2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet ya 16 saat hastanede gectı 10 dak bır bes dak bır derken ıgne olmak ta ıstemıyodum acılmayı beklemek zorundaydık falan dıkıs vardı ya kesıyolar burdada en son kesmıslerdı ebe dogurtamadı bashekımlerı gelmıstı, esını tebrık edıyoruz demısler esıme cok dırendı bıze yardım ettı yoksa sezeryan olcaktım..
O sancılar unutuyo ve ıkıncıler dusunuluyor dogru ceken bılır bosuna dememısler cennet anaların ayagında dıye
He he ıkıncı daha kolay oluyo herkese tavsıye ederım yanı guldeeennn

Bnde kacayım artık uyku geldı
Fatmacım gec geldın sıze ıyı muhabbetler ıyi geceler kızlar görusrz

kesmıyolar dıye duymustumda
okadar sancıyı cektıkten sonrada sezeryan olmak zor gelırdı sukur atlatmıssın sen canım
ıyı geceler canım optum senı

amin cnm aminn
işte bilinçlenecek ben anlattıkça anlattımda zaten
evde 4 tane ateş ölçer var..

ayy onların anlaılmazlıkları tutuyo bazen cnm boşver:

ay nazar deymesin dilimi ısırayım ama eşimde son 10 gündür nasıl deyişimler var anlatamam ne söylesem yapıyo nille ilgileniyo falan hatta akşam birlikte bayağı uzun oyn oynadık
oynuyodu ama hemen sıkılıyodu.
nil ne isterse onu yaptık nil çok keyif aldı..
bende tabi..

haydaaaa yinemi bennnn:
kız ben normal doğum yapamadımki ben biraz korkağğımda epidural sezeryan yaptım
ama çokrahat geçti
yine istesem yine onu yaparım ve aynı doktoruma giderimmm

kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
umarım herkes iyidir
nil yine akşam 3 te uyandı 4e kadar uyumadı sonra uyumuşuz.
sanıyorum diş off
artık sanki biraz bastırsam patlıyacak gibi ya çok kötü..
ateş yapmaz umarım...

günaydın cnmmm... bugünde ilk burdan günaydın diyeyim dedim:) bizde de gece durumlar aynıydı bugeceyle birlikte 3 gecedir böyleyiz ağlayarak uyanıyoruz. ilk azımzı çok zorluo nilim hiç azı diş çıkardı mı tatlım...inş. ateş filan yapmaz cnm...
buarada ikinci çocuk mevzusu mu açılmış ne... he he hazır sen yakalamışken sorayım dedim eşinle de maşallah dialog süperleşmişken...

hehehee vallaşa şekerim hiç bir fırsatı kaçırmıyosun bakıyorum hehe:
günaydın bu arada
evet nilin 2. azı dişi bu ama ilkte çok zorlamıştı 2. da zorlayacak gibi cnm:

eşimle aramız iyi çok şükür ama 2. çocuğa oda sıcak bakmıyo açıkçası..

reces yağmurcandan günaydın kızlar... ne oluo bebişlerin dişleri coştu sanırımmm bu ara annelere rahat yok...

eeee nasıl sıcak baksın adam sen buzdağı gibi dururken

günaydın nurayım haklısın
peki hastalığı nasıl varmı hala burun akıntınız?
ay ne çekiyolar onlarda bu dişlerden yaa..
günaydın canım burnu akiyor hala bayan azaldı gerçi ama geceleri tikaniyor nefes alamadigi için de zırt pirt uyanıyor bu geçse disten uyumicak
uyuyan annelere o kadar ozeniyorum ki valla hiç bişey yapasim yok çok yorgunum
reces yağmurcandan günaydın kızlar... ne oluo bebişlerin dişleri coştu sanırımmm bu ara annelere rahat yok...
günaydın canım bizimki disten değil sizin.ne oldu uykulariniz duzene girdimi yasmin
fundacim sana da günaydın defne nasıl akşam atesi var miydi

çok sikistiriyorsun guldeni yasemincim ya valla senden korkulur sırf gülden senden kurtulmak için yapacak nile kardeş

yok cnm yaa bu sefer ben masumum çünkü konuyu ben açmadım kızlar açmış. hem gülden beni bilio takılıorum ona. hem haklıyım ki nilim yalnız mı kalsın di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…