- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.021
eeee nasıl sıcak baksın adam sen buzdağı gibi dururken
günaydın canlarım gece erdemde hep ağladı uyutmadı:2:
çok sikistiriyorsun guldeni yasemincim ya valla senden korkulur sırf gülden senden kurtulmak için yapacak nile kardeş
günaydın canlarım gece erdemde hep ağladı uyutmadı:2:
sizinde mi diş sıkıntınız var cnm yaa dikişleri düştü mü tamamen normale döndü mü...
buarada ben bu öğleden sonra izinliyim kızlar şimdiden ii hafta sonları herkese. biz kv ye gitcez görümcem gelio samsundan...
aynen cnm inş. ağız tadıyla gidip geliriz ...ohhh hep gezmek hep gezmek şekerim
biliyorum canım ya takılıyorum biliyorsun ama sen basaracaksin bence sonunda gülden pes edecek Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah onlar içinyok cnm yaa bu sefer ben masumum çünkü konuyu ben açmadım kızlar açmış. hem gülden beni bilio takılıorum ona. hem haklıyım ki nilim yalnız mı kalsın di mi ama
var canım ya zaten yatmadan çekiyorum burnunu otri bebe ile ama bi.kaç sonra gene tikaniyor elif ustunu açıyor tulum giydirdigim zamanda çok terliyor kalın.giydiriyorum ama genede gece üşüyor sanıyorum ondan çok hasta oluyor zaten:)
hayda ne oluyo bu bebişlere yaaa:
hahaha aynen vallaha nurayımya
sırf buyüzden yapıcam artık:
bide sadece burdan sıkıştırmıyo bide maillervar
yakında teldende başlar hahahahaha:
bu arada elifimburnundan dolayı uymuyosa
okyonus suyu falan alsan cnm gerçi belki vardır ama bizim doktor nil hasta olunca burnunu açık tut diyo
nil önceden hiçç istemiyodu damlaları şimdi kendi getiriyo bana hasta olunca yapıyom sesi çıkmıyo..
sizinde mi diş sıkıntınız var cnm yaa dikişleri düştü mü tamamen normale döndü mü...
buarada ben bu öğleden sonra izinliyim kızlar şimdiden ii hafta sonları herkese. biz kv ye gitcez görümcem gelio samsundan...
biliyorum canım ya takılıyorum biliyorsun ama sen basaracaksin bence sonunda gülden pes edecek Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah onlar için
var canım ya zaten yatmadan çekiyorum burnunu otri bebe ile ama bi.kaç sonra gene tikaniyor elif ustunu açıyor tulum giydirdigim zamanda çok terliyor kalın.giydiriyorum ama genede gece üşüyor sanıyorum ondan çok hasta oluyor zaten
ohh gez bakalım hadi iyi tatiller
aynen cnm inş. ağız tadıyla gidip geliriz ...
biliyorum canım ya takılıyorum biliyorsun ama sen basaracaksin bence sonunda gülden pes edecek Rabbim hayirlisini nasip etsin canım inşallah onlar için
var canım ya zaten yatmadan çekiyorum burnunu otri bebe ile ama bi.kaç sonra gene tikaniyor elif ustunu açıyor tulum giydirdigim zamanda çok terliyor kalın.giydiriyorum ama genede gece üşüyor sanıyorum ondan çok hasta oluyor zaten
ohh gez bakalım hadi iyi tatiller
bak öyle deme pişman oldum yazdığıma. kv aslında çokta gezme sayılmaz deyip kurtarayım paçayı bari:)kızlkar herkese merhaba...uykusuz anneleri görünce yeni uyandık demek ayıp olacak ama keyif yaptık bugün biraz:)))
ayy eski günlerm geldi aklıma umarım biram önce düzelirler gerçekten kabus gibi oluyo geceleri
ayşegül gözünaydın canm anneciğin geldi.....oohhh ne güzel valla...
yasemn sana da öyle gezmeler tozmalar heveslendim he....
ay cnm benim hoşgeldin.özlettin kendini elif minadan haberler almak güzel maşallah kuzuya dişleri sıralamış. burda da herkesin derdi bu ara diş desem yalan olmaz. kalbi ile ilgili güzel haberler alırsınız inş. kolu nasıl oldu cnm yanmıştı diye hatırlıyorum. sen nerde çalışıyordun tatlım atlamaışım sanırım senin çalıştığınıSelamlar dostlar..
Kaç ay oldu bilmiyorum yazmayalı buraya, arada bir girip bakıyorum ama yazamadım..
Herkes iyidir umarım..
Bir kaç sayfa geriye gittim sağolsun Güldenimin benden bahsettiğini gördüm.
Bizde çok bir değişiklik yok aslında..
Elif Mina' nın kalbindeki delik hala kapanmadı, bu ay yine kontrolümüz var hayırlı haberler alırız inşallah.
