- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.081
benim sıpa emiyoda dogdugundan beri uykusuzum artık benimle yatıyo gecede yat kalk yat kalk neyseki ondan kurtuldum hem sutede alıştı simdi rahat oluyo.
İyi gecler kizlar ben cok mutsuzum saskinim yikilmis durumdayim
İlk.maasimi aldim ve son maasim oldu
kardeaim ben annemle doncem sıkılıyorum olmuo istemiom desi
annem babam cok.kizdi cocuk oyuncagimi bu.dalga mi geciosum kendi isteyinle gttin nolur sanki.kalsan
kiz patrona nedesin simdi desiler cok.kizdilar
ama inatla gtcem deyince bende cok kirildim git ne geldin ozamnki zaten falan dedim sinirle
cok uzgunum cok kirginim ne diycem ben patrona okadar iyi insanlarki
nasil ortada birakcam allhim bugun calistim yarin icin gelcem sanio anahtar bende
bende caliscam biliodum napcam ki allhimmm nasil.diycem tam yogun zamnlari sirf ben caliacam.die
kardesimin sinava girip gelmesini beklediler2hafta yinede eleman almadilar baska birini hep geri cevirdik senin icin dediler
bukadar iyi insana ben nasil derim ya cildircammm
napcam yarin okadar kotuyum ki asla yuzlerine bakamm
acaba esime anahtari versem esim mi anlatsa yuzum yok yani konusmaya
yok kız gıtmedım burdayım
uyku problemımı vardı canım orayı kacırmısım
Merhaba cnm benim gece kusu geldi arniza
gece emmıyomu yanı sımdı
Aras iui cnm gribi atlatti sukurhosgelsın canım uzun aradan sonra
aras nasıl oldu dığer hastalar nasıl ablan sendemı hala
Songul hanimcigim hosgeldin tamda pcnin sarji bitti yazamadim neyse ins. artik buralardasindir.
Emiyo canim oyuzden yanimda yatmasi rahat oluyo ama yatarken sut iciriyorum bisure uyanmiyo yoksa saat basi kalkar bide sabaha karsi falan bikere sut isitiyorum iciyo oyle yani cunku sutumde az artik.
Aras iui cnm gribi atlatti sukur
diger hastalarimiz gittu ufajlik hastanede yatuyir
sen nasilsin durumlar nasik
Allah izin verirse buralardayim cnm
eee nasil pasa dindunuzmu eve
ya pcden yazıyorum ama msjları otomatik olarak gostermiyo yani yeni msj olunca hemen ekrana cıkmıyo sizde gosteriyomu.
sukur canım atlatmıs
ufaklkta ıyılesr ınsallah
buharlı supurgen geldmı
ıyıyım canım sukur
Insalla cnm benum iyi olur
ay geldi buharli temizleyicu pek bir sevdim vileda suyunu slk vb daha zormus hemde pratik
tabi temizlik sonindaki bezi gormekten pek hoslanmadim sozde hergun ev siliyorum
salom halimida parlatti simdilik.ben cok memnunum.kendisi memnunmudur bilemedim
Canim.bende vaktim.oldugunda elimle silmeye calisirim bazende vileda ama buhar farkliymis sevdim o isiohh ıyı canım ne guzel
desene bosuna yapıyomusuz okadar temzlık
ben vıledayla sılmem elımle sılerım hep oyle daha ıyı oluyo gıbı gelıyo
Tamda pasanin uyanicagi tuttu ya geciktim oyuzden.evet canim donduk eve ama ozlemisim evimi.aras napiyo iyilesmis neyseki ya cok zor olur heralde cocuklarda hastalik.Aras iui cnm gribi atlatti sukur
diger hastalarimiz gittu ufajlik hastanede yatuyir
sen nasilsin durumlar nasik
Allah izin verirse buralardayim cnm
eee nasil pasa dindunuzmu eve
babayı attınız yanı yataktan
sute alıstıysa ne guzel bende alıstrmaya calısıyorum ıcıyo ama daha tam alısamadı alp tuprada emıyo kalkıyo gece
benımde sutum az artık yatmadan once sut ıcırmeye calstım 50 ml falan ıcmıstır heralde bazen daha fazla ıcıyo değişiyo yanı
İyi gecler kizlar ben cok mutsuzum saskinim yikilmis durumdayim
İlk.maasimi aldim ve son maasim oldu
kardeaim ben annemle doncem sıkılıyorum olmuo istemiom desi
annem babam cok.kizdi cocuk oyuncagimi bu.dalga mi geciosum kendi isteyinle gttin nolur sanki.kalsan
kiz patrona nedesin simdi desiler cok.kizdilar
ama inatla gtcem deyince bende cok kirildim git ne geldin ozamnki zaten falan dedim sinirle
cok uzgunum cok kirginim ne diycem ben patrona okadar iyi insanlarki
nasil ortada birakcam allhim bugun calistim yarin icin gelcem sanio anahtar bende
bende caliscam biliodum napcam ki allhimmm nasil.diycem tam yogun zamnlari sirf ben caliacam.die
kardesimin sinava girip gelmesini beklediler2hafta yinede eleman almadilar baska birini hep geri cevirdik senin icin dediler
bukadar iyi insana ben nasil derim ya cildircammm
napcam yarin okadar kotuyum ki asla yuzlerine bakamm
acaba esime anahtari versem esim mi anlatsa yuzum yok yani konusmaya
Canim.bende vaktim.oldugunda elimle silmeye calisirim bazende vileda ama buhar farkliymis sevdim o isi
Tamda pasanin uyanicagi tuttu ya geciktim oyuzden.evet canim donduk eve ama ozlemisim evimi.aras napiyo iyilesmis neyseki ya cok zor olur heralde cocuklarda hastalik.
Babayi atmadik canim biz oglumla kucuk odada kaliyoruz erene oda yapicam orayi daha once yapmamistim simdi odaya alissin daha sonra sutten kestigimde besiginde yatiricam yaza falan heralde.bizimkide sut icmiyodu uykusunda bile agzina sokmazdi ama sut isitirken falan hep erenede gosterdim oyle oyle alisti simdi guzel iciyo.
canım f5 yap ozaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?