- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #33.141
Gozumde canlandirdim.bi an ne tatlilar
ben daha uzun sure ayirmicam sanirim
Evet gercekten cok tatlı oluyolar:))
Benım odaları ayırmam herkesın lehıne oldu:)) encokta esımle benım cunku onlar rahat rahat yatıyodu bız robot gıbı:)
Hafta sonu keyıf yapıyoruz yıne dort kısı:)
Aras zaten aynı odada yatagında yatıyo sanırım
Slm.kizlar yarin annemle.birlikte kardesimde donuo
Suan.isyerindeyim sonkez ama daha soylemedim
konusursam.aglarim die biraz sindirmek.istiom olayi
henuz yediremedim kendime daha haftaici gelip konuscam
annemle.kardesim gdio gorumcem ile kv gelio
3-4gun klcaklar gezmeye geliolar bakalim belki cmrtsi de calisirm kv bakar pazar gelemicem derim
off allhim yaaa
Slm.kizlar yarin annemle.birlikte kardesimde donuo
Suan.isyerindeyim sonkez ama daha soylemedim
3-4gun klcaklar gezmeye geliolar bakalim belki cmrtsi de calisirm kv bakar pazar gelemicem derim
off allhim yaaa
slm.kizlar yarin annemle.birlikte kardesimde donuo
suan.isyerindeyim sonkez ama daha soylemedim
off allhim yaaa
günaydın cnm biz grip oluyoruz yine bi paçayı düzeltemedik. cuma gecesi kv nin kaloriferler az yanıyordu üşüdü sanırım kuzum sonra da görümcem geldi kızı gripti tam oldu kuzuma da geçti. daha yeni toplamıştı kendini. peditus vermiş annem biraz önce inş. artmaz ... nilim nasıl cnm keyfi yerinde mi... herkese günaydın kızlarrrrrrrrrr geçmiş yapamadım nette sıkıntı varhayırdır cnm neden dönüyo kardeşin özel değilse tabi?
Kızlar pek geçmişe bakamadım herkese günaydınnn
slm.kizlar yarin annemle.birlikte kardesimde donuo
suan.isyerindeyim sonkez ama daha soylemedim
off allhim yaaa
selnec canım hoşgeldin. Maşallah barekallah elif minaya:)) ne kadar güzel saçları var öyle.
Ayşegül gözünaydın canım annene kavuşmuşsun.
Geçmişi çok okuyamadım şöyle bi göz attım. Reces defnenin muhtemelen mantardır canım travazol kesin çözüm. Bence evlerde bulunması gerekiyor pişiklerde en etkili ilaç bence. Tabi çok fazla kullanmamak gerekiyor.
Gececiler gelmiyo sanırım bu aralar.
Ben bazı günler bilgisayarı bile açamıyorum misafir olunca yoğun geçiyor. Söylemişmiydim bilmiyorum. Tatilden sonra annemlere gideceğiz diye. Kv ler tatil sonunda döneceklerdi biz de onlarla beraber çıkacaktık. Ama onların dönüş erkene alındı çarşamba akşam çıkcaz inşallah yola. Berrayla ilk otobüs yolculuğumuz olacak çok korkuyorum 7 saat ne yapcaz bilmiyorum inşallah durur küçük hanım. şimdiden heycanı bastı beni kolaylıkla geçiririz inşallah.
