- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.041
amin cnm aminnn
ben kalkıyorum işe geliyorum tabi hanfendi uyumaya devammm
gel cnm gel merakta bırakma bizi
bizde iyiyiz ama nilim 2 hafta önce 1 havale geçirdi malesef cnm
vicudundan enfksyon varmış ateş düşmedi gerçi düşük ateşli bir havaleydi ama benimde ömrümden ömür gitti
allahım bizi yavrularımızla sınamasın
herkesin meleği iyi olsun..
ben o meleyi bi yesemmmmm:
maşallah ona alllahım nazarlardan korusun onu..
Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını da, başka sıkıntısını da göstermesin inşallah..Off kuzum benim ya.
Amin canım benim, Allah korusun hepsini..
Allah' a emanetler.
Selamlar dostlar..
Kaç ay oldu bilmiyorum yazmayalı buraya, arada bir girip bakıyorum ama yazamadım..
Herkes iyidir umarım..
Bir kaç sayfa geriye gittim sağolsun Güldenimin benden bahsettiğini gördüm.
Bizde çok bir değişiklik yok aslında..
Elif Mina' nın kalbindeki delik hala kapanmadı, bu ay yine kontrolümüz var hayırlı haberler alırız inşallah.
Dişlerimiz çok aktif durumda, 8 diş birden çıkardık. Azı ve köpek dişlerimizde çıktı, neredeyse tamamlanmak üzere dişleri sıpanın.
Malumunuzdur ki uykusuz, mızmızlık tavan..
Her gün bir kaç saatlik uyku ile işe geliyorum. Buna da şükür sağlığı yerinde olsun da..
Sizleri çok merak ediyorum ama geçmişi tamamen okuyamam herhalde.
çok özledim hepinizi..
Dilerim iyisinizdir, kuzucuklarımızda herşey yolundadır.
İşlerimi rahatlattım, inşallah daha sık gireceğim..
Çokk öpüyorum hepinizi..
hosgeldın canım ozlettın kendını merak etmıstık senı
ınsallah hayırlı haberler alırsın bukez
dısler hep mahvettı canım kuzuları bızlerıde tabıkı coğumuz aynı durumdayız
resımlerı gordum buyumus elıf mına kocaman olmus dıslerınıde gorduk masallah
fazla arayı acma arada gel sohbete
günaydın cnm defne iyi sayılırgünaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?
defnem nasıl?
günaydın cnmreces yağmurcandan günaydın kızlar... ne oluo bebişlerin dişleri coştu sanırımmm bu ara annelere rahat yok...
defnenin ateşi yüksek değildi akşam cnmgünaydın canım burnu akiyor hala bayan azaldı gerçi ama geceleri tikaniyor nefes alamadigi için de zırt pirt uyanıyor bu geçse disten uyumicak
uyuyan annelere o kadar ozeniyorum ki valla hiç bişey yapasim yok çok yorgunum
günaydın canım bizimki disten değil sizin.ne oldu uykulariniz duzene girdimi yasmin
fundacim sana da günaydın defne nasıl akşam atesi var miydi
Selamlar dostlar..
Kaç ay oldu bilmiyorum yazmayalı buraya, arada bir girip bakıyorum ama yazamadım..
Herkes iyidir umarım..
Elif Mina' nın kalbindeki delik hala kapanmadı, bu ay yine kontrolümüz var hayırlı haberler alırız inşallah.
Dişlerimiz çok aktif durumda, 8 diş birden çıkardık. Azı ve köpek dişlerimizde çıktı, neredeyse tamamlanmak üzere dişleri sıpanın.
Her gün bir kaç saatlik uyku ile işe geliyorum. Buna da şükür sağlığı yerinde olsun da..
çok özledim hepinizi..
Çokk öpüyorum hepinizi..
maşallah elif minaya çok değişmiş, büyümüş
aynen cnm inş. ağız tadıyla gidip geliriz ...
hosgeldin canım ya özledik seni ve elif minayi inşallah kontrolü iyi çıkar canım güzel haberler alırsın artık ozletme kendini gel aradaSelamlar dostlar..
Herkes iyidir umarım..
çok özledim hepinizi..
