin başka bişey gelmiyor elimden
yavrum her sabah ağlıyor babaanneye gitmemek için.bi görseniz. allah var kv oyunlarla falan oyalıyor ama yine de gitmek istemiyor çocuk.

kızlar buarada biraz önce bir arkadaşımın eşinden ayrılacağını duydum çok üzüldüm. birbirlerini çok seviyorlardı. 7 yıllık evlilerdi.birde oğulları vardı. arkadaşım eşinden hiç ayrılmak istememiş ama eşi istemiş.(arkadaşım erkek). çok üzüldüm,çok kötü oldum.
barışma ihtimaliniz yok mu dedim. yok malesef dedi.haklarında hayırlısı olsun ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. en çok da çocuk için. arkadaşıma boşansanız bile sakın eşini bırakma, hep destek ol maddi manevi dedim. sonuçta karşı taraf kadın ve boşanmış kadın olmak çok zor.

Canim sen fis fis mi kullaniyordun ozma kac yasindaydin.arasin su anda fis fisi yok kocaman buhar veren makinesi vjar
acaba sen daha buyiksun diyeydi
arasin atagi sadece geniz tikanma ve hiriltiki nefes oluyor

10yasinda farkedildi hamileliktn 1ay oncesine kaar vardi fia fis ve hap kullaniodum
masala hamile kaldgimi.ogrenmeden.1ay once hastanese yatmistim
o son ilac kullanmam oldu allha sukur kendiliginden gecti
dpktor hormonlardan dio ama ben masal benim ilacim diorum

iyi akşamlar kızlar..

giremedim ne zamandır. malum kv kp bizdeler hiiççç vaktim olmuyor. tatil sonuna kadar da buradalar.

masalece seni çok iyi anlıyorum canım. bizim durumda farksız herşeyi eşim yaptı bilezikler dahil. insanın aklına geliyor malesef böyle şeyler.

gülden hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel. Rabbim yaşatmasın bi daha.

Cnm benim ya gercekten cok zor ama seneye defne ve senin icin daha iyi olur ins. Buda senin sinavin demekki mukafatini kat kat alirsin insallah..
Arkadasina uzuldum allah herkesin yuvasina huzur versin versin ayirmasin cocuk icinde cok zor anliyacak yastami cocugu acaba

Gecmis olsun cnm hamilelikten sonra gecmesi masalin mucizesi rabbimin izniyle..

Kolay gelsin cnm baya yogun geciyor desene gunlerin, berracik nasil kv kp karsi? onun icinde degisiklik olmustur..

Aaa gercekten mo uygun zamansa bana puf noktalarini anlatirsin artik buyuk ihtimal yarin elimde.olur

Anlatirim cnm ben memnunum birkac tane aparati var benim cam falanda siliyomus ama denemedim, dun mutfagimdaki perdede leke vardi perde yikanmiyo sildim cikmamisti buharla denedim cikti cok sevindim, yerleri silerken bi taraftan hemen kurumasi cok guzel nidanin yaninda yerleri silemezdim bir kova suyu salona bosaltmisti(vukuatli:) hemde hemen kurumuyodu simdi o yanimdaykende yapiyorum hem hijyenik.. Ay reklam gibi oldu:) gelsin memnun kalirsin bence:)

Kimsecikler yok bendemi sitem etsem gulden gibi
Asilarimizi olduk insallah atesimiz cikmaz beyzanin degilde nidanin cikabilir dedi dr. aklim onda olacak bu gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…