merhaba kasim annecikleri
son gunlerde yogun ortamimdan dolayi giremiyorum
yegenim.ameliyat oldu su an bizdeler sukur saglicakla atlatti
kuzenim.6 aylik bronsut olmusti slk hava almasi lazimdi bizdeydi malesef simsi hastaneye yatirdilar
bizim grip can sukur bugun toparlandi baya ama ara ara oksuruyor kac gece dir oksurukten uyaniyor bir daha uyunuyor sabahlar olmasin modunda
birdaha geve yatmaz sabah kalkmaz oglen kalkiyor insalla eski duzene kavuscak
rahstslz bebiklerimize gecmis olsun
selnec sende izlettin kendini minik.buyumis insalla guzel hbrler verirsin tez zamanda
iyi gecler kizlar ben cok mutsuzum saskinim yikilmis durumdayim
ilk.maasimi aldim ve son maasim oldu
kardeaim ben annemle doncem sıkılıyorum olmuo istemiom desi
annem babam cok.kizdi cocuk oyuncagimi bu.dalga mi geciosum kendi isteyinle gttin nolur sanki.kalsan
kiz patrona nedesin simdi desiler cok.kizdilar
ama inatla gtcem deyince bende cok kirildim git ne geldin ozamnki zaten falan dedim sinirle
cok uzgunum cok kirginim ne diycem ben patrona okadar iyi insanlarki
nasil ortada birakcam allhim bugun calistim yarin icin gelcem sanio anahtar bende
bende caliscam biliodum napcam ki allhimmm nasil.diycem tam yogun zamnlari sirf ben caliacam.die
kardesimin sinava girip gelmesini beklediler2hafta yinede eleman almadilar baska birini hep geri cevirdik senin icin dediler
bukadar iyi insana ben nasil derim ya cildircammm
napcam yarin okadar kotuyum ki asla yuzlerine bakamm
acaba esime anahtari versem esim mi anlatsa yuzum yok yani konusmaya
ınsalla cnm benum iyi olur
ay geldi buharli temizleyicu pek bir sevdim vileda suyunu slk vb daha zormus hemde pratik
tabi temizlik sonindaki bezi gormekten pek hoslanmadim sozde hergun ev siliyorum
salom halimida parlatti simdilik.ben cok memnunum.kendisi memnunmudur bilemedim
günaydın cnm biz grip oluyoruz yine bi paçayı düzeltemedik. Cuma gecesi kv nin kaloriferler az yanıyordu üşüdü sanırım kuzum sonra da görümcem geldi kızı gripti tam oldu kuzuma da geçti. Daha yeni toplamıştı kendini. Peditus vermiş annem biraz önce inş. Artmaz ... Nilim nasıl cnm keyfi yerinde mi... Herkese günaydın kızlarrrrrrrrrr geçmiş yapamadım nette sıkıntı var
günaydın kızlar
nurcum hayırlı yolculuklar, inşallah güzel geçer
songülüm inşallah biran önce iyileşir yeğenin
buarada ben de alacağım bu buharlı temizleyiciden
yasminim geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inşallah
ayşegül eşin bakamaz mı ? Bak senin için bir fırsat bu. Kardeşine de kızma belki farklı düşünüyordur
güldencim nilin sana düşkün olması güzel bişey.hastalıktan sonra hep öyle oluyorlar.
Betülüm erdem nasıl oldu?
Ve sayamadığım diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
Haftasonumuz çok yoğun geçti. Koltuklarım geldi,tv monte edildi.bambaşka bir ev oldu.cumartesi camları sildim,perdeleri yıkadım,genel temizlik yaptım ama kapılar ve mutfak dolaplarım kaldı.kv ler bana geldiği için onlar kaldı. Cumartesi akşam yemek yedik, çay demledim,poaça yaptım. Kvler pek bir memnun oldular.onlar gidince de defneyi yıkadım.pazar günü de yine evi sildim, süpürdüm defneyle vakit geçirdik. Akşam da kv lere gittik defneyle. Saat 9 gibi de döndük. Defne sütünü içti yattı. çok uykusuzdum ben de yattım.
Buarada defnenin popo-genital bölgesindeki şeyler ne denediysem geçmedi.hatta daha da arttı. Dr dan bugüne randevu bulamadım.yarın götüreceğim. Canım çok sıkılıyor gördükçe.
Sağolasın cnm benim:) songülll geçmiş olsun cnm rabbim görmemişe çevirsin inş. yeğenini de kuzeninide...cnm çok üzüldüm ama neden sıkıldıki kardeşin
olsun vardır herşeyde bi hayır düzelir inşallah cnm gelişmeleri yaz.
nereye gidiyosunuz cnm?
cnm çok geçmiş olsun off ya nilde hastalığından sonra çok uyanıyo geceleri akşam 6 defa uyandı hep yanımıza yattmak istiyo
bu sabah annanesine verdim 5 buçukta uyumadı ağladı aldım yanıma yatırdım uyudu
ay iyice anne bağımlısı olduk biz..
yok cnm
kendin hallet bence..
halınımı halıdadamı kullanılıyo cnm
songükl dedaylı bilgi istiyorum bennn:
oyyy kıyamam kuzuma cnm çok geçmiş olsun umarım ilerlemez.