Çokk öpüyorum hepinizi..
iyi.masallah canım sanki dün ateşten vibahsetmistin sanki sevindim inşallah daha iyi olurgünaydın cnm defne iyi sayılır
geceleri defneye ıhlamur içirdiğim için sesi düzelmeye başladı ama başka bir derdimiz var
poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
dr a da götüremedim boş randevusu yokmuş
ben de öğlene kadar hastanedeydim
dr troidden şüphelendiği için troid sintigrafisi çektirdim
eve gidene kadar bol bol su içmem lazım defneye radyasyon geçmemesi için
günaydın cnm
bebişlerin derdi bitmiyor ama allah dermansız dert vermesin
defnenin ateşi yüksek değildi akşam cnm
ıhlamur içiriyorum içine de azıcık ateş düşürücü şurup katıyorum ki ateşlenmesin
buarada defnenin poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
cnm benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok özledik ve merak ettik sizimaşallah elif minaya çok değişmiş, büyümüş
kolundaki iz de geçer inşallah cnmkızlar buarada songülden haberiniz var mı?
kaç gündür foruma girmiyor
kötü bişey yoktur inşallah
ayşegül annen gelmiş gözün aydın cnm
cnm benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok özledik ve merak ettik sizi
kolundaki iz de geçer inşallah cnm
hosgeldin canım ya özledik seni ve elif minayi inşallah kontrolü iyi çıkar canım güzel haberler alırsın artık ozletme kendini gel arada
masallah ne kadr buyumussun kız sen ne tatlı olmuşsun
geçmiş olsun canım mantar olmuş olabiiilir defnem travazol sür istersen . songülümün misafirleri var ondan giremiyor canımgünaydın cnm defne iyi sayılır
geceleri defneye ıhlamur içirdiğim için sesi düzelmeye başladı ama başka bir derdimiz var
poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
ben de öğlene kadar hastanedeydim
dr troidden şüphelendiği için troid sintigrafisi çektirdim
eve gidene kadar bol bol su içmem lazım defneye radyasyon geçmemesi için
günaydın cnm
bebişlerin derdi bitmiyor ama allah dermansız dert vermesin
defnenin ateşi yüksek değildi akşam cnm
ıhlamur içiriyorum içine de azıcık ateş düşürücü şurup katıyorum ki ateşlenmesin
buarada defnenin poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
cnm benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok özledik ve merak ettik sizi
kolundaki iz de geçer inşallah cnm
kızlar buarada songülden haberiniz var mı?
kaç gündür foruma girmiyor
kötü bişey yoktur inşallah
ayşegül annen gelmiş gözün aydın cnm
cnm bez değiştirmedimayyy fundamya senden alıntı yapıcaktım yanlış oldu
defnemin sorunu acaba sabunla yıkandığı için poposu ola bilirmi cnm:
doktora götürürsen onuda söyle
yada bezfalan deyiştirdinizmi?
cnm sadece popoda değil ki genital bölgesinde de varhosgeldin canım ya özledik seni ve elif minayi inşallah kontrolü iyi çıkar canım güzel haberler alırsın artık ozletme kendini gel arada
iyi.masallah canım sanki dün ateşten vibahsetmistin sanki sevindim inşallah daha iyi olur
elifinde poposunda cikiyor bazen sivilce gibi ucu beyaz pışık olduğu zaman cikiyor genelde ama ppisik ten daha geç iyileşiyor
masallah ne kadr buyumussun kız sen ne tatlı olmuşsun
cnm durumlar aynı bizde bi değişiklik yok malesefCanım benim çok sağol..İnşallah..
Dilerim sende iyisindir, aslında kayınvalidenle ne durumdasın merak etmedim değil.
Durumlarımız biraz benzeyince
Çok öpüyorum ikinizide
cnm en çok korktuğum da mantar olma ihtimaligeçmiş olsun canım mantar olmuş olabiiilir defnem travazol sür istersen . songülümün misafirleri var ondan giremiyor canım
selnec canım hoşgeldin. maşallah barekallah elif minaya:)) ne kadar güzel saçları var öyle.
ayşegül gözünaydın canım annene kavuşmuşsun.
geçmişi çok okuyamadım şöyle bi göz attım. reces defnenin muhtemelen mantardır canım travazol kesin çözüm. bence evlerde bulunması gerekiyor pişiklerde en etkili ilaç bence. tabi çok fazla kullanmamak gerekiyor.
gececiler gelmiyo sanırım bu aralar.
ben bazı günler bilgisayarı bile açamıyorum misafir olunca yoğun geçiyor. söylemişmiydim bilmiyorum. tatilden sonra annemlere gideceğiz diye. kv ler tatil sonunda döneceklerdi biz de onlarla beraber çıkacaktık. ama onların dönüş erkene alındı çarşamba akşam çıkcaz inşallah yola. berrayla ilk otobüs yolculuğumuz olacak çok korkuyorum 7 saat ne yapcaz bilmiyorum inşallah durur küçük hanım. şimdiden heycanı bastı beni kolaylıkla geçiririz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?