- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.001
ay canım okadar nasıl cektın sancıyı 16 saat az değıl ama Allahım sabrnı verıyo
bende normal doğum yaptım canım o sancıyı asla unutmam heralde dıkısın varmıydı senın yanı kesıyolarmı ordada
ıkıncı genelde daha kolay oluyo dıyolar sende doğruladık
Evet ya 16 saat hastanede gectı 10 dak bır bes dak bır derken ıgne olmak ta ıstemıyodum acılmayı beklemek zorundaydık falan dıkıs vardı ya kesıyolar burdadaen son kesmıslerdı ebe dogurtamadı bashekımlerı gelmıstı, esını tebrık edıyoruz demısler esıme cok dırendı bıze yardım ettı yoksa sezeryan olcaktım..
O sancılar unutuyo ve ıkıncıler dusunuluyor dogru ceken bılır bosuna dememısler cennet anaların ayagında dıye
He he ıkıncı daha kolay oluyo herkese tavsıye ederım yanıguldeeennn
Wavs cım geldıgın ıyı oldu ıkı sohbet ettık ne guzel arayı uzatma :))
Ayy cok kotu canim ya insan okurken bile kotu oluyo ama heran hepimizin basina gelebilir Allahim butun bebeklerimizi korusun nekadar korksan haklisin canim bende olsam kafayi yerim heralde.bakiciyada soylersen atesi biraz yukselirse calpol versin hemen sen soylersen bidaha dikkat eder tabi sana haber vermesi bence iyi bisey cunku o bakici sonucta sorumluluk onda Allah korusun bisey olsa senin haberinin olmamasi daha kotu olurdu.
Evet cnm uyuyana kadar benım butun enerjımı bıtırdıler :) esımede kızdım bulasıkları yerlestırcem nıda dıbımde yaptırmıyo yanına göturuyorum aglıyo bana dıyo cocuklar uyuyunca yapsan dıye bende bagırdım sen tv ızle keyıf yap ben gece yarısına kadar ev ısı yapım dıyesonra oyaladı bı guzel bu aksam anlayissizligi tuttu:)
Evet cnm almanya burasida cok soguk orda kar yok demi daha
Evet ya 16 saat hastanede gectı 10 dak bır bes dak bır derken ıgne olmak ta ıstemıyodum acılmayı beklemek zorundaydık falan dıkıs vardı ya kesıyolar burdadaen son kesmıslerdı ebe dogurtamadı bashekımlerı gelmıstı, esını tebrık edıyoruz demısler esıme cok dırendı bıze yardım ettı yoksa sezeryan olcaktım..
O sancılar unutuyo ve ıkıncıler dusunuluyor dogru ceken bılır bosuna dememısler cennet anaların ayagında dıye
He he ıkıncı daha kolay oluyo herkese tavsıye ederım yanıguldeeennn
kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
umarım herkes iyidir
nil yine akşam 3 te uyandı 4e kadar uyumadı sonra uyumuşuz.
sanıyorum diş off
artık sanki biraz bastırsam patlıyacak gibi ya çok kötü..
ateş yapmaz umarım...
günaydın cnmmm... bugünde ilk burdan günaydın diyeyim dedim:) bizde de gece durumlar aynıydı bugeceyle birlikte 3 gecedir böyleyiz ağlayarak uyanıyoruz. ilk azımzı çok zorluo nilim hiç azı diş çıkardı mı tatlım...inş. ateş filan yapmaz cnm...
buarada ikinci çocuk mevzusu mu açılmış ne... he he hazır sen yakalamışken sorayım dedim eşinle de maşallah dialog süperleşmişken...
Günaydın kızlar, nasılsiniz?
günaydın kızlar
ay bugece bizde hiç uyuyamadik gene
aRtik çok yoruldum ya
hehehee vallaşa şekerim hiç bir fırsatı kaçırmıyosun bakıyorum hehe:
günaydın bu arada
evet nilin 2. azı dişi bu ama ilkte çok zorlamıştı 2. da zorlayacak gibi cnm:
eşimle aramız iyi çok şükür ama 2. çocuğa oda sıcak bakmıyo açıkçası..
günaydın canım burnu akiyor hala bayan azaldı gerçi ama geceleri tikaniyor nefes alamadigi için de zırt pirt uyanıyor bu geçse disten uyumicakgünaydın nurayım haklısın
peki hastalığı nasıl varmı hala burun akıntınız?
ay ne çekiyolar onlarda bu dişlerden yaa..
günaydın canım bizimki disten değil sizin.ne oldu uykulariniz duzene girdimi yasminreces yağmurcandan günaydın kızlar... ne oluo bebişlerin dişleri coştu sanırımmm bu ara annelere rahat yok...
eeee nasıl sıcak baksın adam sen buzdağı gibi dururken
bi uykusuz anne daha geldi günaydın canım Allah kolaylik versin sana bugüngünaydın canlarım gece erdemde hep ağladı uyutmadı:2:
çok sikistiriyorsun guldeni yasemincim ya valla senden korkulur sırf gülden senden kurtulmak için yapacak nile kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?