Günaydın bu arada bak ben geçmişte baktım biraz senide haberdar edeyim hehehe:):)
bu arada selmmeç sanada günaydın
fundam defne nasıl oldu?
günaydın kızlar
nurcum hayırlı yolculuklar, inşallah güzel geçer
songülüm inşallah biran önce iyileşir yeğenin
buarada ben de alacağım bu buharlı temizleyiciden
yasminim geçmiş olsun biran önce atlatırsınız inşallah
ayşegül eşin bakamaz mı ? bak senin için bir fırsat bu. kardeşine de kızma belki farklı düşünüyordur
güldencim nilin sana düşkün olması güzel bişey.hastalıktan sonra hep öyle oluyorlar.
betülüm erdem nasıl oldu?
ve sayamadığım diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
haftasonumuz çok yoğun geçti. koltuklarım geldi,tv monte edildi.bambaşka bir ev oldu.cumartesi camları sildim,perdeleri yıkadım,genel temizlik yaptım ama kapılar ve mutfak dolaplarım kaldı.kv ler bana geldiği için onlar kaldı. cumartesi akşam yemek yedik, çay demledim,poaça yaptım. kvler pek bir memnun oldular.onlar gidince de defneyi yıkadım.pazar günü de yine evi sildim, süpürdüm defneyle vakit geçirdik. akşam da kv lere gittik defneyle. saat 9 gibi de döndük. defne sütünü içti yattı. çok uykusuzdum ben de yattım.
buarada defnenin popo-genital bölgesindeki şeyler ne denediysem geçmedi.hatta daha da arttı. dr dan bugüne randevu bulamadım.yarın götüreceğim. canım çok sıkılıyor gördükçe.
bakalım yarın götüreceğim ne diyecekgünaydın cnm
hadiya geçmedi diyosunyani
bencede
doktora göt
r bakalım defnemi nediyecek:
yarın götüreceğim cnmSağolasın cnm benim:) songülll geçmiş olsun cnm rabbim görmemişe çevirsin inş. yeğenini de kuzeninide...
ayşegül her şerde bi hayır vardır cnm öyle düşün. kardeşin içinde sende kalmak çok kolay olmasa gerek ona da kızma. sonuçta hsonu eşin evde oluordu sanırım sende yoksun belki rahat edemiyordur. eşin ilgilenir masalla olmazsa. zaten çok uzun süre klmıyrosun işyerinde masalda maşallah çok akıllı. halledersiniz bi şekilde.
katreinur cnm sen mi bi yere gidiyorsun pek anlayamadım:) ii yolculuklar...
sağol cnm defneyi dr ye götürdün mü cnm bu durum için ihmal etme bence enfeksiyon filan olabilir ilerlemeden halletmek lazım. mobilyaların hayırlı olsun cnm gülü güle kullansın. songülün kv sinin dediği gibi onlar eskisin sen eskime. çok beğendim bu lafı allah rahmet eylesin inş.
Fundam bu arada eşyalarını güle güle kullan..
Eşin döndümü yurt dışından..
anladım cnm hayırlısı böyleymiş. bi komşun vardı ya bence onunla bi konuş zaten iki gün bırakacaksın uuyugun bi fiyatla anlaşırsınız belki. bakakrsın sonra da tam zamanlıya döner işin.Gumaydin kizlar annemde kardesimde gitti
Esim haftasonu ep gorevi nobeti falan oluo cok nair evde oluo
yani artik calsimam mumkun degil
patronada soyleyemedim cmrtsi gtcem sNio
artik baftaici gdip soylicem cok uzgunum onlar icin
kardesim e kirginim cunku enistesiyle benle oldgundan daha iyi arasi yoksa anlarim.tabiki rahat edemez die ama.yok.yani aralari.cok.iyi
ankarada evde durmaktan sikildim dio
annemlerlw hep gezmeye gdiomus annemde hic gtmiozki.falan dedi.
Yani.turlu bahaneler uydurdu buna kirildim
beni.ortada birakti hic gelmeseydi daha iyiydi ben.yaz sonu krese verirdim.o isyerime.gderdim
simdi asla gdemem artik buyuzden.kirildim
kimse ona.baski yapmadi.kendi.istegiyle geldi bianda annemi gorunce gitcem dedi
annem gelmeden.once nisanda sinaavim var ozman giderim diodu aradada gezmeye gt diodum.hersy yolundaydi
ani.olmasina.kirildim
anladım cnm hayırlısı böyleymiş. bi komşun vardı ya bence onunla bi konuş zaten iki gün bırakacaksın uuyugun bi fiyatla anlaşırsınız belki. bakakrsın sonra da tam zamanlıya döner işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?