2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını da, başka sıkıntısını da göstermesin inşallah..Off kuzum benim ya.
Amin canım benim, Allah korusun hepsini..
Allah' a emanetler.

hosgeldın canım ozlettın kendını merak etmıstık senı
ınsallah hayırlı haberler alırsın bukez
dısler hep mahvettı canım kuzuları bızlerıde tabıkı coğumuz aynı durumdayız
resımlerı gordum buyumus elıf mına kocaman olmus dıslerınıde gorduk masallah
fazla arayı acma arada gel sohbete

Hoşbulduk canım..
Valla bende özledim hepinizi.
Hayırlısıyla atlatacaklar inşallah bu günleri..
Büyüdü canım iyice beter oldu valla..
Buralardayım inşallah..
Çok çok öptümm

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?
defnem nasıl?
günaydın cnm defne iyi sayılır
geceleri defneye ıhlamur içirdiğim için sesi düzelmeye başladı ama başka bir derdimiz var
poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
dr a da götüremedim boş randevusu yokmuş

ben de öğlene kadar hastanedeydim
dr troidden şüphelendiği için troid sintigrafisi çektirdim
eve gidene kadar bol bol su içmem lazım defneye radyasyon geçmemesi için

reces yağmurcandan günaydın kızlar... ne oluo bebişlerin dişleri coştu sanırımmm bu ara annelere rahat yok...
günaydın cnm
bebişlerin derdi bitmiyor ama allah dermansız dert vermesin

defnenin ateşi yüksek değildi akşam cnm
ıhlamur içiriyorum içine de azıcık ateş düşürücü şurup katıyorum ki ateşlenmesin
buarada defnenin poposunda ve genital bölgesinde sinek ısırığı gibi şeyler çıktı
dr a da götüremedim boş randevusu yokmuş

cnm benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok özledik ve merak ettik sizi

maşallah elif minaya çok değişmiş, büyümüş
kolundaki iz de geçer inşallah cnm

kızlar buarada songülden haberiniz var mı?
kaç gündür foruma girmiyor
kötü bişey yoktur inşallah

ayşegül annen gelmiş gözün aydın cnm

hosgeldin canım ya özledik seni ve elif minayi inşallah kontrolü iyi çıkar canım güzel haberler alırsın artık ozletme kendini gel arada
iyi.masallah canım sanki dün ateşten vibahsetmistin sanki sevindim inşallah daha iyi olur
elifinde poposunda cikiyor bazen sivilce gibi ucu beyaz pışık olduğu zaman cikiyor genelde ama ppisik ten daha geç iyileşiyor

masallah ne kadr buyumussun kız sen ne tatlı olmuşsun

bu arada ben songülle konuşmuştum akşam biraz ablası ondaymış onunda çocuğuna hava falan vermişler yoğundu yani
ee akşam eşi izinliydi herhalde fırsat bulursa bu gece gelir kızlar..

cnm benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, çok özledik ve merak ettik sizi

maşallah elif minaya çok değişmiş, büyümüş
kolundaki iz de geçer inşallah cnm

Canım benim çok sağol..İnşallah..
Dilerim sende iyisindir, aslında kayınvalidenle ne durumdasın merak etmedim değil.
Durumlarımız biraz benzeyince
Çok öpüyorum ikinizide

hosgeldin canım ya özledik seni ve elif minayi inşallah kontrolü iyi çıkar canım güzel haberler alırsın artık ozletme kendini gel arada

masallah ne kadr buyumussun kız sen ne tatlı olmuşsun

Hoşbulduk tatlım..Bende sizi özledimmm..
İnşallah güzel haberler alacağım bu sefer Allah' ın izniyle..
Daha sık buralarda olacağım valla kim nasıl hiç bilmiyorum..
Çok çok öpüyorum Elifimle seni..

geçmiş olsun canım mantar olmuş olabiiilir defnem travazol sür istersen . songülümün misafirleri var ondan giremiyor canım

