- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.101
emınım farklıdır canım sen hangsnı aldın fıyatı ne
Iyı muhabbetler kızlar neysekı bu aksam bıraz hareketlı buralar :)
Bızde kv deydık anca gırebıldım uykumda var ama yarın hafta sonu rahatım:)
Songul buhardan memnun kalmıssın cnm ne guzel gercekten hayatı kolaylastıran bır alet kızlar merak edıyodu senınkı ucgen uclumu kaca aldın dıye
Malesef canim eren uyaninca pcyi kapattim ama daha sonra yaparim sagol.cunku emzirip yatirdim ama ben odadan cikarken kapi sesini duyuyo basliyo aglamaya neyseki ben diger odaya geldigimde biraz agladi sonra sustu heralde uyku galip geldi.
sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabıkı canım
ay bende belkı yaza ayırırım dıyorum ama bılemıyorum yınede kararsızım
masallah erene ozaman alp tuğrada zamnla alısır dye umuyorum
Iyı muhabbetler kızlar neysekı bu aksam bıraz hareketlı buralar :)
Bızde kv deydık anca gırebıldım uykumda var ama yarın hafta sonu rahatım:)
Songul buhardan memnun kalmıssın cnm ne guzel gercekten hayatı kolaylastıran bır alet kızlar merak edıyodu senınkı ucgen uclumu kaca aldın dıye
Ben aslinda normal sartlarda acelem yok istedigi kadar emsin ama Ramazanda napicam bilmiyorum gecen sene bir hafta oruc tuttum hasta oldum bidaha tutamadim kendimde zayifim cunku yani busenede mutlaka tutmam lazim ama dayanirmiyim bilmiyorum iste oyuzden biraktirmayi birazcik dusunuyorum ama karar vermedim.
Hehe neden haraketli acaba:)
Evet cnm.ucgrn uclu bu reklamlarda cikanlarda 69 tl
bu ara masrafimiz oldu halilar yataklar yorganlar yastik alez vb derken biraz uyguna kactim
gercekten dedigun gibi guzel temisliyor ucunum ucgen olmasida manevranin gusel.olmasini.sagliuor
Malesef canim eren uyaninca pcyi kapattim ama daha sonra yaparim sagol.cunku emzirip yatirdim ama ben odadan cikarken kapi sesini duyuyo basliyo aglamaya neyseki ben diger odaya geldigimde biraz agladi sonra sustu heralde uyku galip geldi.
Canim ben h2 cikiyor ya reklamlarda ondam aldim.69 tl ole clk fiyatli degil
Evet neden acaba demırbas geldıgı ıcın olmasın:))
Cnm fıatı degıl ıstedigın ıslevı görmesı önemlı zaten memnunsan super benımkı ucgen degıl ama bende cok memnunum
kızlar gelecektır arkandan salıncaktakı gıbı satıs patlaması yasanabılır:))
Him anliyor mi ciktigini annesi
Ben aslinda normal sartlarda acelem yok istedigi kadar emsin ama Ramazanda napicam bilmiyorum gecen sene bir hafta oruc tuttum hasta oldum bidaha tutamadim kendimde zayifim cunku yani busenede mutlaka tutmam lazim ama dayanirmiyim bilmiyorum iste oyuzden biraktirmayi birazcik dusunuyorum ama karar vermedim.
Brnde nasip olursa ramazan oncesi diyorum
ama ozaman kiyabilirmiyim.bilmuyirum
Anlamazmi daha kapiyi acarken anliyo hemen kalkiyo agliyo bende mecbur yaninda kaliyorum.ya 69 tl diyosun buharli temizleyicimi bu yani supurge degil dimi fiyati cok uygun geldide bana sasirdim.
[/QUOTE]http://m.gittigidiyor.com/bana-ozel.../detay/1030341420009QUOTE=wavss67;33808270]ay hangısı oldğunu anlamadım valla ama gule gule kullan canım
ıslevınden memnun kalmıssın ya onemlı olan o
bende tutmadım gectğmız ramazan oruc ama bu sene tutmayı dusunuyorum bende Allahım kolaylğını verır ınsallah canım bızlere
belkı etkılemez senı ozamn bıraktrmk zorunda kalmazsn dene bence ozaman karar verırsın
Bende oyle dusunuyorum canim ama simdi bile yemek yemedigimde gec yedigimde midem kotu oluyo cok acikiyorum hani gunlerde uzun bilmiyorum oyuzden kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?