2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hehe neden haraketli acaba:)
Evet cnm.ucgrn uclu bu reklamlarda cikanlarda 69 tl
bu ara masrafimiz oldu halilar yataklar yorganlar yastik alez vb derken biraz uyguna kactim
gercekten dedigun gibi guzel temisliyor ucunum ucgen olmasida manevranin gusel.olmasini.sagliuor

sen nasıl rahat edıyosan oyle yap tabıkı canım
ay bende belkı yaza ayırırım dıyorum ama bılemıyorum yınede kararsızım
masallah erene ozaman alp tuğrada zamnla alısır dye umuyorum

Ben aslinda normal sartlarda acelem yok istedigi kadar emsin ama Ramazanda napicam bilmiyorum gecen sene bir hafta oruc tuttum hasta oldum bidaha tutamadim kendimde zayifim cunku yani busenede mutlaka tutmam lazim ama dayanirmiyim bilmiyorum iste oyuzden biraktirmayi birazcik dusunuyorum ama karar vermedim.

hareketlendık canım bugece
hosgeldın

Brnde nasip olursa ramazan oncesi diyorum
ama ozaman kiyabilirmiyim.bilmuyirum

Evet neden acaba demırbas geldıgı ıcın olmasın:))
Cnm fıatı degıl ıstedigın ıslevı görmesı önemlı zaten memnunsan super benımkı ucgen degıl ama bende cok memnunum
kızlar gelecektır arkandan salıncaktakı gıbı satıs patlaması yasanabılır:))

:)
Ole cnm da kirilma falan olurnu bilmiyorum
Ay evet reces alicam diyirdu

bende tutmadım gectğmız ramazan oruc ama bu sene tutmayı dusunuyorum bende Allahım kolaylğını verır ınsallah canım bızlere
belkı etkılemez senı ozamn bıraktrmk zorunda kalmazsn dene bence ozaman karar verırsın

Bende oyle dusunuyorum canim ama simdi bile yemek yemedigimde gec yedigimde midem kotu oluyo cok acikiyorum hani gunlerde uzun bilmiyorum oyuzden kararsizim.

Kızlar bende nıdanın odasını bır yasında ayırdım, fatmacım sen dusunuyosun galıba
Sorun olmadı sukur ablasıyla aynı odayı paylastıgından sanırım kendı odasına ne zaman ısterse o zaman gecırıcem:) beraber aynı odada kalmaktan gayet mutlular, hatta nıdanın sayesınde beyza odasında yatmak ıstıyo artık yoksa hep bızımleydı bı ara yatakta dort kısı yatmaya baslamıstık:) artık onlarda mutlu bende:) bazen nıda yatırınca mızlıyo beyza uyu kardesım dıyo uyusun buyusun e ee yapıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…