Herkese merhaba sanirim bugun herkes uykusuz ben haric eren aksam 10da uyudu sabahta 10da uyandi tabi emmeye kalkiyo ama o sorun degil zaten onemli olan hemen uyumasi. benimde esim bu hafta izinliydi evde oyuzden cok yazamiyorum ancak okumakla geciyo vakit.
selnec canim hosgeldin senin kizinda masallah kocaman olmus kalbinde sorun varmis galiba uzuldum ya ins. hemen iyilesir.kolunun yandigi zaman fotograf koymustun sanirim ordan gormustum ziyaretci olarak okuyodum onceden.iz kalmasi kotu olmus ama yavrum caydanliktaki sudan yanmisti sanirim kiyamam ya onlar iyi olsun biz daha ne isterizki.

ayyy fundamya senden alıntı yapıcaktım yanlış oldu
defnemin sorunu acaba sabunla yıkandığı için poposu ola bilirmi cnm:
doktora götürürsen onuda söyle
yada bezfalan deyiştirdinizmi?
cnm bez değiştirmedim
sabah kv ye sabunla yıkadığın için olabilir mi dedim. o da "hayır sürekli sabunla yıkıyorum ondan değildir. dün akşam kereviz yedirdin ondandır" dedi
sabunla yıkamak onun için normal bişey.bebek sabunuyla yıkasa tanmam ama normal el sabunuyla yıkıyor.
sizce kereviz böyle bişey yapar mı?
cnm sadece popoda değil ki genital bölgesinde de var

Canım benim çok sağol..İnşallah..
Dilerim sende iyisindir, aslında kayınvalidenle ne durumdasın merak etmedim değil.
Durumlarımız biraz benzeyince
Çok öpüyorum ikinizide
cnm durumlar aynı bizde bi değişiklik yok malesef
sadece para verip, bol bol gezdirirsem o zaman biraz yumuşuyor

geçmiş olsun canım mantar olmuş olabiiilir defnem travazol sür istersen . songülümün misafirleri var ondan giremiyor canım
cnm en çok korktuğum da mantar olma ihtimali
inşallah değildir
olmazsa eczaneden alıym bir de onu deneyeyim

fundacm traivazol ya da trosty iyi gelir..bazen bizde de oluyo pişik gibi ama trosty iyi geliyo dene bence....geçer çabucuk inşallah..

selnec canım hoşgeldin. maşallah barekallah elif minaya:)) ne kadar güzel saçları var öyle.

ayşegül gözünaydın canım annene kavuşmuşsun.

geçmişi çok okuyamadım şöyle bi göz attım. reces defnenin muhtemelen mantardır canım travazol kesin çözüm. bence evlerde bulunması gerekiyor pişiklerde en etkili ilaç bence. tabi çok fazla kullanmamak gerekiyor.

gececiler gelmiyo sanırım bu aralar.

ben bazı günler bilgisayarı bile açamıyorum misafir olunca yoğun geçiyor. söylemişmiydim bilmiyorum. tatilden sonra annemlere gideceğiz diye. kv ler tatil sonunda döneceklerdi biz de onlarla beraber çıkacaktık. ama onların dönüş erkene alındı çarşamba akşam çıkcaz inşallah yola. berrayla ilk otobüs yolculuğumuz olacak çok korkuyorum 7 saat ne yapcaz bilmiyorum inşallah durur küçük hanım. şimdiden heycanı bastı beni kolaylıkla geçiririz inşallah.

mısafır olunca oyle oluyor canım
yolculuk var desene afyondamıydı annenler
gecemı gunduzmu yolculuk

Wavs nasılsın cnm bu gecede kımse yokmus
Bız bugun yogunduk aksamda mısafırlıkteydık sımdı bı bakam dedım ama kımseler yok
Songul yogun sanırım bu aralar gelemıyo dıger arkadaslar nerde???

Selnec cnm yuvana hosgeldın masallah cok tatlı kızın
Burdakı herkes gıbı bende cok merak etmıstım (zıyaretcıydım o zamanlar)elıf mınayı ınsallah daha ıyı haberlerını alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…