2012 kasım bebekleri büyüyor..

Dur aysegulcum hemen yikilma.elbet vardir caresi kardesinin.de tarafjndan bak biras yeni bir duzene alismak.zor olmustur bende ablama yardim.icin birkac gun kalmaya giderrdim sonra bin pismab olurdum evimi kendi ortamimi ozlerdim birde onun uzun bit sure
nasil.esin haftasoni evdemi evde oldugu vakitler o.ilgilense olmazmi
onun disinda.arada masalida goturebilirsin esin yoksa
sakin esini.ginderme sonucta senin kusurun olan bir durum.yok.hatta kardesininde sucu yok
durustce anlat llani buteni

hosgelsın canım uzun aradan sonra
aras nasıl oldu dığer hastalar nasıl ablan sendemı hala
Aras iui cnm gribi atlatti sukur
diger hastalarimiz gittu ufajlik hastanede yatuyir
sen nasilsin durumlar nasik
Songul hanimcigim hosgeldin tamda pcnin sarji bitti yazamadim neyse ins. artik buralardasindir.

Allah izin verirse buralardayim cnm
eee nasil pasa dindunuzmu eve

Emiyo canim oyuzden yanimda yatmasi rahat oluyo ama yatarken sut iciriyorum bisure uyanmiyo yoksa saat basi kalkar bide sabaha karsi falan bikere sut isitiyorum iciyo oyle yani cunku sutumde az artik.

babayı attınız yanı yataktan
sute alıstıysa ne guzel bende alıstrmaya calısıyorum ıcıyo ama daha tam alısamadı alp tuprada emıyo kalkıyo gece
benımde sutum az artık yatmadan once sut ıcırmeye calstım 50 ml falan ıcmıstır heralde bazen daha fazla ıcıyo değişiyo yanı

ya pcden yazıyorum ama msjları otomatik olarak gostermiyo yani yeni msj olunca hemen ekrana cıkmıyo sizde gosteriyomu.

sukur canım atlatmıs
ufaklkta ıyılesr ınsallah
buharlı supurgen geldmı
ıyıyım canım sukur

Insalla cnm benum iyi olur

ay geldi buharli temizleyicu pek bir sevdim vileda suyunu slk vb daha zormus hemde pratik
tabi temizlik sonindaki bezi gormekten pek hoslanmadim sozde hergun ev siliyorum
salom halimida parlatti simdilik.ben cok memnunum.kendisi memnunmudur bilemedim

ohh ıyı canım ne guzel
desene bosuna yapıyomusuz okadar temzlık
ben vıledayla sılmem elımle sılerım hep oyle daha ıyı oluyo gıbı gelıyo

Aras iui cnm gribi atlatti sukur
diger hastalarimiz gittu ufajlik hastanede yatuyir
sen nasilsin durumlar nasik

Allah izin verirse buralardayim cnm
eee nasil pasa dindunuzmu eve
Tamda pasanin uyanicagi tuttu ya geciktim oyuzden.evet canim donduk eve ama ozlemisim evimi.aras napiyo iyilesmis neyseki ya cok zor olur heralde cocuklarda hastalik.

Babayi atmadik canim biz oglumla kucuk odada kaliyoruz erene oda yapicam orayi daha once yapmamistim simdi odaya alissin daha sonra sutten kestigimde besiginde yatiricam yaza falan heralde.bizimkide sut icmiyodu uykusunda bile agzina sokmazdi ama sut isitirken falan hep erenede gosterdim oyle oyle alisti simdi guzel iciyo.

Cnm gercekten sıkıntılı bır durum ama cozum yolu da vardır mutlaka esın hafta sonu evde degıl herhalde olsaydı o ılgılenırdı, komsum var dıyodun onunla konussan belkı ıkı gun kabul eder ne bılım olmadı patronunla konuscan zor olsada senın elınde olan bı durum degılkı anlayısla karsılar herhalde

sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabıkı canım
ay bende belkı yaza ayırırım dıyorum ama bılemıyorum yınede kararsızım
masallah erene ozaman alp tuğrada zamnla alısır dye umuyorum

Iyı muhabbetler kızlar neysekı bu aksam bıraz hareketlı buralar :)
Bızde kv deydık anca gırebıldım uykumda var ama yarın hafta sonu rahatım:)
Songul buhardan memnun kalmıssın cnm ne guzel gercekten hayatı kolaylastıran bır alet kızlar merak edıyodu senınkı ucgen uclumu kaca aldın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…