- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.121
daha once tutuyomuydun canım eren olmadan
:)
Ole cnm da kirilma falan olurnu bilmiyorum
Ay evet reces alicam diyirdu
Kızlar bende nıdanın odasını bır yasında ayırdım, fatmacım sen dusunuyosun galıba
Sorun olmadı sukur ablasıyla aynı odayı paylastıgından sanırım kendı odasına ne zaman ısterse o zaman gecırıcem:) beraber aynı odada kalmaktan gayet mutlular, hatta nıdanın sayesınde beyza odasında yatmak ıstıyo artık yoksa hep bızımleydı bı ara yatakta dort kısı yatmaya baslamıstık:) artık onlarda mutlu bende:) bazen nıda yatırınca mızlıyo beyza uyu kardesım dıyo uyusun buyusun e ee yapıyo:)
Reces gulden aysegul sırada beklıyolar:))
Uyaniga bak sen
yik supurge degil
Bi ara bakicam canim iyiymis fiyati falan simdi cikayim artik hic bu saatte kendim isteyerek uyanik kalip yatmamistim benim icin guzel biseyherkese iyi geceler kalmak isterdim ama nezaman uyanica belli olmaz.
daha once tutuyomuydun canım eren olmadan
Bi ara bakicam canim iyiymis fiyati falan simdi cikayim artik hic bu saatte kendim isteyerek uyanik kalip yatmamistim benim icin guzel biseyherkese iyi geceler kalmak isterdim ama nezaman uyanica belli olmaz.
Emzirince insanin midesi kaziniyor mybarek
kızlar bende cıkayım artık gec oldu bayağ
herkese ıyı geceler gorusuruz yıne toplasalım boyle
Kızlar bende nıdanın odasını bır yasında ayırdım, fatmacım sen dusunuyosun galıba
Sorun olmadı sukur ablasıyla aynı odayı paylastıgından sanırım kendı odasına ne zaman ısterse o zaman gecırıcem:) beraber aynı odada kalmaktan gayet mutlular, hatta nıdanın sayesınde beyza odasında yatmak ıstıyo artık yoksa hep bızımleydı bı ara yatakta dort kısı yatmaya baslamıstık:) artık onlarda mutlu bende:) bazen nıda yatırınca mızlıyo beyza uyu kardesım dıyo uyusun buyusun e ee yapıyo:)
oyle olur kesın ama bakalım belkı tutabılırz
kızlar bende cıkayım artık gec oldu bayağ
herkese ıyı geceler gorusuruz yıne toplasalım boyle
Rabbim.izin verirse emzirsem de tutacagim
Oooo ben kacirmisimmm
Masallah canim.evet odasini yaza falan ayirmayi dusunuyorum tabi emmeyi biraksin hemen odasinda yatiricam simdi bile besiginde yatiyo ben onu gece kalkmasi zor oldugu icin sadece ben yattiktan sonra yanima aliyorum gunduz falan besikte uyuyo sorun olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?