Dişlerimiz çok aktif durumda, 8 diş birden çıkardık. Azı ve köpek dişlerimizde çıktı, neredeyse tamamlanmak üzere dişleri sıpanın.
Malumunuzdur ki uykusuz, mızmızlık tavan..
Her gün bir kaç saatlik uyku ile işe geliyorum. Buna da şükür sağlığı yerinde olsun da..
Sizleri çok merak ediyorum ama geçmişi tamamen okuyamam herhalde.
çok özledim hepinizi..
Dilerim iyisinizdir, kuzucuklarımızda herşey yolundadır.
İşlerimi rahatlattım, inşallah daha sık gireceğim..
Çokk öpüyorum hepinizi..
kızlkar herkese merhaba...uykusuz anneleri görünce yeni uyandık demek ayıp olacak ama keyif yaptık bugün biraz:)))
ayy eski günlerm geldi aklıma umarım biram önce düzelirler gerçekten kabus gibi oluyo geceleri
ayşegül gözünaydın canm anneciğin geldi.....oohhh ne güzel valla...
yasemn sana da öyle gezmeler tozmalar heveslendim he....
Selamlar dostlar..
Kaç ay oldu bilmiyorum yazmayalı buraya, arada bir girip bakıyorum ama yazamadım..
Herkes iyidir umarım..
Elif Mina' nın kalbindeki delik hala kapanmadı, bu ay yine kontrolümüz var hayırlı haberler alırız inşallah.
Dişlerimiz çok aktif durumda, 8 diş birden çıkardık. Azı ve köpek dişlerimizde çıktı, neredeyse tamamlanmak üzere dişleri sıpanın.
Her gün bir kaç saatlik uyku ile işe geliyorum. Buna da şükür sağlığı yerinde olsun da..
çok özledim hepinizi..
Çokk öpüyorum hepinizi..
kuzuma maşallahSelamlar dostlar..
Herkes iyidir umarım..
çok özledim hepinizi..
Çokk öpüyorum hepinizi..
Selamlar dostlar..
Herkes iyidir umarım..
çok özledim hepinizi..
Çokk öpüyorum hepinizi..
bak öyle deme pişman oldum yazdığıma. kv aslında çokta gezme sayılmaz deyip kurtarayım paçayı bari:)
ay cnm benim hoşgeldin.özlettin kendini elif minadan haberler almak güzel maşallah kuzuya dişleri sıralamış. burda da herkesin derdi bu ara diş desem yalan olmaz. kalbi ile ilgili güzel haberler alırsınız inş. kolu nasıl oldu cnm yanmıştı diye hatırlıyorum. sen nerde çalışıyordun tatlım atlamaışım sanırım senin çalıştığını
günaydın valaha kıskanmadım desem yalannnnn:
ohhhh cnm hoşgeldin
elifi çok merak ettik hepimiz geçen songülllede bahsettik kulaklarınız çınlattık
iyi olmasına sevindim inşallah kalbiyle ilgilide iyi sonuçlar alıcaz..
ama gelişmeleri yaz
bizi
merakta bırakma kendinide elif minamıda özletme cnm:
kuzuma maşallahbizde hala 4 diş vardı geçen 2 tane daha patladı 6 dişimiz var :) azı vs yok hoş ağzını açıp göstermiyor o da ayrı konu :) biz sünnet olduk teyzesi iyileşiyoruz ama şükür ki
yasmin teyze sen sordun sanırım dikişlerimizin çoğusu gitti şeeklide düzene girdi gibi bişi pipimizin
hoşgeldn canm iyi güzel habwerler alırsıznız inşallah....ohh ne güzel dişler sıkıntısından kurtulcaksınız en azından.maşallah:)))
yasemin kurtulamazsın öyle...............
güldencm darısı başınıza diyeyim hatırklarsın çok çektim ama ben de bir aya kadar her gece sıfır uyku idi....
hoşgeldn canm iyi güzel habwerler alırsıznız inşallah....ohh ne güzel dişler sıkıntısından kurtulcaksınız en azından.maşallah:)))
yasemin kurtulamazsın öyle...............
güldencm darısı başınıza diyeyim hatırklarsın çok çektim ama ben de bir aya kadar her gece sıfır uyku idi....
Sağol canım valla bende özledim sizi.
Allah evlatlarımıza da bize de güç kuvvet versin..Hayırlısıyla atlatacağız inşallah..
Kolumuzda yanık izimiz duruyor, geçmedi.Ama iz harici iyileşti canım..
Ben Antalya otogar işletmesinde çalışıyorum canım.
Canımsınız..
Valla bende merak ettim hepinizi..Özledimm..
Neyse daha sık buradayım inşallah..
Elif Mina' nın kalp kontrolünde bende artık iyi sonuç almak istiyorum..
Hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?