- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.061
Merhaba kasim annecikleri
son gunlerde yogun ortamimdan dolayi giremiyorum
Yegenim.ameliyat oldu su an bizdeler sukur saglicakla atlatti
kuzenim.6 aylik bronsut olmusti slk hava almasi lazimdi bizdeydi malesef simsi hastaneye yatirdilar
Bizim grip can sukur bugun toparlandi baya ama ara ara oksuruyor kac gece dir oksurukten uyaniyor bir daha uyunuyor sabahlar olmasin modunda
birdaha geve yatmaz sabah kalkmaz oglen kalkiyor insalla eski duzene kavuscak
rahstslz bebiklerimize gecmis olsun
selnec sende izlettin kendini minik.buyumis insalla guzel hbrler verirsin tez zamanda
Gecmıs olsun songul ıns cabuk atlatır kuzenın
Arasında duzen bozuldu tabı ıyı olsunda ıns en kısa zamanda döner eskı duzene
Senınde sohbetı özledık arada yaz bıze
Herkese merhaba sanirim bugun herkes uykusuz ben hariceren aksam 10da uyudu sabahta 10da uyandi tabi emmeye kalkiyo ama o sorun degil zaten onemli olan hemen uyumasi. benimde esim bu hafta izinliydi evde oyuzden cok yazamiyorum ancak okumakla geciyo vakit.
selnec canim hosgeldin senin kizinda masallah kocaman olmus kalbinde sorun varmis galiba uzuldum ya ins. hemen iyilesir.kolunun yandigi zaman fotograf koymustun sanirim ordan gormustum ziyaretci olarak okuyodum onceden.iz kalmasi kotu olmus ama yavrum caydanliktaki sudan yanmisti sanirim kiyamam ya onlar iyi olsun biz daha ne isterizki.
selnec canım hoşgeldin. maşallah barekallah elif minaya:)) ne kadar güzel saçları var öyle.
ayşegül gözünaydın canım annene kavuşmuşsun.
geçmişi çok okuyamadım şöyle bi göz attım. reces defnenin muhtemelen mantardır canım travazol kesin çözüm. bence evlerde bulunması gerekiyor pişiklerde en etkili ilaç bence. tabi çok fazla kullanmamak gerekiyor.
gececiler gelmiyo sanırım bu aralar.
ben bazı günler bilgisayarı bile açamıyorum misafir olunca yoğun geçiyor. söylemişmiydim bilmiyorum. tatilden sonra annemlere gideceğiz diye. kv ler tatil sonunda döneceklerdi biz de onlarla beraber çıkacaktık. ama onların dönüş erkene alındı çarşamba akşam çıkcaz inşallah yola. berrayla ilk otobüs yolculuğumuz olacak çok korkuyorum 7 saat ne yapcaz bilmiyorum inşallah durur küçük hanım. şimdiden heycanı bastı beni kolaylıkla geçiririz inşallah.
Selnec cnm yuvana hosgeldın masallah cok tatlı kızın
Burdakı herkes gıbı bende cok merak etmıstım (zıyaretcıydım o zamanlar)elıf mınayı ınsallah daha ıyı haberlerını alırsınız..
kuzenim.6 aylik bronsut olmusti slk hava almasi lazimdi bizdeydi malesef simsi hastaneye yatirdilar
Bizim grip can sukur bugun toparlandi baya ama ara ara oksuruyor kac gece dir oksurukten uyaniyor bir daha uyunuyor sabahlar olmasin modunda
selnec sende izlettin kendini minik.buyumis insalla guzel hbrler verirsin tez zamanda
Wavs nasılsın cnm bu gecede kımse yokmus
Bız bugun yogunduk aksamda mısafırlıkteydık sımdı bı bakam dedım ama kımseler yok
Songul yogun sanırım bu aralar gelemıyo dıger arkadaslar nerde???
İyi gecler kizlar ben cok mutsuzum saskinim yikilmis durumdayim
İlk.maasimi aldim ve son maasim oldu
kardeaim ben annemle doncem sıkılıyorum olmuo istemiom desi
annem babam cok.kizdi cocuk oyuncagimi bu.dalga mi geciosum kendi isteyinle gttin nolur sanki.kalsan
kiz patrona nedesin simdi desiler cok.kizdilar
ama inatla gtcem deyince bende cok kirildim git ne geldin ozamnki zaten falan dedim sinirle
cok uzgunum cok kirginim ne diycem ben patrona okadar iyi insanlarki
nasil ortada birakcam allhim bugun calistim yarin icin gelcem sanio anahtar bende
bende caliscam biliodum napcam ki allhimmm nasil.diycem tam yogun zamnlari sirf ben caliacam.die
kardesimin sinava girip gelmesini beklediler2hafta yinede eleman almadilar baska birini hep geri cevirdik senin icin dediler
bukadar iyi insana ben nasil derim ya cildircammm
napcam yarin okadar kotuyum ki asla yuzlerine bakamm
acaba esime anahtari versem esim mi anlatsa yuzum yok yani konusmaya
İyi gecler kizlar ben cok mutsuzum saskinim yikilmis durumdayim
İlk.maasimi aldim ve son maasim oldu
kardeaim ben annemle doncem sıkılıyorum olmuo istemiom desi
annem babam cok.kizdi cocuk oyuncagimi bu.dalga mi geciosum kendi isteyinle gttin nolur sanki.kalsan
kiz patrona nedesin simdi desiler cok.kizdilar
ama inatla gtcem deyince bende cok kirildim git ne geldin ozamnki zaten falan dedim sinirle
cok uzgunum cok kirginim ne diycem ben patrona okadar iyi insanlarki
nasil ortada birakcam allhim bugun calistim yarin icin gelcem sanio anahtar bende
bende caliscam biliodum napcam ki allhimmm nasil.diycem tam yogun zamnlari sirf ben caliacam.die
kardesimin sinava girip gelmesini beklediler2hafta yinede eleman almadilar baska birini hep geri cevirdik senin icin dediler
bukadar iyi insana ben nasil derim ya cildircammm
napcam yarin okadar kotuyum ki asla yuzlerine bakamm
acaba esime anahtari versem esim mi anlatsa yuzum yok yani konusmaya
waws canım nasılsın gecmişi okuyosun sanırım baskada kimse yokyaa hafta sonu zaten burda kimse olmuyo.sohbet etmeyi ozledim.
ıyıyım canım baska yerlerde gezınıyodum oyle
evet kımsecıkler olmaz pek haftasonu
sen nasılsın
geldinmi canım senide gitti sandım.iyiyim bende uyuttum oglanı takılıyodum burda.neyseki uykuları duzene girdide banada azcık vakit kaldı.
yok kız gıtmedım burdayım
uyku problemımı vardı canım orayı kacırmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?